Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitės horoskopas – gruodžio 11–17 d.

Nauja savaitė – nauji patyrimai. Pradėkite ją su horoskopu.
Mergaitė
Mergaitė / „Fotolia“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmoji savaitės dalis produktyvi, tačiau pareikalaus atkreipti dėmesį į savo bei savo veiklos įvaizdį. Svarbu tinkamai atrodyti, prisitaikyti prie aplinkos, jausti stilių, grožį. Tai palankus metas pristatyti savo veiklą bei talentus, pasirūpinti tinkamų įvaizdžių visuomenėje, pasikonsultuoti su reikiamais specialistais dėl būtinų sėkmei pokyčių. Skirkite pakankamai dėmesio savo asmeniniam gyvenimui, neignoruokite partnerio poreikių, kitaip tai gali neigiamai atsiliepti santykiams. Prastesnė antroji savaitės dalis: padarykite viską, kad išvengtumėte santykių aiškinimosi, intrigų, pavydo ar kovos dėl valdžios.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmosios savaitės dienos nusimato darbingos ir kupinos būtinų, tačiau ne itin malonių darbų, nuo kurių išsisukti greičiausiai nepavyks. Visgi, jei atmesite visus nereikalingus ir energiją atimančius užsiėmimus ar kontaktus – padarysite daugiau nei planavote. Taip pat svarbi tema taps sveikata. Būtinai pasaugokite save ir laikykitės bazinių sveikos gyvensenos taisyklių. Savaitės viduryje patirsite malonių išgyvenimų, susijusių su artimu, jums svarbiu žmogumi. Tai sėkmingas metas meilei, rimtiems susitikimams. Paskutines savaitės dienas skirkite jėgų ir reikalingų žinių kaupimui – tai netinkamas metas aktyviems veiksmams.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Galite tikėtis pelningo periodo, kurį reikės išnaudoti tinkamai ir nesimėtyti dėl nereikšmingų smulkmenų. Ypatingai palankios pirmosios savaitės dienos, kuomet lengviau bus spręsti su asmeniniu gyvenimu bei su darbais susijusias problemas. Palankus metas pagalvoti apie dovanas aplinkiniams. Be to, nesunkiai laimėsite aplinkinių palankumą komplimentų, šypsenos ar draugiškumo dėka. Savaitės antroje pusėje teks spręsti reikalus, susijusius su įsipareigojimais darbe, kažkada ne iki galo atliktomis užduotimis, anksčiau nepastebėtomis klaidomis. Seniai užmiršti konfliktai su kolegomis ir vėl gali iškilti į paviršių.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmosiomis savaitės dienomis namuose jausitės tarsi savo stichijoje: gebėsite tinkamai tvarkytis buityje, suprasti ir spręsti artimųjų reikalus, sukurti namų jaukumą. Savaitės viduryje jausite poreikį gyventi aktyviau, demonstruoti iniciatyvą, kūrybingumą, veržtis į priekį savo veikloje. Pasitikėkite savimi ir būkite aktyvūs, nes būtent jūsų aktyvumas ir kūrybingumas atneš džiaugsmo bei materialinės naudos. Paskutinėmis savaitės dienomis venkite kvailiojimo darbe, pasisaugokite neatsargaus humoro, aferų, būkite atsargūs prie vairo. Tai metas, kuomet smulkus konfliktai gali peraugti į nemalonias istorijas.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmosiomis savaitės dienomis gali kilti painiavos tvarkant dokumentus, bandant susitarti darbiniuose reikaluose. Neapkraukite savęs nebūtinais susitikimais ar darbais – tai savaime aktyvus, tačiau daug smulkių problemų nešantis laikas. Savaitės viduryje laukia puikus metas tiems, kurie ketina nuveikti kažką dėl savo artimųjų bei namų. Pravartu apsidaryti namuose ir pagalvoti apie interjero atnaujinimą, suvokti ir pasirūpinti artimųjų poreikiais, pagelbėti kitiems – tai teigiamai atsilieps jums ateityje. Savaitės trečioji dalis nusimato gana aktyvi ir skatinanti veikti, tačiau svarbu prisiminti, jog šis metas nėra tinkamas naujiems darbams pradėti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pirmosios savaitės dienos atneš įdomių įžvalgų, susijusiu su jūsų asmeniniais finansais. Galimai iš naujo atrasite turimus vidinius talentus, kurie gali pasitarnauti kuriant sau stabilią finansinę gerovę. Sėkminga bus veikla, susijusi su komfortu, grožiu, maistu ir panašiais praktiškais dalykais. Savaitės viduryje nusimato daug kontaktų, pokalbių, susitikimų, nors kai kurie iš jų bus visiškai neefektyvūs, neturintys plėtros galimybių. Užtat tai puikus metas įvairiems draugiškiems susibūrimams, trumpoms išvykoms. Paskutinės savaitės dienos neefektyvios: Mėnulis, artėdamas į jaunaties momentą, bus per senas naujiems darbams palaikyti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pirmoji savaitės pusė jums gana produktyvus, įdomus ir drauge pakankamai stabilus, ramus metas. Pasitikėsite savimi labiau nei visuomet, tad galėsite nemažai nuveikti ir realizuoti save darbe. Asmeniniame gyvenime nusimato neblogas potencialas, tačiau jums labiau rūpės jūsų individualūs pasiekimai, saviraiška, nauji uždarbio šaltiniai, tad meilės reikalai bus antroje vietoje. Antroji savaitės pusė nėra palanki naujų darbų ar susitarimų pradžiai, tačiau šis laikas visai geras tęsti jau anksčiau pradėtus darbus, o kitą savaitę planuoti naujus, tačiau smulkius darbus. Tai naujų, vertingų, tačiau trumpalaikių pažinčių užmezgimo laikas.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Ši savaitė neturės pakankamos augimo jėgos, kad galėtų palaikyti ir plėsti naujus darbus, sumanymus, todėl patartina neplanuoti jokių svarbių ar sunkių darbų. Ypač patartina daugiau laiko poilsiui skirti pirmosiomis savaitės dienomis, kuomet jūsų energijos potencialas bus mažesnis nei visuomet. Tai palankus metas įvairioms dvasinėms praktikoms, išoriniam bei vidiniam apsivalymui, bet ne aktyviems veiksmams. Savaitės antrąją dalį pajausite poreikį gyventi aktyviau, atsiverti naujoms idėjoms – surinkite reikiamą informaciją ir sukaupkite pakankamai energijos tam, kad šias idėjas galėtumėte realizuoti ateityje.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pirmosios savaitės dienos bus aktyvios, kartais net per daug. Vis dėlto patartina noriai eiti į bendravimą su aplinkiniais, kadangi tai atneš neblogų idėjų bei naujų, netikėtų problemų sprendimo būdų. Dalykitės sumanymais su bendraminčiais ir draugais – tai atneš malonių akimirkų bei aiškiai apčiuopiamos naudos. Likusios savaitės dienos ne itin palankus metas aktyviems veiksmams, o ypač naujiems darbams. Ypač nemažai nesusipratimų, konfliktų, pretenzijų ir supainiotų, neaiškių situacijų gali kilti savaitės pabaigoje, tad venkite bet kokių avantiūrų bei apribokite kontaktus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmosios savaitės dienos galimai atneš sunkumų asmeniniame gyvenime. Nenustebkite, jei iš savo antrosios pusės sulauktumėte priekaištų dėl dėmesio ar meilės stokos. Tai emociškai šaltas periodas, tad protingiausia būtų susitelkti į darbą. Kuo stropiau atliksite savo pareigas, tuo daugiau šansų tolimesnei sėkmei užsitikrinsite. Aplinkiniai jus stebės, todėl siekite profesionalumo kiekviename žingsnyje. Savaitės viduryje atsiras įkvėpimas bei poreikis pradėti naują veiklą arba santykius. Visgi, neskubėkite veikti ir kilusias idėjas atidėkite vėlesniam laikui, kuomet astrologinis fonas kels mažiau trikdžių. Savaitgalį skirkite poilsiui vienumoje.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Nemažai energijos veikti bei palankių progų pasireikšti darbe bus nuo gruodžio 12 iki 15 dienos, tad svarbiausius darbus skirkite šiam laikotarpiui. Šis periodas, be to, kad praplės jūsų akiratį ir leis patirti įdomių nuotykių, bus naudingas kažkuo praktišku ir konkrečiai apčiuopiamu. Tai ne svajojimo, o konkrečių veiksmų metas, tad kuo daugiau koncentruositės į darbą, tuo produktyvesnė bus ši savaitė. Savaitės pabaigoje naudinga susitikti su draugais – bent trumpam pakeisti dienotvarkę, aplinką, pasisemti naujų idėjų. Sunkių darbų savaitgalį geriau vengti, kadangi aplinkoje bus per daug kliūčių, dirglumo.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pirmosios savaitės dienos skatins vidines bei išorines transformacijas, kurios gali būti esminės, liečiančios svarbiausias, fundamentalias gyvenimo sferas. Šis laikas palankus pokyčiams, tačiau jiems vykti harmoningai gali neleisti jūsų pačių nuostatos, baimės ir prisirišimai. Paleiskite senus dalykus ir užleiskite vietą naujiems. Savaitės viduryje gausite progą praplėsti akiratį, patobulėti, gauti informacijos, kuri jus praturtins visapusiškai. Paskutines savaitės dienas per senas Mėnulis neleis veržtis į priekį ir skatins užbaigti jau anksčiau pradėtus darbus. Nepaisant to, galite būti gana sėkmingi finansiškai dėl savo ankstesnių nuopelnų.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius