Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Pirmadienio horoskopas – spalio 15 d.

Kuo nudžiugins pirmadienis?
Šokoladinis pyragaitis.
Šokoladinis pyragaitis. / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien tikėtinos įtemptos derybos, daugiau ginčų darbo aplinkoje. Taip pat galimi įvairūs nesklandumai, susiję su komunikacija, dokumentacija. Venkite kalbėti pakeltu tonų, stenkitės taktiškai ir dalykiškai spręsti visas iškylančias problemas. Daug daugiau pasieksite maloniu ir nuoširdžiu bendravimu. Tai nėra palankus laikas kelionėms, sutarčių tvirtinimui. Vakare gali maloniai nustebinti bičiuliai ar šeimos nariai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmadienį Jaučiai pasitiks pakiliomis nuotaikomis, kils daug puikių idėjų. Galite sulaukti puikių naujienų, palankus metas mokytis, tobulinti savo profesinius įgūdžius, tačiau neskubėkite sudaryti svarbių sutarčių, dalyti pažadus ar kitaip įsipareigoti. Darbo aplinkoje galimi sunkumai, pasistenkite nesivelti į beprasmiškus ginčus. Romantiškos pažintys bei malonūs siurprizai iš artimų žmonių labai tikėtini šią dieną.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmadienį netrūks paslaptingų aplinkybių bei rizikingų vingių. Norėsis išbandyti savo laimę, tačiau kaustys praradimų baimė. Tai tinkamas metas bendro biudžeto klausimams spręsti, vykdyti apgalvotas investicijas, kreiptis finansinės paramos, tvarkyti reikalus susijusius su mokesčiais, draudimu. Vakare norėsis atitrūkti nuo visų problemų ir pasimėgauti gyvenimu. Puikus laikas pasimatymams, artimų ryšių puoselėjimui.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien daugiau dėmesio teks skirti dalykinių santykių temai. Ne viskas eisis sklandžiai - jūsų ir jūsų partnerių nuomonė ir požiūris gali kardinaliai skirtis, teks atkakliai ginti savo poziciją. Tačiau venkite manipuliacijų ir bandymų sukelti gailestį – taip tik susigadinsite savo įvaizdį. Pirmadienį reikia išlikti profesionalais bet kokiomis sąlygomis. Diena puikiai tinka kūrybinei veiklai bei romantiškoms pažintims megzti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien gali išryškėti sveikatos problemos – regis, prasta savijauta ir nuovargis kamuos didžiąją dienos dalį. Pirmadienį būtina elgtis apdairiai, siekti aiškumo kiekvienoje situacijoje. Neprovokuokite konfliktų, nesivelkite į intrigas – galite sulaukti tokio atsako, kokio tikrai nesitikėjote. Tikėtini rūpesčiai, susiję su šeimos nariais. Palankus metas remonto darbams namuose pradėti, švarinti ir gražinti savo aplinką.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mergelės zodiako ženklo atstovų laukia šauni diena. Šiandien būsite itin produktyvūs, puikiai pavyks nuspėti ateities perspektyvas ir kryptingai siekti užsibrėžtų tikslų. Tiesa, koją gali pakišti dvejonės, netikėjimas savo jėgomis, baimė suklysti. Fortūna jums šypsosi – surizikuokite! Pirmadienį norėsis puošti ir gražintis, tai palankus metas įvaizdžio atnaujinimui. Vakare sulauksite ne vieno komplimento, kvietimo į pasimatymą, tikėtinos dovanos.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklėms bus sunku išeiti iš namų šiandien. Atrodys, jog viskas, ko reikia dėl pilnos laimės, yra jūsų artimoje aplinkoje. Tačiau aplinkybės neleis ramiai plaukti pasroviui. Laukia aktyvi ir dinamiška diena - tik spėk suktis! Jei įdėsite pakankamai pastangų ir nepasiduosite pusiaukelėje - įveiksite bet kokias užduotis, pasieksite visų užsibrėžtų tikslų. Palanku tvarkyti svarbius dokumentus, leistis į netolimas komandiruotes.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien atsiribokite nuo solo veiklos, daugiau bendraukite ir tarkitės su bičiuliais bei kolegomis, tikėtina, jog būtent iš jų gausite ne vieną naudingą patarimą. Pirmadienį būnant kelyje ateis daug sprendimų ir šaunių idėjų. Palanku megzti reikiamus kontaktus, ruošti svarbius dokumentus, tartis ar vykdyti derybas. Šią dieną malonus balso tonas ir nuoširdi šypsena gali atverti visas reikiamas duris.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šaulio zodiako ženklo atstovai regs grandiozinius praturtėjimo planus - šiandien finansų tema bus labai svarbi. Optimizmas ir iniciatyva yra sveikintini, tačiau jūsų planams ir vizijoms trūks praktiškumo. Daugeliui kils noras gyventi ne pagal savo kišenę. Norėsis palaikymo ir patarimo, bet artimi žmonės bus užsiėmę savo reikalais, galite jaustis pamiršti ir apleisti pirmadienį. Diena tinkamesnė apmąstymams bei strategijos kūrimui nei aktyviai veiklai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmadienį nuotaikos gali būti permainingos, tačiau tvirtai žinosite, ko norite pasiekti ir atkakliai eisite link savo tikslo. Tai diena, kuomet iš jūsų bus tikimasi aukščiausio profesionalumo lygio, šiandien jūsų įvaizdis turi būti nepriekaištingas. Gali būti pasirašomos svarbios sutartys, tikėtina, jog sulauksite perspektyvių pasiūlymų. Palankus laikas sveikatinimosi bei gražinimosi procedūroms pradėti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien jūsų originalumas ir neįprastas požiūris žavės aplinkinius. Nestandartinis mąstymas padės išspręsti problemas bei pasiekti užsibrėžtų tikslų. Tiesa, pirmoje dienos pusėje gali pasireikšti dvejonės – imsite abejoti savo veiksmų tikslingumu. Pirmadienį nesiveržkite taip smarkiai į priekį, verčiau plaukti pasroviui, daugiau laiko skirti įvykių retrospektyvai, savianalizei.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Puiki diena grupinei veiklai, lengvai įsiliesite ir pritapsite prie bet kokio kolektyvo. Būkite socialiai aktyvūs, megzkite reikiamus kontaktus, kreipkitės pagalbos – šiandien jums nebus atsakyta. Seksis tvarkyti piniginius reikalus, dienos bėgyje gali nusišypsoti finansinė sėkmė. Būsite atviri naujoms pažintims ir flirtui. Vakaras žada ne vieną malonią staigmeną.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius