Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – spalio 28 d.

Pirmadienį įvyks jaunatis Skorpiono ženkle – laikas vidinėms transformacijoms. Šiandien netrūks iššūkių, išliks didelė traumų, konfliktų tikimybė. Kiek palankesnė bus antroji dienos pusė.
Lietus
Lietus / 123rf.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmadienis – sudėtinga diena, bus didelė traumų, konfliktų tikimybė. Gali atrodyti, kad verčiatės per galvą ir dedate begales pastangų, tačiau viskas stovi vietoje. Susitelkite į atliekamų užduočių kokybę, stenkitės sąžiningai vykdyti prisiimtus įsipareigojimus. Šiandien gali atsiverti naujos finansinės galimybės. Venkite pernelyg didelių fizinių apkrovų, tausokite sveikatą.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Diena tinkama reklamai, prezentacijoms, profesiniams reikalams tvarkyti. Tiesa, reikėtų vengti drastiškų pasisakymų, tai ne laikas ir kardinalioms permainoms. Šiandien netrūks dalykinio bendravimo, gali užsimegzti reikšmingos pažintys. Pirmadienis puikiai tiks asmeniniam tobulėjimui, seminarams, renginiams lankyti. Tikėtina, kad prireiks draugų ir bendraminčių pagalbos.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien netrūks rutininių darbų, smulkių rūpesčių. Negalima bėgti nuo turimų įsipareigojimų – sąžiningai vykdykite savo pareigas, jums pavestas užduotis. Tai nepalankus metas finansiniams reikalams tvarkyti, galimos netikėtos išlaidos, didesni nuostoliai. Pirmadienį įvyksianti jaunatis skatins daugiau dėmesio skirti sveikatai, ypač savo psichologinei būsenai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Diena prasidės vienomis nuotaikomis, tačiau baigsis jau visai kitomis. Ryte nestigs įtampos, galimos šokiruojančios naujienos. Ypač apdairiai elkitės sėsdami prie vairo – padaugės nesusipratimų keliuose tikimybė. Išaugs traumų per elektros prietaisus rizika. Po pietų situacija gerės, tai bus daug palankesnis metas dalykiniams reikalams tvarkyti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien visos mintys suksis apie namus, buities problemas, šeimos nariams gali prireikti jūsų pagalbos. Pirmadienį netrūks įtampos, atrodys, kad kažkas jums kaišo pagalius į ratus. Turimų sumanymų realizacija pareikalaus daugybės pastangų. Skirkite daugiau dėmesio savo vidinei būsenai, analizuokite sunkius jausmus – gali ateiti svarbios įžvalgos, suvokimai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mergelės Zodiako ženklo atstovų laukia aktyvi ir dinamiška diena. Pirmadienį bus daug bendravimo, bendradarbiavimo, jus pasieks naudinga informacija. Tai tinkamas metas reklamai, prezentacijoms, kvalifikacijai kelti ir asmeniniam tobulėjimui. Palanku rūpintis išvaizda, įvaizdžiu. Smarkiai išaugs jūsų populiarumas tarp priešingos lyties atstovų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien garsiau suskambės pinigų tema – skirkite laiko pamąstyti, kaip galėtumėte pagerinti savo finansinę padėtį. Palanku ieškoti naujų ar papildomų uždarbio šaltinių, tartis dėl geresnių sąlygų. Tiesa, norint pasiekti apčiuopiamų rezultatų, teks įdėti nemažai pastangų, gebėti pakovoti už savo vietą po saule. Dažniau įsiklausykite, ką jums kužda nuojauta.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Tai svarbi diena Skorpionams – pirmadienį įvyks jaunatis jūsų Zodiako ženkle. Turėsite galimybę atsinaujinti, gali pajudėti jau kurį laiką strigę reikalai. Tai tinkamas metas naujiems tikslams išsikelti ir senų planų korekcijai – puikiai nujausite ateities perspektyvas. Nepamirškite pasirūpinti ir savo sveikata, ypač, jei turite lėtinių negalavimų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pirmadienį Šaulio Zodiako ženklo atstovai plauks pasroviui, nesinorės niekur skubėti. Tai tinkamas laikas apmąstymams, savianalizei, dvasiniam tobulėjimui. Jei turite galimybę, išsiruoškite trumpų atostogų – atgausite jėgas, sugrįš įkvėpimas. Nepalanku tvarkyti finansinius reikalus, ypač skolinti pinigus – vargu ar juos atgausite.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragių laukia sudėtingas pirmadienis – venkite skubos, impulsyvių sprendimų. Išlieka didelė traumų, konfliktų, nesusipratimų keliuose tikimybė. Šiandien netrūks įtampos ir darbo aplinkoje, galite susidurti su itin priešiškai nusiteikusiais žmonėmis, bandymais daryti jums psichologinį spaudimą – mokėkite apginti savo poziciją, turėkite planą B.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pirmadienį pakaks nemalonių staigmenų – net viskam pasiruošę Vandeniai gali būti šokiruoti. Daugiau įtampos galima tikėtis pirmoje dienos pusėje – šiuo metu verčiau neplanuoti svarbių susitikimų, itin atsakingų reikalų. Tikėtina, kad šiandien turėsite priimti nelengvą sprendimą, galbūt susijusį su profesine veikla ar finansiniais klausimais. Daugiau dėmesio skirkite savo savijautai, ypač, jei turite problemų su širdimi.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Aplinkybės dėliosis jums palankia linkme, tačiau tai ne laikas pernelyg atsakingiems sprendimams priimti, itin reikšmingiems reikalams pradėti. Daugiau laiko skirkite savo pomėgiams, asmeniniam, dvasiniam tobulėjimui. Pirmadienį tinka planuoti tolesnes keliones, plėtoti tarptautinius santykius, pradėti juridinius procesus. Tikėtinos pažintys su autoritetingais žmonėmis.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius