Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Savaitės horoskopas – balandžio 13–19 d.

Naujos savaitės pradžią apsunkins neharmoningi Saulės aspektai. Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio išaugs įtampa kasdienėje būtyje ir visuomenėje, prireiks daugiau pastangų savikontrolei, didės nesąmoningų poelgių, įvairių išpuolių tikimybė. Nepalankus metas sveikatai, sudėtingas – finansiniams ir juridiniams reikalams, verslui. Visiškai netinkamas metas lankytis masinio susibūrimo vietose, dalyvauti masinėse iniciatyvose. Daugiau dėmesio patartina skirti vaikams, atidžiai juos prižiūrėti.
Vilniuje pažydo sakuros
Vilniuje pažydo sakuros / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Nuo trečiadienio išaugs impulsyvumas, paaštrės emocinės reakcijos. Galimi ryškesni įvykiai visuomeniniame kontekste. Ypač emocingas laukia ketvirtadienis – jautresniems žmonėms bus sudėtinga sukontroliuoti emocijų proveržius, lengviau provokuosis konfliktinės situacijos.

Penktadienį daugės harmonijos, seksis užmegzti ir palaikyti ryšius, atrasti gerą savitarpio supratimą. Savaitgalis bus malonus, atpalaiduojantis ir labai kūrybiškas, seksis įgyvendinti sumanymus ir idėjas, bendrauti, užmegzti pažintis ir ryšius. Sekmadienis – netinkamas metas racionaliems sprendimams, bus lengva suklysti, susipainioti. Tačiau tai puiki diena atsipalaidavimui po įtemptos savaitės – įkvėpimo, vizijų, dvasinės egzaltacijos metas.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Iki ketvirtadienio tęsis sudėtingas laikotarpis – norėsis ryžtingai keisti aplinkybes, griebtis kardinalių veiksmų. Ypač įtempti bus trečiadienis ir ketvirtadienis – venkite rizikos, laikykitės visų saugumo taisyklių. Atidumas, savikontrolė ir sąmoningas požiūris padės išvengti sudėtingų situacijų su nepageidautinomis pasekmėmis.

Pasyviai leisti laiką tomis dienomis vargiai seksis – imkitės sudėtingų projektų, darbų namuose, sode arba įsitraukite į įtemptą protinę veiklą. Penktadienis ir savaitgalis bus tarsi apdovanojimas už įtemptą savaitės pradžią – atgausite harmoniją, džiugins bendravimas, seksis įgyvendinti sumanymus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Svarbesnius reikalus vertėtų sutvarkyti iki antradienio vakaro – prireiks mažiau pastangų pasiekti norimą rezultatą, sklandžiau dėliosis aplinkybės. Savaitės vidurys gali išmušti iš įprastų vėžių – trečiadienį galimos nenumatytos kliūtys, o ketvirtadienį – netikėti rūpesčiai.

Šios dienos reikalaus aktyvumo – puikus metas sudėtingiems, nors ne patiems maloniausiems, darbams. Labiau tinka pabaigti senus reikalus nei pradėti kažką nauja – naujai pradžiai palankesnė kita savaitė. Penktadienis ir savaitgalis – palankus, seksis bendrauti, užmegzti ir palaikyti naudingus ryšius.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvyniams ryškesnės dienos bus trečiadienis ir ketvirtadienis – už kliūčių gebėsite išvysti naujas galimybes, seksis susidoroti su rūpesčiais, įveikti iššūkius. Norėsis daugiau aktyvios veiklos, savarankiškumo, laisvės – išaugusį energetinį potencialą palankiausia nukreipti į kūrybinę veiklą, pomėgius, aktyvesnį nuotolinį bendravimą.

Kūrybiškumas ypač išaugs nuo penktadienio, ši diena ir visas savaitgalis – palankus laikas kūrybiškiems pomėgiams, meninei veiklai, grožiui ir estetikai, santykių harmonizavimui, asmeninės ir dalykinės partnerystės klausimams.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžiams daugiau pastangų prireiks pirmadienį, antradienį ir trečiadienį iki pavakarių – gali būti nelengva suderinti profesinius ir šeimyninius reikalus, teks nuolat ieškoti tarpinio varianto, eiti į kompromisus, stengtis neprarasti pusiausvyros.

Trečiadienį ir ketvirtadienį gali varginti sunkesnės vidinės būsenos, išaugęs nervingumas, slogią nuotaiką gali greitai pakeisti tikras emocijų proveržis – tomis dienomis atraskite laiko stresą malšinančiai veiklai, suteikiančiai jums malonių įspūdžių. Penktadienį sėkmė vėl atsigręš į jūsų pusę ir šypsosis visą savaitgalį.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmoje savaitės pusėje daugelis Liūtų bus užvaldyti troškimo veikti, ramiai sėdėti sudėjus rankų tikrai nesinorės – iki ketvirtadienio tinka imtis sudėtingų, valios pastangų reikalaujančių darbų, ieškoti originalių sprendimo būdų. Nepatartina rizika, svarbu tausoti sveikatą, laikytis saugumo taisyklių ir vengti masinių žmonių susibūrimo vietų.

Ypač daug pastangų prireiks trečiadienį ir ketvirtadienį – kaip ir daugeliui ženklų, šios dienos Liūtams šią savaitę bus pačios sudėtingiausios. Penktadienį įtampa sklaidysis, o savaitgalis laukia atpalaiduojantis ir nepaprastai kūrybingas.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mergelėms palankesnės savaitės dienos – pirmadienis ir antradienis. Tai geras metas dideliems darbams, gerai apgalvotiems žingsniams, pokyčiams į gera. Trečiadienis ir ketvirtadienis tinka eiliniams darbams, tomis dienomis svarbu saugoti ir tausoti sveikatą, vengti streso, bereikalingo nerimo.

Penktadienis – palankus bendravimui, ryšiams, santykiams. Savaitgalį išaugs emocinė įtampa, tačiau reikalai klostysis palankiai. Sekmadienį vertėtų daugiau ilsėtis, skirti laiko kūrybinei veiklai ir dvasiniams poreikiams.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklėms labiau įtemptos bus pirmosios dvi savaitės dienos – pirmadienį ir antradienį prireiks daugiau pastangų ir energijos. Trečiadienio antrąją pusę, ketvirtadienį ir penktadienį eisis sklandžiau, seksis susidoroti su iššūkiais, laviruoti situacijose.

Savaitės pradžioje ir viduryje verčiau vengti negatyviai nusiteikusių asmenų, varginančio bendravimo, konfliktinių situacijų. Savaitgalis didesnių iššūkių nežada, seksis derinti savo racionaliąją ir kūrybiškąją asmenybės puses.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Skorpionų laukia įtempta savaitė. Pirmadienį, antradienį ir trečiadienį patartina saugoti sveikatą, skirti daugiau dėmesio vaikams ir nerizikuoti savo reputacija, vengti pernelyg drąsių žingsnių ir egocentriškų poelgių.

Trečiadienį, ketvirtadienį ir penktadienį tikėtini ryškesni įvykiai, gali tekti tvarkyti neatidėliotinus reikalus, spręsti susidariusias situacijas. Savaitgalis atneš užtarnautą atokvėpį ir atsipalaidavimą po įtemptos, tačiau produktyvios savaitės – sėkmė atsigręš į jūsų pusę, aplinkybės dėliosis palankiai.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šauliams ryškesnių įspūdžių žada antradienis, trečiadienis ir ketvirtadienis – galimi iššūkiai, reikšmingi įvykiai ir situacijos, tačiau viską turėtų pavykti sėkmingai išspręsti. Tomis dienomis tausokite sveikatą, venkite pasiduoti nepamatuotoms ambicijoms, venkite konfliktų su vadovybe, autoritetais, daugiau dėmesio skirkite vaikams.

Penktadienį įtampa sklaidysis, tačiau savaitgalis nusimato veiklus – regis, laiko veltui neleisite. Sekmadieniui verčiau neplanuoti svarbių, tikslumo reikalaujančių darbų – tai mįslingas, menkai nuspėjamas metas, labiau tinkantis poilsiui, kūrybai ir dvasiniam gyvenimui.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmąsias dvi naujos savaitės dienas Ožiaragiai bus labiau nei visuomet priklausomi nuo nuotaikos, į aplinką reaguos jautriau, impulsyviau, paaštrės intuicija. Iki ketvirtadienio tęsis įtemptas metas – galimi ryškesni įvykiai profesiniame gyvenime, karjeroje, finansuose, santykiuose su vadovybe.

Daugiau dėmesio pareikalaus ne tik dalykiniai reikalai, tačiau ir sveikata, šeimyniniai rūpesčiai. Penktadienį įtampa sklaidysis, o savaitgalį aplinkybės ims klostytis jūsų naudai, seksis pailsėti, atsipalaiduoti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vandeniams svarbiausios savaitės dienos – trečiadienis, ketvirtadienis ir penktadienis. Tomis dienomis venkite kardinalių sprendimų, proto balsą derinkite su nuojauta, intuicijos siunčiamomis žinutėmis. Trečiadienį prireiks kantrybės, neverta skubėti ir tikėtis greitų rezultatų – gali tekti įveikti kažkokią kliūtį arba nudirbti sudėtingesnį darbą.

Ketvirtadienį bus daugiau veiksmo – dienos situacijose prireiks operatyvumo ir greitos reakcijos. Penktadienį aplinkybės klostysis palankiai, lydės harmoninga vidinė būsena, gera nuotaika – laukia malonus vakaras bei palankus savaitgalis.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvų zodiako ženklo atstovai savaitės įtampą labiau pajus savaitės viduryje – antradienį, trečiadienį ir ketvirtadienį. Tai aktyvus, dinamiškas metas, tačiau gali pritrūkti objektyvumo vertinant situacijas, atsiras rizika pervertinti savo galimybes – veikite tik kritiškai įvertinę visas aplinkybes, venkite perteklinės iniciatyvos ir neįgyvendinamų pažadų.

Svarbios dienos jūsų laukia savaitgalį, ypač sekmadienį – tikėtini ryškesni įvykiai, vidinės būsenos, įspūdžiai. Sekmadienį verta pasiplanuoti lengvesnę dieną ir daugiau laiko skirti poilsiui, dvasiniams poreikiams.

Astrologinių įžvalgų autorė Laura Kertenienė (jos paskyra feisbuke „Kaip Danguje, taip ir Žemėje“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius