Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – sausio 4 d.

Pirmoji metų darbo diena turėtų būti itin intensyvi įvykių, veiklos bei moralinių apsisprendimų. Jau prieš pietus gali kilti gana rimtų etinių su sveikata ir atjauta, mokslo ir technologijų pažanga bei informacija susijusių klausimų – ar visada mokslas teisus, o gal yra ir kiti kriterijai, ypatingai gyvybės temomis?
Mergina
Mergina / 123RF.com nuotr.

Po pietų nuotaikos giedrės, taps palanku imtis įvairių reikalų, visų pirma profesinių, susitikti su kolegomis, tartis ir planuoti metų darbus, tvarkyti įvairius dokumentus. Diena apskritai palanki kolektyviniam darbui, kuomet kartu galima nuveikti išties daug, suorganizuoti „smegenų šturmą“ kažkokios problemos sprendimui ar tiesiog ieškant idėjų. Tad nusiteikite nuoširdžiai pasidarbuoti ir gana daug nuveikti – turėtų gana gerai sektis.

Veiklumą padidins ryškiai raudonos ar kanarėlių geltonos spalvų drabužiai, pasipuoškite turkio, sarderio ar net geležies dirbiniais. Maistas turėtų būti kuklus, paprastas, bet aštrokas – juoda duona, bulvės, kiti šakniavaisiai, grybai su svogūnais, česnakais, krienais, ridikais. Venkite kiaulienos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Laukia itin darbinga diena, kuomet turėtų pavykti nuveikti daug praktiškų darbų, ypatingai tų, kurie reikalauja kantrybės ir nuoseklumo – tvarkyti dokumentus, kreiptis su prašymais į valstybines institucijas, netgi pradėti bendrus projektus, jeigu jie parengti ir atitinka jūsų vertybes. vis dėlto kalbėdami būkite itin atsargūs, venkite kažką teigti be konkretaus pagrindimo.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pradedate pilnus plėtros ir iššūkių profesinius metus, pareikalausiančius iš jūsų didelio susitelkimo, tačiau suteiksiančius išties daug šansų augimui – jeigu išdrįsite keistis. Šiomis dienomis turėjote galimybių pamatyti tas kryptis, kuriomis norėtumėte judėti, ko galite imtis, o ko atsisakytumėte – orientuokitės į tai, tik dar kurį laiką susilaikykite nuo rimtų finansinių sprendimų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Diena jūsų laukia itin aktyvi ir emociškai gana sudėtinga, kuomet gali tekti priimti gana svarbius ir ilgalaikes pasekmes turinčius emocinius sprendimus – namai ar drabas, tradicijos ar nežinia, išlaikyti patogią ir pelningą partnerystę, eiti išmintu keliu ar pasukti savo idėjų įgyvendinimo link. Diena gana gera spręsti su nekilnojamuoju turtu susijusių klausimų sprendimui.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pasinaudokite šios dienos siūloma galimybe giliau pažinti save, atverti savyje naujų resursų, išmokti ko gal net negalvojote, kad galite imtis – iššūkių gali būti daug, tačiau tai proga išjudinti ir gana tvirta vaga kreipti likimą. Bendraukite, ieškokite informacijos, mokinkitės, tačiau būkite itin dėmesingi gautai informacijai, viską tikrinkite atsižvelgdami į svarbiausias savo vertybes.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien gali tekti gana rimtai spręsti klausimą „ar pinigai iš tiesų nekvepia?“ arba gerokai pasukti galvą kam skirti resursus – ar tam, ką sako sveikas protas, ar kur linksta jausmai ir kas kelia džiaugsmą? Į šį klausimą galite atsakyti tik jūs patys, o jeigu bus labai sunku – šalia turite kolegas, partnerius ir išties išmintingą antrąją pusę.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Diena laukia itin aktyvi ir gana sudėtinga, nes teks gerokai pasistengti, jeigu norėsite patenkinti visus svarbiausius interesus – išpildyti visus profesinius ir asmeninius susitarimus, pasirūpinti namiškiais, o ir antroji pusė lauks dėmesio. Deja, šiandien daugiau dėmesio norėsite sulaukti jūs, todėl verčiau daugiau pabendraukite su vaikais, raskite laiko atsipalaiduoti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Labai norėsite pailsėti – šiandien tai būtina, todėl atidėkite visus galimus atidėti darbus ir likite namie, mažiau bendraukite, o jeigu ką ir veiksite, tai pasistenkite kuo labiau atsipalaiduoti. Visai nesvarbu ką apie jus galvos kiti ar kokia informacija šiandien jus pasieks, svarbiausia bus atsirinkti vadovaujantis esminiais savo poreikiais.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Lengvo poilsio ir susivokimo diena, kurią vertėtų skirti ramiam susikaupimui ir savo prioritetų susidėliojimui. Venkite aktyvios veiklos, tiesiog tvarkykitės, peržiūrėkite savo turimą informaciją, ryšius, finansinius dokumentus, susidėliokite prioritetus – ar norite patogiai pagyventi dabar, ar turite didesnių siekių? O gal galima kai ką suderinti?

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Kad ir kaip norėsite, būti gerais visiems šiandien vargu ar pavyks. Prioritetu neabejotinai bus profesiniai reikalai – planuosite metų darbus, bus daug veiklos, finansų ir dokumentų tvarkymo, tačiau norėsite parodyti dėmesį ir partneriams, antrajai pusei, o kur dar namiškiai, artimieji – emocijų gali būti daug, tad bus itin svarbu aiškios vertybės ir prioritetai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Laukia diena, stipri savo emocinėmis patirtimis – tikėtina, kad teks gana daug bendrauti su kolegomis ar bendraminčiais iš užsienio ar mokslo, žiniasklaidos pasaulio. Gali prireikti spręsti gana skubius saugumo, sveikatos klausimus, bandantis suktis iš padėties labai trūkstant patikimos informacijos – tikrinkite ją, tačiau sprendimus priimti teks remiantis sveiku protu ir gyvenimiška patirtimi.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Gana sudėtingas vertybių perkainojimo metas, kuomet išties jaučiatės pritrūkę atspirties taško – tenka priimti rimtus finansinius sprendimus, o kuris jų teisingiausias? Dar kartą turėsite progos priimti transformuojančius sprendimus, pamatyti kas jums svarbiau – ar džiugiai eiti per gyvenimą, ar atsiduoti pareigoms – o gal suderinti viena ir kita?

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Atsidavimas kitiems, noras įtikti gali tapti sudėtingu, kuomet tenka spręsti ir asmeninio pasirinkimo klausimus – namai, šeima ar karjera, tradicinės vertybės, ar tai, ko reikalauja visuomenė. Šiandien teks daugiau dėmesio skirti tiek verslo, tiek asmeniniams interesams ir ieškoti būdų suderinti su tuo, kas svarbu jums. Gera diena paieškoti bendrų vertybių ir interesų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius