Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – vasario 15 d.

Aktyvaus starto į savaitės ir net mėnesio darbus diena – Mėnulis visą dieną keliaus su iniciatyva, kovingumu ir veiklumu siejamu Avino Zodiako ženklu. Puikiai sutardamas su gana daug planetų, tad palaikys iniciatyvas, darbus, galima imtis to, kas jums svarbu ir turi būti nuveikta greitai.
Kava
Kava / Vida Press nuotr.

Tiesa, Merkurijus dar juda atgal, tad didelių ir ilgalaikių projektų pradžia gali tapti apsunkinta, tačiau tinkamas laikas grįžti prie to, kas jau pradėta, ką nors taisyti ar keisti. Ypač visa tai, kas susiję su žiniomis, informacija, ryšių ir kitomis naujomis technologijomis, kompiuterine technika, internetu, o taip pat visuomenine ir politine veikla, bendruomenėmis.

Suderinti fizinę ir virtualią realybę, jų keliamus reikalavimus visus metus bus sudėtinga, tad svarbu rasti kuo parankesnius sprendimus. Šiandien svarbu daugiau pajudėti, padirbėti fiziškai, daugiau pabūti gamtoje, ypač, jeigu kyla agresija, atsiranda emocijų perviršis.

Šviesias nuotaikas palaikys skaisčiai geltonos ir žydros spalvų drabužiai, pasaugos papuošalai su katės akimi (katės akies efektą turinčiu kvarcu).

Maistas turėtų būti lengvas – užkandžiai, salotos, sumuštiniai, ir saikingas.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitės pradžia – jūsų dienos, kai turėsite daug veiklos ir būsite linkę gerokai pasižymėti savo aktyvumu, kalbumu, humoro jausmu. Tinkamas laikas susitikti su jums svarbiais žmonėmis, rūpintis bendrais kokio nors kolektyvo reikalais, ieškoti sprendimų jums kilusioms problemoms. Sulauksite ir draugų dėmesio, tačiau bus svarbu suteikti erdvės pasireikšti ir kitiems.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Savaitės pradžia jums bus gana sudėtinga, kai po intensyvaus savaitgalio labiau norėsite pailsėti, atsitraukti nuo visko, kas vyksta, ir ramiai susidėlioti mintis, pagalvoti, kur link toliau eiti, kaip toliau gyventi, dirbti ir užsidirbti. Nors emociškai ir bus sunkoka, tačiau bus itin svarbu rasti ramesnius būdus kylantiems jausmams išsakyti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmosios savaitės dienos jums bus gana sėkmingos, atnešiančios sėkmės bendraujant, imantis veiklos su draugais, bendraminčiais, būsite itin išradingi, kupini idėjų, būsite linkę ieškoti informacijos, pažinti pasaulį ir dalytis tuo, ką sužinojote, su kitais. Padidės pasitikėjimas savimi, tačiau raskite laiko ir poilsiui, pasaugokite savo nervų sistemą.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Sėkminga diena, jeigu reikia spręsti rimtus, su finansai, uždarbiu, paskolomis susijusius asmeninius ar profesinius reikalus. Tinkamas laikas pagalvoti apie asmeninį verslą ar pakalbėti su darbdaviu apie atlyginimo pakėlimą, tačiau būkite atsargūs teiraudamiesi patarimo draugų ar kolegų, mažiau kiškitės į svetimus reikalus ir sulaikykite nuo to kitus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Džiugi ir išskirtinai aktyvi diena, kai vargu ar jus kas nors nulaikys ramiai darbuojantis – puikus laikas paieškoti naujų idėjų, užsienio ryšių, susitikti su įkvepiančiais žmonėmis. Jeigu turite galimybių, daugiau pajudėkite, leiskitės į kelionę, aplankykite jums naujas vietas. Antra vertus, pasistenkite visa tai suderinti su profesine savo veikla, išpildykite pažadus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Darbų gausa dar ilgai vers jus rūpintis viskuo – ir namais, ir profesine veikla, ir artimaisiais, grįžti prie anksčiau pradėtų reikalų užbaigimo. Visa tai pareikalaus iš jūsų gana daug energijos ir emocijų – gali tekti pakeisti požiūrį bent į dalį savo veiklos, paieškoti būdų, kaip suderinti asmeninį ir profesinį gyvenimą, pasirūpinti ir savo sveikata.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Savaitės pradžioje sulauksite supratimo, palaikymo savo veikloje ir tuo pačiu patys būsite linkę atiduoti visą savo dėmesį savo antrajai pusei – puikus laikas megztis ir tvirtėti asmeniniams santykiams, tačiau ir rasti bendrą kalbą su jums svarbiais žmonėmis, taip pat vaikais. Imkitės kūrybos, dalykitės savo džiaugsmu su kitais.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pirmosios savaitės dienos jums gali būti labai intensyvios būtinybe pasirūpinti savo ir artimųjų sveikata, gerove, pareikalaus gana daug subtilumo bendraujant su namiškiais, bandant suderinti antrosios pusės ir tėvų požiūrį. Šiandien galima gana daug išspręsti, tačiau susilaikykite nuo spaudimo, noro ką nors pakeisti jėga.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Kūrybos ir džiaugsmo dienos, kai tiesiog sprogsite nuo noro dalytis tuo, kas jums svarbu, su kitais. Antra vertus, bus itin svarbu suderinti savo pomėgius, bendravimą ir tuos darbus, kuriuos būtina atlikti. Venkite skubos, azarto, būkite dėmesingi kitų interesams, atsargiau vairuokite, elkitės su elektros prietaisais – pastarasis laikas jums rizikingas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ko gero, šias dienas būsite linkę daugiau dėmesio skirti namiškiams, giminėms, pasirūpinti tėvų interesais ar bent prisiminti protėvius, tradicijas, ką nors įsigyti namams, pasirūpinti šeimos gerove. Jūsų ir vaikų norai, poreikiai dideli, tenka spręsti rebusus, kaip paskirstyti išteklius, tačiau venkite skubos, daugiau laiko skirkite savianalizei ir pagalvokite apie sveikatą.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Įtampa pastarosiomis dienomis linkusi tik didėti, todėl jums labai svarbu rasti būdų ją paversti prasminga veikla ar galbūt tiesiog pasidalyti savo rūpesčiu su kitais, suburti bendraminčių grupę ir pasidomėti, kaip galėtumėte geriausiai spręsti savo tapatybės klausimus, kaip rasti jums labiausiai tinkamus saviraiškos, kūrybos būdus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pasistenkite šiomis dienomis mažiau pataikauti savo slaptoms aistroms, išleisti pinigus tam, ką būsite linkę nuslėpti nuo pasaulio. Puiku, jeigu tai suteiks galimybę atsipalaiduoti, pasidžiaugti gyvenimu, padidinti pasitikėjimą savimi, tačiau visos paslaptys turi savybę kurti papildomas problemas ir įtampą, tad bus svarbu rasti tokių saviraiškos būdų, kurie leidžia atsiverti.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius