Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitės horoskopas – liepos 2–8 d.

Astrologinė prognozė liepos pirmai savaitei.
Gaminame spalvingus ledukus
Gaminame spalvingus ledukus / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Didžiąją savaitės dalį būsite itin aktyvūs ir ambicingi, tačiau reikės mokėti tinkamai pasiskirstyti jėgas. Iki savaitės vidurio verčiau taupyti energiją ir imtis tik būtiniausių darbų. Šiuo metu tikėtinos ryškios įžvalgos ir originalios idėjos. Pasikliaudami savo nuojauta gebėsite rasti išeitį iš bet kurios situacijos.

Savaitės galas bus pats produktyviausias, tinkamas svarbiems darbams ir reikšmingiems susitikimams. Tai geras laikas gražinimosi ir sveikatinimosi procedūroms pradėti. Tiesa, būsite gana emocingi, tad jus lengva bus išprovokuoti. Savaitgalį aktualiausi taps finansiniai klausimai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Problemos darbe ne juokais išsekins ištverminguosius Jaučio zodiako ženklo atstovus. Regis, savaitė prasidės stipriomis įtampomis profesinėje srityje. Dėsite visas pastangas, kad pasiektumėte užsibrėžtų tikslų, bet to pasirodys maža. Savaitės viduryje sėkmė nuo jūsų nusisuks, liks tik beviltiškumo ir nuovargio jausmas. Ką gi, atrodo, pats laikas atostogoms.

Darbo savaitės gale pasistenkite atsiriboti nuo perdėto bendravimo ir itin sudėtingų reikalų, skirkite daugiau laiko poilsiui, jėgoms atstatyti. O štai savaitgalį jausitės kur kas geriau, gyvenimas nušvis naujomis spalvomis.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvyniai bus nusiteikę karingai šią savaitę. Šiuo metu netrūks ambicingų sumanymų ir ryžto jiems įgyvendinti. Tiesa, ne viskas eisis taip sklandžiai, kaip norėtųsi. Visas periodas bus gana įtemptas ir rizikingas.

Pirmąją savaitės dalį stengsitės su oponentais susitarti gražiuoju, tačiau savaitei įsibėgėjus, konfliktas vis labiau primins kovos lauką. O kare ir meilėje, žinia, viskas galima. Šiomis dienomis verčiau susilaikyti nuo svarbios dokumentacijos ruošimo ir reikšmingesnių susitarimų. Savaitgalis bus itin apgaulingas. Niekuo nepasitikėkite aklai, saugokitės ilgapirščių.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžių laukia permaininga savaitė, kaip kad orai už lango. Pirmąją savaitės dalį norėsis plaukti pasroviui, būsite nuolatinės atsipalaidavimo būsenos. Šiuo metu visus ginčus stengsitės spręsti taikiai, susitarti gražiuoju. Bet jau savaitės viduryje ramybė baigsis. Reikės imtis aktyvių veiksmų ir pasinerti į dalykinių problemų sprendimą.

Tikėtini stiprūs nesutarimai su autoritetais, net to nenorėdami galite išprovokuoti didžiulius konfliktus. Tad rimtesnius pokalbius ir susitikimus su valdžia verčiau nukelti vėlesniam laikui. O štai savaitgalis bus gana malonus, norėsis atsipalaiduoti ir pasimėgauti gyvenimu.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūtams labiausiai seksis pirmoje savaitės dalyje. Šiomis dienomis turėsite daugiau laisvės ir dosnių progų. Viskas dėliosis jums palankia linkme. Atrodys, kad einate tinkama kryptimi. Deja, jau nuo savaitės vidurio susidursite su pirmomis didesnėmis kliūtimis savo kelyje. Tačiau ir toliau sieksite užsibrėžtų tikslų, liūtiškas atkaklumas ir išdidumas neleis pasiduoti.

Vis dėlto svarbesnius reikalus ir susitikimus vertėtų skirti pirmoje savaitės dalyje arba nukelti juos vėlesniam laikui. Darbo savaitės gale gali tekti spręsti juridinius klausimus. Šiuo metu gali nukentėti privatus verslas. O savaitgalį labiausiai rūpės finansiniai reikalai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mergelėms aktualiausios temos šią savaitę bus profesinė veikla ir dalykiniai santykiai. Nors jūsų kompetencija ir žinių bagažas nekels abejonių, koją kelyje į sėkmę gali pakišti perdėtas emocionalumas. Tai ypač pasakytina apie antrąją savaitės dalį.

Šiuo metu būsite linkę vadovautis jausmais ir intuicija, elgsitės gana impulsyviai. Deja, nuojautos neretai paves. Būsite nepaprastai išsiblaškę, tad galimos apmaudžios klaidos. Šiomis dienomis verčiau remtis faktais ir logika. Regis, santykių srityje konfliktų taip pat neišvengsite. Būsite nusiteikę itin agresyviai. Savaitgalį verčiau susilaikyti nuo tolesnių išvykų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklės, puikus laikas atostogoms! Regis, visi procesai trumpam sustos, nevyks nieko naujo ar reikšmingo. Kartais atrodys, kad dienos bėga pro šalį, o jūsų gyvenime nevyksta nieko įdomaus. Didžiąją savaitės dalį jausitės gana apatiški. Tai laikas, kai reikia išlaukti ir nešvaistyti savo jėgų nereikalingiems veiksmams. Šiuo metu mažiau bus daugiau.

Antroje savaitės dalyje garsiau suskambės santykių tema. Gali būti užmegztos reikiamos pažintys. Tai tinkamas laikas svarbiems dokumentams ruošti, juridinių procesų pradžiai. O štai savaitgalis bus aktyvus. Regis, aplankys sėkmė.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Skorpionų savaitę lydės praradimų nuojautos. Jums itin svarbūs reikalai pagaliau įgaus pagreitį. Spręsis tiek dalykiniai, tiek asmeniniai klausimai. Sėkmingiausios savaitės dienos bus antradienis ir trečiadienis, tad šiuo metu verta skirti susitikimus, atlikti reikšmingus darbus. Vėliau aplinkybės smarkiai keisis, daugės įtampos ir konfliktinių situacijų.

Darbo savaitės gale teks rimčiau pasirūpinti sveikata. Stresas ir nuovargis nedings be pėdsakų. Savaitgalį labiausiai vargins santykių aiškinimasis su šeimos nariais.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šauliams netrūks drąsos, tačiau labiausiai padės išmintis. Pirmąją savaitės dalį paskęsite kasdieniuose rūpesčiuose. Daugiausia dėmesio teks skirti buičiai, namams. Tai geras laikas klausimams, susijusiems su nekilnojamuoju turtu, spręsti. Taip pat tinkamas metas kraustytis ar pradėti smulkius remontus, keisti namų interjerą.

Tiesa, galimos problemos, susijusios su dokumentais. Atidžiai skaitykite sutartis, kurias pasirašote. Susitarimai, įvykę šiuo metu, gali taip ir neįvykti. Didžiausia įtampa laukia savaitės viduryje – ilgai brendęs konfliktas pasieks kulminaciją. Tačiau viskas išsispręs jūsų naudai. Savaitgalis bus gana sudėtingas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šią savaitę viskas priklausys nuo jūsų. Jei elgsitės išmintingai ir gebėsite laiku išnaudoti palankias progas, lydės sėkmė. Tačiau jei dvejosite ir delsite imtis aktyvių veiksmų, oponentai jus aplenks.

Pirmoje savaitės dalyje bus daug bendravimo, svarbių susitikimų ir galimybių susitarti. Šiuo metu užsimezgusios pažintys bus itin perspektyvios. Daugiau laiko gali tekti praleisti kelyje. O giminaičiai nuolat kreipsis su prašymais padėti. Sėkmingiausias ir smagiausias bus savaitės galas. Norėsis ne tik dirbti, bet ir pasimėgauti gyvenimu. Geriausiai jausitės artimo žmogaus draugijoje.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vandenių laukia ramus ir gana pasyvus periodas. Savaitės pradžioje itin norėsis pasireikšti. Šiuo metu elgsitės užtikrintai, jausitės pasitikintys savimi. Lengva bus pritraukti sėkmę ir siekti užsibrėžtų tikslų. Tiesa, sunku bus siekti konkrečių rezultatų. Labiau norėsis demonstruoti savo intelektą ir teorines žinias.

Tai geras laikas kalbėtis dėl didesnio atlygio ar spręsti kitus klausimus, susijusius su finansais. Savaitės viduryje galimos naujos pažintys, nusimato daugiau trumpų kelionių ar komandiruočių. O štai savaitgalį visos mintys suksis apie šeimą ir buitines problemas.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Smagios naujienos ir sėkminga darbų realizacija džiugins Žuvis šią savaitę. Iki savaitės vidurio ramiai, bet užtikrintai artėsite prie savo tikslų. Šiuo metu puikiai jausite subtilybes, mokėsite pasinaudoti aplinkybėmis ir išlaukti palankių progų. Darbuotis bus lengva ir malonu, jausite aplinkinių palaikymą. Tiek kolegos, tiek vadovai žarstys jums komplimentus.

Antroji savaitės dalis – atpildo metas. Gali pasiteisinti ilgai puoselėti projektai, būti patvirtinti svarbūs dokumentai. Tai ne tik glostys savimeilę, bet ir bus finansiškai naudinga. Savaitgalis – ne ką mažiau linksmas ir judrus.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius