Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Savaitės horoskopas – birželio 18–24 d.

Viktorijos Greviškienės sudarytos astrologinės prognozės. Ko galime tikėtis iš naujos savaitės?
Obuolių ir aviečių pyragas
Obuolių ir aviečių pyragas / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Avinų laukia įtempta savaitė. Tai nėra tinkamas laikas nei stambioms investicijoms, nei meilės prisipažinimams. Savaitės pradžia bus kupina smulkių rūpesčių bei neatidėliotinų darbų. Sunku bus viską suspėti, tad galimi persitempimai. Bus svarbu atkreipti dėmesį į kūno siunčiamus signalus ir imtis priemonių padėti kūnui susidoroti su stresu.

Savaitės viduryje, ko gero, laukia didžiausios įtampos. Pirmame plane atsidurs santykiai ir konfliktinės situacijos su antrąja puse. Reikėtų vengti kraštutinumų ir dramatizmo šiomis dienomis. Tačiau sunku bus atsispirti norui kaltinti ir žeisti artimus žmones dėl nepateisintų lūkesčių. Savaitgalis tinkamiausias saviugdai, savianalizei ir dvasiniam tobulėjimui.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jaučio zodiako ženklo atstovų laukia savaitė ne iš lengvųjų. Savaitės pradžioje labiausiai domins romantiniai reikalai. Vieniši Jaučiai suskubs ieškoti antrosios pusės, o esantys santykiuose visaip stengsis juos sustiprinti ar perkelti į naują lygmenį. Deja, meilės paieškos nebus itin sėkmingos šiomis dienomis, o jūsų ir partnerio poreikiai stipriai išsiskirs.

Regis, didžiąją savaitės dalį jausitės vieniši ir atstumti. Savaitės vidurys privers trumpam pamiršti apie nesėkmingus širdies reikalus, paskandindamas jus darbuose ir problemose, susijusiose su profesine sritimi. O savaitės galas ir vėl į pirmą vietą iškels artimus ryšius.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvynių zodiako ženklo atstovams labiau seksis nei nesiseks šiomis dienomis. Savaitės pradžioje būsite paskendę buitiniuose rūpesčiuose. Sunku bus atsitraukti nuo darbų ir pasidžiaugti mažomis gyvenimo smulkmenomis. Šiuo metu būsite nusiteikę gana kritiškai – visur matysite trūkumus ir galimas problemas. Tačiau nuo savaitės vidurio grįš įkvėpimas, vėl norėsis kurti, juokauti bei linksminti aplinkinius.

Tai laikas, kuomet galima tikėtis didelių pasiekimų, naujų pasiūlymų, įvairių premijų bei įvertinimų. Taip pat tinkamas periodas savo veiklos pristatymui bei reklamai. O štai savaitgalį nerimą gali kelti kiek suprastėjusi savijauta.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžių laukia nuostabus startas. Pirmomis šios savaitės dienomis, regis, viskas eisis puikiai. Emocijos bus gana stabilios, užteks ištvermės ir kantrybės net sudėtingiausiems ir nuobodžiausiems darbams atlikti. Turbūt sulauksite ne vieno komplimento dėl savo kruopštumo ir atsakingumo. Tačiau nuo savaitės vidurio prasideda sudėtingesnis laikas.

Nors jausitės nusiteikę itin ambicingai ir kelsite sau didelius tikslus – nesulauksite reikiamos pagalbos ir palaikymo. Tikėtina, jog sektis piniginiai reikalai. Taip pat galima įdomi pažintis, greičiausiai romantinio pobūdžio. O savaitės galas bus labai spalvingas. Netrūks įtemptų situacijų, tačiau bus ir nemažai dosnių progų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Visus svarbiausius darbus Liūtams reikia suspėti atlikti iki trečiadienio. Šiuo metu būsite nusiteikę itin darbingai, lengva bus rasti praktiškus sprendimus. Seksis ir piniginiai reikalai, galite aptikti ne vieną aukso gyslą. Savaitės viduryje prasideda įtampos ir nenumatyti trukdžiai.

Ko gero, daugiausia nerimo kels profesinė sritis. Gali laukti ir dramatiškas santykių aiškinimasis su vadovais ar vyresniais kolegomis. Deja, iki pat savaitės galo, stresinių situacijų tik daugės, o jėgos vis seks. Savaitgalį galimi didesni konfliktai su šeimos nariais. Šiomis dienomis gali išgelbėti tik išmintingos įžvalgos bei gebėjimas rasti originalių sprendimų įsisenėjusioms problemas.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Didžioji savaitės dalis bus itin sėkminga. Savaitės pradžioje mėgausitės dėmesiu. Bus įvertinti ne tik jūsų profesiniai įgūdžiai ir žinios, bet ir jūsų asmeninis žavesys bei gebėjimas bendrauti. Tai geras laikas vykti į tolimas komandiruotes ar megzti kitokį kontaktą su užsieniu. Taip pat seksis juridiniai reikalai.

Jei šiuo metu laukiate teisminių nutarčių, tikėtina, viskas išsispręs jūsų naudai. Savaitės viduryje galima laukti finansinių įplaukų – premijų, dovanų, didesnio atlyginimo. Na o, savaitės galas bus jau visai kitoks. Galimi rimti konfliktai, didesnė traumų tikimybė. Ko gero, būsite priversti padaryti svarbų sprendimą.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Iki savaitės vidurio Svarstyklių zodiako ženklo atstovų laukia pasyvus metas. Sunku bus prisiversti imtis darbų, tačiau ramybės neduos pesimistinės mintys bei savęs kaltinimas betiksliu laiko švaistymu. Šiomis dienomis sunku bus įžvelgti ir pajausti ilgalaikes perspektyvas, matysite tik tai, kas jums panosėje. Tad verčiau susikoncentruoti ties smulkiais, kasdieniais darbais, kurie nereikalauja nei daug laiko, nei atsakomybės.

Bet jau savaitės viduryje Svarstyklės suaktyvės, norėsis daugiau dėmesio ir daugiau laisvės. Šiuo metu būsite linkę kovoti iš idėjos, sunku bus pakęsti nelygybę. O štai savaitgalį jau daug labiau rūpės praktiniai bei finansiniai reikalai.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pirmomis savaitės dienomis Skorpionams puikiai pavyks suderinti darbus ir poilsį. Jausite nuolatinį ištikimų bičiulių bei kolegų palaikymą. Šiuo metu puikiai seksis kolektyvinė veikla, daug lengviau savo tikslų bus siekti grupėje nei pavieniui.

Savaitės viduryje, po judraus starto, darbe įsiviešpataus monotonija. Tačiau, tai jūsų visai nevargins, priešingai – mėgausitės palaiminga ramybe, kurios taip trūko. Tai tinkamas laikas taikytis bei stiprinti tarpusavio santykius. O štai savaitės galas bus įtemptas. Norėsis rėžti visą tiesą į akis, be jokių užuolankų, tad galimas ne vienas konfliktas.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitės pradžia bus itin darbinga. Nors reikės nemažai pasistengti, kad viską suspėtumėte ir visi liktų patenkinti, bet atpildas taip pat laukia nemažas. Pagaliau gali realizuotis ilgai vykdomas projektas ar pajudėti anksčiau strigę reikalai.

Nuo savaitės vidurio dosnių galimybių ir palankių aplinkybių tik daugės. Regis, sulauksite daug įdomių pasiūlymų, greičiausiai susijusių su profesine sritimi. O štai, atėjus savaitės pabaigai, pasijausite nuo visko pavargę. Norėsis atsiriboti nuo dalykinio bendravimo ir bėgti nuo įprastos kasdienybės. Lengva bus pasiduoti pagundoms šiomis dienomis.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmadienis bus itin palankus Ožiaragio zodiako ženklo atstovams, tai sėkmingiausia šios savaitės diena. Iki pat savaitės vidurio netrūks dėkingų progų ir palaikymo. Labiausiai domins praktinė nauda bei profesinės galimybės. Ožiaragiams, šiuo metu ieškantiems darbo ar pristatinėjantiems savo verslo idėjas, gali nusišypsoti sėkmė.

Savaitės viduryje susidursite su vis daugiau sunkumų, tačiau darbai ir toliau judės sėkminga linkme. Šiomis dienomis išaugs sėkmingų atsitiktinumų tikimybė, kai atsiduriate tinkamoje vietoje tinkamu metu, o pažįstamų tarpe atsiranda reikiami žmonės. Savaitgalį labiausiai seksis grupinė veikla.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Savaitės pradžioje Vandenius domins rizikingi sumanymai bei stambios investicijos. Šiuo metu gebėsite tiksliai įvertinti situaciją bei gauti praktinės naudos. Rizikos šiomis dienomis pasiteisins. Geras laikas kreiptis paskolų, drausti turtą ar tvarkyti klausimus, susijusius su mokesčiais.

Nuo savaitės vidurio jausitės itin pasitikintys savimi, tvirtai stovėsite ant žemės ir žinosite, ko norite iš gyvenimo. Tai tinkamas laikas keliauti, spręsti juridinius klausimus bei dvasiškai tobulėti. Tiesa, meilės fronte ramybės nesitikėkite. Būsite linkę skaudinti jums artimus žmones. Vis atrodys, jog jie per nelyg varžo jūsų laisvę. Savaitgalį paskęsite darbuose.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Savaitės pradžioje žuvų zodiako ženklo atstovai visą savo dėmesį skirs dalykiniams santykiams. Norėsis megzti naujus reikalingus ryšius bei stiprinti jau turimus. Šiuo metu garsiau gali suskambėti juridiniai klausimai. Tinkamas laikas planuoti svarbius dalykinius susitikimus, vykdyti derybas ar tarpininkauti.

Nuo trečiadienio iki pat savaitės galo laukia itin sėkmingas laikas. Net nieko ypatingo nedarant, visi darbai eisis sklandžiai, o aplinkiniai džiugins savo paslaugumu ir palaikymu. Savaitės viduryje galimos šiokios tokios įtampos, susijusios su bendro biudžeto klausimais, bet iki savaitės galo viskas išsispręs jums reikiama linkme. Savaitgalį laukia nuotykiai, kelionės bei įspūdingos pažintys.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius