Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitės horoskopas – gruodžio 25–31 d.

Prasidedanti savaitė – šventinė, tačiau astrologė pataria atsipalaiduoti ne visiems.
Lietuvių išlydėtuvės į šiltus kraštus
Lietuvių išlydėtuvės į šiltus kraštus / Martyno Zarembos nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Ši savaitė gali būti viena sėkmingiausių šį mėnesį, ypač jei esate iš tų, kurie aiškiai žino, ko nori iš gyvenimo. Puikus metas naujų projektų pradžiai bei tokiems darbams, kurie reikalauja savarankiškumo ir ryžto. Dinamiškiems veiksmams itin palankios pirmosios savaitės dienos, tad nesiblaškykite dėl nereikšmingų smulkmenų, nesivelkite į intrigas ir venkite tuščių šnekų - taip sutaupysite energijos ir laiko išties dideliems darbams.

Nuo savaitės vidurio suvoksite geriausius kelius, kurie gali leisti sukurti gerovę, atrasti perspektyvių uždarbio šaltinių. Visgi į greitus būdus praturtėti žiūrėkite atsargiai - tik sugaišite brangaus laiko.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmoji savaitės dalis, deja, bus prastesnė, konfliktiškesnė, todėl venkite nebūtinų kontaktų - taip išsaugosite gerą nuotaiką ir sveikatą bei išvengsite nereikalingų ginčų. Jūsų energijos potencialas nebus didelis, todėl imkitės tik pačių būtiniausių darbų, kadangi persieikvojant grėstų dar didesnis nuovargis ar ligos pradžia.

Antrąją savaitės pusę kiek dirbsite, tiek ir užsidirbsite - staigaus praturtėjimo ar panašaus gyvenimo perversmo verčiau nesitikėkite. Užtat galėsite pasidžiaugti naujomis palankiomis galimybėmis, kuriomis tereikės laiku pasinaudoti. Tai sėkmingas metas darbštiems žmonėms, taip pat tiems, kurie siekia ne tik uždarbio, bet ir tobulėjimo savo veikloje.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmosios savaitės dienos atneš daug bendravimo užsimegs naujos pažintys ir atsinaujins seni kontaktai. Ne visi bendrauti norintys žmonės bus verti jūsų laiko ir energijos, todėl kruopščiai atsirinkite ir branginkite savo laiką. Savaitės viduryje su kolegomis bendraukite subtiliai ir venkite tų, su kuriais įprastai konfliktuojate.

Pasistenkite vengti nemalonių temų, skatinančių pavydą, agresiją, grubumą, kitaip iškils grėsmė patirti nemalonių situacijų. Savaitės trečioji dalis jums bus viena sėkmingiausių gruodžio mėnesį - turėsite daug puikių galimybių darbe ir pakankamai energijos, kad šias galimybės išnaudotumėte.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmosiomis savaitės dienomis atsiras būtinų, neišvengiamų darbų, kuriuos nudirbti turėsite būtent jūs. Darbai gali klostytis išties neprastai, tačiau santykiuose su kolegomis ar viršininku gali atsirasti netikėtas paaštrėjimas, emocinė įtampa.

Savaitės viduryje į daug ką žiūrėsite paprasčiau, nesureikšmindami detalių, todėl santykiai su aplinkiniais taps malonesni, neapsunkinantys, o darbas kolektyve produktyvus ir nešantis apčiuopiamą naudą. Savaitės pabaigoje leiskite sau atsitraukti nuo intensyvaus bendravimo ir praleiskite daugiau laiko vienumoje. Poilsis atneš daugiau naudos ir paruošti kitos savaitės darbams.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Ši savaitė jums - vieną intensyviausių, todėl nusiteikite, kad ramiam poilsiui neturėsite pakankamai laiko ir galimybių. Svarbiausia bus išmintingai nusistatyti savo prioritetus ir laiką skirti tik išties rimtiems darbams bei susitikimams.

Pirmoje savaitės pusėje galite sulaukti įdomių pasiūlymų darbe, tačiau pasistenkite atsiriboti nuo visko, kame yra nors kažkiek avantiūrizmo ir netikrumo, antraip tik prarasite daug laiko ir patirsite apmaudą. Nuo savaitės vidurio pasistenkite susiplanuoti laiką taip, kad jo užtektų ir darbui, ir brangiems žmonėms. Nevenkite susitikimų su draugais, jie leis pasikrauti energijos ir padovanos naujų idėjų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šią savaitę neskubėkite investuoti, išlaidauti - svarbu atsakingai elgtis su finansais ir nepasiduoti pagundai įsigyti kažką, kas viršija jūsų realias galimybės. Meilės sferoje gali stipriai pasijusti konkurencinė kova tarp jūsų ir partnerio. Egoizmas gali gerokai gadinti santykius, tad būkite pakankamai lankstūs ir darnaus ryšio vardan gebėkite nusileisti ir paaukoti bent dalį savo asmeninių interesų.

Savanaudiškumas gali pakišti koją ne tik meilėje, bet ir darbe, tad stebėkite save, savo reakcijas ir mokėkite laiku atpažinti situacijas, kuriose bus svarbu atsisakyti noro kontroliuoti, valdyti kitus. Tai reikšmingų dvasinių pamokų periodas.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pirmoji savaitės pusė suteiks galimybių susipažinti su įdomiais žmonėmis, su kuriais santykiai gali skleistis pamažu, tačiau turėti gražų ir prasmingą potencialą. Vienišiams tai palankus metas apsidairyti aplinkui ir pagalvoti apie poros paieškas - šiuo metu užsimezgę santykiai turės šansą stiprėti.

Socialiniame gyvenime būsite pastebimi ne mažiau nei asmeniniame, todėl pasistenkite atrodyti tinkamai, kadangi aplinkiniai vertins jūsų įvaizdį. Antroji savaitės dalis gali atnešti daugiau netikėtumų, situacijų, kurios vers išeiti už saugumo zonos ribų. Svarbu ramiai reaguoti į tuos pokyčius, kurie nuo jūsų nepriklauso.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pirmąsias savaitės dienas gali tekti spręsti smulkius reikalus, kurių nepavyks perleisti kitiems. Būsite pastabūs, darbštūs ir atsakingi, todėl tai produktyvus metas užsiimti tais darbais, kurių įprastai vengiate. Visgi būsite linkę ir į kritiką bei priekabumą, tad santykiai su aplinkiniais gali klostytis ne itin sklandžiai.

Savaitės vidurys – jums vienas geresnių periodų šį mėnesį, tad svarbius darbus patartina planuoti būtent šiomis dienomis. Tai taip pat ypač palankus metas svarbiems susitarimams, sutartims pasirašyti, pradėti naują bendradarbiavimą. Savaitės pabaigoje galimai patirsite nemažą nervinę įtampą, susijusią su santykiais.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pirmosios savaitės dienos bus kupinos veiksmo, nuotykių ir malonių patirčių, ypač meilės sferoje. Pasitikėsite savimi, kartais net per daug, todėl svarbu stebėti save ir neleisti į paviršių prasiveržti polinkiui išnaudoti kitus žmones. Tokius polinkius gali paskatinti intensyvus ir malonus aplinkinių dėmesys jums - vertinkite ir džiaukitės tuo, bet nepiknaudžiaukite.

Savaitės viduryje atkreipkite dėmesį į savo sveikatą ir skirkite tam tiek laiko, kiek tik reikės. Paskutinės savaitės dienos padovanos nuostabių akimirkų, susijusių su partneryste - tai palankus metas tiek romantiškiems pasimatymams, tiek verslo susitikimams.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmoji savaitės pusė skatins pagrindinę energiją skirti šeimai, namams, buičiai ir ramiam poilsiui, o ne darbams, karjerai. Dideliems ir sunkiems reikalams galite neturėti pakankamai noro ar energijos, todėl sudarykite sau palankias sąlygas jėgų kaupimui ir asmeninių reikalų tvarkymui.

Jau antrąją savaitės dalį gyvenimo tempas taps gerokai dinamiškesnis ir skatins išnaudoti visas atsirandančias galimybes. Šiuo metu pajusite vidinį poreikį demonstruoti aplinkiniams stipriausias savo puses bei realizuoti savo turimą potencialą. Tai savalaikis poreikis, tad pasitikėkite savimi ir nebijokite žengti svarbų žingsnį į priekį.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pirmosiomis savaitės dienomis gali tekti bendrauti daugiau nei patys to norėsite. Visgi didžioji dalis pokalbių ar susirašinėjimų bus gana paviršutiniški, neturintys gilios prasmės ar plėtros galimybių.

Savaitės viduryje pajusite poreikį skirti pakankamai dėmesio savo emocinei, dvasinei sveikatai ir atmesti tuos dalykus, kurie sukelia didžiulį stresą, išbalansuoja ir atima gyvenimo džiaugsmą. Nesiimkite šiuo metu sunkių darbų ir siekite subtilumo, ramybės savo aplinkoje. Savaitės pabaiga jau visai kitokia: gausite įdomių pasiūlymų, pakvietimų, kurie tarsi suteiks sparnus ir įkvėps dideliems darbams bei pokyčiams.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Ši savaitė - ypač aktyvus periodas, kuomet galėsite daug nuveikti savo gerovei, karjerai, savirealizacijai. Būsite darbingai ir optimistiškai nusiteikę, o aplinkybės klostysis jūsų naudai. Nors ir turėsite energijos ir veržlumo, gebėsite harmoningai plaukti pasroviui ir „nelipti kitiems per galvas“, veikti subtiliai ir nuoširdžiai.

O štai asmeniniame gyvenime galite norėti, kad įvykiai klostytusi taip, kaip norite jūs, o ne partneris, todėl bus sunku gebėti prisitaikyti. Lankstumo stoka ir užsispyrimas ves į aklavietę santykiuose, tad protingiau būtų sutelkti pagrindinį dėmesį į darbus, o meilės reikalus atidėkite ateičiai.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius