Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – spalio 18 d.

Darbo savaitė šiuo intensyviu laikotarpiu prasidės kiek keistai, mažai tikėtu tokią dieną štiliumi, nes dvi socialinės planetos – Jupiteris su Merkurijumi – tik šiandien išjudės mūsų atžvilgiu pirmyn. O tai reiškia, kad jos dar labai lėtos, menkai palaiko įvairių darbų pradžią, tad verčiau atidėkite juos iki antradienio ar bent iki vakaro, nes ir Mėnulis iš jautraus, kūrybingo ir su sielos gelmėmis siejamo Žuvų Zodiako ženklo į ryškų, ugninį, su iniciatyva, aktyvumu ir kovingumu siejamą Avino ženklą pereis tik 13.04 val.
Kava
Kava / 123RF.com nuotr.

Tad pirmoji dalis dienos bus tinkamesnė tiesiog ramiai apsvarstyti tai, kas padaryta, kas įvyko ar vyksta, daugiau asmeniniams pokalbiams, nurimti prieš startą.

Po pietų bus lengviau išjudėti, norėsis imtis veiklos čia ir dabar, tačiau skuba gali tik pridaryti nereikalingų problemų, planai gali pradėti strigti, todėl verčiau dar kartą ramiai susidėliokite mintis, informaciją, susikaupkite, gali paaiškėti, kad aplinkybės reikalauja dar kokių nors patikslinimų.

Atsargumo prireiks, nes visų dėmesys bus gerokai susilpnėjęs, bus lengva pridaryti klaidų dėl informacijos ar atidumo trūkumo – toks laikas, kai tiesiog pamirštama pasakyti informaciją, į ką nors reikšmingo numojama ranka, o pernelyg daug reikšmės teikiama niekams, sustiprėja rizika apsigauti ar likti apgautiems. Veikla turėtų būti drąsi, tačiau rami, sąmoninga, su aiškiais prioritetais.

Šiandien palankiausia dėvėti kanarėlių geltonumo ar melsvai žalsvų, jūros vandenų, žydrų atspalvių drabužius, saugos katės akis (katės akies efektą turintis kvarcas).

Maistas turėtų būti lengvas, paprastas, saikingas visais atžvilgiais: sumuštiniai, užkandžiai, salotos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Ryte įsivažiuoti į darbus bus sunkoka, galite tiesiog jausti nuovargį po savaitgalio darbų ar kokių problemų. Leiskite sau ramiai apsvarstyti savo reikalus, o jau nuo pietų pasijusite daug tvirčiau, norėsite reabilituoti savo gerą vardą – pats laikas išpildyti pažadėtus darbus, ištaisyti bendravimo klaidas, susitikti su jums svarbiais žmonėmis. Naujus projektus atidėkite bent jau iki antradienio.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Ryte bandysite išpildyti savaitgalį duotus pažadus, padėti draugams ar bičiuliams išspręsti jų problemas, tačiau greitai galite suprasti, kad darbai laukia ir pašalinius reikalus teks atidėti, bandyti susitelkti, atsiriboti nuo šurmulio ir ramiai padirbėti. Su kelionėmis, kultūriniais skirtumais, pasaulėžiūra susiję konfliktai gali išvesti jus iš kantrybės, tačiau ieškokite garbingų kompromisų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Sudėtingi jums laikai tęsiasi – gana sunku susikaupti, susitelkti rimtesniems darbams, nors turite daug idėjų ir norų. Rytas mažai efektyvus, nebent, jeigu turite užsilikusių reikalų – pats metas juos pabaigti, nes jau po pietų teks galvoti apie naujus reikalus. Nusiteikite, kad šiandien kilusios kliūtys – tik į gera, venkite skubos, atidėkite atsakingus momentus rytdienai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Ryte būsite labai romantiškai ir svajingai nusiteikę, trauks tolimi pasauliai, tad vargu ar daug nuveiksite, tačiau jau nuo pietų vertėtų imtis profesinių, karjeros reikalų, prisiminti savo pažadus, atiduoti skolas bendradarbiams ir namiškiams, tačiau būkite dėmesingi, susilaikykite nuo noro pagražinti situaciją ar ką nors nuslėpti, dar anksti pasirašinėti susitarimus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmadienį susilaikykite nuo skubotų autoritarinių sprendimų, būkite atsargūs vertindami žmones ar informaciją, verčiau ieškokite teisininkų, tų, kurie yra jums autoritetai, patarimo, labiau pasikliaukite antrosios pusės pagalba. Nuo pietų jūsų nuotaikos ims skaidrėti, palankus laikas rasti šiek tiek daugiau laiko mylimam žmogui, atsižvelgti į jo(-s) interesus, tik mažiau klausykite kitų patarimų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pirmoji dienos pusė palanki nuoširdžiam pokalbiui, taikymuisi su antrąja puse, parodyti daugiau dėmesio, jautrumo, atiduoti moralines skolas tiems, kurie greta, atsižvelgti į jų interesus. Nuo pietų įtampa gali gerokai padidėti, daugės sumaišties, ypač dėl profesinių reikalų, teks gerokai susiimti, jei norėsite suvaldyti situaciją, išvengti klaidų. Labiau pasikliaukite artimaisiais.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Ryte vargu ar daug nuveiksite, nebent tai bus rūpestis savimi ar artimu žmogumi, gera savijauta, poreikiu tiesiog išgyventi esamą situaciją, tačiau jau nuo pietų teks gana daug bendrauti, ieškoti galimybių suderinti savo ir kitų, antrosios pusės reikalus. Pasikliaukite savimi, šiandien įveiksite visas kliūtis, o šeimyninius, buitinius rūpesčius atsvers aiškus savo siekių suvokimas.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pirmajai dienos pusei pasistenkite planuoti kuo mažiau reikalų, jei tik galite, atidėkite juos popietei ir leiskite sau pabūti atsipalaidavus, gilioje ramybėje, panirus į savo jausmus ir galbūt rasite daugiau atsakymų bei žinojimą, ką toliau norėtumėte veikti. Nuo pietų jau po truputį verta įsitraukti į darbus, tačiau susitelkite, nes painiavos, įvairių klaidų tikimybė bus gana didelė.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Rytas gali būti gana sunkus, mažai norėsis išjudėti iš namų, o ir darbai vargu ar pajudės, todėl nusiteikite ramesnei darbo savaitės pradžiai. Antra dienos pusė nuteiks labai pozityviai, galite pajausti ir jėgų, ir noro ką nors smagaus nuveikti antplūdį, tačiau skuba vargu ar pasiteisins ir pasistenkite mažiau kalbėti, daugiau klausyti ir sulauksite pripažinimo.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pokalbiai pirmąją dienos pusę tikriausiai bus mažai konstruktyvūs, todėl beliks parodyti malonų dėmesį tiems, su kuriais teks susitikti, atiduoti moralines skolas, o popietę gali tekti daugiau dėmesio skirti artimiesiems, šeimos ar su būstu susijusioms problemoms, nei galbūt norėtumėte. Susilaikykite nuo skubotų sprendimų, pirma gerai išsiaiškinkite situaciją.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pirmąją dienos pusę bus itin svarbu suvaldyti pagundą ką nors įsigyti, pasikliauti kitų patarimais, nusileisti prašymams ir priimti finansinius sprendimus, pajauskite ribas prieš įsitraukdami į kitų problemas. Po pietų veiklos, skambučių, noro sutvarkyti reikalus čia ir dabar padaugės, tačiau bus dar daug išsiblaškymo, stabdymo, kokios nors informacijos trūkumo, tad skubėkite pamažu.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pirmąją dalį dienos užbaikite savo sumanymus, pradėtus dar savaitgalį, tačiau didelių rezultatų vargu ar verta tikėtis, užtat pripažinimo ir pritarimo savo siekiams sulauksite. Po pietų rūpės išspręsti materialiuosius reikalus, tačiau susilaikykite nuo skubotų sprendimų, didesnius pirkinius atidėkite kitai dienai, o šiandieną skirkite daugiau išsiaiškinti, ko iš tiesų reikėtų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius