Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Pirmadienio horoskopas – rugsėjo 20 d.

Darbo savaitė prasidės ypatingai – tai bus diena prieš pilnatį, kuomet Mėnulis turi daugiausia jėgos, yra noro ir valios nuveikti daugiau nei įprastai, tačiau dar nėra iš gausos, susitelkimo kylančių emocijų ir įtampos, kuomet Mėnulis pilnaties momentu atsiduria tiesiai priešais Saulę, susipriešina jausmai ir sąmonė, norai ir galimybės.
Gamta.
Gamta. / Fotolia nuotr.

Taigi, pirmadienį verta susikaupti ir imtis svarbiausių darbų bei reikalų, išdrįsti pradėti tai, kas jau seniai rūpėjo, tačiau pritrūkdavo pasitikėjimo, valios impulso. O gal tiesiog laukėte geriausio momento?

Bus iš tiesų ir labai jautrus, gilus metas, kuomet vargu ar jus patenkins banalūs, paviršutiniški dalykai, bus labai svarbu išgirsti tą stipresnį, gilesnį sielos šauksmą ir išdrįsti bent jau pamatyti, o gal net ir atsisakyti ar pradėti keisti gyvenime bent jau tai, nuo ko jus jau senokai purto.

Tai lems Mėnulio keliavimas su sielos ir vandenų gelmėmis, atjauta ir menais siejamu Žuvų Zodiako ženklu. Iškart po pietų jis jungsis su čia esančiu galinguoju šio ženklo valdovu Neptūnu – verta išnaudoti šią progą! Diena itin palanki buvimui, darbui su žmonėmis, ypač, jeigu reikia spręsti jautrius, su praktiniais sprendimais, sveikata, rūpyba susijusius klausimus, taip pat menininkams, psichologams, visiems tiems, kurie siekia pažinti save ir gyventi darnoje su pasauliu, dideliems verslams, ypač, susijusiems su jūromis, chemija bei iliuzijų pasauliu.

Rizikos nutolti nuo realybės bus, todėl labai svarbu gilintis į informaciją, galvoti, ką ir kodėl sakote, bus svarbūs blaivūs argumentai, sąžiningumas, apginti tiesą ir orumą. Vakarui planuokite tik ramų poilsį.

Drąsos veikti suteiks rubininė, „karšta“ raudona, pieniškai rožinė spalvos aprangoje, rubinas, kiti raudoni korundai, rubelitas. Maistas turėtų būti bent jau vegetarinis, tačiau aštrūs prieskoniai praverstų, ypač, juoda duona su česnaku, taip pat verta valgyti daugiau svogūnų, krienų, aitriųjų paprikų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savotiškas laikas, kuomet širdis trokšta ramybės, galimybių atsiriboti nuo rutinos ir atsidėti tam, kam jaučiatės esą sutverti ar bent jau susivokti, kur vis dėlto yra mano pašaukimas? Aplinkybės, deja, vers skubiai spręsti įvairiausius kasdienius, bet būtinus reikalus. Pasistenkite ramiai, bet tvirtai nustatyti ribas, atlikti, kas būtina ir leistis į jums svarbiausią kelią.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Ypatinga diena, jeigu norite pradėti ilgalaikius, su labdara, menu, vaikais, bendruomenine veikla susijusius projektus ar bent jau suburti siela jums artimus bičiulius. Nuveikti šiandien bus galima daug, tačiau būkite itin dėmesingi tvarkydami finansinius reikalus – patys būkite maksimaliai sąžiningais, paisykite įstatymų, bet pasaugokite ir kitus nuo klaidų. Galimos problemos, susijusios su užsieniu.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Gyvenimas pilnas atradimų ir naujų galimybių. Ar pavyks tai įrodyti per savo profesinę veiklą, ar darbdavys ar viršininkas supras, kad yra daug daugiau galimybių veikloje nei galima buvo pagalvoti, priklausys tik nuo jūsų, tad susitelkite ties svarbiausiomis idėjomis. Tiesa, finansinė reikalų pusė bus sudėtinga, venkite naujų finansinių įsipareigojimų ar pažadų, verčiau grąžinkite skolas.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Gražus, kūrybingas ir emocingas laikotarpis, kuomet, atrodo, svajonės pačios pildosi. Puikus laikas kūrybai, meilei, leistis į naujų pasaulių ar kultūrų paieškas, gilintis į dvasinius mokymus, susitikti su išmintingais mokytojais, žmonėmis. Tiesa, tai gali būti ir tiesiog jūsų vidinis darbas, atliekant kasdienes pareigas. Idilę gali sutrikdyti finansinės problemos, spręsdami jas likite sąžiningi visų pirma sau.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien daug kas priklausys nuo to, kaip greitai suksitės ir gebėsite spręsti užgriuvusias problemas. Bus prasminga ieškoti teisinių kelių, peržiūrėti susitarimus, derėtis. Šiandien galima bus daug laimėti, bet ir pralaimėti, aplinkybės gana rimtai patikrins tiek jūsų sąmoningumą, gebėjimą suvaldyti emocijas, tiek ir sąžiningumą bei didesnių už kasdienius tikslų matymą.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Svarbiausia šios dienos tema – santykiai su žmonėmis, pasauliu, antrąja puse, verta pasigilinti į savo jausmus ir rasti būdu pasikalbėti apie tai. Nuoširdus dalinimasis patirtimis suteiks visai naują gyvenimo kokybę. Puikus laikas ir psichologinei konsultacijai. Tiesa, gali tekti pakovoti už savo ir vaikų interesus, tad verta peržiūrėti, aptarti savo galimybes ir ieškoti naujų išeičių.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien jums svarbu poilsis ir rūpestis visų pirma savo sveikata – palepinkite save ir savo kūną, verta keisti gyvenseną į tokią, kuri suteikia galimybę geriau jaustis, pasirūpinti palankesne tiek fizine, tiek emocine aplinka ir namuose, ir darbe. Visų jūsų diplomatinių sugebėjimų gali pareikalauti sudėtinga situacija namuose, tėvų ar giminės problemos – šiek tiek užtruks, kol visa tai išsispręs.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Meilės ir kūrybos laikas – jei tik galite, atsiribokite nuo išorinio spaudimo, baimę keliančios informacijos ir leiskite skleistis savo jausmams. Puikus laikas asmeniniams santykiams puoselėti, veiklai su vaikais, buvimui gamtoje. Tiesa, jūsų nuoširdumas gali būti patikrintas per bendravimą su broliais, seserimis ar kaimynais.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Būkite itin sąžiningais ir sąmoningais, jeigu kiltų būtinybė spręsti skubias finansines problemas – kiek tai jūsų, o kiek kitų atsakomybė? Susilaikykite nuo viešų diskusijų, verčiau ieškokite teisinių sprendimų. Venkite bandymų apeiti įstatymus ar susitarimus, tačiau gal verta tartis dėl jų pokyčių? Atjautą rasite namuose – puikus metas jaukiems pasisėdėjimams su artimaisiais, vaikystės prisiminimams.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Laukia kelios gana sudėtingos dienos, kuomet siekis apginti savo nuomonę ir interesus profesinėje srityje gali kainuoti jums daug išmonės ir diplomatinių gebėjimų. Sąžiningumas ir patirtis bus svarbiausi jus palaikantys dalykai, nors gali tekti naujai įvertinti tuos, su kuo bendraujate, keisti požiūrį į kasdienius įpročius, taip pat ir materialių dalykų reikšmę.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Sunkus laikas, kuomet vidinės baimės sukyla itin grėsmingai – tai dar vienas išbandymas ir tuo pačiu galimybė blaiviai pažvelgti į tai, ką turite ir ką galite su tuo nuveikti. Bus labai svarbu ieškoti vidinės tiesos ir rasti stiprybės ja vadovaujantis, apginti tiek savo, tiek ir kitų orumą. Palankus metas peržiūrėti savo vertybes, labdarai, labai prireiks blaivaus proto sprendžiant finansinius reikalus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Puiki diena daugumai veiklų – būsite pilni energijos ir įkvėpimo, esate palaikomi tiek aplinkos, tiek ir antrosios pusės ar verslo partnerių, tad verta imtis to, kam jau seniai ruošėtės ir kas pareikalaus iš jūsų maksimalaus susitelkimo ir jėgų. Tiesa, finansinių klausimų sprendimas gali šiek tiek strigti, galite sulaukti išorinio spaudimo, tačiau verta peržiūrėti savo lūkesčius ir paieškoti naujų galimybių.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius