-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – spalio 4 d.

Pagaliau diena, kai, atrodo, problemos sprendžiasi savaime, darai ir padarai tai, ką reikia ir dar sulauki malonių likimo staigmenų, tad verta pasinaudoti ta proga ir imtis įsisenėjusių ir gražaus užbaigimo besiprašančių darbų, randant visoms pusėms priimtinus būtinus sprendimus.
Rytinė kava
Rytinė kava / 123RF.com nuotr.

Galva dirbs blaiviai, bus lengva suvaldyti visas detales, pamatyti visus tuos tvarkytinus momentus, interesus, į kuriuos būtina atsižvelgti.

Naujus darbus atidėkite bent porai dienų, nes tiek Mėnulis jau visiškai senas, tiek ir dauguma planetų, įskaitant Merkurijų, juda mūsų atžvilgiu atgal, versdamos analizuoti, tvarkyti, taisyti tai, kas jau padaryta, užbaigti pradėtus darbus.

Mėnulis kruopščiosios ir rūpestingosios Mergelės Zodiako ženkle skatins tikslumo, aiškumo, tvarkos siekį, o Saulė su daugybe planetų keliaudamos su informacija ir komunikacija siejamais oro ženklais skatina tikrinti, gerinti, derinti komunikacijos būdus, pateikiamą informaciją, įvairius dokumentus, susitarimus, peržiūrėti mokslo atradimus ir išradimus, diegiamas naujoves.

Mergelė taip pat siejama su sveikata (atskirkime tai nuo ligų), švara, higiena, tad diena palanki sveikatai tikrintis, priimti kokius nors su tuo susijusius sprendimus, atsisakyti žalojančių įpročių, subalansuoti dienos, mitybos, judėjimo režimą.

Taikingiems darbams padės tamsios, griežtos aprangos spalvos, balto nefrito, žadeito dirbiniai.

Maistas turėtų būti lengvas: įvairios sriubos, sultiniai be mėsos, pieno gaminiai. Tiktų valgyti dažniau, bet po nedaug.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Gera diena įvairiems darbams, tiek gana praktiškiems, žemiškiems, kai tenka pagaliau pataisyti kokius buitinius stringančius dalykus, techniką, ieškoti paprastų, racionalių sprendimų, o gal grįžti prie anksčiau naudotų būdų ar priemonių, taip pat ir siejant su mityba, sveikatos palaikymu. Palanku tvarkyti dokumentus, ieškoti sutarimų su kolegomis, atsakingais asmenimis.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Diena jums turėtų būti tiek sėkminga, tiek ir džiugi – maloniai gali nustebinti mylimas žmogus, vaikai, galite sulaukti įvertinimo už savo kūrybinius sprendimus iš aplinkinių, o ir pačius džiugins tai, kad galite kitiems padovanoti gerą nuotaiką. Geras metas pabaigti ruoštis radikalesniems darbo vietos, sąlygų, būsto pertvarkos darbams, tvarkyti įvairius dokumentus, peržiūrėti sutartis.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Geriausiai jausitės namuose, galėdami ramiai apmąstyti tai, kas vyksta, ko jūs siekiate ir ko iš tiesų norite iš gyvenimo. Kokia nors buitinė smulkmena, artimųjų žinutė ar prisiminimas gali tapti jūsų santykį su materija, savo kūnų, prigimtimi keičiančia įžvalga. Palankus metas suderinti tai, kas ilgokai gadino jums gyvenimą, trikdė proveržį – dar porą dienų ir galėsite imtis to, ką sumanę.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Verta imtis įvairių smulkių, daugiau su dokumentais, informacija, jos paieškomis susijusių reikalų – tiek asmeninių, tiek ir profesinių, pagalvoti apie naujus uždarbio, pajamų gavimo būdus, peržiūrėti finansinius susitarimus, ieškoti geresnių finansinio saugumo užsitikrinimo galimybių. Verta pagalvoti ir apie naujų praktinių įgūdžių išmokimo galimybę.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien pagaliau turėtų išsispręsti, atrodytų, sunkiai išsprendžiami dalykai – pasieksite būtinų susitarimų tiek su antrąja puse, tiek ir su verslo partneriais, pagaliau atsikratysite jau ilgokai jūsų veiklą stabdžiusių problemų. Tiesa, intensyvesnę veiklą atidėkite bent iki ketvirtadienio, o šiandien užbaikite, kas pradėta. Pagaliau galite sulaukti malonaus įvertinimo profesinėje srityje.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien turėtumėte puikiai jaustis, net jei finansiniai reikalai klostosi šiek tiek sudėtingiau, nei norėtumėte, – susilaikykite nuo skubotų išlaidų, verčiau ieškokite naujų uždarbio galimybių, apgalvokite jau nuveiktus darbus, peržiūrėkite savo galimybes, prisiminkite turimus ryšius su užsieniu, išskirtiniais žmonėmis. Galite sulaukti malonaus atlygio už ankstesnes pastangas.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pasistenkite šią dieną praleisti kuo ramiau, net, jeigu galvojate, kad pasaulis griūna, – kartais nurimus ateina išganingi sprendimai, gali paaiškėti, kad problema yra mažesnė, nei manėte, ieškokite pagalbos ar patarimų, prisiminkite senus draugus. Šiandien gali pagaliau pavykti susitarti dėl jūsų seniai siektos svajonės įgyvendinimo, pamatyti aiškesnes galimybes, rasti reikalingus žmones.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Žmonės iš praeities šiandien gali gerokai pakeisti jūsų gyvenimą ir įsivaizdavimą apie jį, gerokai jus išjudinti, tad susitikimai su draugais, prisijungimas prie bendrų veiklų, noras būti naudingiems kitiems, grupei, bendruomenei, visuomenei gali suteikti jums daug stiprybės. Tęsiasi labiau apmąstymų, vidinės nei išorinės veiklos metas – susitaikyti su savimi padės pokalbis su vyresniu giminaičiu.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Profesiniai reikalai, vėl iškilusios senos problemos šiandien jus gerokai išjudins, pagaliau privers rasti naujų sprendimų ir tuo pačiu pasidžiaugti gautais rezultatais, pritarimu jūsų idėjoms. Vertėtų prisiminti senus draugus, ieškoti išmanančių žmonių, padėsiančių rasti pastaruoju metu jūsų veiklą trikdžiusių problemų sprendimus, pasirašyti būtinus dokumentus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pagaliau jūsų ilgalaikės pastangos turėtų duoti gana reikšmingų, ypač finansiškai, rezultatų – pagaliau pavyks sutarti dėl finansavimo, atgauti skolas ar deramą atlygį, atverti kelius jūsų projektams įgyvendinti, tačiau naujas veiklas planuokite anksčiausiai nuo ketvirtadienio. Šiandien vaikai gali jums priminti senus gerus smagius pasaulio pažinimo būdus – tik gaudykite idėjas.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Grįžta pasitikėjimas savimi, pagaliau sulauks pripažinimo jūsų idėjos, sulauksite galimybių jas įgyvendinti, vertėtų prisiminti senus ryšius su užsieniu, mokslo pasauliu, sutarti dėl bendradarbiavimo. Galiausiai pavyks surasti sprendimą, kaip prisitaikyti prie jūsų namuose, šeimoje vykstančių pokyčių, išspręsti senokai grėsmę jūsų saugumui kėlusį klausimą.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Gebėjimas kalbėtis ir susikalbėti, dėmesys kitiems ir prisitaikyti prie situacijos, senos geros pažintys ir išradingumas atvers jums visas duris, padės įgyti pasitikėjimą ir pagaliau išspręsti senokai jums rūpinčius sveikatos ir netgi išgyvenimo klausimus, susitarti dėl ilgalaikio finansavimo ar užsitikrinti jums būtinus išteklius, tam tikrą saugumą ir laisvę veikti toliau.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius