Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – rugpjūčio 30 d.

Darbo savaitės pradžia itin palanki visiems tiems, kurie vienaip ar kitaip susiję su mokykla, mokymusi ir mokymu – tai išties žinių dienos, itin palankios pasiruošimui mokslams, dalinimuisi informacija, bendravimui ir organizavimui, taip pat tiems, kas užsiima mažmenine prekyba, teikia smulkias paslaugas, mat Mėnulis keliauja su visomis šiomis sritimis siejamu Dvynių zodiako ženklu.
Varpelis
Varpelis / 123RF.com nuotr.

Jis puikiai palaikomas griežtojo Saturno su laisve ir žiniomis siejamame Vandenio ženkle ir į šoną įsispyrusios dosniosios Saulės Mergelės ženkle, versiančių ir palaikysiančių būtinas, konkrečias, praktiškas veiklas, būtinybę pasirinkti ir gebėjimą atsirinkti aiškiai suvokiant, kas ir dėl ko daroma.

Tai bus vienas iš sunkiausių pastarojo meto uždavinių, nes anksti ryte Mėnulis, jungdamasis su Juoduoju Mėnuliu, arba Lilit (tai Mėnulio orbitos aplink Saulę apogėjus – toliausiai nutolęs taškas), tame pačiame ženkle itin suaktyvuos jau dabar daug iššūkių kiekvienam sukeliančią Lilit ir kylančio Mėnulio mazgo (dar vadinamo šiauriniu, arba Rachu) jungtį, padidindamas kiekvieno atsakomybę už tai, kaip ir su kuo bendraujame, kuo domimės, ką ir kaip kalbame, rašome, transliuojame – nuo to tiesiogiai priklausys mūsų ateitis, gyvenimo kokybė.

Patikrinimas, ar mintys, žodžiai ir veiksmai atitinka aukščiausius etinius standartus. Visą artėjantį rugsėjo mėnesį bus itin svarbu atsirinkti informaciją, atsiriboti nuo bet kokio melo, manipuliacijų, apgalvoti kiekvieną žodį, veiksmą ir padėkoti tam, kuris pastebi klaidas. Su komunikacija siejamas Merkurijus Mergelės ženkle buvo gana griežtas tuo atžvilgiu, tačiau šiandien jis pereina į diplomatiškąsias Svarstykles. Ar pavyks išlaikyti balansą?

Šiandien palanku dėvėti taurios raudonos, alyvinės bei baltos spalvų drabužius. Maistas turėtų būti kuo kuklesnis, tinkama diena pradėti gydomąjį pabadavimą, o jeigu jau valgyti, tai galima apsiriboti juoda duona ir baltu sūriu. Atsisakykite mėsos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Daug informacijos, skambučių, bendravimo ir tuo pačiu nuolatinė įtampa, patikrinimas – kas yra tiesa, ar aš teisus(-i), kaip apginti tai, kas yra man teisinga, etiška, rasti argumentus. Labai svarbu atsispirti pagundai dėl mandagumo numoti ranka, leisti melui tarpti, tačiau tuo pačiu rasti būdų mandagiai apginti save ir aplinkinius. Palanku peržiūrėti savo planus analitinei, kolektyvinei veiklai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien gaudykite galimybę pagaliau išspręsti ilgokai jums rūpėjusius finansinius reikalus, tačiau bus itin svarbu likti labai garbingiems, griežtai atsisakyti trisdešimties Judo sidabrinių. Itin svarbu žvelgti į ilgalaikę perspektyvą, ieškoti etiškų sprendimų. Spaudimas gali būti labai stiprus, daug kas atrodys gerai, tačiau verčiau iš naujo peržiūrėkite savo planus, ieškokite alternatyvų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Ypatingas jūsų laikas, kuomet esate labai stiprūs, turite išskirtinių idėjų, tačiau tuo pačiu ir didelių abejonių dėl jų realizavimo galimybių, ypatingai jeigu jos susijusios su užsieniu. Panašu, kad ir artimieji išbando jūsų pasitikėjimą savimi, – padėkokite jiems, pasitikrinkite kryptį ir dirbkite toliau. Antra vertus, tai ir jūsų vertybių išbandymo metas – ar elgiatės taip, kaip norėtumėte, kad būtų elgiamasi su jumis?

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Savaitės pradžia jums gali būti itin sudėtinga ir pavojinga – bus lengva patikėti tais, kas manipuliuoja informacija, nori priversti veikti taip, kaip nori jie, tačiau ir patiems pasiduoti tai pačiai pagundai, todėl tai nuoširdumo ir atvirumo sau pačiam išbandymo metas, kuomet būtina kelti kuo etiškiausius reikalavimus. Jei galite, susilaikykite nuo bereikalingo bendravimo, kelionių.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Įdomus, tačiau ir labai atsakingas laikotarpis, kuomet, regis, daug ką galite nuveikti, esate linkę imtis kūrybingų, gražiausių iniciatyvų, lyg ir finansinius reikalus pavyksta įstatyti į vėžes, tačiau nuolat kažkas tarsi kaišioja pagalius į ratus, verčia abejoti pasirinkimais. Kelkite sau ir tiems, su kuriais bendraujate, aukščiausius etinius kriterijus, atsisakykite abejotinų finansinių sprendimų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Visa galva teks pasinerti į darbus, naujas galimybes ir iššūkius, tačiau bus itin svarbu suvaldyti savo emocijas, o tuo pačiu ir apginti savo vertybes. Susilaikykite nuo etikos kriterijus pažeidžiančių sprendimų, pasisakymų ar dokumentų pasirašymo, būkite itin atidūs tam, kaip ir su kuo bendraujate, apgalvokite, tikrinkite kiekvieną žodį, tačiau venkite bet kokių asmeniškumų, vertinimų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien pavyks dar labiau atsiverti pasauliui – Merkurijus įėjo į jūsų ženklą, išlaisvindamas jūsų žodį, drąsą išsakyti savo nuomonę ir būti išgirstiems. Galbūt veiksmais savo žodžius įrodyti ir bus sunkoka, tačiau paruošti dirvą veiklai verta. Juolab kad turite perspektyvių idėjų ir noro jas plėtoti, tik svarbu nuolat kelti sau klausimą, kiek tai jūsų, tikra. Suvaldykite norą eiti paprasčiausiu keliu.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Laukia pora emociškai įtemptų dienų, kuomet teks priimti sprendimus dėl savo ateities, mažėja pasitikėjimas savimi, noras bendrauti, tačiau tenka atsakyti sau į rimtus vertybinius, taip pat ir finansinius klausimus, tuo pačiu nugalint savo baimes. Juk visiems yra pakankamai vietos ir resursų po Saule, tereikia apgalvoti visas galimybes, juolab turite stiprų artimųjų užnugarį.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Laikykitės! Turėsite ir veiklos, ir galimybių pasirodyti, būti svarbūs ir pasirūpinti kitais. Tačiau išlaikyti gerą toną bendraujant gali būti sunkoka, ypač, jeigu teks derinti savo ir aplinkinių interesus, atsižvelgti į jūsų nuostatoms priešingas nuomones. Bus itin svarbu paisyti kito teisės turėti savo nuomonę, ieškoti diplomatiškų sprendimų, vengti tuščiažodžiavimo, apkalbų, manipuliacijų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Metas užsiimti konkrečiais, praktiškais reikalais, pasirūpinti, kad jūsų bei aplinkinių darbas būtų našesnis, darbo aplinka patogesnė, o sveikata geresnė, sutvarkyti, atnaujinti darbo priemones. Juolab kad turite pakankamai informacijos, motyvacijos ir galimybių gyventi gražiau, sveikiau – pats metas atsinaujinti, tačiau venkite vaikytis madų, imkitės tik to, kuo tikite ir pasitikite.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Panašu, kad aplinkybės privers jus pagaliau perlipti per save imtis to, apie ką jau seniai svajojote ar buvote pažadėję mylimam žmogui ar vaikams. Tik drąsiau pirmyn ir jokių išlygų ar išsisukinėjimų! O pagundų atidėti dar ir dar kartą gali būti, tačiau tai tik dar labiau apsunkins padėtį ir sumenkins jūsų galimybes. Bus svarbu daryti tik tai, kuo tikite, atmesti visas pagundas ar abejones.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Namai šiomis dienomis suteiks jums labai svarbią ir jaukią užuovėją, tačiau tuo pačiu ir pagundą palikti viską, kaip buvo, atsisakyti pokyčių, ankstesnių sprendimų, nueiti iš pirmo žvilgsnio pigesniu, paprastesniu keliu, tačiau taip ir likti užburtame rate, sukti galvą dėl to, ką galėjote. Bus itin svarbu tartis, tačiau venkite manipuliacijų. Galite sulaukti malonaus antrosios pusės siurprizo.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius