Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

Savaitės horoskopas – balandžio 20–26 d.

Saulė jau pradėjo kelionę Jaučio ženklu, iki trečiadienio tęsis delčia – paskutinės mėnulio ciklo dienos, tinkančios pabaigti darbus, atsikratyti nepageidaujamo minčių ir emocijų balasto, apsivalyti fiziškai ir dvasiškai. Ketvirtadienį anksti ryte stos jaunatis Jaučio ženkle – metas naujiems planams, naujai pradžiai.
Suomija
Suomija / 123rf.com nuotr.

Savaitės pradžią apsunkins neharmoningas Saulės ir Saturno aspektas, jo generuojama įtampa ims sklaidytis trečiadienį po pietų – pirmąsias tris savaitės dienas prireiks daugiau pastangų, tikėtini įvairūs sunkumai, kliūtys, gyvybinės energijos ir entuziazmo stoka. Šios dienos mažiau palankios darbo ir karjeros reikalams, sveikatai, daugiau dėmesio derėtų skirti vaikams. Trečiadienis – kritinė diena, įtampa pasieks piką, viršų ims emocijos. Ketvirtadienis – jaunaties diena, žada stiprią nuotaikų kaitą, išaugusį pokyčių ir reformų poreikį. Šiomis dienomis galima tikėtis ryškesnių įvykių, situacijų, permainų ir netikėtumų. Penktadienio pirmoji pusė – įtempta, nestigs energijos ir kovingumo, o po pietų įtampą keis svajingos nuotaikos.

Savaitgalis žada lengvą nuotaiką, tačiau išaugs mentalinė įtampa. Mažiau palankus metas bendravimui ir ryšiams tęsis iki sekmadienio vakaro, kuris žada harmoningą nuotaiką, romantiką ir puikų laiką santykiams.

Ateinantis savaitgalis – svarbių virsmų metas. Formuosis kasmetinė Saulės ir Urano jungtis, kurios pikas įvyks sekmadienį. Šios dienos gali atnešti kardinalių pokyčių, svarbių reformų ir ženklinti naujo etapo pradžią.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitės pradžioje gali stigti energijos, entuziazmo, tikėtina stipresnė nuotaikų kaita. Trečiadienis – ypač sudėtinga diena, tikėtini iššūkiai, atidumo reikalaus karjeros ir finansiniai reikalai, galimas spaudimas iš įtakingų asmenų, vadovybės pusės. Tomis dienomis vertėtų pasikliauti ne tik racionaliu protu, tačiau ir vidine įžvalga – intuityvusis mąstymas veiks išvien su logika.

Sudėtingesnis ir penktadienio rytas. Savaitgalį aplinkybės dėliosis palankiai, seksis sklandžiai. Sekmadienio vakaras Avinams žada būti ypatingai sėkmingas.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jaučio ženklo atstovus šios savaitės astrologinis fonas palies labiausiai, ypač gimusius pačioje ženklo pradžioje ir šiomis dienomis sutiksiančius savo gimtadienius. Pirmas tris savaitės dienas neverta tikėtis greitos sėkmės – tai išbandymų ir stagnacijos metas, reikalaujantis kantrybės, atsakingumo ir lėto tempo.

Ketvirtadienis duos impulsą naujai pradžiai, galimi netikėtumai, permainingos situacijos. Penktadienio rytas reikalaus atsargumo, atidumo. Savaitgalis vėlgi žada permainas arba naujo etapo pradžią. Visą savaitę svarbu saugoti ir tausoti sveikatą.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmosios trys savaitės dienos sudėtingos visiems ženklams, tačiau Dvyniams pavyks atrasti galimybių pasukti aplinkybes savo naudai, sušvelninti situacijas. Laiminga diena antradienis – daug lems ryšiai, bendravimas, pažintys. Ketvirtadienis gali atnešti permainų santykiuose, finansiniuose reikaluose.

Svarbios dienos laukia savaitgalį – tai itin nestabilus permainų metas, bus svarbu nepasiduoti emocijoms, tačiau būtina klausytis intuicijos balso. Sekmadienio vakaras gali lemti ryškesnius įvykius santykiuose, partnerystėje arba finansiniuose reikaluose. Tomis dienomis patartina išnaudoti palankias progas ir atsiverti pokyčiams, tačiau perteklinės iniciatyvos ir drastiškų poelgių derėtų vengti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžiams sudėtingiausios bus pirmosios trys savaitės dienos – gali tekti susidurti su iššūkiais, ginti savo interesus. Ketvirtadienis ir penktadienis – palankios, rezultatyvios dienos, bus daugiau vidinio komforto ir išorinio stabilumo.

Nusimato ir pokyčių. Ketvirtadienį gali atverti palankių galimybių finansuose, darbe, kūrybinėje, kolektyvinėje veikloje, lemti sveikatos būklės pagerėjimą. Penktadienio rytas – rizikingas metas, būtinas atidumas. Savaitgalis palankus, ypač sekmadienio vakaras – galimi palankūs įvykiai santykių tematikoje.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmąsias tris savaitės dienas prireiks išties didelių pastangų kliūtims įveikti, laimei aplinkybės klostysis jūsų naudai, nestokosite ryžto ir energijos. Svarbu tausoti sveikatą ir nepasiduoti slogiai nuotaikai, depresyvioms būsenoms.

Ketvirtadienis gali atnešti netikėtumų, būtinas atidumas tvarkant finansinius ir piniginius reikalus – galimi praradimai, nuostoliai. Penktadienis dar neleis atsipalaiduoti, tuo tarpu savaitgalį stos palankesnis metas. Sekmadienio vakarą žvaigždės Liūtams pranašauja laimę.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Nuo pirmadienio iki trečiadienio vyraus darbo, sveikatos, vaikų priežiūros aktualijos – originalių sprendimų dėka pavyks išspręsti sudėtingas situacijas. Ketvirtadienį jums žada nusišypsoti sėkmė – verta dėti pastangas karjeros, darbo, verslo, finansiniuose reikaluose – iniciatyva ir ryžtingi žingsniai bus naudingi, sveikintini.

Po sėkmę žadančio penktadienio laukia įtemptos savaitgalio dienos – kardinalūs poelgiai ir pernelyg dideli lūkesčiai, reikalavimai gali iššaukti visiškai netikėtą rezultatą. Asmeniniai ir dalykiniai santykiai reikalaus pastangų ir atidumo.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pirmadienis-trečiadienis atneš didesnę emocinę ir mentalinę įtampą, bus sudėtinga išjudinti reikalus, įgyvendinti sumanymus ir norus. Kiek didesnio pasisekimo galima tikėtis antradienį. Ketvirtadienis atneš daugiau darnos ir palankių pokyčių galimybę asmeniniuose, šeimyniniuose ar dalykiniuose reikaluose.

Laukia sėkmingas savaitgalis – palankus metas atsiverti karjeros, darbo, finansinių ir materialinių galimybių pokyčiams. Sekmadienis sėkmingas šeimyniniams reikalams, romantiniams santykiams.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Iki trečiadienio vargins rutina, stigs situacijos kontrolės pojūčio, o kai kurie tikslai gali regėtis nebepasiekiami – svarbu nenustoti ryžto ir entuziazmo, kurie padės pamažu, tačiau užtikrintai judėti į priekį. Ketvirtadienis gali atnešti pasirinkimo būtinybę, tačiau priimti sprendimą bus nelengva – prieš ryžtantis pokyčiams teks gerai pasvarstyti ir teisingai susidėlioti prioritetus.

Penktadienį išaugs mobilumo poreikis, bus aktualūs ryšių, transporto klausimai, ryžtingai ieškosite originalių sprendimų. Savaitgalį genialią išeitį iš uždaro rato gali pasiūlyti verslo partneriai arba sutuoktinis – verta palaikyti ryšį, pasitarti, bendradarbiauti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitės pradžioje tikėtinas kliūtis jums puikiai seksis įveikti derinant intuiciją ir logiką, ieškant novatoriškų sprendimų, ryžtantis drąsiems ir sąmoningiems žingsniams. Pirmąsias tris savaitės dienas netrūks sėkmingų aplinkybių. Tiesa, trečiadienis – sudėtingesnis, nedera aklai rizikuoti, skubėti, tądien geriau vengti spontaniškų sprendimų.

Ketvirtadienį ir penktadienį turėsite didesnę veiksmų ir pasirinkimo laisvę, gali atsiverti galimybės pokyčiams, permainoms. Savaitgalis gali atnešti pasirinkimo, apsisprendimo situacijas – teks daug svarstyti, dvejoti, rinktis. Santykiai reikalaus atidumo ir gebėjimo atrasti kompromisus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmosios trys savaitės dienos bus įtemptos, ypač trečiadienis. Prireiks daugiau pastangų ir ryžto siekiant rezultatų, susirūpinimą gali kelti sveikata, vaikų priežiūros rūpesčiai. Antroji savaitės dalis bus ženkliai palankesnė – sumažės kliūčių ir trukdžių, aplinkybės dėliosis sklandžiau, bus ir sėkmės epizodų.

Ypač didelių galimybių atvers ketvirtadienis – galimos palankios permainos, netikėti sprendimai, išeitys. Savaitgalis mažiau palankus bendravimui ir ryšiams bei reikalams, susijusiems su transportu ir komercija, darbui su informacija ir duomenims, mokymuisi. Tačiau tomis dienomis galima tikėtis ir palankių permainų, situacijos posūkio naudinga linkme.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Savaitės pradžia gali atnešti naujų kliūčių arba keblumų einamuosiuose reikaluose, tačiau aplinkybes pavyks pakreipti savo naudai, atrasti išeitis iš situacijų. Didesnį susirūpinimą kels dalykiniai reikalai ir darbo klausimai, sveikatos ir vaikų priežiūros reikalai.

Sudėtingas ir ketvirtadienis – tausokite sveikatą ir venkite finansinės rizikos, materialinių praradimų. Savaitgalis Vandeniams bus palankus ir sėkmingas santykiams ir bendravimui, kontaktų užmezgimui, pažintims ir ryšiams. Nepatartina jokia rizika, neapgalvoti sprendimai – galimi visiškai netikėti situacijos posūkiai.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvims palankesnė antroji savaitės pusė – iki trečiadienio tęsis mažiau palankus laikas einamiesiems reikalams, naujų darbų pradėti neverta. Ketvirtadienis – gera diena naujiems planams, pokyčiams. Sėkminga ir produktyvi diena – penktadienis, seksis įgyvendinti sumanymus, tvarkyti materialinius ir finansinius reikalus.

Savaitgalį gali tekti spręsti piniginius ir santykių klausimus. Kažkokios permainos gali pastūmėti iš komforto zonos, tačiau vėliau jos pasirodys naudingos ir palankios.

Astrologinių įžvalgų autorė Laura Kertenienė (jos paskyra feisbuke „Kaip Danguje, taip ir Žemėje“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius