Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – spalio 5 d.

Visą pirmadienį Mėnulis keliaus ramiu, praktišku, žemišku Jaučio Zodiako ženklu, puikiai palaikomas tolimųjų, už visuomenėje ir aukščiau vykstančius procesus atsakingų planetų bei Mergelės ženkle esančios, kad ir apribotos, tačiau ramios bei paprastumo bendraujant ir aplinkoje siekiančios Veneros.
Karšta arbata ir skanėstas
Karšta arbata ir skanėstas / Vida Press nuotr.

Gera diena tiesiog imtis darbų, spręsti konkrečius profesionalumo ir išmanymo reikalaujančius uždavinius, atnešiančius naudos tiek visuomenei, tiek kiekvienam žmogui.

Šios dienos įžvalgos turėtų apraminti pasaulyje besikuriančius konfliktus. Tinkamas laikas eiti į valdiškas institucijas tvarkyti praktinių, su žeme, būstu, verslu susijusių problemų, tik bus svarbu savo poreikius išsakyti ramiai, suvaldyti galintį kilti susierzinimą, pretenzijas. Šiandien itin galioja posakis „kaip šauksi, taip ir atsilieps“ – pamatykite kituose save, atkreipkite dėmesį į pastabas sau. Daugiau laiko skirkite šeimai, tėvams, jų gerovei užtikrinti.

Aprangai taip pat tiks gana žemiškų – skaistesnių žalių arba gelsvai-žalių spalvų drabužiai, pasaugos žalsvų, rusvų atspalvių jaspiai, chrizoprazas.

Valgykite daugiau kruopų košių, apskritai augalinio maisto, daržovių, žalumynų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Piniginiai, uždarbio dalykai šiandien rūpės jums, ko gero, labiausiai – geras laikas sulaukti ne tik šiokio tokio karjeros kilimo, bet ir atitinkamo atlygio. Imtis naujų darbų turbūt mažai norėsis, tačiau gal tai galimybė išpildyti senus jūsų norus? Pasipriešinimas ar perdėtas kuklumas vargu ar jums bus naudingas, verčiau imkitės darbų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Sėkminga, darbinga diena, kuomet esate ne tik kūrybingi, bet ir linkę savo idėjas įgyvendinti – užtenka tiek darbštumo, tiek ir žinių, suvokimo kaip padaryti ir plataus savo veiklos konteksto pamatymo. Tiesa, vidinių baimių, abejonių ar noro apeiti taisykles yra. Verta būtų paieškoti būdų susidoroti su baimėmis ir rasti būdų veikti aukštesnėje lygoje.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Būtų gerai, jeigu galėtumėte šiandien pabūti ir padirbėti šiek tiek atsitraukus nuo kitų ir šiek tiek atstatyti po savaitgalio gana smarkiai pasekusias jėgas, paanalizuoti situaciją ir pamatyti savo pastarųjų dienų klaidų ir problemų, susijusių su finansiniais reikalais, priežastis. Veiklos vis tiek teks imtis, tačiau skirkite laiko ir namiškiams – sulauksite pagalbos.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Sėkminga ir kūrybinga diena, kuomet būsite itin nusiteikę bendrauti ir bendradarbiauti, siekti problemų sprendimo. Šiandien draugų ir bičiulių diena, kuomet verta jiems skirti daugiau laiko ir dėmesio – tai padės ne tik jums atstatyti pasitikėjimą savimi, bet ir rasti idėjų kaip spręsti įsisenėjusias darbo ir namų problemas.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Darbų ir uždarbio diena – būsite kaip reta praktiški, linkę išspręsti visas daugybę jums ir greta esantiems, bendradarbiams, apskritai su profesine veikla susijusių kylančių kasdienių problemų. Mažiau piktinkitės, venkite daryti spaudimo, verčiau prisiminkite paveldėtą patirtį, atsineštą iš namų, tradicijas.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Galiausiai jūsų praktiškumas, paprastumas, konkretumas bendraujant sulaukia palaikymo – esate puikiai nusiteikę, kūrybingi ir darbingi, nors finansiniai reikalai tapo įtemptais – pasistenkite labiau apgalvoti išlaidas savo asmeninių siekių įgyvendinimui ir vaikų interesams, laisvalaikio poreikiams arba paieškoti naujų finansavimo šaltinių.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien turėtumėte sulaukti tiek emocinio, tiek ir materialaus atlygio už savo pastangas siekiant vienaip ar kitaip spręsti problemas namuose, šeimoje – pavyks išlyginti pastaruoju metu jaučiamą susipriešinimą su namiškiais, artimaisiais, sunkumus siekiant suderinti savo ir jų poreikius, tačiau nusiteikite, kad tai pareikalaus šiandien maksimalaus jūsų dėmesio.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Įtemptų pokalbių aiškinantis santykius laikas – teks daug bendrauti, tvarkyti praktiškus su jūsų veikla, ryšiais, mokslais susijusius reikalus, kurių pastaruoju metu yra be galo daug. Bus gana sudėtinga suderinti viską su noru atsiriboti ir skirti laiką užgriuvusiems einamiesiems darbams. tačiau vienaip ar kitaip tai sėkminga diena, tik raskite laiko ir pasirūpinti savo sveikata.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Padirbėti šiandien teks – spręsite daugybę praktiškų, gyvenimiškų, konkrečių reikalų – sėkmingas laikas užsitikrinti gerovės pagrindus ir sveikatai palankią aplinką, ypač, jeigu tam reikia ne tik asmeninių pastangų, bet ir tvarkyti reikalus institucijose, su teisininkais. Šiandien turėtų pakakti tiek išminties, tiek ir jėgų, tačiau venkite spaudimo, skubos, azarto, noro pasirodyti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Puiki diena atstatyti meilės ryšius, pasitikėjimą savimi, pristatyti savo veiklą draugams, visuomenei – būsite itin kūrybingi, džiugūs, nors gal ir mažiau darbingi nei visada. Vis dėlto savo darbus, profesines ar šeiminius įsipareigojimus pasistenkite atlikti be priekaištų, antraip gresia eilinis pastaruoju metu konfliktas.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Namų ir šeimos dienos, kuomet būsite šiek tiek jautresni, nostalgiški ir linkę pasirūpinti praktiniais namiškių reikalais, tiesiog kažką mielo nuveikti, o gal tiesiog prisiminti vaikystę, protėvius, grįžti į save ir pamatyti savo gyvenimo, darbų sąsajas su tuo, ką paveldėjote. Veiklos, interesų, noro pažinti, susivokti, tobulėti daug – tik subalansuokite viską taip, kad išvengtumėte traumų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Itin sėkmingos dienos, kai būsite pripažinti ir pagerbti visuomenės, tarp draugų – puikus laikas kreiptis į įvairias institucijas pristatant savo veiklą, projektus – būsite itin iškalbingi ir dėmesingi, tačiau venkite akcentuoti finansines temas – šiandien turėtų pakakti jūsų įžvalgos ir patirties patiems rasti vertingų jų sprendimų būdų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius