-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitės horoskopas – balandžio 16–22 d.

Ką atneš nauja savaitė, prasidedanti jaunu Mėnuliu?
Bundantis pavasaris
Bundantis pavasaris / Luko Balandžio / 15min nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Avinų laukia labai dinamiška savaitė. Įspūdingiausia bus savaitės pradžia – jaunaties metas. Tai laikas, tinkamas išgryninti savo norus bei planus, nusimatyti ateities viziją. Sulig antradieniu prasidės periodas, kai nuo planų reikės pereiti prie veiksmų.

Šiuo metu, ko gera, aktualiausi bus finansiniai klausimai. Tai geras laikas kraustytis, daug bendrauti, sudarinėti sandėrius. Jei jau kurį laiką jums nesiseka susitvarkyti svarbios dokumentacijos, nepavyksta susitarti dėl svarbių reikalų ar pasirašyti svarbių dokumentų – šią savaitę viskas spręsis, Merkurijui vėl pradėjus judėti direktyviai. Tačiau savaitgalis bus gana konfliktiškas.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jaučio zodiako ženklo atstovai savaitę pradės ramiai, niekur neskubėdami, nepuldami stačia galva į darbus. Savaitei įsibėgėjus Jaučiai vis labiau įsisuks į darbinius reikalus. Energijos lygis bus gana stabilus, jėgų užteks viskam. Sėkmingiausias bus savaitės vidurys, kuomet atrodys, jog niekas negali atsispirti jūsų skleidžiamam žavesiui, visi noriai pildo jūsų prašymus.

Tai geras laikas tartis dėl didesnio atlyginimo, ieškoti papildomų pajamų šaltinių. Savaitgalis labai tinkamas trumpoms kelionės, smagioms išvykoms su šeima, giminaičių lankymui.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvyniai savaitę pradės nuo grandiozinių planų ir didelių svajonių apie ateitį, tačiau staiga teks daryti pauzę ir susitelkti į praeitį. Klaidos, padarytos netolimoje praeityje, negailestingai griaus ateities perspektyvas, bus svarbu susitelkti ties jų taisymu.

Antradienis ir trečiadienis - tai tarsi nesvarumo būsenos laikotarpis: sunku bus suprasti, kas vyksta ir kaip teisingiausiai reikėtų elgtis. Svarbesnius darbus ir susitikimus planuokite nuo ketvirtadienio, kuomet vėl jausitės užtikrinti savimi, o ir aplinkybės dėliosis jums palankia kryptimi. Savaitgalį galimos netikėtos dovanos. Tai geras laikas piniginiams reikalams tvarkyti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Ko jau ko, bet ryžto savaitės pradžioje Vėžiams tikrai nestigs. Turėsite tvirtą nuomonę apie visus ir viską, norėsis vadovauti ir dominuoti. Tačiau jau savaitės viduryje jūsų jautri prigimtis leis žinoti apie save. Jausitės emociškai persitempę. Labai gali būti, jog tapsite apatiški, norėsis užsisklęsti savyje, atsiriboti nuo išorinio pasaulio.

Šiuo metu puikiai tiktų trumpos atostogos, kurių metu galėtumėte pailsėti ir atgauti prarastas jėgas. Savaitgalį Vėžiai atsigaus ir vėl norės džiaugtis gyvenimu. Tai itin geras metas pasirūpinti savo išvaizda, sveikata bei visakeriopu asmeniniu tobulėjimu.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Ateinanti savaitė Liūtams bus panaši į senovinį kinų simbolį „In Jang“ – dviejų priešybių vienybę. Reikės pajausti, kada svarbu dominuoti, o kada laikas nusileisti. Kada reikia negailėti jėgų ir atsiraitojus rankoves kibti į darbus, o kada tiesiog atsipūsti ir pasiduoti gyvenimo tėkmei.

Tik siekdami harmonijos šią savaitę pasieksite savo tikslų. Pirmadienį labai norėsis plėsti horizontus ir nusimatyti perspektyvas. Nuo antradienio prasidės aktyvių veiksmų laikas, kai karjera, kolektyvas, grupinė veikla, nauji projektai bus svarbiausia. Savaitgalį viskas sulėtės, bus svarbu daugiau laiko skirti poilsiui.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mergelėms šios savaitės perspektyvos priklausys nuo to, koks bus jos startas. Jei sugebėsite vadovautis racionaliu protu, būsite atkaklūs, bet neskubinsite įvykių ir protingai išnaudosite atėjusias galimybes pirmadienį, tai gali būti pati sėkmingiausia balandžio mėnesio savaitė.

Bet kokiu atveju šiuo metu jausite pagyvėjimą, visi procesai vyks greičiau, lengviau bus bendrauti, susitarti su kitais. Tai labai geras laikas svarbios dokumentacijos tvarkymui, susitarimams, sutarčių pasirašymui, kraustymuisi. Darbo savaitės pabaigoje galimi šiokie tokie konfliktai darbe, tačiau iki savaitgalio greičiausiai pavyks viską užglaistyti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Būsite nusiteikę gana darbingai, deja, pirmąją savaitės pusę aplinkybės dėliosis jums nepalankia linkme. Todėl svarbiausius darbus geriausia nukelti į darbo savaitės pabaigą ar net savaitgalį. Savaitės pradžioje labiausiai vargins santykių aiškinimasis, atrodys, jog niekada nepavyks susitarti ir rasti abiem pusėm priimtiną kompromisą.

Antradienis ir trečiadienis taip pat konfliktinės, net kritiškos dienos. Šiuo metu galima tvarkyti bendro biudžeto, paskolų ar draudimo klausimus, tačiau reikėtų vengti bet kokių rizikų ir avantiūrų. Sėkmingiausios savaitės dienos - ketvirtadienis ir penktadienis.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Ne pati smagiausia savaitė laukia Skorpionų. Panašu, kad šiuo metu susirūpinimą kels viskas: sveikata, santykiai, netikėtos krizės ir iššūkiai darbe. Šiuo metu labiausiai padės filosofiškas požiūris į gyvenimą ir problemas. Svarbu bus turėti tvirtą vidinę ašį į kurią galėtumėte atsiremti.

Pirmadienis prasidės nuo rūpesčių darbe ir, ko gera, prastesnės sveikatos būklės nei įprastai. Antradienį ir trečiadienį labai tikėtini konfliktai su antrąja puse ar kolegomis, tiek vienai, tiek kitai pusei bus labai sunku nusileisti, iki paskutiniųjų norėsis ginti savo principus. O savaitės galas apskritai kritinis laikas.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Sėkmingiausia šios savaitės diena Šaulio zodiako ženklo atstovams bus pirmadienis. Tad savaitę pradėkite atsakingai. Netingėkite! Vėliau pasipils darbai ir rūpesčiai. Šią savaitę gali atsiskleisti iki šiol nepastebėtas jūsų verslumas. Tačiau bus svarbu pakankamai dėmesio skirti ir savo sveikatai bei kasdienybei.

Jau turintys antrąją pusę, bet nepatenkinti esamais santykiais Šauliai turėtų pagalvoti, kaip patys gali prisidėti prie santykių gerinimo, svarbu bus rodyti iniciatyvą santykių temoje. Savaitgalis gana kritiškas, konfliktiškas ir rizikingas. Neplanuokite nieko svarbaus šiuo metu.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Tai nėra pats palankiausias laikas Ožiaragiams, tačiau nereikia nukabinti nosies, bus ir itin sėkmingų dienų. Nors kupinas rūpesčių pirmadienis gali ir nuliūdinti į pesimizmą linkusius šio ženklo atstovus, tačiau jau antradienį reikalus taisys laimingi atsitiktinumai ir netikėta sėkmė.

Sulig ketvirtadieniu vėl prasideda sudėtingesnis laikas, tad svarbiausius reikalus reikėtų spėti atlikti savaitės pradžioje. Šią savaitę Saturnas, Ožiaragio zodiako ženklo valdovas, pradeda judėti atbulai. Tai nėra tinkamas laikas jokių naujų darbų ar projektų pradžiai. Nuo trečiadienio prasidės įvykių retrospektyva.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Linksma savaitės pradžia garantuota Vandenio zodiako ženklo atstovams. Pirmadienį bus daug įspūdžių, bendravimo ir pažinčių. Antradienį teks kiek surimtėti ir daugiau dėmesio skirti šeimai bei reikalams susijusiems su namais ir buitimi. Geras laikas investuoti į kasdienių sąlygų gerinimą, nekilnojamąjį turtą.

Ketvirtadienis ir penktadienis - sėkmės metas. Daugiau laiko norėsis skirti vaikams, smagu bus kartu leisti laiką. Tai tinkamas laikas meilės prisipažinimams ar romantiškiems pasimatymams. Savaitgalį vėl teks surimtėti, susitelkti ties praktiniais darbais.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Labai gali būti, jog šią savaitę Žuvų zodiako ženklo atstovams labai norėsis permainų. Darbe situacija gali atrodyti be išeities, tačiau nevertėtų skubėti priimti naujų darbo pasiūlymų. Tai nėra tinkamas metas permainoms. Antraip galite pasidaryti sau meškos paslaugą, dėl kurios dar ilgai teks gailėtis.

Savaitės pradžioje aktualesni bus klausimai, susiję su finansais, taip pat nusimato daugiau bendravimo, pažinčių, trumpu kelionių. Geras laikas naujoms žinioms įgyti, lengvai pasisavinsite informaciją. Darbo savaitės pabaigoje galimi šiokie tokie nesklandumai šeimoje, tačiau savaitgalis viską atpirks su kaupu.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius