Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Pirmadienio horoskopas – sausio 18 d.

Nuotaikos šiomis dienomis gali būti gana revoliucinės – poreikio keisti teisės sistemą, elgtis ignoruojant įstatymus, tačiau būtent taip, kaip reikalauja aplinkybės ir taip, kaip reikalauja sveikas protas, gali būti daug.
Žiema.
Žiema. / Fotolia nuotr.

Tikėtini ir siurprizai iš valdžios struktūrų pusės. Na, o paprastam piliečiui laikas visai tinkamas rasti sau konkrečių praktiškų sprendimų, kaip gyventi esant dideliems apribojimams – šiandien itin svarbu bus atsiverti idėjoms, pajausti, ką ir kaip daryti geriau sukantis iš padėties.

Tikėtina, kad pavyks suderinti nesuderinamą, susitarti dėl, atrodo, sunkiai įtikėtinų dalykų. Vis dėlto, Mėnulis nuo 9 val. 7 min. keliaus aktyviu, iniciatyviu ir karingu Avino Zodiako ženklu, tad bus labai svarbu suvaldyti agresiją, išdrįsti pasakyti bei priimti tiesą, apginti orumą.

Imkitės konkrečių darbų, kuriuos galėtumėte įgyvendinti per santykinai trumpą laiką. Būkite atsargūs vairuodami, su technika, ypač elektros prietaisais. Ryte iki 9 val. tikėtina daugiau painiavos.

Šiandienos nuotaikas geriausiai atitiks rubininė, raudona bei jos balkšvi atspalviai – tarsi kraujas su pienu. Energijos suteiks raudoni korundai, rubelitas. Maistas turėtų būti griežtai veganiškas, daugiau skystas, jį pagardinkite svogūnais, česnakais, pipirais, gerkite daugiau sulčių.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Ryte iki 9 val. susilaikykite nuo skubesnių reikalų tvarkymo, tačiau jau po 9 val. pajausite energijos antplūdį – Mėnulis įeis į jūsų ženklą, tad pasitikėjimas savimi išaugs, norėsite būti matomi, padarysite viską, kad maloniai nuteiktumėte aplinkinius, draugus, darbo kolektyvą. Jūsų gera nuotaika vargu ar bus lemianti sprendžiant finansinius reikalus, tačiau bent jau įtampų sumažės.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nors ir pirmadienis, tačiau būsite linkę verčiau pasislėpti nuo visų problemų negu aktyviai jas spręsti. Šiandien jūsų gebėjimas patylėti, ramiai išlaukti ir daryti tik tai, kas būtina ir tik tada, kai būtina, bus itin svarbūs. Šiomis dienomis jus sprogdinantis siekis sugriauti visas sienas, padaryti kažką, kas prieštarauja vyraujančiai konjunktūrai, juolab teisės aktams, išties rizikingas.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Nuo pat pirmadienio pirmosios pusės turėsite progos gana sėkmingai spręsti įvairias teisines, su informacijos gavimu, perdavimu, laisve ir galimybėmis susijusius klausimus – venkite slapukauti, gali iškilti „povandeninės“ kliūtys, todėl bus itin svarbu paisyti tiek kitų, tiek ir savo laisvės ribų, vengti spaudimo ar manipuliavimo.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Darbo reikalai užgrius jus nuo pat ryto, tad pasiruoškite imtis gana skubių su finansais, ištekliais, draudimu ir pan. susijusių klausimų – šiandien galite gana daug pasiekti, jeigu pavyks suvaldyti savo norą padaryti kažką tokio išskirtinio, pasirodyti kitaip negu visi – verčiau pasitelkite specialistus, paprašykite patarimo išmanančių žmonių ir tik tuomet veikite.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pakilios nuotaikos lydės šiandien jus visą dieną – tai padės palaikyti gerą nuotaiką darbe, suderinant tai, ką šiaip jau sunku suderinti – įvairias nuomones, konfliktines situacijas, kuomet teisiniai apribojimai, tam tikros normos trukdo judėti pirmyn. O gal galima viską daryti visai kitaip? Šiandien gera diena pasidomėti kitų šalių patirtimi, mokslo naujovėmis ir pritaikyti tai savo veiklai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Aktyvi ir emocinga diena, kuomet darbo reikalai, rūpestis kitais pareikalaus iš jūsų iš tiesų daug energijos ir jėgų. Diena išties palanki spręsti santykių su bendradarbiais klausimus, ieškoti naujų, visus tenkinančių veiklos metodų, siekiant atitikti aplinkos keliamus reikalavimus – jūsų išradingumas, gebėjimas rasti sprendimus bus itin didelis, tad pasinaudokite proga.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Kad ir kiek jus spaudžia įtempti meilės santykiai, o ir noras išsiveržti iš visų suvaržymų ir gyventi taip, kaip norite jūs, šiandien turite progą žengti gana svarbų žingsnį savo svajonės link ir rasti mažai įtikėtinų, tačiau veiksmingų sprendimų. Pavyks atsisakyti vienos kitos baimės ar suvaržymo, tad ramiai darbuokitės, stebėkite pasaulį ir venkite ekscentriškų scenų – jūs juk mokate viską spręsti elegantiškai!

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Puiki darbinga diena, kuomet pavyks gana daug nuveikti ir namų sienos, artimieji, suteiks jums reikalingą palaikymą – jūs taip pat savo ruožtu surasite tą būtiną aukso viduriuką, kuris suteikia galimybes nuosaikiai ir bendrauti, ir dirbti, ir palaikyti sveikatą. Daugiau pajudėkite, skirkite daugiau laiko tiek mankštai, tiek paprastiems buities darbams.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Laukia pora itin aktyvių ir gana smagių dienų, kuomet pavyks gana elegantiškai suderinti darbą ir poilsį, rasti būdų bei finansų, reikalingų suteikti džiaugsmo ir mylimam žmogui, ir vaikams. Daugiau pajudėkite, skirkite laiko kūrybinei veiklai. Kad ir kaip sudėtinga veikti, išradingumas, nauji, netikėti sprendimai daug ką išspręs – paieškokite jų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Kad ir ką šiomis dienomis veiktumėte, tai, ką paveldėjote ir kokias tradicijas puoselėjate, šiandien bus itin svarbu – prisiminkite vaikystę, tėvų namus, jei galite, paklauskite jų patarimo ir rasite labai netikėtus jums rūpinčių problemų sprendimus – pavyks suderinti tai, kas laiko patikrinta su moderniomis technologijomis, tačiau venkite ekscentriškų sprendimų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Panašu, kad laukia pora itin aktyvių dienų, kuomet teks gana daug veikti, bendrauti, važinėti, spręsti įvairius smulkius reikalus – pavyks rasti tokius veiklos būdus, kuri padės suderinti tai, kaip jūs norite veikti, realizuoti savo idėjas ir namų, šeimos aplinkybes. Gali tekti kažkokios jums svarbios veiklos ar ryšių atsisakyti, tačiau gal iš tikrųjų tai ir bus tas sprendimas?

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Laikotarpis jums gana sudėtingas, tačiau po savaitgalio atokvėpio turėtumėte jaustis gana smagiai. Būsite linkę pasidžiaugti gyvenimu, palepinti save smagia dovana ar skanesniu maistu, o gal įsigyti kažką, kas jums jau seniai buvo svarbu jūsų sielai, bet liko tik svajonėse? Net ir maža smulkmena gali tapti tuo rakteliu, kuris padės jums geriau pažinti save.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius