Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Savaitės horoskopas – kovo 19–25 d.

Nauja savaitė tebūna gausi malonių pažinčių ir saldžių bendravimo akimirkų!
Keksiukai
Keksiukai / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Visa savaitė bus aktyvi ir dinamiška. Antradienį vėlai vakare Saulė pareina į temperamentingąjį Avino ženklą. Avinams ateis tikrasis pavasaris. Tarsi pumpurai ant medžių pradės skleistis optimizmas ir pasitikėjimas savimi. Mintys suksis apie naujus projektus, daugeliui norėsis atsinaujinti, pasirūpinti asmeniniu įvaizdžiu, tad galimi drąsūs išvaizdos pokyčiai.

Avinams iš tiesų seksis, tačiau ne visoms veikloms tai bus tinkamas laikas. Ketvirtadienį vėlai vakare Merkurijus tampa retrogradiniu, tai smarkiai veiks, stabdys bendravimą, dokumentacijos tvarkymą, planuotas komandiruotes.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmadienį neplanuokite nieko svarbaus. Tai gana agresyvi, konfliktiška diena. Labai tikėtina, jog patys būsite linkę pradėti konfliktus arba sulauksite slapto kenkimo. Antradienis ir trečiadienis bus pačios sėkmingiausios dienos Jaučio ženklo atstovams. Šiomis dienomis verta planuotis svarbiausius darbus, svarbiausius susitikimus.

Geras laikas stambesniems pirkiniams, gražinimuisi, SPA psocedūroms. Tiesa, trečiadienį būsite linkę pervertinti savo jėgas, prisižadėti, apsiimti daugiau nei pajėgiate padaryti. Savaitgalis kupinas šurmulio, bendravimo, tačiau tai labiau vargins nei padės atsipalaiduoti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Sudėtinga savaitė laukia Dvynių ženklo atstovų jau vien dėl to, jog savaitei įsibėgėjus Merkurijus, Dvynių valdovas, taps retrogradiniu. Visi gyvenimiški procesai tarsi sulėtės. Nuo ketvirtadienio visi darbai, susitarimai pradės strigti. Pradės lįsti senos klaidos, kurias reikės koreguoti, ir tai kels didžiulį susierzinimą.

Svarbiausius darbus pasistenkite atlikti iki ketvirtadienio vakaro. Deja, ir savaitgalis nedžiugins. Galimi galingi konfliktai su šeimos nariais, nuotaikos bus labai nepastovios, galimos didesnės piniginės išlaidos. Geras laikas taisyti praeities klaidas.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžio ženklo atstovams palankiausia bus savaitės pradžia. Pirmadienį, ko gero, visas dėmesys bus skirtas darbui ir su tuo susijusių problemų sprendimui. Tai dinamiška diena, reikalaujanti aktyvių veiksmų. Savaitės viduryje bus daug bendravimo, gali būti jog dalyvausite įdomiuose renginiuose, sulauksite palaikymo iš draugų ir kolegų.

Nuo ketvirtadienio viskas šiek tiek sulėtės. Tai geras laikas peržiūrėti ir įsisavininti jau turimą informaciją, daryti reikiamas korekcijas, tačiau laikas nėra tinkamas mokytis kažko naujo, tvarkyti svarbius dokumentus. Savaitgalį galite pajusti energijos trūkumą, skirkite laiko kokybiškam poilsiui.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmadienį Liūtai vis dar skraidys padebesiais ir svajos apie geresnį rytojų. Tačiau savaitės vidurys jau pareikalaus aktyvių veiksmų, konkrečių užduočių vykdymo. Darbai eisis sklandžiai, sulauksite tiek kolegų, tiek viršininkų palaikymo. Sėkmingiausios dienos – antradienis ir trečiadienis. Tad visus svarbiausius darbus pasistenkite nuveikti šiomis dienomis.

Ketvirtadienį ar penktadienį netikėtai į gyvenimą gali grįžti seniai matyti žmonės, galite atnaujinti kontaktus su buvusiais draugais. Savaitgalį reikėtų leisti gana pasyviai, tai sudėtingas ir painus laikas Liūto ženklo atstovams.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Po pirmadienio įtampų ir krizių Mergelių laukia apdovanojimai. Gali būti, jog savaitės viduryje išrūksite į smagią kelionę ar dalyvausite įspūdingame renginyje, būsite apsupti įtakingų žmonių, išaugs jūsų autoritetas, statusas. Optimizmas ir sekmė lydės visa likusią savaitę.

Tiesa, nuotaiką gali kiek gadinti painiava dokumentuose, nesusipratimai bendravime bei į paviršių išlindusios seniau padarytos klaidos, kurioms koreguoti prireiks nemažai laiko. Savaitgalį būtinai leiskite smagiai, lankykite draugus, giminaičius. Būtinai skirkite laiko savo šeimos nariams.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Jei pirmadienį nekontroliuosite savo žodžių ir emocijų, konfliktai su partneriais gali prieiti net skyrybų ribą. Antradienį ir trečiadienį protas bus okupuotas mintimis apie finansines problemas. Norėsis rizikuoti ir negalvoti apie pasekmes. Tai tinkamas laikas stambesniems, praktiškiems, kokybiškiems pirkiniams. Daiktai, įsigyti šiomis dienosmis, tarnaus ilgai, būsite jais patenkinti.

Savaitei įsibėgėjant galite sulaukti netikėto kvietimo vykti į kelionę. Sutikite – nepasigailėsite! Savaitgalis labiau primins savaitės pradžią nei pabaigą – užgrius darbų lavina. Galite sulaukti vadovų prašymo dirbti viršvalandžius.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pirmadienis nelengvas – rūpesčių bus daug, o energijos stigs. Gyvenimas vers aktyviai veikti, reikalaus greitų sprendimų bei atsakomybės prisiėmimo. Savaitės vidurys tinkamas deryboms, susitikimams, verslo reikalų tvarkymui. Darbo savaitės pabaiga pareikalaus rizikingų sprendimų, nors perspektyvos ir labai gundys, ko gero, nuspręsite susilaikyti.

Penktadienis bus gana apgaulingas, viską tikrinkite po kelis kartus, nes didelė žioplų klaidų tikimybė. Savaitgalis puikiai tiktų tolimai kelionei, kontaktų mezgimui su užseniečiais. Tačiau jausite neaiškų vidinį nerimą. Šeimos narys gali išprovokuoti pykčio priepuolį.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pirmadienis, ko gero, bus sėkmingiausia savaitės diena Šaulio ženklo atstovams. Išnaudokite ją produktyviai. Pastebėsite, jog jau nuo antradienio atsiranda vis daugiau rūpesčių, nuobodaus kasdienio darbo. Geriausia, ką galite padaryti, tai susitaikyti su tuo ir kantriai vykdyti savo užduotis ir įsipareigojimus.

Savaitės viduryje gali prireikti daugiau dėmesio skirti sveikatai, nepamiškite gerai pailsėti. Tinkamiusias laikas bendravimui ir draugams bus ketvirtadienis ir penktadienis, o štai savaitgalis gana kritiškas, geriausia jį leisti kuo pasyviau. Nenustebkite, jei kils ginčų namuose, pasistenkite įsiklausyti į jums išsakomą kritiką.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Savaitės pradžia labai sėkminga Ožiaragiams. Ji tinkama tiek pradėti naujiems darbams, tiek tęsti ar pabaigti senus. Sulauksite daugiau dėmesio iš priešingos lyties atstovų. Sėkmė lydės ir kūryboje. Geras laikas stiprinti santykius su vaikas, lankyti kultūrinius renginius, lošti loterijose, dalyvauti konkursose.

Artėjant darbo savaitės pabaigai daugės rūpesčių, kažkokių nesusipratimų. Sunkiau bus susikalbėti su kolegomis, pavaldiniais – jei esate vadovai. Savaitgalį kuo daugiau dėmesio skirkite savo antrajai pusei. Ko gero, teks aiškintis santykius ir išgirsti daug priekaištų savo adresu. Paistenkite nepasiduoti emocijoms.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pirmadienį puikiai seksis bendrauti, pardavinėti, sudaryti sandėrius ar tarpininkauti. Tai taip pat labai geras laikas darbinėms komandiruotėms. Savaitės viduryje gali tekti spręsti šeimyninius rūpesčius. Laikas tinkamas tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu.

Sėkmingiausios savaitės dienos - ketvirtadienis ir penktadienis. Šiomis dienomis tiesiog lydės sėkmė. Tiesa, svarbius dokumentus verčiau tvarkyti pirmoje savaitės pusėje, kol Merkurijus dar nėra retrogradinis. Savaitgalį daugiau dėmesio skirkite sveikatai, galimas jėgų trūkumas, problemos su virškinamuoju traktu.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pirma savaitės pusė bus lengva ir sėkminga Žuvų ženklo atstovams. Pirmadienį pasistenkite per daug neišlaidauti, tokia pagunda tikrai bus. Tądien įsigyti daiktai ilgai netarnaus, ges, plyš. Tinkamas laikas seminarams, mokymams, trumpoms kelionėms.

Nuo ketvirtadienio tapsite vis labiau uždaresni, pažeidžiami. Nesinorės daugiau laiko leisti namuose ar su šeimos nariais. Geras laikas kraustymuisi, smulkiam remontui namuose. Savaitgalis bus linksmas, pašėlęs. Vėl grįš gera nuotaika ir optimizmas. Sulauksite kvietimų į vakarėlius, būsite populiarūs.


Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius