Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitės horoskopas – lapkričio 5–11 d.

Astrologinė prognozė ateinančiai savaitei.
Ruduo Vilniuje
Ruduo Vilniuje / Alfredo Pliadžio nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Prieš ką nors pradėdami gerai apgalvokite, ar užteks jėgų viskam užbaigti bei tesėti duotus pažadus. Netrūks veiksmo, tačiau būsite linkę pervertinti savo jėgas. Pirmoje savaitės pusėje imkitės tų darbų, kuriuos vis nustumdavote į šoną, tai palankus metas konsultacinei veiklai, tinka tvarkyti svarbią dokumentaciją, skirti dalykinius susitikimus.

Kils noras atnaujinti savo įvaizdį, puoselėti išvaizdą – taip ir padarykite! Savaitės viduryje prasidės Jaunatis – apmąstykite būsimo mėnesio strategiją ir tikslus, leiskite sau pasvajoti. Meilės fronte laukia puikios naujienos, pavyks užglaistyti visus nesutarimus, tikėtinos perspektyvios romantinio pobūdžio pažintys. Savaitės pabaiga bus pati sėkmingiausia.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Poreikis atsikratyti seno balasto neduos ramybės visą ateinančią savaitę. Prieštaringi jausmai lems slogią vidinę būseną, tai ypač pasakytina apie savaitės pabaigą. Pirmosiomis savaitės dienomis užgrius daugiau buitinių rūpesčių, tikėtini nesusipratimai darbo aplinkoje.

Šiuo metu daugiau dėmesio reikėtų skirti sveikatos stiprinimui – ieškokite būdų kokybiškai pailsėti. Savaitės viduryje aktualiausia taps santykių tema – čia bus daug veiksmo, galimi tiek praradimai, tiek palankūs pokyčiai. O štai savaitės pabaigoje jaudinsitės dėl savo finansinės padėties. Bus lengva pasiduoti godumo jausmui – nesitikėkite, jog pinigai jums atneš tikrąją laimę.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitės pradžia bus džiugi, tačiau gana pasyvi. Nestokosite originalių sumanymų, norėsis kurti, ieškoti būdų savirealizacijai. Romantinio pobūdžio nuotykiai taip pat labai tikėtini šiomis dienomis. Daugiau dėmesio skirkite savo vaikams – pastebėkite nebylius dėmesio prašymus. Savaitės viduryje teks surimtėti – laukia nesusipratimai darbo aplinkoje.

Įtampos profesinėje sferoje gali paskatinti prastesnę savijautą, didesnį nuovargį. Tai metas, kuomet susidursite su įvairiomis pagundomis, bus sunku objektyviai vertinti situaciją, užsibrėšite daugiau nei iš tiesų pavyks įgyvendinti. Norėsis pagražinti ar net iškreipti tiesą, veltis į apkalbas bei intrigas – naudokite savo žinias ir iškalbą kilniems tikslams.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Savaitės pradžia bus nekokia, bet vėliau reikalai taisysis. Baimė ir nesaugumo jausmas skatins perdėtą norą kontroliuoti, būsite lengvai užvaldomi pavydo ir kitų destruktyvių jausmų, tai ypač pasakytina apie pirmąsias savaitės dienas. It perkūnas iš giedro dangaus, staiga ir netikėtai užklups šokiruojančios permainos – būsite priversti rinktis.

Išmokite priimti skausmą ir nusivylimą nekaltindami kitų. Savaitės viduryje prasidės Jaunatis, skirkite laiko tikriesiems savo troškimams suprasti, svajonėms apie ateitį. Tikėtinos malonios permainos asmeniniame gyvenime, tai puikus laikas kūrybinei veiklai. Savaitės pabaigoje galimi sveikatos sutrikimai, ypač jautrios gali būti kepenys.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Iki pat savaitės vidurio Liūtai jausis pakylėtai, norėsis svajoti, kurti. Atrodys, jog žinote visus atsakymus, kad visos problemos yra lengvai išsprendžiamos. Vyraus puikios nuotaikos, norėsis romantikos. Tačiau stipri Neptūno įtaka skatins iliuzijas, perdėtą norą jaustis ypatingais ir išskirtiniais.

Regis, bet kokia kaina sieksite išlaikyti atitinkamą įvaizdį kitų akyse. Melas, intrigos ir apkalbos gali būti šių dienų palydovai – nepasiduokite šioms pagundoms, siekite kilnumo ir švaros. Antroji savaitės pusė tinkama tolesnėms kelionėms, dvasiniam tobulėjimui, meniniams gebėjimams puoselėti. Savaitgalį tikėtinos smagios šventės šaunioje kompanijoje – nesugadinkite visko perdėtu poreikiu vadovauti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šią savaitę daugiau laiko norėsis skirti apmąstymams, pajusite poreikį iš naujo susidėlioti prioritetus. Aiškiau nei bet kada suprasite, jog sveikata ir išmintis daug didesnis turtas nei daiktai ir pinigai. Šiuo metu tikėtina daugiau išlaidų, finansinių nuostolių, tai nėra palankus laikas didesnėms investicijoms.

Svarbiausius reikalus, ypač tuos, kuriuos reikia užbaigti, planuokite pirmoje savaitės pusėje. Vėliau, atsiras daugiau painiavos, nuolat atsidursite neaiškiose situacijose. Neišvengsite problemų artimoje aplinkoje, tikėtini nusivylimai šeimos nariais. Išaugs vagysčių ir apgavysčių tikimybė, tai ypač pasakytina apie savaitės pabaigą.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Itin aktyviai prasidėjusi savaitė gali ne juokais išvarginti kūną ir sielą – būtinai raskite laiko kokybiškam poilsiui. Pirmosiomis savaitės dienomis būsite itin susirūpinę savo išvaizda ir įvaizdžiu kitų akyse, aplinkinių nuomonė ir poreikis įtikti gali užgožti visa kita.

Tobulų nėra, kad ir kaip stengtumėtės tokie atrodyti. Leiskite sau suklysti, kartais būti netaktiškais ar piktais – tik nuoširdumas ir tikrumas iš tikrųjų padės pelnyti kitų palankumą. Savaitės viduryje reikės tvarkyti piniginius reikalus. Skirkite daugiau laiko apmąstyti esamai finansiniai padėčiai, ieškokite papildomų būdų užsidirbti – tam itin palankus metas. O savaitės pabaigoje laukia džiugios naujienos asmeninių santykių fronte.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Savaitės pradžia nebus lengva. Šiuo metu gali išryškėti tamsioji Skorpiono zodiako ženklo prigimties pusė – polinkis į manipuliacijas, pavydą ir despotizmą. Destruktyvus elgesys pridarys daug žalos – šiomis dienomis verčiau atsiriboti nuo itin atsakingos veiklos ir sprendimų, daugiau laiko skirti apmąstymams, dvasiniam tobulėjimui, vidinei transformacijai.

Savaitės viduryje nuotaikos keisis, gebėsite pritraukti sėkmę. Palanku kreiptis į autoritetus, varstyti biudžetinių įstaigų duris, pasiteisins skelbiama reklama, vieši pasisakymai. Savaitės pabaigoje namuose kils daugiau sumaišties, gali keistis įprasta kasdienybė, tačiau tikėtina finansinė sėkmė.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šaulio zodiako ženklo atstovams šią savaitę teks grumtis dėl vietos po saule. Nieko nesitikėkite veltui, be įtemptos kovos. Puiki žinia – įdėtos pastangos duos nuostabių rezultatų. Jau savaitės viduryje galėsite džiaugtis laimėjimais ir pripažinimu. Šiuo metu smarkiai išaugs jūsų autoritetas, puikiai sutarsite su įtakingais žmonėmis, vadovais.

Palanku derėtis dėl geresnių sąlygų, kreiptis finansinės pagalbos, tvarkyti juridinius reikalus ar keliauti. Savaitės pabaiga – aktyviausia ir produktyviausia. Būsite itin ambicingi, kursite grandiozinius planus, atrodys, jog niekas negali jūsų sustabdyti kelyje į sėkmę. Venkite skubotų sprendimų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šią savaitę Ožiaragiai susidurs su svarbiomis gyvenimo pamokomis. Susiklosčiusios aplinkybės privers akis į akį susidurti su anksčiau padarytų pasirinkimų pasekmėmis. Reikės iš naujo susidėlioti prioritetus – suprasite, jog negalima visko matuoti pinigais ir praktine nauda. Deja, ne viskas klostysis taip, kaip norėtųsi – bus sunku išreikšti savo valią, dažniau reikės paklusti ir susitaikyti su kitų sprendimais.

Pirmoje savaitės pusėje daugiausia dėmesio skirsite profesiniams reikalams bei naujos strategijos kūrimui. Netikėtumai gali iš esmės pakeisti esamą situaciją, reikės gebėti prisitaikyti prie pasikeitusių aplinkybių. Savaitės pabaiga – gana pasyvi, tačiau būkite itin atidūs kelyje.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Neverta tikėtis nusiraminimo ir poilsio ateinančią savaitę. Bus sunku išreikšti tikruosius savo jausmus, stengsitės atsiriboti abejingumo siena, apsimesti, jog nieko nejaučiate, tačiau toks elgesys ves į skausmą ir apgailestavimus. Elkitės itin išmintingai, kitaip teks gailėtis dėl daugelio šiuo metu padarytų sprendimų.

Ir toliau persekios sunkumai meilės reikaluose – norėsis bėgti priešingomis kryptimis vienu metu. Sudėtingiausias periodas bus savaitės pradžia – tikėtini piniginiai nuostoliai, problemos profesinėje veikloje. O štai savaitės viduryje reikalai kiek taisysis, galite sulaukti puikių naujienų, palankus metas savo sumanymams realizuoti, siekti užsibrėžtų tikslų. Dosniausia bus savaitės pabaiga.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Savaitė bus nuspalvinta vienu itin svarbiu įvykiu ar ilgai puoselėto sumanymo realizacija. Iki pat savaitės vidurio laukia išskirtinai sėkmingos dienos. Šiuo metu fortūna jums šypsosi, tad suskubkite imtis to, kas svarbiausia, ko trokšta jūsų širdis. Periodas itin tinkamas kūrybiniams projektams vystyti, svarbioms šventėms ar prezentacijos rengti, viešiems pasirodymams bei pasisakymams.

Regis, bendrausite su išskirtine kompanija, jūsų autoritetas šiomis dienomis gali pastebimai išaugti. Antroji savaitės pusė taip pat palanki, tačiau ji bus kiek ramesnė, rimtesnė. Tai dėkingas metas profesinei veiklai, reikiamų pažinčių mezgimui, tolesnėms komandiruotėm.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius