Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – rugpjūčio 23 d.

Intensyvus, įtemptas, tačiau tuo pačiu ir sėkmingas pilnaties metas, suteiksiantis gana daug galimybių, tačiau tuo pačiu ir pareikalausiantis susitvardymo, santūrumo, pagarbos oponentams, tačiau ir gebėjimo parodyti valią, aiškų žinojimą. Be to, šiąnakt Saulė perėjo į kruopščiosios, rūpestingosios švaruolės ir sveikuolės Mergelės zodiako ženklą, tarsi parodydama, kad prasidėjo naujas metinio Saulės ciklo etapas – metas skaičiuoti viščiukus, tvarkyti derlių, grįžti prie mokslų ir darbų.
Kaštonas
Kaštonas / 123RF.com nuotr.

Mintys vis dažniau kryps darbų ir pareigų link, tačiau šis, kaip ir visi pokyčiai, reikalauja papildomų pastangų prisitaikyti, juolab Saulės ir Mėnulis toliau lieka opoziciniuose ženkluose, tad teks pasistengti suderinant protą ir jausmus, kurių, Mėnuliui esant Žuvų ženkle, kyla gana daug: ši jo pozicija lemia didesnį aplinkinių jautrumą, poreikį švelnumui, subtilumui, atjautai, gebėjimui veikti pasitelkus intuiciją, tuo tarpu Saulė Mergelėje skatina racionalumą, aiškumą, kuomet viskas suskaičiuota, išrūšiuota ir padalinta tvarkingai, be didesnių kompromisų, keliami konkretūs reikalavimai švarai, higienai, sveikatai.

Labai svarbu suvokti šiuos iššūkius ir suderinti prieštaravimus, rasti kompromisus ir geriausius visais atžvilgiais sprendimus. Pyktis ar bukas užsispyrimas šiandien greičiau pakenks, ypač sprendžiant subtilius sveikatos, slaugos, kasdienius praktiškus, buitinius reikalus, tvarkant dokumentus, analizuojant turimą informaciją. Verta naujai pažiūrėti į esamus įpročius, ypač susijusius su vartojimu, ir kai ką pakeisti gyvenime.

Subtilumą palaikyti padės sidabrinių atspalvių drabužiai – nuo melsvų iki perlamutrinių, puoškitės sidabru, baltu nefritu.

Maistas turėtų būti kuo skystesnis, sultingesnis, ypač tiks įvairios sultys, sultingi vaisiai, jų glotnučiai ir panašūs patiekalai, kad ir vaikystėje turbūt mėgta saldintame vandenyje ar piene mirkyta duona.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien ir rytoj – poilsio prieš naują startą dienos, tad pasistenkite daugiau likti su savimi, venkite aktyvios išorinės veiklos. Puikus laikas padirbėti namuose, parodyti rūpestį mylimam žmogui, susitikti su senais draugais, jums svarbiais asmenimis, aptarti aktualius reikalus. Verta pasirūpinti savo sveikata, apsilankyti pas gydytojus ar tiesiog daugiau pajudėti, pasidomėti galimybėmis.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien jūs – situacijos valdovas, tad verta imti situaciją į savo rankas ir nuveikti prasmingų dalykų, įgyvendint tai, apie ką jau seniai galvojote, svajojote – tai praktinių sprendimų laikas, kuomet svajonės turi pildytis, tačiau tik tuomet, kai įdedama pastangų. Gali būti sunkoka išlaikyti subtilumą bendraujant, ypač su vaikais, tačiau problemas spręskite konkrečiais darbais.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Ko besiimtumėte, šiandien verta imtis konkrečios veiklos, spręsti pakankamai konkrečias tiek profesines, tiek asmenines problemas, pristatyti savo idėjas. Vargu ar pavyks kažką iš anksto suplanuoti, pasikliaukite savo intuicija bei įžvalga ir drąsiai pirmyn, visas problemas spręskite čia ir dabar, ieškokite galimybės suderinti poreikius, nuomones, interesus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmadienis jums turėtų būti itin intensyvus, pilnas siurprizų, naujienų, pokyčių, neįtikėtinų susitikimų. Palanku imtis konkrečių veiksmų siekiant savo tikslų: mokytis, pradėti individualią veiklą, smulkų verslą, tvarkyti įvairius dokumentus, tačiau bus itin svarbu išlaikyti savo moralines nuostatas, susilaikyti nuo baimių diktuojamo sprendimo.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Kad ir kokias siurprizais prasidės darbo savaitė, šiandien verta ieškoti finansinių sprendimų, peržiūrint tai, kas jau nutarta, ir pergalvojant, ką galima būtų padaryti taip, kad ir avis būtų soti, ir vilkas sveikas – pagaliau imkitės to, apie ką jau seniai galvojote, bet pritrūko valios įgyvendinti. Tiesa, pastangų tai kainuos, tačiau ieškokite informacijos, konsultuokitės – ir sprendimai ateis.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Prasideda jūsų mėnuo – esate pilni valios, protas itin aktyvus, tačiau iki gimtadienio dar būkite saikingi, pasistenkite pasaugoti savo sveikatą, daugiau laiko pabūkite gamtoje, raskite galimybių pajudėti, o visa kita nuveiksite. Esate visiškai atsidavę kitų reikalams, siekiate pagaliau atiduoti visas skolas, tačiau pasikliaukite daugiau savimi, tiek patirtimi, tiek įžvalga bei pajautomis.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Prasideda nurimimo mėnuo, kuomet verta tiesiog išeiti atostogų, daugiau dėmesio skirti sau, savo poreikiams ir vengti bet kokio forsavimo. Pats laikas pagaliau įgyvendinti savo svajonę, grįžti prie mėgstamos veiklos, taip pat palanku imtis ir sveikatos reikalų, pasidomėti ir tokiais metodais, kurie jums atrodo mistiniai, besiremiantys naujai atrastomis senomis žiniomis, kitaip žvilgterėti į save ir pasaulį.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pats laikas drąsiai pristatyti savo kūrybą, leistis į kūrybinį nuotykį, susitikti su senais draugais, imtis bendrų darbų, konkrečių projektų. Galimi antrosios pusės, verslo partnerių siurprizai, tačiau gal jau pats laikas pamatyti savo santykio su aplinkiniais problemas ir žvelgti į situaciją kitu žvilgsniu? Jūsų konkreti pagalba kitiems šiandien gali daug atverti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Iššūkių pirmadienį užteks, suksitės derindami asmeninius rūpesčius, artimųjų, sveikatos reikalų tvarkymą ir darbus, kurių, panašu, padaugės – pats laikas baigti vasaros sezoną ir imtis naujų iššūkių, visų pirma susijusių su darbo vietos pertvarka, pasirūpinimu švaresne, patrauklesne, patogesne aplinka, sveika atmosfera, darniais santykiais su greta esančiais.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Sėkmingas pokyčių laikas, kuomet viskas vyksta taip, kaip norėtumėte, kad vyktų, tik venkite spaudimo ar forsavimo, emocingų sprendimų ir pareiškimų – leiskite aplinkybėms padiktuoti jums sprendimus, o tuomet jau veikite konkrečiai – žodžius pagrįskite veiksmais, parodykite pavyzdį kitiems. Panašu, kad laukia profesinė sėkmė.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Atėjo metas imtis konkrečių finansinių, verslo reikalų, pasirūpinti, kad tai, apie kuo užsiėmėte, gyvenote, apie ką galvojote, norėjote įgyvendinti, būtų pasaugota, atitiktų jūsų aukščiausius siekius. Pats laikas peržiūrėti savo veikimo būdus, resursus, galimybes ir leistis į apgalvotą nuotykį. Gali tekti kitaip pažiūrėti ir į tai, kas jums yra namai, šeima – juk tai jūsų stiprybės šaltinis?

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Gražios jūsų dienos, kuomet esate matomi, o ir patys mielai linkę parodyti, ką gebate – pats laikas atnaujinti veiklą, pasirūpinti, apginti, pasaugoti antrosios pusės, verslo parnerių interesus imantis konkrečių darbų. Situacija gali gana greitai keistis, tikėtini gana palankūs likimo siurprizai, naujos galimybės, tik pamatykite jas.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius