-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – rugpjūčio 5 d.

Svarstyklių zodiako ženklo atstovai bus šios dienos numylėtiniai. Pirmadienį pavyks susitarti su reikiamais žmonėmis, palanku tvarkyti, teikti svarbius dokumentus, tartis, bendradarbiauti. Norėsis rūpintis savo įvaizdžiu, puoselėti išvaizdą.
Terasų dekoro idėjos
Terasa / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitė prasidės džiugiomis naujienomis, tikėtinos puikios žinios susijusios su profesine veikla ar asmeniniu gyvenimu. Turėsite ne vieną palankią progą reikiamiems kontaktams užmegzti, jūsų gyvenime gali atsirasti tinkami žmonės.

Tai palankus metas romantiškiems santykiams puoselėti – jei ieškote antrosios pusės, neatsisakykite kvietimų pasižmonėti ar dalyvauti renginiuose.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmadienį Jaučio zodiako ženklo atstovai skins laurus profesinėje srityje – realizuosis seniai puoselėti sumanymai. Tiesa, negalima skubėti, forsuoti – leiskite įvykiams tekėti sava vaga.

Tai puikus metas bendradarbiavimui, deryboms bei rimtiems pokalbiams su autoritetingais žmonėmis – bus lengva susikalbėti, rasite visiems priimtiną sprendimą.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Nesusigundykite rizikingais pasiūlymais bei greitais praturtėjimo būdais – galite skaudžiai nukentėti. Savaitės pradžioje būsite linkę pernelyg jautriai reaguoti į aplinkinių pastabas, komentarus jūsų atžvilgiu. Neslėpkite užgautų jausmų, išsakykite problemas.

Tai sėkmingas laikas verslininkams, sportininkams, finansininkams – tikėtini svarbūs sandoriai, susitarimai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmadienį Vėžio zodiako ženklo atstovams bus suteikta ne viena galimybė pagerinti savo gyvenimą – išnaudokite progas. Paprastai itin jautriems bei subjektyviems Vėžiukams šiandien pavyks išlikti racionaliems, objektyviai vertinti esamą situaciją.

Palanku stiprinti savo autoritetą, pristatyti turimus sumanymus, tartis su reikiamais žmonėmis – pasieksite puikių rezultatų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Dažniau atsižvelkite į kitų žmonių poreikius, įsiklausykite į patarimus iš šalies. Jei gebėsite bendradarbiauti, tartis ir eiti į kompromisus, pirmadienis gali būti išties produktyvi diena.

Šiandien netrūks veiksmo ir nuotykių, netikėtu vizitu gali pradžiuginti seniai matyti giminės ar bičiuliai, o naujai užsimezgusios pažintys bus labai perspektyvios.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pirmąja savaitės dieną fortūna plačiausiai šypsosis sprendžiant finansinius klausimus. Tai tinkamas metas tartis dėl geresnių sąlygų, didesnio atlygio. Tiesa, negalima pernelyg agresyviai ginti savo pozicijos – leiskitės į protingus kompromisus, išlikite lankstūs, objektyvūs.

Šiandien gali prireikti spręsti problemas, susijusias su gyvenamąja vieta, vyresniaisiais šeimos nariais.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Gražus savaitės startas taps sėkmingu fonu visam periodui. Pirmadienį atsiskleis geriausios jūsų charakterio savybės, be didesnių kliūčių realizuosite turimus sumanymus. Išnaudokite palankias galimybes profesinėje srityje – neatmeskite nė vieno pasiūlymo gerai visko neapmąstę.

Tai puikus metas socialinei veiklai, tinka bendrauti su autoritetais. Šiandien mylimi žmonės apgaubs nuoširdžiu dėmesiu ir rūpesčiu.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Tikėtina, jog pirmadienį susidursite su žmonėmis iš praeities, aiškės nemalonios paslaptys, atsiskleis nuo jūsų nuslėptos detalės. Neatmetama tikimybė, jog reikės veikti slapta, neatskleidžiant tikrųjų motyvų.

Nebūsite linkę afišuoti ir savo asmeninio gyvenimo – šiandien gali užsimegzti slapti tarnybiniai romanai ar atsinaujinti ankščiau nutrūkę ryšiai.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šaulio zodiako ženklo atstovams fortūna plačiai šypsosis visą savaitę, pirmadienis – ne išimtis. Aktyviai siekite realizuoti turimus sumanymus, neužmikite ant laurų, judėkite vis pirmyn. Sėkmė jus lydės, tačiau negalima pamiršti takto ir diplomatijos bendradarbiaujant su aplinkiniais, tariantis dėl palankesnių sąlygų.

Svarbu pasirūpinti savo įvaizdžiu – šiandien pirmas įspūdis gali labai daug lemti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmadienis sėkminga ir produktyvi diena. Palankiausia susikoncentruoti ties dalykine veikla – šiandien galite smarkiai pasistūmėti profesinėje srityje. Tai tinkamas laikas tvirtinti svarbius susitarimus, siūlyti savo idėjas ar tartis dėl geresnių sąlygų.

Tikėtina, jog bendrausite su įtakingais asmenimis – pavyks sukurti norimą įvaizdį, pasieksite puikių rezultatų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Siekite harmonijos tiek asmeniniame gyvenime, tiek profesinėje sferoje. Svarbu ieškoti balanso tarp davimo ir gavimo – jei norite, kad jums sektųsi, privalote elgtis sąžiningai kitų atžvilgiu.

Neteisybė, agresyvus elgesys bei diplomatijos stoka bus grubiai stabdomi aplinkos – susidursite su galingu pasipriešinimu. Tai itin palankus metas tolimesnėms kelionėms planuoti, juridiniams klausimams spręsti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pirmadienį palanku tvarkyti finansinius reikalus, tikėtina, jog spręsis piniginės problemos, atrasite trūkstamų resursų. Tinka kreiptis į valstybines įstaigas, tartis dėl paskolų.

Šiandien galėsite lengvai ir greitai susitvarkyti svarbius dokumentus, nesunkiai susitarsite su reikiamais žmonėmis. Puikiai seksis intelektuali veikla, tačiau sudėtingiau bus siekti konkrečių rezultatų.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius