-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pirmadienio horoskopas – sausio 8 d.

Nauja diena – nauja pradžia. Harmoningo pirmadienio!
Moteris su ledinuku
Moteris su ledinuku / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Partnerystė ir bendradarbiavimas bus viso ko pamatas šiandien. Gebėkite bendrauti ir prisiderinti prie kitų žmonių poreikių, galimai net atsisakyti asmeninių ambicijų. Nuo to, kokia atmosfera tvyros jūsų santykiuose su aplinkiniais, priklausys ir jūsų asmeniniai pasiekimai, todėl bendraukite išmintingai. Išvaizda šiandien taip pat bus svarbi, tad skirkite tam pakankamai laiko.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Diena išties netinkama klastai, avantiūroms ar bandymams apeiti sunkumus. Daugiau pasiekti pavyks sunkaus ir nuoširdaus darbo ir bendravimo dėka. Darbo turėsite išties daug, tad svarbu atsiriboti nuo nereikalingų kalbų, varginančių smulkmenų ir imtis tik išties svarbių reikalų. Jūsų produktyvumas bus pozityviai vertinamas aplinkinių.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Sulauksite malonaus draugų bei priešingos lyties atstovų dėmesio, kuris įkvėps naujiems projektams, suteiks sparnus veikti ir realizuoti save. Tai puiki diena meilės pasimatymams, nekaltam flirtui, tačiau kiek prastesnė, jei siekiate išties rimtų, ilgalaikių santykių. Darbo sferoje pasitelkite kūrybiškumą ir veikite vadovaudamiesi vidiniais impulsams.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jūsų energijos potencialas šiandien nebus didelis, tad nesiimkite sunkių darbų ir raskite pakankamai laiko pailsėti ramioje aplinkoje. Taip pat skirkite daugiau dėmesio šeimos nariams, antrajai pusei – tai suteiks daugiau džiaugsmo ir saugumo, leis pasikrauti energija, kurios prireiks netolimoje ateityje. Puiki diena tvarkyti namų, buities, persikraustymo reikalus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Diena bus kupina aktyvaus bendravimo, su įvairaus charakterio ir motyvų žmonėmis. Bendravimo metu neskubėkite atsiskleisti ir pasitikėti mažai pažįstamais. Be to, svarbu nepasiduoti norui manipuliuoti, meluoti – nenuoširdumas, melas netruks išaiškėti ir sugadinti jūsų gerą vardą. Geras metas planuoti naujus mokslus, kadangi puikiai jausite kokių žinių jums trūksta šiuo metu.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Darbe pavyks atrasti naujų uždarbių galimybių bei sugalvoti naujų būdų sutaupyti. Dirbkite sau patogiu ritmu ir pastebėsite, jog neskubėdami nuveikiate daugiau nei planavote. Asmeniniame gyvenime palanku planuoti bendras atostogas, šeimos pagausėjimą, santuoką, remontuoti ar keisti būstą. Šiandien užmegzti santykiai turės daug šansų plėtrai.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Tai viena sėkmingiausių dienų savaitėje, o jei įdėsite pakankamai pastangų, tai gali būti viena produktyviausių dienų sausio mėnesį. Sulauksite perspektyvių pasiūlymų bei patys turėsite nemažai gerų idėjų. Pasistenkite būtent šiandien padaryti pirmą arba dar vieną žingsnį link savo svajonės. Reikėtų atsargiau elgtis su pažadais ir nesiimti visų darbų iš karto.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Saugiausiai jausitės namuose arba vietoje, kurioje jaučiatės lyg būtumėte namuose. Normalu, jei norėsite atsitraukti nuo gyvenimo triukšmo ir trumpam užsidaryti. Už namų ribų greičiau pavargsite, nematysite reikalo stengtis dėl didesnio uždarbio ar karjeros. Tai diena, kuri skirta vidiniam tobulėjimui, o ne dideliems darbams išoriniame pasaulyje.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Daugiausiai nuveiksite darniai dirbdami su kolektyvu, pasidalindami su kitais savo idėjomis ir numatytais projektais, dėl to kažkiek paaukodami savo asmenines ambicijas. Tai palanki diena informacijos paieškai, įvairiems susitikimams, draugų susibūrimams, pokalbiams telefonu, susirašinėjimams. Puikiai pavyks įsisavinti naujas žinias, tad skirkite laiko mokslams.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Diena gali atnešti daug galimybių, susijusių su karjera, mokslais, didesniu uždarbiu. Atkreipkite dėmesį į gautus pasiūlymus, tačiau prieš juos priimdami gerai viską apsvarstykite ir būkite atsargūs su įsipareigojimais, pažadais, kadangi vėliau gali būti sunku juos ištesėti. Pasistenkite skirti daugiau dėmesio esminiams darbams ir nesimėtyti dėl smulkmenų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Dėl didelio užimtumo galite gana greitai pervargti, tačiau net ir pavargę greičiausiai jausitės laimingi ir patenkinti rezultatais. Spinduliuosite optimizmą, grožį ir eleganciją. Be to, tai produktyvi ir daug pasiekti leidžianti diena, kurios metu Fortūna šypsosis daugiau nei įprastai, tad šį laiką išnaudokite savo asmeninių tikslų realizacijai ir atmeskite jums nenaudingą veiklą.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Darbe bus sunku veikti pagal planą dėl nuolat besikeičiančių aplinkybių, tačiau tai išties nuostabus metas atrasti naujus veiklos būdus, kurie nustebins veiksmingumu. Meilėje įvykių taip pat netrūks, kadangi jūsų seksualumas bus didesnis nei visuomet, tad trauksite priešingos lyties atstovus tarsi magnetas. Jei turite partnerį, nesuteikite jam pagrindo pavyduliauti.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius