Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitės horoskopas – balandžio 9–15 d.

Puikios naujos savaitės su iššūkiais ir mažomis pergalėmis!
Obuoliai
Obuoliai / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Žvaigždės lemia puikų startą Avino zodiako ženklo atstovams šią savaitę. Visi darbai eisis sklandžiai, jūsų idėjos ir požiūris bus vertinami, sulauksite palaikymo iš draugų ir bičiulių. Savaitės pradžioje norėsis gyventi ateitimi, ją planuoti, ieškoti naujų perspektyvų.

Darbo savaitės viduryje stos pauzė. Viskas sulėtės, jausite poreikį atsigręžti į praeitį ir iš naujo įvertinti priimtus sprendimus, atlikti korekcijas. Šiuo metu galite jausti energijos trūkumą, tad nepervertinkite savo jėgų. Svarbiausius darbus planuokite savaitės pradžioje. Savaitgalis, ko gero, bus įspūdingas, kupinas netikėtumų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Savaitė prasidės labai aktyviai. Ko gero, norėsis daryti kardinalias permainas darbe, karjeroje. Nebetenkins nusistovėjusi tvarka, vyraus revoliucinės nuotaikos. Domins viskas, kas inovatyvu ir pažangu. Labai norėsis naujovių, daugiau laisvės. Gali gesti technika, strigti elektroninių įrenginių darbas.

Atsargiau elkitės su elektros prietaisais – galimos traumos. Tai nėra geras laikas investuoti į buitinę ar kitokią techniką. Savaitės viduryje vidinės audros po truputį rims, vis labiau norėsis tiesiog atsipalaiduoti, pabėgti nuo kasdienybės, pasvajoti. Savaitgalį geriausia skirti aktyviam poilsiui, tam puikiai tiktų sodo darbai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitė gali prasidėti įdomiais pasiūlymais, naujomis perspektyvomis ar seniai puoselėjamų lūkesčių išsipildymu. Jei šiuo metu atostogausite, būtinai leiskitės bet į trumpą kelionę svetur, tam labai tinkamas laikas. Seksis tvarkyti teisinius reikalus, taip pat reikalus, susijusius su švietimu.

Iki trečiadienio geras metas varstyti biudžetinių įstaigų duris. Šiuo metu susilauksite palaikymo iš vadovų bei kitų autoritetų. Nuo savaitės vidurio prasidės rūpesčiai darbe, reikės spręsti neatidėliotinus reikalus, imtis iniciatyvos. Tai pareikalaus nemažai jūsų jėgų. Savaitgalis linksmas, greičiausiai jį sutiksite draugų kompanijoje.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Rizikinga savaitės pradžia nusimato Vėžio zodiako ženklo atstovams. Tarsi akrobatui teks eiti plonu lynu ir stengtis išlaikyti pusiausvyrą, nenukristi. Šiuo metu stenkitės išlikti kuo neutralesni, nesivelkite į diskusijas. Jei sugebėsite išlaviruoti - darbo savaitės pabaigoje jūsų laukia apdovanojimai. Galbūt gausite piniginę premiją, o gal bus įvertintas jūsų profesionalumas ir pasiūlytos geresnės pareigos.

Bet kokiu atveju tai sėkmingas periodas, tad svarbiausius darbus verta planuoti ketvirtadienį arba pektadienį. Savaigalį būsite nusiteikę ambicingai, geriausia jį leisti kuo aktyviau.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūtams savaitė, ko gero, prasidės nuo nesusipratimų. Savaitės pradžioje sunkiai seksis suderinti norą vadovauti ir komandinį darbą. Atrodys, jog žinote kaip daryti teisingiau, kad geriau už kitus suprantate reikalo esmę, tad labai erzins kitų nepaklusnumas ir prieštaravimai.

Šiuo metu nieko nelaimėsite, primygtinai piršdami savo nuomonę. Iki trečiadienio teks lipti per save ir mokytis prisitaikyti prie aplinkinių. Jei to nepadarysite, laukia labai įtempta savaitės pabaiga – daug konfliktų ir streso. Savaitgalį norėsis ištrūkti į kelionę ar nuotaikingą išvyką. Laikas tam labai tinkamas.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Visa savaitė bus gana įtepta Mergelės zodiako ženklo atstovams. Jei galite, neplanuokite nieko svarbaus šią savaitę, tiesiog ramiai tęskite kasdienius darbus, pabaikite tai, kas buvo pradėta ankščiau.

Be darbinių rūpesčių ir konfliktų su kolegomis, nemaloniai gali nustebinti ir sveikata. Tikėtina, jog šiuo metu jausitės itin nusilpę ir pervargę, be to, didesnė traumų tikimybė, ypač savaitgalį. Ketvirtadienį ir penktadieį greičiausiai teks spręsti rimtus konfliktus asmeniniuose ar dalykiniuose santykiuose. Nebūkite pernelyg kategoriški, kitaip ilgam sugadinsite svarbius ryšius.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Zodiako estetams – Svarstyklėms šios savaitės pradžia bus džiugi ir sėkminga. Kūrybinis potencialas liesis per kraštus, labai svarbūs pasidarys romantiniai ryšiai, taip pat svarbi bus vaikų tema. Vienišiems Svarstyklių zodiako ženklo atstovams bus daug progų susipažinti, užmegzti įdomius santykius. Dabar pats laikas realizuoti, viešai pristatyti ambicingiausius savo projektus.

Darbo savaitės pabaiga bus mažiau sėkminga, entuziazmo akivaizdžiai sumažės, išryškės nuovargis. Neapsikraukite sudėtingais darbais šiuo metu. Reikia įjungti energijos taupymo režimą, kitaip gali sustreikuoti sveikata. Savaitgalį tikriausiai teks aiškintis asmeninius santykius.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Savaitės pradžioje Skorpiono zodiako ženklo atstovus labiausiai išbalansuos konfliktai šeimoje. Norėsis bėgti iš namų ir pasislėpti darbuose, bet įkyrios mintis apie problemas namie neduos ramybės. Jausitės nervingi ir įsitempę.

Jei jus erzina namų aplinka, esate kažkuo juose nepatenkinti – geras laikas imtis permainų, ištaisyti šiuos trūkumus. Galimos problemos su elektra, elektriniais prietaisais, tad būkite atsargūs. Darbo savaitės pabaiga gana sėkminga. Konfliktai bus užglaistyti, nuotaika gana pakili. Daugiau laiko skirkite vaikams. Savaitgalį stiprinkite sveikatą, gerai pailsėkite.

TAIP PAT SKAITYKITE: Šukuosenų tendencijos: madingiausios plaukų spalvos ir kirpimai šį pavasarį

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šauliams ši savaitė nežada jokių rimtų iššūkių ar perversmų. Savaitės pradžia judri, smagi. Bus daug bendravimo ir pažinčių. Lengvai rasite bendrą kalbą tiek su kolegomis, tiek su giminaičiais, tiek su nepažįstamais žmonėmis. Tai puikus laikas sandėriams ir susitarimams, tarpininkavimui, prekybai. Ko gero, daugiau laiko teks praleisti kelyje.

Nuo ketvirtadienio pastebimai padaugės rūpesčių namuose, sunkiau seksis susitarti su šeimos nariais. Tikėtina, jog reikės nusileisti ir prisiimti daugiau atsakomybės buityje. Savaitgalis labai sėkmingas ir aktyvus. Linksmybėms tinkamesnis šeštadienis.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Nauja savaitė – naujos galimybės. Tai ypač išryškės finansų temoje. Labai tikėtina, jog rasite naujų, originalių būdų užsidirbti. Galimos netikėtos dovanos, finansinės įplaukos. Visi idėjiniai projektai bus perspektyvūs, ypač jei veiksite kartu su draugais. Geras laikas atnaujinti elektroninę įrangą, pirkti kompiuterius, išmaniuosius telefonus. Šie bus kokybiški, ilgai jums tarnaus.

Darbo savaitės pabaigoje turbūt nemažai laiko teks praleisti kelyje. Jausitės atsipalaidavę ir puikiai nusiteikę, tad paprasta bus rasti bendrą kalbą su kitais, lengvai pelnysite jų simpatijas. Savaitgalį tikėtini šeimyniniai rūpesčiai.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Savaitės pradžioje Vandenio zodiako ženklo atstovams labiau rūpės asmeninė nei grupinė veikla. Šiuo metu savo interesus iškelsite į pirmą vietą. Sieksite dar daugiau laisvės nei įprastai, aiškiai suvoksite, ko norite iš gyvenimo. Energijos bus daug, tad visi išsikelti tikslai bus pasiekti. Originalios idėjos sklandys ore, ir jūs puikiai gebėsite jomis pasinaudoti.

Link darbo savaitės galo vis labiau norėsis susitelkti ties praktinais dalykais. Tai geras laikas kalbėtis apie didesnį atlyginimą ar ieškoti papildomų būdų užsidirbti. Savaitgalis bus judrus. Turbūt norėsis aplankyti, susimatyti su kuo daugiau žmonių.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvų zodiako ženklo atstovams ši savaitė prasidės gana apatiškai. Įdomių idėjų ir įžvalgų tarsi ir netrūks, tačiau nebus jokio noro jomis dalintis, pristatyti kitiems. Šį laiką skirkite pasiruošimo darbams, kaupkite energiją, nes darbo savaitės pabaiga pareikalaus jūsų didelio aktyvumo.

Ketvirtadienis ir penktadienis gali būti didelės sėkmės, išsipildžiusių svajonių metas. Tačiau turite rodyti iniciatyvą, imtis veiksmų, siekti to, ko trokštate. Daugelis meno atstovų šiuo metu gali sulaukti pelnyto pripažinimo. Tikėtina, jog šeštadienis bus finansiškai sėkmingas. Sekmadienį galimos klastos.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius