Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Savaitės horoskopas – liepos 23–29 d.

Su kokiomis mintimis, svajonėmis ir tikslais pradėsime naują savaitę?
Kraštovaizdis
Kraštovaizdis / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Produktyviausia ir sėkmingiausia bus pirmoji savaitės dalis. Iki ketvirtadienio pasistenkite užbaigti reikšmingiausius darbus, pasirašyti sutartis bei paruošti reikiamą dokumentaciją. Savaitės gale viskas sustos, reikalai ims strigti. Prasidės itin nepalankus periodas kanceliarinei veiklai, susitarimams, tarpininkavimui, prekybai.

Sugrįš senos problemos, prireiks taisyti klaidas bei iš naujo įvertinti anksčiau padarytus pasirinkimus. Savaitės pradžia itin tinkama tolesnėms kelionėms. O štai savaitės viduryje norėsis siekti profesinių aukštumų. Deja, laukia ne vienas rimtas konfliktas. Penktadienį įvyksiantis Mėnulio užtemimas gali patraukti iš gyvenimo žmones, kuriuos laikėte draugais.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmosios savaitės dienos bus gana įtemptos. Šiuo metu didesnė tikimybė suklysti, pasiduoti pagundoms ar pakliūti į kitų gudriai suregztas pinkles. Galimi juridiniai reikalai, palanku kreiptis paskolų, tvarkyti reikalus susijusius su mokesčiais, draudimu, svetimais pinigais. Savaitės viduryje seksis gauti praktinės naudos.

Geras laikas kelionėms, mokslams, laukia bendravimas su įtakingais ir autoritetingais žmonėmis. Savaitės gale gali atsinaujinti seni ginčai su giminaičiais ar bičiuliais. Svarbu bus gebėti kūrybingai ir filosofiškai pažvelgti į savo problemas. Mėnulio užtemimas aktyvuos jūsų karjeros būstą, tad įtampų ir būtinybės kažko atsisakyti profesinėje srityje – neišvengsite.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvynių laukia sudėtinga savaitė. Iki ketvirtadienio reikalai klostysis po senovei, be didesnių permainų ar sukrėtimų. Šiomis dienomis daugiau laiko skirkite savo antrajai pusei. Būsite socialiai aktyvūs, puikiai seksis susitarti su aplinkiniais. Visas svarbiausias sutartis reikėtų spėti patvirtinti iki ketvirtadienio.

O štai savaitės vidurys bus įtemptas ir nemalonus, susidursite su vis pasikartojančiomis problemomis, gali atsinaujinti seni konfliktai, išlįsti senos klaidos. Tai nėra palankus laikas kelionėms bei mokytis kažko naujo, reikia integruoti ir praktiškai panaudoti jau turimą informaciją. Savaitgalis bus kur kas smagesnis, gebėsite filosofiškai pažvelgti į problemas.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Sėkmingiausios savaitės dienos bus antradienis ir trečiadienis. Šiomis dienomis stenkitės įgyvendinti savo sumanymus, skirkite svarbius susitikimus bei išnaudokite palankias aplinkybes. Ketvirtadienis taip pat bus itin sėkminga diena, bet šią dieną netinka pradėti nieko nauja.

Tačiau puikiai seksis spręsti senus konfliktus ar kitas įsisenėjusias problemas. Savaitės viduryje daugiausia dėmesio norėsis skirti profesinei sričiai bei dalykiniams santykiams. Savaitės galas bus pats sudėtingiausias ir neramiausias. Atsiribokite nuo bet kokios reikšmingos veiklos, venkite priimti atsakingus sprendimus. Galimi finansinio pobūdžio praradimai, investicijos nepasiteisins.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Savaitės pradžia bus smagi ir nuotaikinga – netrūks pramogų, artimi žmonės stebins maloniomis smulkmenomis, o vaikų pasiekimai džiugins širdį. Puikiai eisis kūrybinė veikla, tai palankus metas megzti kontaktams su užsieniečiais ar keliauti. Būsite nusiteikę itin romantiškai, tad laukia ne viena intriguojanti pažintis.

O štai savaitės vidurys bus įtemptas ir kupinas dramų, teks susidurti su sunkumais ir trukdžiais, iškils būtinybė rinktis ir kažko atsisakyti. Daugiau dėmesio pareikalaus ir suprastėjusi sveikata. Šiomis dienomis nepradėkite nieko svarbaus, venkite dalinti pažadus. Savaitės gale aiškinsitės santykius su jums svarbiais žmonėmis. Galimi konfliktai bei noras atsiriboti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pirmadienis ir antradienis bus skirti buitinėms problemoms spręsti. Šeima ir namai pareikalaus viso jūsų dėmesio. Tai palankios dienos smulkiems remontams, kraustymuisi ar būsto įsigijimui. Tačiau pasistenkite rasti laiko ir savo reikmėms. Savaitės vidurys bus be didesnių dramų, bet visus reikšmingiausius darbus reikėtų spėti pabaigti iki ketvirtadienio.

Ketvirtadienį Merkurijus taps retrogradiniu, tad visi naujai pradėti darbai turės tendenciją strigti. Šiuo metu gyvenimas vers grįžti prie senų projektų bei taisyti ankščiau padarytas klaidas. Gali gęsti, dužti elektronikos prietaisai, didesnė avarijų tikimybė. Savaitgalį daugiau dėmesio skirkite sveikatai, atsisakykite žalingų įpročių.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklių zodiako ženklo atstovai savaitę pradės nusiteikę itin žaismingai. Smalsiai ir entuziastingai tyrinėsite pasaulį, norėsis bendrauti ir klausytis kitų pasakojamų istorijų. Itin trauks kelionės, filosofija, dvasingumas. Tai palankus metas trumpoms kelionėms, kelyje laukia daug smagių nuotykių.

O štai savaitės viduryje teks surimtėti ir prisiminti apie savo įsipareigojimus. Darbai nelauks, o ir namuose rūpesčių netrūks. Šiuo metu pasiteisins investicijos susijusios su nekilnojamuoju turtu, tačiau visus sandėrius ir sutarčių pasirašymą reikėtų suspėti iki ketvirtadienio. Savaitės pabaigoje gali išaiškėti nemalonios detalės apie jūsų romantinius santykius ar vaikų gyvenimą – būkite pasiruošę netikėtumams.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Esminiai šios savaitės akcentai bus finansiniai reikalai bei šeimyninės problemos. Pirmoji savaitės pusė bus darbingiausia, šiomis dienomis skirkite svarbius susitikimus bei imkitės atsakingų darbų. Tai palankus laikas tolesnėms kelionėms – tiek atostogoms, tiek dalykinėms komandiruotėms. Seksis reikalai susiję su finansais – visur stengsitės ieškoti praktinės naudos.

O štai ketvirtadienį venkite susitarimų ir įsipareigojimų bei mažiau tikėkite kitų jums duodamais pažadais. Viskas, kas prasidės šiuo metu, turės tendenciją keistis dar ne vieną kartą. Savaitės galas bus gana aktyvus, daugiausią dėmesio reikės skirti namams bei buitiniams rūpesčiams, regis, neišvengsite santykių aiškinimosi su artimais žmonėmis.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitės pradžioje Šaulio zodiako ženklo atstovai norės dominuoti ir lyderiauti. Netoleruosite nepaklusnumo, norėsis, kad viskas vyktų pagal jūsų valią. Valdžios ir pripažinimo padės siekti jūsų įgimta charizma ir žavesys. Pasistenkite vengti pernelyg agresyvaus ėjimo link savo tikslų. Pirmomis savaitės dienomis daugiau dėmesio skirkite savo išvaizdai ir sveikatai, nepersitempkite.

O savaitės viduryje piniginiai reikalai okupuos visas jūsų mintis. Gali pasiteisinti reikšmingi projektai, kas teigiamai įtakos jūsų finansinę padėtį. Savaitės gale netikėtai gali keistis planai, strigti reikalai susiję su užsieniu. Taip pat galimi dažnesni automobilio gedimai bei konfliktai su giminaičiais.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Tai bus rami ir pastovi savaitė. Dramos bent jau trumpam aplenks jūsų gyvenimą. Iki pat ketvirtadienio viskas eisis taip, kaip buvo numatyta, be didesnių staigmenų. Ketvirtadienį galite sužinoti šokiruojančių paslapčių apie kitus, gali keistis situacija susijusi su bendro biudžeto reikalais, tačiau tai nesukels didesnių pokyčių jūsų gyvenime.

Savaitės pradžioje pasistenkite taupyti jėgas ir niekur neskubėti, daugiau laiko skirkite apmąstymams, savianalizei. O štai savaitės vidurys jau tinkamas aktyviai veikti bei rodyti iniciatyvą. Šiuo metu puikia seksis dalykinė veikla. Savaitės gale susikoncentruosite ties pinigais, ieškosite papildomų būstų savo finansiniai padėčiai gerinti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Artėja itin sudėtingas laikas Vandeniams. Mėnulio užtemimas – penktadienį įvyks jūsų zodiako ženkle. Tad laukia esminiai gyvenimo pokyčiai, kurių užuomazgas pamatysite jau šią savaitę, tačiau jie vyks dar visą ateinantį pusmetį. Šis užtemimas siejamas su paleidimu ir atsisveikinimu, tad teks kažkam ištarti sudie.

Kuo labiau priešinsitės pokyčiams, tuo sudėtingesnis jums bus šis periodas. Svarbiausius ir atsakingiausius darbus pasistenkite nudirbti pirmosiomis savaitės dienomis, šiuo metu netrūks originalių sumanymų bei bičiulių palaikymo. O štai savaitės viduryje pajausite staigų jėgų trūkumą – tai metas, kuomet stos trumpa pauzė. Savaitgalis bus aktyvus, norėsis nuotykių ir bendravimo.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Jei netinginiausite ir nesistengsite bėgti nuo atsakomybės, savaitės pradžioje turėsite ne vieną progą smarkiai pasistūmėti profesinėje srityje. Pirmadienis, antradienis ir trečiadienis – tai metas kuomet reikia aktyviai veikti, imtis reikšmingiausių užduočių ir planuoti svarbiausius dalykinius susitikimus bei pokalbius.

Visas sutartis ir susitarimus rekomenduojama tvirtinti šiomis dienomis. O štai nuo ketvirtadienio jau reikia keisti strategiją. Nebegalima skubėti ir elgtis vedamiems instinktų, būtina viską nuosekliai apgalvoti, nerekomenduojame imtis nieko naujo. Savaitgalis bus visiškai pasyvus. Skirkite jį savianalizei – pats laikas atsisveikinti su klaidingais įsitikinimais bei elgesio šablonais.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius