Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Savaitės horoskopas – gegužės 21–27 d.

Gražios naujos savaitės, tegu norai pildosi!
Meilė
Meilė / „Shutterstock“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Regis, ateinanti Avinų savaitė bus ištisa netikėtumų ir staigmenų virtinė. Ko gero, ne kartą teks iš esmės keisti savo planus, bei derintis prie pasikeitusios situacijos. Nesitikėkite nieko stabilaus ir konkretaus šiomis dienomis, vargu ar pavyks viską išsaugoti taip, kaip buvo iki šiol.

Daugiau ginčų nusimato artimuose santykiuose ir šeimoje. Vis dar gresia ir finansiniai nuostoliai. Savaitės viduryje, tikėtina, padaugės įvairiausių buitinių rūpesčių, kurie slėgs ir gali neigiamai paveikti savijautą. Pavojingiausias bei avaringiausias laikas laukia antroje savaitės dalyje. Venkite rizikų ir neprovokuokite konfliktų šiomis dienomis.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nuotykių ir staigmenų Jaučio zodiako ženklo atstovams šią savaitę tikrai netrūks. Netikėtai įsižiebę jausmai kolegai, ko gero, užgoš visa kita. Norėsis šypsotis ir puoštis. Panašu, kad pirmąją savaitės dalį skraidysite padebesiais. Deja, viskas eisis ne taip, kaip įsivaizdavote.

Rusti realybė negailestingai griaus jūsų iliuzijas. Regis, nesulauksite atsako į savo jausmus. O ir darbų bei atsakomybės apimtis neleis atsipalaiduoti, ypač antroje savaitės dalyje. Savaitės galas gali nudžiuginti naujomis pažintimis, ypač su moterimis. Na o šeimos fronte viskas atrodo ramu. Sėkmingiausios savaitės dienos - antradienis ir trečiadienis.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šią savaitę Dvynių zodiako ženklo atstovų užmojai, ko gero, bus neaprėpiamo dydžio. Domins dideli projektai ir stambios investicijos. Bendrausite su svarbiais, autoritetingais žmonėmis. Puikiai seksis su jais susitarti, gauti jų paramą. Didžiąją savaitės dalį turėsite stiprų užnugarį, tai bus puikus laikas imtis ambicingų sumanymų.

Sudėtingesnės dienos laukia teisininkų, politikų bei dėstytojų. Jų kelyje galimos kliūtys, kurioms įveikti reikės nemažai užsispyrimo ir energijos. Antroji savaitės pusė, regis, bus pati sėkmingiausia, tad šiomis dienomis verta planuoti svarbiausius darbus bei dalykinius susitikimus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Tai didelių galimybių bei didelių įtampų laikas. Šią savaitę Vėžiams prireiks nemažai atkaklumo ir pastangų. Tikėtina, jog šeima bei dalykiniai santykiai bus didžiausias galvos skausmas šiomis dienomis. Piniginės problemos, susijusios su nekilnojamuoju turtu ar kitomis namų išlaidomis, labai tikėtinos, ypač pirmąją savaitės dalį.

Savaitės viduryje gali vyrauti slogios emocijos, pasireikšti sveikatos sutrikimai. Ypatingai sveikatą reikėtų pasaugoti tiems Vėžio zodiako ženklo atstovams, kurie turi problemų su stuburu, sąnariais, sausgyslėmis. Venkite didelių fizinių krūvių šią savaitę. Palankiausios dienos bus šeštadienis ir sekmadienis.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūto zodiako ženklo atstovų savaitė gali priminti lėtą ridenimąsi kalnu žemyn. Savaitė prasidės piko taške. Būsite ryškūs, jausitės pasitikintys savimi, galima ir finansinė sėkmė. Svarbiausius darbus verta planuoti būtent savaitės pradžioje, kuomet vyrauja optimistinės nuotaikos bei tikėjimas savo jėgomis.

Pirmoje savaitės dalyje bus lengva rodyti iniciatyvą bei kryptingai panaudoti jėgas. Apskritai, visa Liūtų savaitė atrodo neblogai, tačiau jai įsibėgėjus mažės palankių aplinkybių, o darbų ir rūpesčių - atvirkščiai, daugės. Galima tikėtis nemažai trumpų kelionių ar komandiruočių, ypač savaitės viduryje.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šią savaitę Mergelėms mažai rūpės romantika ir asmeniniai santykiai. Visas dėmesys kryps į darbus bei profesinius pasiekimus. O galimybių kilti karjeros laiptais bei sėkmingai pradėti ar realizuoti projektus tikrai bus apstu. Pavojus – pervertinti savo jėgas.

Būtinai išlikite racionalūs, realistiškai vertinkite savo galimybes ir nesistenkite apžioti daugiau nei pajėgsite sukramtyti. Kad ir ko besiimtumėte, nepasiduokite iliuzijai, jog viską galite padaryti patys, be kitų pagalbos. Savaitės viduryje galimos finansinės problemos, tačiau sulauksite reikiamos pagalbos, tikėtina, jog viskas išsispręs.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklės bus nusiteikusios nuotykiams, bus atviros naujoms pažintims bei pasiūlymams šią savaitę. Tie Svarstyklių zodiako ženklo atstovai, kurie ieško ar planuoja keisti darbą, ko gero, sulauks sėkmės – įdomaus ir pelningo pasiūlymo. Tačiau tikintys, jog jų darbo vieta stabili ir nepajudinama, gali sulaukti nemalonių siurprizų.

Kaip ten bebūtų, pokyčiai bei supurtymai profesinėje srityje labai tikėtini, ypač antroje savaitės dalyje. Stipriausi ir energingiausi, regis, jausitės savaitės viduryje, tad šiuo metu galite drąsiai planuoti daugiausia ištvermės reikalaujančius darbus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Skorpiono zodiako ženklo atstovus šią savaitę lydės magiška sėkmė. Tarsi magnetai gebėsite pritraukti reikalingus žmones, aplinkybes bei daiktus į savo gyvenimą. Geras laikas realizuoti savo ambicijas bei projektus, ypač susijusius su užsieniu, kitomis kultūromis.

Gebėsite ne tik imtis sudėtingų bei varginančių darbų, bet ir sėkmingai juos pabaigti. Ko gero, susidursite su įtakingais žmonėmis, kurie palaikys, bus ko iš jų pasimokyti. Pirmoji savaitės dalis – tai laikas veikti. Vėliau nebesijausite tokie energingi, sunkiau seksis bendrauti. O savaitgalį, jėgos ir sėkmė vėl sugrįš pas jus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šią savaitę seksis tiems Šaulio zodiako ženklo atstovams, kurie gebės įsilieti į kolektyvą ir tapti visaverčiais komandos nariais. Šiuo metu neverta atsiriboti ir savo tikslų siekti vieniems. Solo veikla vargu ar pasiteisins. Būkite visuomeniški, junkitės į bendruomenes, siekite ne tik naudos sau, bet ir visiems aplinkiniams.

Jei turėsite aiškų ir prasmingą tikslą, niekas nepajėgs jūsų sustabdyti. Pirmoje savaitės dalyje tikėtina daugiau konfliktų su giminaičiais ar kolegomis. Ko gero, ginčai kils dėl finansinių klausimų. Šiuo metu verta būti apdairesniems ir kelyje, kitaip galimos piniginės baudos.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragių savaitė bus gana kategoriška, kaip ir patys Ožiaragio zodiako ženklo atstovai. Viena sritis eisis puikiai, kitoje, ko gero, visiškai nesiseks. Palanku tvarkyti svarbius dokumentus, vykti į komandiruotes, taisyti klaidas, skirti dalykinius susitikimus, mokytis kažko naujo ar mokyti kitus. Tačiau meilės ir finansų srityje galite sulaukti visiško fiasko.

Šiuo metu patartina susilaikyti nuo bet kokių finansinių avantiūrų bei didesnių pirkinių. Kita vertus, aplinkybės gali susiklostyti taip, jog būsite priversti patirti neplanuotų piniginių išlaidų. Tai taip pat itin netinkamas laikas aiškintis santykius ar megzti naujas romantines pažintis.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vandenio zodiako ženklo atstovų dienos vis dar bus įtemptos. Irzlumas ir nepasitenkinimas viskuo ir visais aplinkui labai tikėtinas šią savaitę. Nuotaiką gali praskaidrinti nebent netikėtai įsižiebę jausmai - romantikos pliūpsnis pilkoje kasdienybėje.

Noras skubėti ir reikštis didins traumų bei avarijų tikimybę. Norint to išvengti, sąmoningai teks stabdyti save, lėtinti tempą, stengtis viską gerai apgalvoti prieš imantis bet kokių veiksmų. Ginčų, bei agresijos iš aplinkos, ko gero, taip pat netrūks. Sudėtingiausia bus pirmoji savaitės dalis. Vėliau, bus lengviau tvardyti savo emocijas, rasis daugiau palankių aplinkybių.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Atrodys, jog šią savaitę galite įveikti visus sunkumus. Ir ši vidinė būsena puikiai atsispindės ir pasiteisins aplinkoje. Šiomis dienomis drąsiai kreipkitės pagalbos ar paramos, ypač finansinės. Jums degs žalia šviesa. Įtakingi asmenys bus puikus užnugaris, tad jausitės saugūs, kas leis veikti užtikrintai.

Pasistenkite išsikelti aiškius ir konkrečius tikslus, panašu, kad labiausiai kenks blaškymasis, mėtimasis nuo vieno darbo prie kito. Sudėtingiausias, ko gero, bus darbo savaitės galas, tad pasistenkite svarbiausius darbus atlikti iki ketvirtadienio. Savaitgalis palankus kelionėms, mokslams bei dvasiniam tobulėjimui.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius