Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – rugsėjo 24 d.

Astrologinė prognozė pirmadieniui.
Užrašų knygutė
Užrašų knygutė / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmadienis – apgaulinga ir paini diena. Sunkiai seksis nepasiduoti emocijoms ir vadovautis blaiviu protu. Lydės melancholiškos nuotaikos, gali užeiti paprastai Avinams nebūdingas noras gailėtis savęs. Jei galite, atsiribokite nuo svarbių darbų ir reikšmingų sprendimų priėmimo. Diena ypač tinkama dvasinėms praktikoms, savianalizei. Atkreipkite dėmesį į šios nakties sapnus – jie gali būti pranašiški.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien puikiai nujausite ateities perspektyvas, intuicija bus nepaprastai stipri. Jei klausysitės širdies – ji jus nuves ten, kur turite būti. Diena palanki viešoms kalboms, prezentacijoms rengti, puikus laikas savo veiklos ar paslaugų reklamai. Pirmadienį viską būtina nuosekliai planuoti, bus svarbi kiekviena detalė. Vakare galimos netikėtos, intriguojančios pažintys, tačiau venkite pernelyg atvirauti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmadienį aplinkybės vers susikaupti ir siekti konkrečių tikslų, tačiau slogi vidinė būsena gadins visus reikalus. Bus sunku gyventi šia diena, norėsis analizuoti praeities įvykius ir sprendimus. Diena palanki dalykiniams susitikimams su svarbiais žmonėmis. Šiandienos pažintys turės didelę reikšmę jūsų karjeros kelyje. Neverta tikėtis, kad viskas eisis kaip per sviestą, reikės įdėti nemažai pastangų savo sumanymams įgyvendinti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Tai sėkminga diena, net didžiausios rizikos gali pasiteisinti pirmadienį. Jausitės kupini jėgų ir ryžto, regis, šiandien niekas nesugebės išmušti jūsų iš vėžių. Tai puiki diena svarbiems pokalbiams su autoritetais planuoti. Antroje dienos dalyje emocijos ims viršų, artėjant pilnačiai tikėtinas nerimas ir irzlumas. Vakarą leiskite ramiai, venkite stresinių situacijų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūtai bus nusiteikę karingai ir ryžtingai, tačiau ne viskas eisis taip, kaip norėtųsi. Susidursite su rimtais apribojimais, galimi sveikatos sutrikimai, nuovargio jausmas. Šiandien norėsis nuversti kalnus, bus sunku susitaikyti su savo ribomis. Palanku taikytis, stiprinti tarpusavio santykius. Galimos naujos pažintys ar darbo pasiūlymai. Pirmadienis nėra tinkama diena naujiems darbams pradėti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pirmadienį Mergelėms teks įrodinėti, kad moka ne tik kalbėti, bet ir daryti. Darbe bus pareikalauta konkrečių rezultatų ir praktinės naudos, teks prisiminti anksčiau duotus pažadus, prisiimtus įsipareigojimus. Bus sunku susikaupti, tad didesnė apmaudžių klaidų tikimybė. Šiandien būsite itin subjektyvūs, lengvai pasiduosite emocijoms – verčiau nesiaiškinti santykių su jums svarbiais žmonėmis.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Gali pasireikšti jėgų trūkumas, vyrauti slogios nuotaikos. Šiandien daugiau sunkumų ir nesusipratimų laukia darbo aplinkoje. Susidursite su priespauda ir agresija, teks pakovoti už save ir savo teises. Pirmadienį nebus kuo pasikliauti, viską turėsite atlikti savarankiškai. Antroje dienos dalyje tikėtinos ašaros, audringi emocijų prasiveržimai. Nesivelkite į intrigas, ypač finansines – patirsite nuostolių.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pirmadienis bus džiugiausia ir sėkmingiausia šios savaitės diena. Lydės atsipalaidavimo būsena, atrodys, kad visos problemos gali palaukti. Nesinorės dirbti, trauks romantiniai nuotykiai, būsite atviri naujoms pažintims. Šią dieną tinka prisipažinti apie savo jausmus, iškalbėti tai, kas jau ilgai neduoda ramybės – kaip niekad lengvai reikšite savo emocijas.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Nuo pat ankstyvo ryto teks pasinerti į šeimyninius rūpesčius, spręsti buitines problemas. Tačiau jėgų ir geros nuotaikos jums tikrai nestigs, greitai ir lengvai susidorosite su visomis užduotimis. Dienos bėgyje susidursite su primityviu meilikavimu, netikri draugai mėgins pasinaudoti jūsų patiklumu ir geraširdiškumu – nesileiskite išnaudojami. Tinkamas metas smulkiems remonto darbams pradėti, generaliniai tvarkai namuose atlikti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Netikėtos žinios gali išmušti iš vėžių ir priversti aktyviai veikti – teks nedelsiant spręsti iškilusias problemas. Nebus kada galvoti, analizuoti situacijos, tad lemtingų klaidų tikimybė šiandien itin didelė. Pirmadienį pasitelkite į pagalbą kolegas, reikalo specialistus, bičiulius ar šeimos narius – nesistenkite visko atlikti vieni. Tai konfliktiška diena – norėsis vadovauti, bus sunku susitaikyti su kitokia nei jūsų pozicija, lengvai provokuosite ginčus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Diena tinkama finansiniams klausimams spręsi. Pats laikas grąžinti senas skolas ir versti naują gyvenimo lapą. Venkite beprasmiško išlaidavimo – šiandien lengvai pasiduosite impulsams ir prisipirksite jums visiškai nereikalingų daiktų. Jei turite piniginių problemų – galite sulaukti pagalbos. Pirmadienį bus sunku susikoncentruoti, vykdyti savo įsipareigojimus, tačiau aplinkybės vers siekti konkrečių rezultatų, prisiminti senus pažadus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pasistenkite į viską taip jautriai nereaguoti. Nesijauskite kalti gyvendami savo gyvenimą ir siekdami to, ko trokštate, net jei aplinkiniams tai nepatinka, yra nepatogu. Šiandien ne kartą atsidursite dėmesio centre, lengva bus pelnyti simpatijas ir palankumą. Tai tinkama diena reikšmingiems pokalbiams su svarbiais žmonėmis, viešiems pasisakymams, savęs ir savo veiklos pristatymui.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius