Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Savaitės horoskopas – lapkričio 19–25 d.

Astrologinė prognozė lapkričio 19–25 d.
Ūsai
Ūsai / „Fotolia“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Visą savaitę tvyros nežinia ir keistas nerimas, tačiau Jupiterio įtaka suteiks jums drąsos ir skatins veikti. Šiuo metu startuos daug naujų projektų, nebijosite rizikuoti dėl didelės sėkmės. Tiesa, gali trūkti takto, kantrybės ir struktūros – būtina sąmoningai atkreipti į tai dėmesį. Siekdami užsibrėžto, venkite skubotų veiksmų, turėkite aiškią strategiją.

Lengvai prarasite savitvardą, bus itin sunku nepasiduoti provokacijoms, kurių šią savaitę netrūks. Venkite nereikalingų rizikų – didesnė traumų, susižeidimų tikimybė, tai ypač pasakytina apie pirmąją savaitės pusę. Labai svarbu tinkamai paskirstyti energiją, kitaip tikėtini fiziniai ir emociniai persitempimai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šią savaitę labai tikėtini pokyčiai ir dramos meilės reikaluose. Jei esate rimtuose santykiuose, netikėti įvykiai ir staigios permainos gali lemti daug streso. Partneris staiga užsimanys daugiau laisvės arba aplinkybės susiklostys taip, kad daugiau laiko teks praleisti atskirai.

Tai nėra palankus metas romantinių ar dalykinių santykių pradžiai. Maža išimtis – pažintys, įvykusios internete. Finansai – dar viena tema, kelianti nemažai įtampos šiomis dienomis, ypač antrąją savaitės pusę. Venkite bet kokių piniginių rizikų ir avantiūrų – didelė tikimybė, kad nukentėsite, būsite apgauti. Sėkmingiausias periodas – savaitės vidurys.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Stipri, bet neharmoninga Neptūno įtaka neigiamai veiks gebėjimą bendrauti, tartis, reikšti savo mintis. Tai itin sudėtingas metas rašytojams, žurnalistams, prekybininkams, mokytojams, visiems, kuriems reikia daug komunikuoti ir užsiimantiems kanceliarine veikla.

Visi ryšiai, užmegzti šiuo metu, bus painūs, įvykę susitarimai keisis dar ne kartą, o gali ir visiškai nutrūkti ateityje. Jei turite tvarkyti svarbius reikalus, būtinai kreipkitės patarimo į atitinkamos srities specialistus arba patikimus draugus. Venkite bet kokių ginčų, jie lengvai peraugs į didžiulius skandalus. Tai periodas, kai, atrodytų, net menkas tiesos pagražinimas gali ilgam sugadinti jūsų reputaciją.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Labiausiai įtempta bus savaitės pradžia. Šiuo metu reikės spręsti rimtas dalykines problemas, galite susidurti su psichologiniu spaudimu, jums bus primetama svetima valia. Sunkiai seksis išreikšti nuomonę – būsite pernelyg emocingi. Visi darbai eisis sunkiau ir kels daugiau streso nei paprastai.

Savaitės vidurys bus dosniausias, lyg iš dangaus gali nukristi nelaukta sėkmė. Tai geras laikas projektų plėtrai, jų realizacijai, palanku įsilieti į naują kolektyvą, imtis komandinės veiklos, siekti bendrų tikslų. Savaitės gale įvyks pilnatis. Regis, neišvengsite painiavos ir klaidų, verčiau atsiriboti nuo svarbios veiklos ir sprendimų. Sekmadienį laukite malonių staigmenų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūto zodiako ženklo atstovai taps agresyvesni šią savaitę. Stipri Marso įtaka skatins irzlumą, tačiau tuo pat metu suteiks daug jėgų ir ryžto. Labai svarbu būti fiziškai aktyviems, keltis tikslus ir jų strategiškai siekti. Neveiklumas ir pasyvumas skatins polinkį į konfliktus, gali lemti traumas, avarijas.

Dėl itin stipraus noro primesti savo nuomonę ir palenkti savo valiai, ypač apsunkinti taps asmeniniai santykiai. Artimi žmonės į tokius jūsų bandymus reaguos stipriau, nei tikėjotės, tai sukels dar daugiau įtampos. Susitelkite į profesinę veiklą, dalykinių problemų sprendimą, čia galimi stulbinantys pasiekimai. Jūsų laukia ypatingas sekmadienis – tai sėkmingiausia šių metų diena.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mergelės neišvengs įtampos visą ateinančią savaitę. Tai periodas, kai reikėtų susitelkti į save, į ramybės ir harmonijos paieškas savo viduje – šiuo metu išorėje jūs to tikrai nerasite. Aplinkoje vyraus chaosas ir painiava, regis, kiekvieną žingsnį lydės stresas ir nerimas. Nervų sistema bus labai įtempta – lengvai persitempsite, gali pasireikšti psichosomatika.

Senos problemos ir žmonės, su kuriais turėjote nebaigtų reikalų, vėl sugrįš į jūsų gyvenimą. Vieni asmenys apsireikš tam, kad atnaujintumėte savo santykius, kiti – kad galutinai juos nutrauktumėte. Laikas nėra tinkamas susitarimams tvirtinti, venkite investuoti į buitinę techniką, elektronikos įrenginius, transporto priemones.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Bus apsunkinta dalykinė veikla. Savaitės pradžioje pradės klibėti svarbūs susitarimai ir profesiniai ryšiai. Pasistenkite nepanikuoti, venkite skubotų veiksmų. Šiuo metu būsite linkę prisižadėti daugiau, nei iš tiesų pajėgsite įvykdyti ateityje, verčiau susilaikyti nuo pernelyg optimistiškų pažadų, naujų įsipareigojimų.

Neverta pradėti nieko naujo – susitelkite į esamus projektus, siekite jų realizacijos. Savaitės viduryje galima finansinė sėkmė, šiomis dienomis palanku tvarkyti piniginius reikalus, spręsti bendro biudžeto klausimus. Jei turėjote sveikatos problemų – galima tikėtis pagerėjimo. Savaitės gale atsiras daugiau laisvės ir galimybių.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šią savaitę mažai kas priklausys nuo jūsų valios, geriausia strategija – prisitaikyti ir plaukti pasroviui. Nesitikėkite, kad viskas eisis kaip sviestu patepta, kelyje pasitaikys ne viena kliūtis, teks įveikti sunkumus. Pirmosiomis savaitės dienomis gali sustreikuoti sveikata, tikėtini dažnesni galvos skausmai, problemos su virškinamuoju traktu. Saugokitės persitempimų, darykite pertraukas tarp darbų. Būkite aktyvūs – tai labai svarbu norint išsaugoti harmoningą vidinę būseną, nukrauti energijos perteklių.

Savaitės viduryje reikės tarpininkauti, derėtis, eiti į kompromisus. Tai nėra palankus metas kanceliarinei veiklai – būkite itin apdairūs. Savaitės galas rizikingas. Maloni išimtis – sekmadienis.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šauliai savaitę pradės itin aktyviai ir ryžtingai. Energija liesis per kraštus, atrodys, kad galite kalnus nuversti. Norėsis dalytis savo optimizmu ir išmintimi su kitais. Jūsų geraširdiškumas ir nuoširdumas žavės aplinkinius. Tačiau venkite moralizuoti ir per prievartą piršti savo nuomonę. Auksinė šios savaitės taisyklė – patarkite tik tuomet, jei jūsų prašo patarimo.

Tai puikus metas profesiniam tobulėjimui, visų procesų plėtrai. Drąsiai ir entuziastingai imsitės įgyvendinti savo sumanymus. Esant stipriai Neptūno įtakai galimi paklydimai, painiava, subjektyvus situacijos vertinimas. Norėdami išvengti klaidų – neskubėkite, viską gerai apmąstykite ir tikrinkite po kelis kartus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiuo metu užteks ištvermės, tačiau netrūks painiavos. Ožiaragio zodiako ženklo atstovai bus ryžtingesni ir labiau motyvuoti nei paprastai. Patys imsitės iniciatyvos, siūlysite naujoves, kursite produktyvesnius darbo modelius. Tai puikus laikas inicijuoti reikiamus pokyčius savo gyvenime. Jei jau kurį laiką delsiate, dvejojate, vis nerandate laiko ar drąsos – šią savaitę įvyks reikiamas poslinkis.

Palanku pradėti sportuoti, atrasti naujų aktyvių pomėgių. Savaitės viduryje galite sulaukti įdomių darbo pasiūlymų. Vis dėlto nereikėtų skubėti priimti sprendimo, labai tikėtina, kad jūs dar nežinote visų svarbių detalių. Savaitės gale tikėtina prastesnė savijauta.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pirmoji savaitės pusė bus pati aktyviausia ir produktyviausia. Šiuo metu netrūks nei įdomios veiklos, nei smagios kompanijos. Savaitės pradžioje daugiau laiko leisite kelyje, laukia intriguojančios pažintys, daug naujos informacijos. Tačiau tai bus painios ir apgaulingos dienos. Visus naujus ryšius vertinkite itin atsargiai, vargu ar tai bus perspektyvios partnerystės, draugystės.

Stipri Neptūno įtaka lems daugiau apkalbų, intrigų, melo – kiek įmanydami venkite šios pavojingos trijulės. Palanku puoselėti šeimyninius ryšius, tvarkyti, gražinti, atnaujinti namus. Į gyvenimą gali sugrįžti seniai matyti žmonės, tačiau ne visi susitikimai bus malonūs.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Niekas negalės apkaltinti jūsų neveiklumu ir neryžtingumu šią savaitę. Jausitės drąsesni ir labiau savimi pasitikintys, norėsis eiti į permainas, keltis naujus tikslus ir jų siekti. Tai itin palankus laikas profesiniam augimui – tinka tobulinti jau turimas žinias ir esamus įgūdžius. Turėsite sugrįžti prie senos informacijos ir iš naujo ją integruoti į gyvenimą ar darbo procesus.

Itin atsargiai reikia vertinti naujas pažintis ir naujus pasiūlymus – vargu ar tai bus perspektyvu. Didelė tikimybė, kad nusivilsite, būsite apgauti. Šiuo metu lengviau pasiduosite pagundoms, išryškės polinkis į melą, intrigas, nekonkretumą, svaiginimąsi. Elkitės sąmoningai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius