-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pirmadienio horoskopas – rugsėjo 23 d.

Pirmadienį garsiau suskambės partnerystės tema. Skirkite pakankamai laiko artimiesiems, kitaip neišvengsite skaudžių priekaištų.
Kavos pupelės
Kavos pupelės / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitės pradžioje visos mintys suksis apie namus, netrūks buities rūpesčių, šeimos nariams prireiks jūsų pagalbos. Bus sunku susikoncentruoti ties dalykinėmis užduotimis, galite privelti nemažai apmaudžių klaidų. Tikėtini nesusipratimai su darbo aplinkos žmonėmis. Venkite veltis į konfliktus su autoritetais. Palankus metas smulkiems remonto darbams namuose atlikti, tačiau susilaikykite nuo didesnių investicijų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Venkite ilgalaikių įsipareigojimų, mažiau žadėkite – bus sunku objektyviai vertinti esamą situaciją. Vargu ar pirmadienį duoti pažadai bus išpildyti. Šiandien jūsų kasdienybėje pakaks sumaišties ir chaoso, galimos karštos diskusijos. Nemažai laiko teks praleisti kelyje, daug bendrausite su įvairiausio plauko žmonėmis. Venkite aiškintis santykius - būsite linkę leistis į asmeniškumus, tik dar labiau viską supainiosite.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmąją savaitės dieną Dvynių Zodiako ženklo atstovai spręs svarbius finansinius klausimus. Tikėtinos aršios diskusijos dėl geresnių sąlygų. Šiandien bus sunku išsaugoti objektyvumą, nepasiduoti emocijoms – atsargiau rinkite žodžius. Konfliktai su vadovais, kitais autoritetais neprives prie gero – tai gali smarkiai pakenkti jūsų profesinėms perspektyvoms.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžio Zodiako ženklo atstovų laukia nelengva savaitės pradžia. Permainingos nuotaikos ir polinkis į pesimizmą neleis ramiai gyventi nei jums patiems, nei jūsų artimiesiems. Šiandien gali išryškėti negatyviausi jūsų charakterio bruožai – beprasmis užsispyrimas, polinkis kaltinti kitus dėl visų savo nesėkmių. Išlikite sąmoningi, pasistenkite būti atlaidesni tiek savo, tiek kitų žmonių trūkumams.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Ties pirmadieniu gali iš esmės keistis jūsų prioritetai – didžiausia siekiamybe taps gražūs tarpusavio santykiai, artimo žmogaus paieškos. Pirmadienis tinkamesnis apmąstymams ir korekcijoms nei aktyviai naujų darbų pradžiai. Dažniau įsiklausykite į vidų, atpažinkite tikruosius savo poreikius. Šiandien galite susidurti su klasta, apkalbomis, intrigomis. Ir patys būsite linkę leistis į psichologinius žaidimus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pirmadienį Mergelės Zodiako ženklo atstovai daug galvos apie ateities perspektyvas. Norėsis imtis naujų projektų, plėsti akiratį, realizuoti grandiozinius sumanymus. Vis dėlto nereikėtų skubėti pereiti prie aktyvių veiksmų, juo labiau rizikuoti tuo, ką turite, ką jau pavyko pasiekti. Šios dienos ambicijos gali prasilenkti su turimomis galimybėmis, smarkiai jus suklaidinti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien imsite labiau pasitikėti savo jėgomis, skleisis jūsų talentai, charizma. Tačiau nesusipratimai darbo aplinkoje neleis ramiai gyventi taikos ir harmonijos trokštantiems Svarstyklių Zodiako ženklo atstovams. Pirmadienį bus sunku kovoti už savo teises, galite susidurti su neteisybe, šiurkščiu, agresyviu elgesiu. Labiausiai jums padės komunikaciniai gebėjimai, mokėjimas išlikti taktiškais ir diplomatiškais net kritiškiausioje situacijoje.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Vyraus nepastovios nuotaikos, pirmadienį tapsite itin reiklus aplinkiniams. Tačiau šiandien Skorpionams seksis – aplinkybės dėliosis jums dėkinga linkme. Tinka tvarkyti juridinius reikalus, planuoti dalykines komandiruotes ar atostogas. Tikėtinas kontaktas su užsieniu, palanku plėtoti tarptautinius santykius. Asmeniniame gyvenime galimi nesusipratimai.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pirmadienis tinkamas spręsti klausimams, susijusiems su didelėmis investicijomis, verslu. Palanku organizuoti bendrą biudžetą. Tiesa, reikia elgtis itin apdairiai priimant svarbius piniginius sprendimus, negalima pasiduoti emocijoms. Šiandien galite susidurti su itin užsispyrusiais, bendradarbiauti nelinkusiais žmonėmis – venkite eiti į atvirą konfliktą, mąstykite strategiškai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmąją savaitės dieną Ožiaragio zodiako ženklo atstovai daug bendraus ir bendradarbiaus. Tiesa, ne viskas eisis taip, kaip norėtųsi, gali išryškėti padarytos klaidos, tikėtini didesni nesusipratimai komunikacijoje. Šiandien gali nutrūkti anksčiau įvykę susitarimai, reikės mokėti apginti savo poziciją. Tai ne laikas didelėms investicijoms, šiuo metu vertėtų labiau susiveržti diržus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pirmadienis gana konfliktiška diena. Daug nesusipratimų kils dėl neturėjimo ką veikti, tad pasirūpinkite turininga kasdienybe. Atsakingai vykdykite prisiimtus įsipareigojimus, tačiau raskite laiko ir pramogoms, savo pomėgiams. Šiandien galimi šiokie tokie sveikatos sutrikimai – kruopščiai rinkitės maisto produktus, nepamirškite kokybiško poilsio.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pasistenkite daugiau laiko skirti artimiesiems, ypač mažiausiems šeimos nariams. Dėmesio stoka ir abejingumas namiškių atžvilgiu gali išprovokuoti stiprius konfliktus, ilgam sugriauti šiltus tarpusavio santykius. Pirmadienį seksis Žuvų zodiako ženklo atstovams, ieškantiems verslo partnerių – į gyvenimą gali įžengti tinkami žmonės.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius