Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – rugpjūčio 31 d.

Visą dieną Mėnulis keliaus laisvu, išradingu Vandenio Zodiako ženklu – puikus laikas bendrauti, burtis draugėn, dalytis idėjomis, imtis visuomeninės veiklos, įvairiai veiklai su informacinėmis technologijomis, tačiau daugės netikėtumų, reikės greitos reakcijos. Smalsaukite, būkite atviri pasauliui ir tam, ką jis neša.
Karšta arbata ir skanėstas
Karšta arbata ir skanėstas / Vida Press nuotr.

Turėkite galvoje, kad visa, ką veikiate, turės tendenciją tęstis, kartotis, tad būkite atidesni ką nors darydami ar sakydami, palaikykite tai, kas įkvepia, džiugina ir jus, ir kitus. Palanki diena įvairiai praktiškai, žemiškai veiklai, ruoštis mokslo metams.

Vakaras itin palankus pagalvoti apie artėjantį rudenį, planuoti, pradėti darbus – įžvalga bus itin stipri ir tuo pačiu mąstymas bus aktyvus, greitas, bus lengva rasti praktiškus, konkrečius ir tikslius sprendimus, pakaks energijos ir darbų pradžiai, realizavimui.

Dėvėkite minkštų, ramių, natūralių gamtos, tarsi apsauginių spalvų drabužius, pasipuoškite amazonito, bronzos, žalvario dirbiniais.

Maistui tinka visi pieno produktai, duonos gaminiai, medus, riešutai. Atsisakykite mėsos, ypač jautienos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Derinsite profesinius reikalus su draugų interesais, bet teks imtis ir paprastų, kasdienių, buitinių darbų – aktyvus ir gana pozityvus laikas, kai išspręsite daug įvairių gana konkrečių klausimų. Svarbiausia – nuspręskite, kam teikti prioritetą – šeimai ar profesiniams tikslams, ir venkite kvaišalų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Puikus laikotarpis, kai esate itin kūrybingi, žavūs, aktyvūs ir matomi. Palankus metas pristatyti savo veiklą, imtis įvaizdžio reikalų, organizuoti šeimos šventę, renginius, tiesa, painiavos aplink daug, todėl labai svarbu įvertinti įvairias aplinkybes. Bent jau mintimis turėsite grįžti prie darbo reikalų, tačiau diena tinkama leisti daugiau laiko su vaikais, mylimu žmogumi.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Būsite itin aktyviai nusiteikę ir iškalbingi. Jūsų žvilgsnis aprėps plačiai – puikus laikas pradėti mokslo metus, domėtis mokslo naujovėmis, akademinei veiklai, tiesiog gilintis į pasaulio paslaptis. Daugiau pabendraukite ir su namiškiais – laikotarpis tinkamas sužinoti apie save naujų dalykų, ieškoti būdų, kaip spręsti įsisenėjusias finansines problemas.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Emocijų šiandien jums kils daug, ypač bendravimas su antrąja puse pareikalaus daug tvirtybės ir sąmoningumo – daug aistros ir noro valdyti. Apskritai bus svarbu mažiau reikalauti iš kitų, žvelgti į pasaulį plačiai ir tolerantiškai. Būkite atsargūs ką nors veikdami, susilaikykite nuo išlaidų, finansinių sprendimų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Itin palankus laikas spręsti įvairiausius buitinius, praktinius, sveikatos, šeimos, artimųjų reikalus, juolab pokyčiai profesinėje veikloje jums palankūs. Kad ir kaip pažadai atrodytų gražiai, nuo rimtesnių asmeninių sprendimų ar investicijų susilaikykite – nežinomybės dar pernelyg daug, galimos apgaulės ar saviapgaulės.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Imsitės sveikatos, įvairiausių buitinių, kasdienių reikalų – pavyks daug nuveikti, tačiau daugiausia energijos ir dėmesio pareikalaus vaikai, jūsų laisvalaikio interesai, draugai, norėsite atsiduoti partnerio interesams – gali būti sudėtinga viską suderinti. Juolab dienos itin palankios bendrauti su užsieniečiais, grįžti prie mokslo, akademinės veiklos, plėsti pasaulėžiūrą – pasinaudokite proga.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Jei tik galite, skirkite daugiau laiko atokvėpiui nuo visų darbų ir reikalų, užsiimkite tuo, kas jus labiausiai traukia, pasirūpinkite, pasidomėkite tuo, kas labiausiai tiktų jūsų sveikatai, gerai savijautai. Tiesa, profesinių, šeimos, namų reikalų derinimas lieka sudėtingas, tačiau trumpas atsiribojimas būtinas.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Draugystė gali tapti netikėta partneryste, gali priminti ankstesnius ryšius – daug bendravimo, netikėtų pažinčių, ypač su užsieniečiais, draugų, bičiulių, tačiau tai kels ir daugiausia įtampos, bus sudėtinga viską suderinti su būtinais darbais, buitiniais rūpesčiai. Juolab nuotaikos bus gana nostalgiškos, norėsis daugiau pabūti namie, su artimaisiais – tai bus svarbu gerai savijautai.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Dienos itin palankios tiesiog atsiduoti darbo, profesiniams reikalams – būsite svarbūs, galva veiks puikiai, būsite pilni idėjų ir gana praktiški, itin palanku pasidomėti technologijų naujienomis, inovacijomis, pažintinei iškylai. Tiesa, ryte šiek tiek painiavos gali įnešti asmeniniai, namų reikalai, atidėkite ir rimtesnius finansinius sprendimus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Puikus laikas studijų pradžiai, rimtesniems mokslams, ryšiams su užsieniu, partnerystei, įvairioms sutartims, gal net pagalvoti apie santuoką, tačiau tam reikės priimti rimtus asmeninius sprendimus, daug ką pakeisti gyvenime. Kad ir kaip esate nusiteikę romantiškai ir jautriai, išlaidos gali netikėtai išaugti, tad būkite apdairūs.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jūsų diena, kai jausitės puikiai, būsite aktyvūs, darbingi. Palanki diena spręsti įvairius verslo, finansinius klausimus, imtis buhalterijos, planavimo, būsto finansavimo, paskolų reikalų. Tiesa, rimtesnius sprendimus atidėkite antrai dienos pusei ar rytdienai, mažiau išlaidaukite. Išlieka rizikos, susijusios su vairavimu, technika tikimybė.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Esate tiek atsipalaidavę, kad gali būti šiek tiek sudėtinga sutarti su kitais žmonėmis, rasti bendrą kalbą su partneriu. Jei galite, skirkite laiko pabūti su savimi, šiek tiek atsiriboti nuo per didelio bendravimo. Tiesa, jo bus daug – netikėtų pažinčių, susitarimų, informacijos. Be to, ir toliau mažiau karščiuokitės išlaidaudami.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius