-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – rugsėjo 17 d.

Kokia savaitės pradžia?
Moteris
Moteris / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmąją dienos pusę vyraus giedros ir optimistiškos nuotaikos. Puikiai seksis kūrybinė veikla, netrūks fizinės ištvermės, tad lengvai sieksite sportinių aukštumų, atliksite sunkius fizinius darbus. Tiesa, sunkiau eisis nuobodūs darbai, reikalaujantys daug koncentracijos ir kantrybės – atsakingiausias užduotis verčiau nukelti į antrą dienos dalį. Vakare aplinkybės privers surimtėti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmadienis bus gana kritiškas laikas. Ši diena daug tinkamesnė kam nors pabaigti nei pradėti. Įvykiai rutuliosis labai greitai - skubėti nemėgstančius Jaučio zodiako ženklo atstovus tai gali išmušti iš vėžių. Šiandien venkite finansinių rizikų ir painių pasiūlymų – didelė piniginių nuostolių tikimybė. Santykių fronte tikėtinos įtampos ir nesantaika. Paleiskite tai, kas jau nebeperspektyvu – tik taip į gyvenimą įsileisite naujų patirčių.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien Dvynių laukia naujos pažintys, regis, susidursite su būtinybe derėtis ar tarpininkauti, turėsite daugybę progų pademonstruoti savo komunikacinius sugebėjimus. Pirmadienį visos idėjos ir mintys bus nukreiptos į ateitį, sunku bus gyventi dabartimi, kasdienybė atrodys nuobodi ir neįdomi, tai ypač pasakytina apie pirmąją dienos pusę. Vakare prasidės įtemptas metas, venkite konfliktų, neskubėkite priimti sprendimų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmąją dienos dalį Vėžiams daugiausią nerimo kels sveikata ir dalykiniai rūpesčiai. Tai gali būti tiesiogiai susiję – dėl įtampų darbo aplinkoje gali atsirasti virškinimo problemų, sustreikuoti kepenų veikla. Iki pat pietų seksis plėtoti santykius su užsienio kultūrų atstovais, sėkmingai eisis juridinė veikla, tačiau vis ne laiku iškylantys netikėtumai kels stresą. Vakaras puikiai tiks dalykiniams susitikimams organizuoti ar asmeniniams ryšiams stiprinti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūto zodiako ženklo atstovų laukia aktyvi diena. Nuo pat ryto netrūks veiksmo ir nuotykių. Jausitės pašėlę ir žaismingi, norėsis romantikos ir flirto. Pirmoji dienos dalis nėra tinkama rimtiems ir atsakingiems darbams planuoti, tačiau puikiai tiks kūrybinei veiklai, turėsite ne vieną progą išnaudoti savo organizacinius sugebėjimus. Vakarėjant tiek nuotaikos, tiek aplinkybės keisis. Viskas atrodys niūriau, bus daugiau buitinių rūpesčių.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Tai bus spalvinga diena. Rytas gali prasidėti neatidėliotinais buitiniais rūpesčiais, regis, šeimos narių problemos ir vėl kris ant jūsų pečių. Iki pat pietų palankus laikas reikalams susijusiems su nekilnojamuoju turtu, aukštuoju mokslu, užsieniu tvarkyti, taip pat tinka kreiptis į biudžetines įstaigas ar spręsti juridines problemas. Vakare norėsis atsiriboti nuo visų rūpesčių ir pasimėgauti gyvenimu.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklių pirmadienis bus padrikas - šią dieną planai keisis greičiau nei spės susivokti. Telefonas netils, vis atsiras norinčių pabendrauti, pasidalinti naujienos, įdomia informacija. Pirmąją dienos dalį nemažai laiko teks praleisti kelyje lankant klientus, tiekėjus ar kitus darbo aplinkos žmones. Tai palankus metas dalykiniams susitikimams organizuoti, ypač su užsienio šalių atstovais. Vakare galite susidurti su įtampa ir nesantaika namuose.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Didžiąją dienos dalį rūpinsitės finansiniais reikalais, ieškosite papildomų būdų užsidirbti, gauti praktinės naudos. Nuojauta bus stipri, kaip ir noras pasipelnyti, tad piniginiai reikalai eisis puikiai. Tačiau neperlenkite lazdos – nepasiduokite godumo ir šykštumo jausmui, kuomet vis atrodo negana. Vakare tikėtinos džiugios naujienos susijusios su profesine veikla. Tai palankus metas planuoti tolesnes keliones.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šaulių zodiako ženklo atstovai bus nepaprastai aktyvūs ir veiklūs, ypač pirmąją dienos dalį. Mokėsite užimti lyderio poziciją, norėsis paklusnumo ir dėmesio, labai svarbi taps autoriteto tema. Tai tinkamas laikas kreiptis į biudžetines įstaigas ar spręsti sudėtingus juridinius klausimus. Ypatingai seksis dėstytojams, teisininkams, reklamos specialistams, dirbantiems turizmo sektoriuje bei užsiimantiems dvasiniu tobulėjimu.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmadienį labiausiai seksis Ožiaragiams užsiimantiems kūrybine ar slapta veikla. Net ir tiems, kurie dirba įprastus darbus norėsis viską daryti paslapčia, per daug nesiafišuojant. Tai puikus laikas dvasiniam tobulėjimui - šią dieną atėjusios įžvalgos ir ženklai bus labai svarbūs. Šiandien verta išbandyti kažką naujo ir nestandartiško, palanku investuoti į savišvietą bei tolimas keliones.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pirmadienis – puiki diena bičiulystei ir naujų pažinčių mezgimui. Šiandien sulauksite palaikymo ir draugų pagalbos, tačiau patys būsite linkę į pesimizmą ir savigraužą. Neužkraukite visų savo rūpesčių kitiems ant pečių, patys imkitės iniciatyvos būtinoms permainoms įgyvendinti. Tikėkite savo jėgomis! Antroji dienos dalis, ypač vėlus vakaras visiškai netinkami santykių aiškinimuisi ar reikšmingų sprendimų priėmimui.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šią dieną susikoncentruokite ties dalykine veikla. Atsiribokite nuo smulkių ir nereikšmingų užduočių, visas jėgas skirkite ambicingiems projektams, turintiems įtakos jūsų ateičiai. Tiesa, venkite neapgalvoto optimizmo ir avantiūrizmo - pirmadienį būsite linkę ieškoti lengviausio kelio, norėsis greito rezultato. Antroje dienos dalyje laukia svarbūs pokalbiai, dalykiniai susitikimai – viskas eisis sklandžiai.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius