Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Savaitės horoskopas – gruodžio 17–23 d.

Astrologinė prognozė gruodžio 17–23 dienoms.
Kalėdinės dekoracijos
Kalėdinės dekoracijos / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitės pradžia bus nepaprastai intensyvi, nebus kada ilsėtis. Turėsite daugybę puikių progų, fortūna jums šypsosis. Pasistenkite neprisiimti per daug darbų vienu metu, kitaip galimos apmaudžios klaidos. Pirmąją savaitės pusę reikės tvarkyti finansinius reikalus, spręsti bendro biudžeto klausimus. Tikėtina piniginė sėkmė, didesnės dovanos, pasiteisinę projektai. Šiuo metu tinka tvirtinti susitarimus, pasirašyti sutartis. Galite sulaukti dosnių pasiūlymų, tikėtina, susijusių su profesine veikla.

Savaitės gale laukia kvietimai apsilankyti svečiose šalyse ar kitoks kontaktas su užsieniu. Tai palankus metas planuoti tolesnes išvykas, vykti į dalykines komandiruotes.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jaučio zodiako ženklo atstovų laukia puikus periodas. Ramiai ruošitės artėjančioms šventėms, nenusimato jokių rimtesnių dramų. Tai tinkamas metas imtis būtinų permainų, atsikratyti nebereikalingų daiktų ir minčių. Atlikite generalinę tvarką prieš šventes – tiek savo aplinkoje, tiek viduje.

Puikus laikas tolesnėms kelionėms, dvasiniam tobulėjimui. Seksis tvarkyti finansinius reikalus, tikėtinos didesnės pajamos, įvairios premijos. Meilės reikaluose taip pat malonios permainos. Produktyviausias bus savaitės vidurys, šiuo metu tvarkykite svarbiausius reikalus. Savaitės gale realizuosis ilgai puoselėti sumanymai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmąją savaitės pusę vyks pasiruošimo darbai. Reikės investuoti nemažai jėgų siekiant savo tikslų, tačiau viskas eisis sklandžiai, sulauksite reikiamos pagalbos ir palaikymo. Seksis puoselėti tarptautinius santykius, tai puikus metas keliauti ar planuoti tolesnes išvykas. Norėsis tobulėti, domins daugybė skirtingų temų ir sričių, didžiąją dalį laiko jausitės pakylėti ir įkvėpti.

Pavojus – išbarstyti energiją. Susikoncentruokite į atliekamas užduotis, tik visiškai užbaigę vieną darbą imkitės kito. Savaitės gale sulauksite pripažinimo, tikėtini didesni įvertinimai, geros naujienos. Geras laikas reklamai, įvairioms prezentacijoms. Galimi nesusipratimai namuose.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Socialiniai santykiai bus svarbiausia šios savaitės tema, ypač pirmoje savaitės pusėje. Plėsis pažinčių ratas, seksis užmegzti reikiamus kontaktus. Šiuo metu pavyks įgyvendinti sumanymus, sėkmingai pabaigsite anksčiau pradėtus darbus. Negailėkite jėgų, atkakliai siekite savo tikslo ir jums būtinai pasiseks. Turimi ryšiai daug lems šią savaitę.

Nuo ketvirtadienio jėgos ims sekti, atsiras daugiau monotonijos, bus mažiau motyvacijos. Tai gana painus laikas, didesnė klaidų tikimybė, gali nuvilti žmonės, kuriais pasitikėjote. Venkite protinių ir fizinių persitempimų, daugiau laiko skirkite kokybiškam poilsiui. Sekmadienis nemaloniausia diena – elkitės itin sąmoningai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Iki ketvirtadienio viskas tekės įprasta vaga. Liūtai bus susikoncentravę į dalykinę veiklą, dažniau reikės varstyti valstybinių įstaigų duris, laukia rimti pokalbiai su autoritetais. Visus reikalus norėsis pabaigti kuo greičiau, todėl didesnė klaidų tikimybė. Šis periodas puikiai tinka kūrybinei veiklai, santykiams su vaikais, mylimais žmonėmis puoselėti.

Ketvirtadienis ir penktadienis sėkmingiausios šios savaitės dienos, tikėtinos malonios permainos, smagūs netikėtumai. Jei turėjote sunkumų – reikalai kryps palankesne linkme. Savaitgalį patausokite savo sveikatą, venkite painių situacijų, neaiškių kompanijų. Daugiau laiko skirkite savianalizei, saviugdai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Atsitiktinės pažintys gali peraugti į reikšmingus ryšius. Neatmeskite nė vienos galimybės ar pasiūlymo visko gerai neapsvarstę. Nepraleiskite palankių progų! Daugiau laiko teks praleisti kelyje, tinkamas laikas investuoti į transporto priemones. Itin seksis Mergelėms, dirbančioms švietimo srityje, taip pat teisininkams, politikams, diplomatams.

Tikėtina, kad sulauksite puikių naujienų iš toli, galimi kvietimai keliauti ar kitaip plėsti pasaulėžiūrą. Investuokite į save ir savo pomėgius. Palanku reklamuotis – sulauksite puikių įvertinimų ir atsiliepimų. Savaitės gale bus daugiau pagundų ir painiavos, tačiau sugebėsite išsisukti net iš kebliausios situacijos.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklių zodiako ženklo atstovų laukia itin sėkmingas naujos savaitės startas. Galite užmegzti reikšmingus ryšius, pasirašyti svarbius susitarimus. Visas periodas tinkamas dalykinei veiklai, finansiniams reikalams tvarkyti. Reikės organizuoti bendrą biudžetą, daugiau laiko skirti klausimams, susijusiems su mokesčiais, draudimu, paskolomis.

Savaitės gale realizuosis ilgai puoselėti sumanymai, spręsis jau kurį laiką kamavusios problemos. Tinkamas laikas kraustytis, pirkti / parduoti nekilnojamąjį turtą. Fortūna jums šypsosis, tačiau netampykite likimo už ūsų – venkite avantiūrų ir neapgalvotų rizikų, ypač antroje savaitės pusėje.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pirmadienis ir antradienis bus produktyviausios šios savaitės dienos. Tai laikas, kai reikia būti aktyviems, drąsiai siekti užsibrėžtų tikslų ir spręsti esamas problemas. Pasistenkite neskubinti įvykių, skirkite daugiau dėmesio atliekamo reikalo detalėms. Jėgų netrūks, tačiau venkite pernelyg didelių fizinių apkrovų – didesnė traumų, persitempimų tikimybė.

Savaitės viduryje daug bendrausite – tiek asmeniniai, tiek socialiniai santykiai pareikalaus daug energijos ir laiko. Šiuo metu tikrai netrūks gerbėjų ir malonaus dėmesio. Savaitės gale nusišypsos finansinė sėkmė, laukia malonūs netikėtumai, įspūdingos dovanos. Suaktyvės sukčiai ir vagys – akylai saugokite savo daiktus, nebūkite pernelyg patiklūs.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šaulio zodiako ženklo atstovai jausis laimingi ir motyvuoti, tačiau šiuo metu jų gyvenime netrūks sumaišties ir painių situacijų. Neišvengsite mažesnių ar didesnių problemų, tačiau viskas atrodys lengvai išsprendžiama, mokėsite į visas situacijas žvelgti filosofiškai.

Savaitės viduryje gali varginti prastesnė savijauta, nenumokite ranka į kūno siunčiamus signalus. Šiuo metu tikėtinas didesnis nuovargis, skirkite pakankamai laiko kokybiškam poilsiui. Antroje savaitės pusėje sulauksite intriguojančių naujienų, skubiai prireiks tvarkyti svarbius dokumentus. Tai puikus laikas leistis į kelionę ar planuoti tolesnes išvykas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragio zodiako ženklo atstovai bus šios savaitės numylėtiniai. Aplinkybės dėliosis sėkmingai, vyraus pakilios nuotaikos, tai ypač pasakytina apie savaitės pradžia. Šiuo metu imkitės svarbių ir atsakingų darbų, nešvaistykite laiko veltui. Puikiai seksis reikalai, susiję su nekilnojamuoju turtu, namais. Palanku spręsti piniginius klausimus. Galite sulaukti dosnių pasiūlymų, tikėtina, susijusių su profesine veikla. Ir patys būkite aktyvus, siekite tai, ko trokšta širdis, tikėkite savimi ir fortūna jums šypsosis.

Savaitės gale laukia svarbaus reikalo kulminacija ar reikšmingo projekto realizacija. Šiomis dienomis emocijos ims viršų, venkite konfliktinių situacijų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šią savaitę palankių progų tikrai netrūks. Klausimas – ar mokėsite jomis pasinaudoti? Nesitikėkite, kad viskas bus patiekta ant lėkštutės, be jūsų pačių pastangų. Toks požiūris lems nesėkmes ir nusivylimus. Tai palankus metas svarbiems dalykiniams susitikimams, rimtiems pokalbiams su autoritetais. Palanku varstyti valstybinių įstaigų duris, spręsti finansinius klausimus – pavyks susitarti su reikiamais žmonėmis.

Gerės piniginiai reikalai, galimos premijos, papildomos pajamos. Tinkamas laikas investuoti į transporto priemones, kelti profesinę kvalifikaciją. Puikiai seksis Vandeniams, užsiimantiems kūrybine veikla, visą periodą jausitės įkvėpti, kupini originalių idėjų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Visą ateinančią savaitę Žuvų zodiako ženklo atstovus lydės sėkmė, tiesa nepavyks išvengti šiokių tokių įtampų dalykinėje sferoje. Fortūna jums šypsosis, tačiau neužmikite ant laurų, negailėkite jėgų ir toliau atkakliai siekite savo tikslų. Pirmąją savaitės pusę teks labiau susikoncentruoti ties finansiniais klausimais, šiuo metu puikiai nujausite, kur slepiasi praktinė nauda.

Nuo ketvirtadienio daugiau laiko reikės skirti šeimyniniams, buitiniams reikalams. Tai itin palankus metas tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu. Savaitės gale būsite itin kūrybingi, norėsis romantikos ir pramogų, tačiau nevalia pamiršti saiko.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius