Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – rugsėjo 6 d.

Darbo savaitė prasidės gana sudėtingai, tačiau tuo pačiu vers apsispręsti ir pagaliau atsakyti sau į kai kuriuos klausimus. Pirmadienį baigiasi Mėnulio mėnuo. Mėnulis jau nematomas, todėl tai metas, kai verta tik galutinai pabaigti reikalus, atsikratyti blogų įpročių, atitarnavusių, atsibodusių daiktų, susitvarkyti tiek namus bei darbo vietą, tiek ir mintis ar jausmus – atiduoti skolas, atsiprašyti, susivokti, ko verta atsisakyti.
Šeima
Šeima / 123RF.com nuotr.

Tai, ką pradėsite, žadėsite, planuosite šiandien, rytoj gali pasirodyti visai beprasmiška, mažai jums naudinga. Todėl atsisakykite brangesnių pirkinių, venkite puoselėti lūkesčius, taip pat venkite tuščio bendravimo. Darykite tai, kas būtina ir stebėkite gyvenimo misteriją, atlaisvinkite kelius naujai pradžiai.

Darbams laikas labai palankus, Mėnulis kartu su Marsu ir Saule keliaus kruopščiosios, švariosios ir rūpestingosios Mergelės Zodiako ženklu, palaikydamas visas su tvarkymu, švarinimu, sveikatos atstatymu (blogų įpročių atsisakymu) susijusias veiklas. Nors aistrų ir įtampų bus daug, tačiau nukreipkite jas į veiklą, taip pat į fizinę, skolų grąžinimą, taikymąsi, teisingumo atstatymą, drąsių, ryžtingų sprendimų, kuriais užbaigiame kažkokius ydingus santykius, veiklą priėmimą.

Pozityvaus ryžto šiandien suteiks ryški raudona ir geltona spalvos aprangoje, turkis, sarderis, geležies dirbiniai. Maistui šiandien geriausiai tiks visi šakniavaisiais (bulvės, morkos, burokėliai, ropės, ridikai), pagal galimybes kuo mažiau termiškai apdoroti bei rupi ruginė duona, grybai. Patiekalus gardinkite aštresniais prieskoniais – česnaku, svogūnais, krienais, aitriais pipirais.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Išskirtinai darbinga diena, tinkama pabaigti darbus, atsiskaityti už juos, susitarti ir susivokti, kas perspektyvu, o ką derėtų pabaigti, ko atsisakyti. Galite patirti gana stiprų darbdavių psichologinį spaudimą, tačiau šiuo atveju verta ieškoti teisinės paramos, apginti teisingumą. Emocinę įtampą atlaikyti bus lengviau, jeigu rinksitės fizinę veiklą, geras laikas atsikratyti ydingų įpročių.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Sudėtinga diena, versianti priimti skausmingus, tačiau būtinus sprendimus – itin svarbu absoliutus nuoširdumas visų pirma sau, be jokių „ką pagalvos kiti“, išsiaiškinti tiesą, apginti esmines vertybes. Susilaikykite nuo didesnių pirkinių, grąžinkite skolas, venkite įsipareigoti finansiškai. Būkite atidesni vaikams, mylimam žmogui – pasaugokite juos nuo melo, spaudimo.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Gana stiprių emocinių išbandymų laikas, tačiau ir didelių galimybių diena, kuomet kažko ydingo atsisakius galima atverti kelius prasmingesnei, laimingesnei ateičiai. Puikus laikas taikytis su artimaisiais, grąžinti skolas, taip pat ir mylimam asmeniui, atstatyti teisingumą. Tiesa, šiandien verta tiesiog užbaigti darbus, tvarkytis, visus planus atidėkite rytdienai, mažiau bendraukite, daugiau stebėkite.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Atkreipkite dėmesį į žodžius – į tai, ką sakote ir kodėl sakote. Ar tikrai esate nuoširdūs, o gal naudodami įprastas klišes nuolat bandote manipuliuoti? O gal leidžiatės manipuliuojami? Pats laikas atsikratyti to ir pagaliau atstatyti nuoširdžius ar bent kiek įmanoma nuoširdesnius santykius su aplinkiniais, mylimu žmogumi, draugais ir namiškiais, peržiūrėti savo santykį su pasauliu.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Finansinių galimybių ir tuo pačiu galimų paslydimų metas, kuomet bus labai svarbu išvengti slidžių vertybinių klaidų, vardan aukštesnių dalykų atsisakyti laikinų vertybių, pasaugoti savo reputaciją. Susilaikykite nuo skubotų, emocijomis paremtų finansinių sprendimų, aiškinkitės aplinkybes ir apginkite savo, mylimo žmogaus interesus, susijusius su sveikatos priežiūra, ieškokite teisinės pagalbos.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Ypatingas jūsų metas – Mėnulis, Saulė ir Marsas jūsų ženkle daro jus itin stipriais, tačiau tuo pačiu uždeda gana didelę atsakomybę už savo veiksmus. Šiandien gali tekti priimti gana didelę profesinę atsakomybę, tačiau labai svarbu vengti bet kokio melo, atsiriboti nuo manipuliacijų. Venkite tuščių šnekų, puoselėkite lūkesčius, tačiau svarbu apginti vaikų, mylimo žmogaus interesus, baigti darbus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien jums bus itin svarbus poilsis – tiesiog atsiribojus nuo bet kokių šnekų ar darbų, stebint pasaulį, galbūt ieškant jums reikalingos informacijos ir atsirenkant, su kuo ir kuria kryptimi verta eiti, o ką derėtų užbaigti, ko atsisakyti. Šiandien verta keisti požiūrį į santykius su artimaisiais, apginti šeimos interesus, tačiau tai turi būti greičiau susitaikymas, aiškumo ir geranoriškumo aktas.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien labai svarbu apginti savo interesus nuo spaudimo, peržiūrėti savo santykį su informacija, jos galia. Išlikite drąsūs, apginkite tiesą, venkite priimti sprendimus vedini baimės ar laikinų emocijų – verta išlaukti, nes aplinkybės labai keičiasi ir dėl šios dienos sprendimų artimiausiu metu gali tekti pasigailėti. Venkite tuščių kalbų, bereikalingo bendravimo, galite sulaukti mažai tikėtos pagalbos, paramos.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Profesine prasme labai aktyvus ir tuo pačiu emociškai intensyvus laikas, kuomet bus itin svarbu išlaikyti korektiškus, paprastus, šiltus ir garbingus ir, visų pirma, žmogiškus santykius su bendradarbiais, klientais, administracija. Šiandien gali tekti gerokai pasistengti, tačiau pats laikas grąžinti skolas, atsisakyti naujų finansinių įsipareigojimų, apginti savo reputaciją, venkite pažadų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pats laikas atsirinkti kelius ir tai, kokiomis mintimis vedamas eisite, su kuo jums pakeliui ir narsiai apginti tai, aiškiai deklaruojant, išdrįstant pakeisti savo įvaizdį, puoselėjant daugiau šilumos, atvirumo, nuoširdumo profesiniuose santykiuose. Tvarkykite dokumentus, informaciją, pabaikite darbus, tačiau būkite itin atsargūs, tikrinkite informaciją ir susilaikykite nuo planų kūrimo.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pats metas grąžinti skolas, pabaigti tvarkyti finansinius, su šeimos turtu susijusius dokumentus, apginti jos interesus, tačiau venkite skubotų sprendimų, ypatingai iš baimės ar sukilusių emocijų. Išlaukite, nes jau rytoj daug kas atrodys kitaip, juolab dabar labai lengva paslysti, patekti į informacines pinkles. Turite daug galių ir stiprybės, tačiau ateities planų puoselėjimą atidėkite rytdienai.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Ypatingas laikas atstatyti savo santykius su aplinkiniais ir apginti savo interesus nuo spaudimo, pagaliau atsisakyti ydingų santykių, peržiūrėti savo santykius su visuomene, visuomeninėmis, politinėmis organizacijomis. Sulauksite tvirtos pagalbos, tačiau bus itin svarbu vengti baimės padiktuotų emocinių sprendimų – jau rytoj viskas atrodys kitaip, todėl išlaukite.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius