-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – rugsėjo 3 d.

Astrologė Viktorija Greviškienė sudarė šios dienos horoskopą.
Stalo kompozicija
Stalo kompozicija / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmadienis prabėgs žaibišku greičiu, tad jei norite nuveikti kažką produktyvaus – nesnauskite. Kruopščiai susiplanuokite dienotvarkę ir nuosekliai laikykitės plano – tik taip pavyks apsisaugoti nuo blaškymosi bei šokinėjimo nuo darbo prie darbo. Šiandien puikiai eisis kanceliarinė veikla, pavyks lengvai susitarti, įtikinti. Diena dovanos daug bendravimo ir naujų pažinčių. Palanku išsiruošti į trumpą išvyką ar komandiruotę.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien galima tikėtis pelningų sandėrių, perspektyvių pasiūlymų ar kitų įvertinimų. Puikiai jausite visų daiktų tikrąją vertę, tad drąsiai investuokite į brangius, kokybiškus pirkinius – jie ilgai jus džiugins. Pirmadienį seksis spręsti finansinius klausimus, jei turite piniginių problemų – kreipkitės pagalbos ar patarimo šią dieną. Vakare būsite lengvai užvaldomi impulsų – elkitės sąmoningai, paisykite saiko jausmo.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Tai puiki diena, kai galima nuveikti tikrai daug. Jei sugebėsite susikoncentruoti ties savo tikslais ir neišbarstyti energijos visokioms smulkmenoms – laukia nepaprastai produktyvi diena. Klausykitės, ką jums kužda nuojauta, šiandien širdies balsas padės pasirinkti teisingai. Palanku rengti įvairias prezentacijas, reklamuoti savo produkciją ar veiklą. Vakare daugiau dėmesio skirkite savo reikmėms, pasilepinkite.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šią dieną Vėžio zodiako ženklo atstovai taps uždari, norės atsiriboti. Gali kamuoti įvairios baimės, blogos nuojautos, tačiau tai tebus vidinės būsenos atspindys. Pirmadienis – paini ir apgaulinga diena, tad verčiau susilaikyti nuo svarbių sprendimų, neskubėti daryti išvadų. Tai nėra tinkamas metas naujų darbų pradžiai. Šiuo metu atėję pasiūlymai atrodys geresni nei yra ištikrųjų. Atsargiai vertinkite naujas pažintis.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šios dienos problema – sunku bus susikoncentruoti ties tuo, kas būtina. Puikiai seksis planuoti ateitį, nusimatyti perspektyvas, tačiau šiandienos veikla bus padrika, nepavyks susikoncentruoti. Pirmadienį daugiau kalbėsite ir žadėsite nei iš tikrųjų darysite. Verčiau imtis grupinės veiklos – lengvai įsiliesite į bet kokį kolektyvą, noriai sieksite bendrų tiklsų. Diena žada neplanuotų išlaidų, tikėtini finansiniai nuostoliai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Puikiai seksis susitarti, palanku sudaryti sutartis, gausite reikiamus dokumentus, leidimus. Šiandien norėsis kuo daugiau pasiekti profesinėje srityje – nesikratysite sunkaus darbo, nuosekliai vykdysite savo įsipareigojimus. Jūsų pastangos bus pastebėtos ir tinkamai įvertintos. Gera diena savo pastebėjimams ir sumanymams pristatyti – sulauksite palaikymo. Tačiau būkite itin atidūs tvarkydami finansinius reikalus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Diena itin dėkinga kelionėms, bet kokiems kontaktams su užsieniu vystyti. Seksis juridiniai reikalai, reklaminė veikla. Palanku varstyti valstybinių įstaigų duris, rūpintis aukštojo išsilavinimo klausimais. Šiandien sieksite bent trumpam atitrūkti nuo pilkos kasdienybės, trauks nuotykiai, dar neišbandyti dalykai. Vakare norėsis bendrauti, plėsti pažinčių ratą, dalyvauti renginiuose ar kitaip pramogauti su bičiuliais.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien niekam neatviraukite apie savo ateities planus, nepasitikėkite žmonėmis, atsitiktinai sutiktais gyvenimo kelyje. Venkite painiavos bei rizikų. Sprendžiant bet kokias problemas vadovaukitės logika, būtinai pasitarkite su atitinkamos srities profesionalais. Palanku švarintis – daryti tvarka tiek savo viduje, tiek aplinkoje. Daugiau laiko skirkite saviugdai, dvasiniam tobulėjimui, atsikratykite senų ar blogus prisiminimus keliančių daiktų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pirmadienis bus kupinas malonaus bendravimo, naujų pažinčių. Demonstruokite diplomatinius sugebėjimus, siekite kompromisų ir taikos – tuomet jums seksis. Šiandien palanku derėtis, tartis dėl geresnių sąlygų, pasirašinėti sutartis ar sudaryti žodinius susitarimus. Lengvai pritrauksite reikiamus žmones į savo gyvenimą, laukia daug dėkingų atsitiktinumų. Vakare daugiau dėmesio skirkite savo antrajai pusei, išsiruoškite į romantišką pasimatymą.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien susikoncentruokite ties svarbiausiais darbais. Antraeilius reikalus atidėkite į šalį, verčiau skirkite daugiau laiko kokybiškam poilsiui, sveikatos stiprinimui. Tinkama mityba bei gebėjimas atsipalaiduoti tiesiogiai įtakos jūsų produktyvumą pirmadienį. Sklandžiai eisis dokumentacijos tvarkymas, lengvai pavyks susitarti su reikiamais žmonėmis. Vakare norėsis pasirūpinti buitimi, investuoti į namų gražinimą.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Puikiai eisis kūrybinė veikla, tarpininkavimas, lengvai seksis įtikinti kitus. Vyraus romantinės nuotaikos, norėsis flirtuoti ir šmaikštauti, gebėsite pradžiuginti aplinkinius. Tai sėkminga diena, tad imkitės atsakingų darbų, skirkite svarbius susitikimus. Palanku tvarkyti dokumentus, sudaryti sutartis. Pirmadienį daugiau dėmesio skirkite vaikams ir jų poreikiams, pramogaukite kartu – tai puikus metas stiprinti tarpusavio santykius.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pirmadienis – viena nepalankiausių šios savaitės dienų. Vidinė būsena bus slogi, būsite linkę klysti, pasiduoti pagundoms ir impulsams. Šios dienos išmintis – apgaulinga, tad verčiau susilaikyti nuo išvadų ar svarbių sprendimų priėmimo. Daugiausia painiavos tikėtina santykių srityje, ypač su moterimis. Venkite pernelyg atvirauti, niekuo aklai nepasitikėkite šią dieną. Vakare tikėtina nesantaika namuose.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius