Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – rugsėjo 9 d.

Pirmadienį vyraus darbingos nuotaikos, pavyks išlikti objektyviems, tinka imtis svarbių dalykinių užduočių. Sėkmę lems santūrus elgesys, strategiškas mąstymas, profesionalumas.
Moteris su šunimi
Moteris su šunimi / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Avinų laukia aktyvus savaitės startas – pakaks ir buities darbų, ir dalykinių reikalų. Pirmadienį būsite itin efektyvūs, pavyks objektyviai vertinti situaciją, norėsis orientuotis į ilgalaikes perspektyvas.

Tinka skirti dalykinius susitikimus, tartis su autoritetais, pristatyti turimas idėjas. Pasiteisins investicijos į transporto, ryšio priemones, taip pat į profesinį tobulėjimą.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmadienis rami ir harmoninga diena, niekas jūsų neskubins, turėsite galimybę dirbti sau priimtinu greičiu. Palankiausia pabaigti ar tęsti anksčiau pradėtus darbus, neverta imtis naujų projektų – tam dar neatėjo tinkamas laikas.

Šiandien Jaučio zodiako ženklo atstovai daug galvos apie ateitį, profesines perspektyvas, gali ateiti naudingi pasiūlymai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien Dvynių zodiako ženklo atstovų net pačios netikėčiausios situacijos nepajėgs išmušti iš vėžių. Atsiskleis jūsų komunikaciniai gebėjimai, lengvai rasite bendrą kalbą su reikiamais žmonėmis.

Bus daug dalykinio bendravimo, gali užsimegzti svarbios pažintys, ateiti naudinga informacija. Neatmetama, jog staiga prireiks išsiruošti į komandiruotę ar kitaip kontaktuoti su užsieniu.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Dažniau įsiklausykite į aplinkinių nuomonę, mokėkite prisitaikyti. Šiandien galite išgirsti išties puikių patarimų, daug naudingos informacijos.

Pirmadienį sėkmę lems komunikaciniai gebėjimai, geranoriškumas, profesionalumas. Tinka planuoti dalykinius susitikimus, palanku kreiptis į autoritetus su prašymais ar pasiūlymais. Vakare nestigs smagių akimirkų su širdžiai mielais žmonėmis.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmadienį Liūto zodiako ženklo atstovų gyvenime netrūks painiavos, galite atsidurti dviprasmiškose situacijose, bus lengva suklysti. Ypač daug nesusipratimų laukia darbo aplinkoje, venkite bet kokių intrigų, nesipainiokite į apkalbas, avantiūras.

Daugiau dėmesio reikėtų skirti sveikatos temai – stiprinkite imunitetą, imkitės ligų profilaktikos.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien Mergelės zodiako ženklo atstovams seksis tvarkant finansinius klausimus, tačiau negalima aklai rizikuoti pinigais. Palankiausia investuoti į nekilnojamąjį turtą, profesinės kvalifikacijos kėlimą, transporto priemones.

Venkite pernelyg grandiozinių projektų, pirmadienį galite pervertinti turimas galimybes, pasikliauti žmonėmis, kurie nėra to verti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklių zodiako ženklo atstovams reikėtų dažniau atsikreipti dėmesį į savo vidų – čia rasite visus svarbiausius atsakymus. Šiandien aplankys svarbios įžvalgos – dažniau pasikliaukite nuojauta. Širdies balsas jūsų neapgaus.

Pirmadienį turėsite galimybę pagerinti gyvenimo sąlygas, tinka investuoti į buitinę techniką, elektroniką, gražinti artimą aplinką.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Skorpiono zodiako ženklo atstovų laukia itin dinamiškas pirmadienis. Šiandien netrūks veiksmo, ilgai atidėlioti darbai garsiai primins apie save. Tai sėkminga diena, būsite itin efektyvūs, galite nemažai nuveikti tiek namuose, tiek dalykinėje sferoje.

Nemažai laiko teks praleisti kelyje ar sprendžiant klausimus, susijusius su transporto priemonėmis, svarbia dokumentacija.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Deja, pirmadienį Šaulio zodiako ženklo atstovams nepavyks išvengti įtampos ir streso. Aplinkybės provokuos jūsų pyktį ir nepasitenkinimą, reikės imtis neatidėliotinų veiksmų.

Užteks ištvermės ir ryžto, tačiau trūks objektyvumo, gebėjimo strategiškai spręsti iškilusias problemas. Jei abejojate savo kompetencija, būtinai pasitarkite su reikalo profesionalais.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Tai sėkminga ir rami diena – fortūna plačiai šypsosis Ožiaragio zodiako ženklo atstovams. Netrūks dalykinių rūpesčių, tačiau didesnių sukrėtimų nenusimato.

Sumanumas bei gebėjimas mąstyti strategiškai, padės užbėgti už akių daugeliui nesusipratimų. Šiandien tinka rūpintis savo įvaizdžiu, atlikti gražinimosi, sveikatinimosi procedūras.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien Vandenio zodiako ženklo atstovai bus atviresni aplinkinių įtakai – galite būti įvelti į kitų rezgamas intrigas, apkalbas. Bet kokiomis aplinkybėmis stenkitės išlikti nešališki, profesionalūs.

Skirkite laiko dvasiniam tobulėjimui, pasistenkite labiau įsiklausyti į tikruosius savo poreikius. Šią naktį gali aplankyti itin iškalbingi sapnai – atkreipkite dėmesį į jums siunčiamus ženklus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pagalba kitiems padės mažiau sielotis ir galvoti apie savo problemas. Įsiliekite į visuomeninę veiklą, tapkite labdaringos organizacijos nariu, globokite benamius gyvūnus ar tiesiog pagelbėkite kolegai, atsidūrusiam bėdoje – gyvenimas nušvis naujomis spalvomis, pasijusite kur kas geriau.

Užsisklendimas savame pasaulyje bei bandymai pabėgti nuo rūsčios realybės skatins depresyvias nuotaikas, destruktyvų elgesį.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius