Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – spalio 25 d.

Darbo savaitės pradžia gali būti kiek emociškai sunkoka, nors entuziazmo bus gana daug, tačiau gali viduje jaustis nuovargis, pasitikėjimo savimi trūkumas, todėl bus labai svarbu suvaldyti kylančią agresiją, pyktį ar, priešingai, pasiduoti kažkieno spaudimui, tarsi nusimesti atsakomybę.
Šalna
Šalna / Fotolia nuotr.

Pasistenkite mažiau bendrauti, o bendraujant visais atžvilgiais laikytis etikos, pasaugoti, o jeigu reikia, aiškiai, bet tvirtai apginti savo interesus, atsiriboti nuo įtartinų pasiūlymų, apskritai mažiau žadėkite, susilaikykite nuo skubotų įsipareigojimų.

Išlaukite iki vakaro, kuomet nuotaikos ims skaidrėti. Be to, atkreipkite dėmesį, kad nuo 16 val. 11 min. iki pat vidurnakčio tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio laikas, kuomet verta nebent tvarkytis, ilsėtis, pabaigti pradėtus darbus. Apskritai šiandien susilaikykite nuo didesnių pirkinių, noro kažką reikšmingesnio pradėti – darykite tai, kas turi būti padaryta, geras laikas grąžinti materialias ar kitokias skolas.

Blogą nuotaiką pasistenkite išsklaidyti gamtoje, daugiau fiziškai pajudėdami ar pasidarbuodami ir tiesiog suvaldydami savo reakcijas į tai, ką jums sako, kaip elgiasi ar siūlo kiti. Būtų puiku, jei turėtumėte galimybę pasėdėti prie laužo, židinio, užsidekite žvakę.

Šviesios išminties, stiprybės turėtų suteikti visos tviskančios spalvos, tamsiai raudoni, ochros ir geltoni aprangos atspalviai, papuošalai su piropu, rubinu, piritu. Maistas taip pat turėtų būti šiltas ir greitai sušildantis, lengvai virškinamas ir įsisavinamas, suteikiantis greitos energijos – kepiniai, bulvių patiekalai, burokėliai, atsisakykite mėsos, grybų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Daug kalbų, įvairių reikalų, galbūt komandiruotė ar nedidelė išvyka, tačiau bus itin svarbu galvoti, ką sakote, darote ir vengti noro pasirodyti geresniais nei kiti. Noras įtikti, bet kokia kaina suderinti visų interesus gali jums kainuoti gerą vardą, todėl ką beveikdami, galvokite apie ateitį, venkite trumpalaikių sprendimų, naujų įsipareigojimų, verčiau pabaikite, ką pradėję.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pats metas pabaigti tvarkyti kažkada įstrigusius reikalus, ypač, jeigu juos lėmė problemos dėl užsienio ryšių, klaidingos informacijos ar dėl apribojimų nutrūkusių įsipareigojimų. Šiandien turėtų pavykti apginti savo finansinius interesus, vertėtų pasirūpinti ir darbo ar gyvenamosios aplinkos kokybe, švara, o taip pat ir pagarbiais santykiais, ypatingai su vyresniaisiais.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Gerą nuotaiką šiandien jums bus sunku sugadinti, nebent per daug plepėsite, ar sugalvosite paburbėti ant pasaulio, pareikalausite iš kitų per daug dėmesio tiek pagyromis, tiek ir skundais. Todėl visų pirma, pasistenkite mažiau kalbėti, o daugiau veikti. Imkitės to, kas džiugina tiek jus, tiek aplinkinius, pats laikas pasirūpinti savo sveikatos reikalais.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Būtų gerai, jeigu turėtumėte galimybės šiandien daugiau laiko praleisti namuose ar bent jau šiek tiek daugiau atsiriboję nuo išorinio pasaulio, jo tuštybės ir plepalų. Tačiau tiesa ir tai, kad yra dalykų, kuriuos būtina pasakyti, todėl būkite pakantesni artimiesiems, jeigu sulauksite priekaištų dėl to, kad kažko nepasakėte. Prasideda kūrybingas, džiugus metas, tad pasidalinkite tuo su kitais.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Intensyvus daugybe pokalbių, susitikimų, komandiruočių, įvairių reikalų tvarkymo laikas tęsiasi, tačiau pasistenkite tik pabaigti sutvarkyti tai, ką pradėjote savaitgalį, iš naujo pergalvokite, patikrinkite gautą informaciją, pasiūlymus, palanku kreiptis ir teisinės konsultacijos. Bus labai svarbu veikti vadovaujantis savo galva, apginti savo ar artimųjų interesus, tačiau tik garbingais būdais.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiomis dienomis diskusijos pinigų temomis gali jums tik sukelti galvos skausmą, todėl bus itin svarbu galvoti , ką sakote. Ieškokite būdų diplomatiškai spręsti kylančius klausimus, pats metas pagalvoti apie tai, kokia veikla iš tiesų prasminga, o kur galima būtų ir sutaupyti. Rūpės profesiniai reikalai, tačiau pasistenkite mažiau diskutuoti, o daugiau patys nuveikti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Itin palankus metas susitelkti ties jau seniai sprendimo reikalaujančiais reikalais, ypač, susijusiais su būstu, nekilnojamuoju turtu, šeimos finansiniu saugumu, tvarkyti verslo reikalus. Mažiau kalbėkite, susilaikykite nuo priekaištų artimiesiems, o pasistenkite patys ramiai kuo daugiau nuveikti. Vertėtų daugiau pajudėti fiziškai – imkitės to, ką mėgstate: sporto, šokių, vaikščiojimo ar važinėjimo dviračiu.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Kiek sudėtingas laikas tiems, kurių gimtadienis dar laukia, kuomet verta labiau pasaugoti save, savo sveikatą. Pats metas susikaupti, pabaigti pradėtus darbus, susitvarkyti namus, peržiūrėti tai, kas sukaupta. Geras laikas darbui su informacija, dokumentais, išmokti to, ko jau seniai norėjote, bet vis atidėliojote – sulauksite paramos, palaikymo, tačiau susilaikykite nuo naujų įsipareigojimų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Po truputį prasideda nurimimo prieš gimtadienį laikas, ypač, gimusiems spalio pabaigoje, tačiau ir kitiems vertėtų po truputį mažinti apsukas, baigti darbus, reikalaujančius greitų sprendimų, įsipareigojimais kitiems. Susilaikykite nuo koketavimo, pagyrų, finansinių pretenzijų kitiems, verčiau patys paieškokite savo klaidų, grąžinkite skolas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Sunkiausias periodas sprendžiant profesines problemas tarsi ir baigėsi, tačiau dabar gali tekti atsiskaityti už rezultatus, paaiškės, kiek buvote sąžiningais su savimi ir kitais, gali tekti rimtai pergalvoti savo santykį su pasauliu, tačiau venkite bet kokių išsisukinėjimų, ieškokite būdų garbingai išspręsti kilusias problemas, labiau pasirūpinkite tais, kurie šalia.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pirmadienį turėtumėte gana gerai jaustis, būsite veiklūs. Palankus metas užsiimti vaikų, kelionių reikalais, po truputį intensyviau įsitrauksite ir į konkrečius darbus, pareikalausiančius iš jūsų susitelkimo bei atsakomybės. Susilaikykite nuo noro staiga kažką darbe pakeisti ar įrodyti savo tiesas, verčiau dairykitės, domėkitės, ieškokite geriausių būdų savo idėjų įgyvendinimui.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Sudėtingas laikas, kuomet norų, pagundų ir emocijų, kalbų, noro veikti ir tuo pačiu stabdymo daugiau nei realios veiklos. Grįžkite prie ankstesnių darbų ir pažadų, sutvarkykite skubaus jūsų dėmesio ir susitelkimo reikalaujančius darbus, tvarkykite finansinius reikalus, grąžinkite skolas. Susilaikykite nuo noro emocines problemas namie spręsti pirkiniais ar dovanomis.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje