-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – spalio 11 d.

Savaitės pradžia bus gana optimistinė, nors įsivažiuoti į darbus gali būti sunkoka, o ir tai, ką darysite, gali kažkaip keistai vis nuvesti kitur nei planavote, nuvilti.
Pora
Pora / 123RF.com nuotr.

Deja, tačiau nuo pat ankstaus ryto iki pat 20 val. 15 min., kuomet Mėnulis pereis iš išmintingojo Šaulio Zodiako ženklo į griežtąjį, profesionalųjį, žemišką ir tikslų siekti skatinantį Ožiaragio ženklą, tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio laikas, palaikydamas tik jau gerai žinomus, išbaigimo reikalaujančius, rutininius darbus, kažkokių problemų sutvarkymą, tačiau mažai palanku naujoms iniciatyvoms, pirkiniams, susitarimams.

Ir vis dėlto tai laikas, tinkamas dalintis su kitais savo patyrimais, apibendrinti turimas žinias, tikrinti informaciją, aptarti ankstesnius ir planuoti tolesnius darbus, galbūt kažko atsisakyti, atlikti tai, ką reikia, bet atidėliojote, nes šiek tiek bijote kritikos, trūksta drąsos pripažinti savo klaidą ar tiesiog pasikalbėti su viršininku.

Lengvas štilius, mažesnis darbingumas šiandien gali būti dar ir dėl to, kad dar viena iš tolimųjų planetų – Saturnas pradės judėti pirmyn, todėl reikės laiko susiderinimu su besikeičiančia situacija. Vakaras jau bus šiek tiek kitos, nuteikiantis gana rimtai, verta pagalvoti jau visai konkrečiai apie savo karjeros planus, būtinus pirkinius, ypatingai susijusius su nekilnojamuoju turtu, remontais, statybomis, inžinerija, žemės darbais, susikoncentruoti ties svarbiausiais tikslais.

Prisiminkite savo tėvus, kitus vyresnius jums svarbius asmenis, jų pamokas.

Palanku dėvėti baltus, šviesiai geltonos ir rožinės atspalvių drabužius, išminties suteiks papuošalai su ametistu, iš platinos. Maistas turėtų būti švelnus, lengvas ir paprastas – košės su sviestu, pienas, medus. Griežtai atsisakykite bet kokių gyvūnų mėsos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Tęsiasi laikotarpis, kuomet daugiausia jūsų dėmesio reikalauja santykiai su kitais žmonėmis – būtinybė peržiūrėti ir suvokti jų mechanizmus, kas esate jūs ir ką duodate kitiems, taip pat ir antrajai pusei, kompromisų paieškai. Prasidės gana darbingas laikas, kuomet būsite linkę prisiimti atsakomybę už didesnę žmonių grupę ir nuosekliai siekti rezultato.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Gyvenimas suteikia jums galimybę pasitikrinti tas tiesas, kuriomis gyvenime vadovavotės – tiek surinktas patirtis, tiek ir religines ar mokslo tezes, jums svarbių, autoritetingų, išmintingų žmonių išsakytas mintis. Darbe kilusios problemos šiandien gali gerokai išmušti iš vėžių, tačiau venkite skubotų sprendimų, verčiau ramiai stebėkite ir analizuokite situaciją, o sprendimai ateis vakare.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Nors būsite nusiteikę ryžtingai, tačiau dar anksti bandyti išleisti savo idėjas į gyvenimą ir bandyti kažko pasiekti, tačiau geras metas dar ir dar kartą pasitikrinti savo idėjas, peržiūrėti planus ir ieškoti tų, kurie jus palaikys. Skirkite daugiau dėmesio antrajai pusei, mylimam žmogui ir turėsite patį ištikimiausią gerbėją bei pagalbininką.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Labai darbinga diena, puikiai tinkama tiek atlikti dar nuo praėjusios savaitės užsilikusias užduotis, kasdienius rutininius darbus smagiai ir su užsidegimu, tačiau mažiau sėkminga, jei norėsite pradėti kažką naujo. Pagaliau turėtų išjudėti seniai rūpintys finansinio saugumo, nekilnojamojo turto įsigijimo ar sąlygų gerinimo reikalai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Aktyvi, smagi, kūrybinga diena, kuomet labiau nei darbai rūpi susitikti su draugais, verslo partneriais, jums imponuojančiais žmonėmis ir aptarti savaitgalio įspūdžius, pasidalinti planais ir darbais. Tikėtina, kad šiomis dienomis sulauksite gerų žinių apie savo sveikatą, nuveiktų darbų rezultatus, tad vertėtų nusiteikti nuoširdžioms pastangoms išlaikyti pasiekimus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pirmadienį būsite linkę atiduoti daugiau asmeniniams, šeimos reikalams, o visa kita spręsis tarsi savaime, be jūsų įsikišimo arba sulauksite gerų žinių, pasiūlymų, įvertinimo. Nors dar anksti daryti toli siekiančias išvadas, apgalvokite tai, ką esate pasiekę, ką dar galėtumėte nuveikti. Idėjos tiesiog kunkuliuos, esate labai kūrybingai nusiteikę, tačiau konkretesnius sprendimus atidėkite vakarui.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Prasideda jūsų sėkmės laikas, kuomet pavyksta suprasti svarbius dalykus, rasti paramą ir pagalbą ten, kur jau senokai jos neradote. Ieškokite ir rasite, tačiau išlikite savimi, venkite noro viską išspręsti čia ir dabar. Darykite tai, kas būtina, tačiau skuba šiandien duos mažai naudos. Vakaras – gražus šeimos laikas, kuomet buvimas su artimaisiais tampa išties prasmingu.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Prasideda labai palankus metas gilintis į savo šaknis, šeimos praeitį, susitikti su vyresniais šeimos nariais, tiesiog kitaip pamatyti tai, kas esate jūs, įvertinti šeimos, tėvynės prasmę, savo galimą santykį su pasauliu ir ramiai susikaupus persvarstyti savo darbus, veiklą, santykius, resursus. Maloniai stebins aplinkinių geranoriškumas, palaikymas – bus svarbu atliepti, branginti tai.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Aktyvus, tačiau daug ką pergalvoti, peržiūrėti verčiantis laikas – tai draugų, tų, su kuriais norėtumėte būti ir dirbti kartu atsisijojimo ir tuo pačiu savo santykio su praeitimi, savo patirtimi, visuomene patikrinimo metas. Tinkamas laikas susidėlioti mintis, darbus, informaciją, pabaigti tai, ką jau seniai žadėjote. Gali nustebinti malonus atlygis už ankstesnes jūsų pastangas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Nors laikotarpis jums itin palankus, nors ir reikalaujantis didelės atsakomybės, šiandien pasistenkite atsiriboti nuo aktyvios veiklos, daugiau laiko skirkite apmąstymams, susivokimui, savo santykio su pasauliu, mylimu žmogumi, vertybių peržiūrai. Naujos įžvalgos suteiks jums galimybę jau vakare pajausti įkvėpimą ir nuo rytojaus pradėti naują veiklos ciklą.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Tai ypatingų atsivėrimų ir suvokimų laikas, kuomet nuo idėjų tiesiog ūžia galva, norite dalintis savo įžvalgomis, ieškote galimybių pritaikyti savo žinias, nešti savo žinią pasauliui ir tuo pačiu jaučiate būtinybę atsinaujinti. Aplinkybės vers peržiūrėti ir santykį su savo šaknimis, šeima, namais, tad vakare ir artimiausiomis dienomis būsite linkę šiek tiek atsitraukti nuo aktyvios veiklos.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Nors šiandien turėsite profesinės veiklos, ieškosite būdų suderinti kelis dalykus ir tikriausiai labiau rūpės jūsų galimybės palaikyti ryšį su pasauliu, draugais, bendruomene, galimybių gyventi ir išgyventi, savo resursų pervertinimo klausimai. Dieną vertėtų skirti daugiau apibendrinimui, permąstymui to, ką jau turite sukaupę, o vakare po truputį pradės ateiti jus nustebinsiantys atsakymai.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius