Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitės horoskopas – liepos 8–14 d.

Palankiausia savaitės diena – pirmadienis. Periodo viduryje bus sunku suvaldyti emocijas, smarkiai išaugs konfliktų, traumų, gaisrų, avarijų tikimybė. Nepalanku tvarkyti svarbius dokumentus. Savaitės gale tikėtini įvairūs apribojimai, išryškės ambicijų kovos.
Mergina groja saksofonu
Mergina groja saksofonu / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitės pradžia bus aktyvi, tikėtini svarbūs susitarimai, aplinkybės reikalaus greitų sprendimų. Tai tinkamas metas trumpoms atostogoms, SPA, gražinimosi procedūroms. Labai svarbu paisyti saiko, gali kilti nenumaldomas noras išlaidauti, neatsižvelgiant į savo galimybes.

Antroji periodo pusė kur kas sudėtingesnė, nesusipratimai namuose bei darbe pareikalaus nemažai jėgų, o ir sveikata šiomis dienomis nedžiugins. Neprovokuokite konfliktinių situacijų, atsisakykite pernelyg rizikingų veiklų – smarkiai išaugs traumų tikimybė. Rekomenduojama išbandyti ką nors naujo – neribokite savo kūrybiškumo!

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jaučio zodiako ženklo atstovų laukia kontrastinga savaitė. Pirmoji periodo pusė daug žadanti, ypač daug veiksmo galima tikėtis savaitės pradžioje. Tai sėkmingų atsitiktinumų, malonių siurprizų metas. Vieniši Jaučiai turėtų suklusti – išlikite socialiai aktyvūs, neatsisakykite kvietimų pasižmonėti, dalyvauti renginiuose, laukia romantinio pobūdžio pažintys.

Daugelis nuspręs atnaujinti įvaizdį, garderobą, laikas tam išties tinkamas. Savaitės gale smarkiai išaugs traumų, konfliktų tikimybė, tai ne laikas rizikuoti, leistis į kardinalias permainas. Bus sunku suvaldyti savo jausmus, ieškokite konstruktyvių būdų susikaupusiai įtampai išlieti. Savaitgalį susidursite su įvairiais apribojimais.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvynių zodiako ženklo atstovai bus linkę rizikuoti šiomis dienomis. Galite sulaukti viliojančių pasiūlymų, užmegzti intriguojančių pažinčių. Visgi nereikėtų skubėti priimti sprendimų ar imtis aktyvių veiksmų, tai apmąstymų, korekcijų, strategijos kūrimo metas. Savaitės pradžia palanki pradėti sportuoti, rūpintis savo išvaizda, įvaizdžiu.

Savaitės viduryje laukia svarbios permainos – netikėtos naujienos trenks lyg perkūnas iš giedro dangaus. Šiuo metu galite susidurti su didesnėmis finansinėmis problemomis – ne laikas dideliems pirkiniams, verčiau pataupyti. Savaitės gale tikėtini nesusipratimai artimoje aplinkoje, bus sunku susikalbėti su šeimos nariais.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Periodo pradžioje turėsite progą išspręsti ilgai ramybės neduodančius nesusipratimus, labai svarbu išlikti taktiškiems ir diplomatiškiems, nesileisti užvaldomiems emocijų. Antradienį daugiau dėmesio skirkite savo savijautai, galimas ūmus sveikatos pablogėjimas, ypač jei turite problemų, susijusių su inkstais.

Šiomis dienomis reikėtų išlikti kukliais, neperžengti leistinų ribų, dažniau įsiklausyti į kitų duodamas pastabas, patarimus. Savaitės viduryje aplinkybės keisis greičiau nei spėsite susivokti, bus sunku suvaldyti situaciją, ne viskas eisis taip, kaip norėtųsi. Savaitgalį vyraus itin slogios nuotaikos, galite susidurti su įvairiais apribojimais, nemalonumais. Nepersitempkite, tausokite sveikatą.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūto zodiako ženklo atstovų laukia savaitė ne iš lengvųjų, didžiausi sunkumai nusimato antroje periodo pusėje. Jei turite svarbesnių reikalų, planuokite juos pirmosiomis savaitės dienomis, tai dėkingiausias laikas. Ypač palankus metas Liūtams, užsiimantiems kūrybine veikla, IT specialistams, taip pat netradicinių profesijų atstovams.

Savaitės vidurys įtemptas, išryškės problemos šeimoje, gali kilti nesusipratimų, susijusių su gyvenamąja vieta, nekilnojamuoju turtu. Kritiškas laikas verslininkams, ypač užsiimantiems savo verslo plėtra. Gali paūmėti lėtiniai susirgimai, išaugs traumų, avarijų tikimybė. Savaitgalį atsisakykite bet kokių rizikų, neprovokuokite konfliktų – tai bus labai pavojinga.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Savaitės pradžioje energija liesis per kraštus, tačiau būsite linkę elgtis pernelyg impulsyviai, neapgalvotai. Tai geras laikas kūrybiškiems žmonėms – neapleis įkvėpimas, tapsite itin išradingi. Palanku gilinti jau turimas žinias bei įgūdžius, integruoti juos į gyvenimą. O štai naujus projektus verčiau atidėti į šalį, tam dar neatėjo laikas.

Šiomis dienomis daug galvosite apie pinigus ir savo finansinę padėtį, imsite domėtis papildomais uždarbio šaltiniais. Nesusigundykite greitais praturtėjimo būdais, tai nepasiteisins – nusivilsite, patirsite nuostolių. Sudėtingiausias ir pavojingiausias bus ketvirtadienis bei penktadienis – atsisakykite bet kokių rizikų, neprovokuokite konfliktų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklių zodiako ženklo atstovų laukia nuostabus startas – pirmadienis sėkmingiausia šios savaitės diena! Laikas atsinaujinti, išbandyti ką nors originalaus. Savaitės pradžioje tikėtinos smagios pažintys, galimai romantinio pobūdžio. Sulauksite daug komplimentų, malonių siurprizų iš mylimų žmonių.

Periodo viduryje nuotaiką gali aptemdyti konfliktas dėl pinigų – šiuo metu nederėtų pernelyg išlaidauti. Išlįs senos klaidos, kurioms ištaisyti prireiks nemažai laiko ir kantrybės. Savaitės galas pats sudėtingiausias, bus sunku išreikšti savo valią, tapsite labiau priklausomi nuo kitų žmonių sprendimų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Savaitės pradžioje Skorpiono zodiako ženklo atstovai bus priversti žaisti pagal visiems priimtinas taisykles – nebus lengva suvaldyti viduje kunkuliuojančias aistras. Daug daugiau pasieksite paisydami takto, išlikdami diplomatiškais. Tai tinkamas metas finansiniams reikalams tvarkyti – kūrybiški sprendimai gali gerokai padidinti jūsų sąskaitą banke.

Šią savaitę gali įvykti slapti susitarimai arba atsinaujinti seni sandoriai. Antroji periodo pusė sudėtinga, tai konfliktiškas, avaringas metas, susikaupęs pyktis, nepasitenkinimas esama situacija prasiverš visa jėga. Tausokite sveikatą, ieškokite kokybiškų atsipalaidavimo būdų, ypač jei turite problemų su širdimi.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pirmąją savaitės pusę toliau narpliosite senas problemas, tvarkysite einamus reikalus. Periodo pradžia puikiai tiks dalykinei, diplomatinei veiklai, bus lengviau susitarti su reikiamais žmonėmis. Savaitės viduryje daugiau keblumų laukia tų Šaulio zodiako ženklo atstovų, kurių darbo rezultatus smarkiai veikia kiti žmones – jus gali pavesti, neįvykdyti anksčiau duotų pažadų.

Šiuo metu bus galima pasikliauti tik savimi, reikia atidžiai tikrinti, kontroliuoti įvykių eigą. Tikėtini stiprūs konfliktai, ne patys maloniausi siurprizai darbo aplinkoje. Savaitės gale smarkiai išryškės pinigų tema, tai ne laikas rizikoms.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šią savaitę Ožiaragio zodiako ženklo atstovai bus priversti labiau pasirūpinti sveikatos reikalais. Lėtiniai susirgimai bei problemos su širdimi gali smarkiai paūmėti šiomis dienomis. Tai tinkamas metas ligų profilaktikai, dienos režimo bei mitybos peržiūrėjimui. Atsikratykite žalingų įpročių, keiskite juos sveikesniais.

Dalykinėje veikloje ne viskas eisis taip, kaip norėtųsi, galimi rimti susirėmimai su vadovais ar kitais autoritetais. Tai nelengvų pasirinkimų metas, susidursite su dviprasmiškomis situacijomis. Bus tikrinama Ožiaragių ištvermė bei profesionalumas – kad ir kokios sudėtingos aplinkybės, venkite impulsyvių veiksmų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vandenių laukia konfliktiška savaitė. Maloni išimtis – pirmadienis, idealu, jei šią dieną suspėtumėte susitvarkyti svarbiausius reikalus, susiplanuotumėte reikšmingiausius susitikimus. Pirmoji savaitės diena dėkinga finansiniams klausimams spręsti, tartis dėl geresnių sąlygų, galimos netikėtos piniginės įplaukos. Laukia romantinio pobūdžio pažintys!

Sulig savaitės viduriu prasideda sunkumai, kliūtys, grės ne vienas audringas ginčas. Iš visų jėgų stengsitės priešintis nusistovėjusiai tvarkai, griauti visus apribojimas – laisvė ir nepriklausomybė taps didžiausiu prioritetu. Ieškokite naujų pomėgių, išlikite aktyvūs, gilinkite turimas žinias, kurkite – visa tai padės harmoningai išreikšti energijos perteklių.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvų zodiako ženklo atstovų gyvenime vyraus harmonija ir taika. Tiesa, antrąja periodo pusę galimos šiokios tokios įtampos, tačiau vargu ar jos smarkiai palies jūsų asmeninį, profesinį gyvenimą. Šiomis dienomis smarkiai išaugs jūsų populiarumas, būsite pastebėti reikiamų žmonių, tai ypač pasakytina apie savaitės vidurį.

Ir toliau pildysis jūsų svajonės, aplinkybės dėliosis jums palankia linkme. Labai svarbu išlikti aktyviems, kūrybiškai žvelgti į visus reikalus, nebijoti naujų iššūkių. Vienišas Žuvis gali aplankyti stiprūs jausmai. Savaitės gale tikėtini nesusipratimai su kolegomis ar draugais – negalima pasiduoti impulsams.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius