Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Savaitės horoskopas – rugpjūčio 20–26 d.

Ką žada į pabaigą skubantis rugpjūtis?
Hortenzija
Hortenzija / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Avinai bus aktyvūs ir ryžtingi beveik visą savaitę, teks nemažai nuveikti. Nuo pat pirmų dienų magės pasiekti kuo daugiau ir kuo greičiau. Tačiau šiuo periodu bus lengva pervertinti savo jėgas, o skubėjimas ir neapdairumas baigsis traumomis ir klaidomis. Pirmoji savaitės pusė bus įtempta, daugiausia dėmesio teks skirti dalykinei veiklai.

Savaitės viduryje seksis strategiškai planuoti – išnaudokite šį periodą ateities tikslams nusimatyti. Savaitės galas – kupinas bendravimo, tai palankus laikas intelektualiai veiklai, pažinčių mezgimui, savo projektų pristatymui. O štai savaitgalis bus gana painus, vertėtų vengti neaiškių kompanijų, ypač sekmadienį.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmadienis ir antradienis – palankiausios šios savaitės dienos. Šiuo metu planuokite svarbiausius darbus ir susitikimus. Tai palankus metas romantiškiems jausmams puoselėti, sėkmė lydės ir finansinius reikalus. O štai nuo trečiadienio prasideda įtemptas metas. Galima tikėtis skausmingų transformacijų tiek dalykinėje veikloje, tiek asmeniniame gyvenime.

Šiuo periodu pradėta veikla strigs – kiekviename žingsnyje susidursite su sunkumais ir konfliktais. Venkite masinio susibūrimo vietų, pavojais dvelkiančių situacijų – tai pavojingas laikas, negalima rizikuoti. Visi pasirinkimai turi remtis logika ir šaltu protu. Draugai bus puikūs patarėjai šiomis dienomis.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šią savaitę Dvynių zodiako ženklo atstovams norėsis rizikuoti ir tikrinti ribas. Savaitės pradžioje labiausiai rūpės santykiai, galimi slapti tarnybiniai romanai, lengvai leisitės į avantiūras šiuo metu. Savaitės vidurys žada šiokias tokias įtampas, tačiau galimi pelningi sandoriai, ypač susiję su nekilnojamuoju turtu.

Tai palankus laikas kreiptis paskolų, tartis dėl finansinės paramos. Dvyniai, einantys dvasinio tobulėjimo keliu, gali patirti nemažai įžvalgų – ateis svarbūs suvokimai. Savaitės gale norėsis atsiriboti nuo rūpesčių ir gerai praleisti laiką. Tinkamas metas leistis į keliones, pramogauti su širdžiai miela kompanija ar mokytis ko nors naujo.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Savaitės pradžia bus paini, trauks avantiūros, norėsis aklai pasitikėti žmonėmis, atsiverti kitiems daugiau, negu vertėtų. Pasistenkite realiai vertinti visas situacijas ir žmones, kitaip teks nusivilti. Savaitės viduryje būsite socialiai aktyvūs, seksis megzti reikiamus kontaktus, kurie vėliau turės didelės įtakos jūsų profesiniame kelyje.

Šiuo metu itin gerai eisis konsultacinė veikla, spręsis juridiniai klausimai, seksis dirbantiems grožio srityje. Visas problemas spręskite taikiai, pasitelkdami diplomatiją ir taktą. Agresija ir pyktis pritrauks tik dar daugiau painiavos. Tiesa, daugelį Vėžių gali apnikti dvejonės – sunku bus apsispręsti ir pasirinkti. Savaitės galas bus įtemptas, tačiau sekmadienį reikalai stabilizuosis.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūtų zodiako ženklo atstovų laukia kiek nuobodi savaitė. Atrodo, nei darbe nei asmeniniame gyvenime nevyks nieko naujo. Pirmąją savaitės dalį skirkite buitiniams reikalams bei kasdieniams darbams. Šiuo metu reikia dėti visas pastangas, siekti aukščiausių standartų bei tobulinti savo profesinius įgūdžius – net paprasčiausius darbus reikią stengtis atlikti tobulai.

Jei viską atliksite teisingai, jau savaitės viduryje laukia pelnyti nuopelnai – tai puikiai atsispindės jūsų finansuose. Antrąją savaitės dalį seksis sudarinėti vienkartinius sandėrius, palanku pirkti ar parduoti nekilnojamąjį turtą, investuoti į verslą, jo plėtrą. O savaitgalį bus visko – ir linksmybių, ir dramų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Didžiąją savaitės dalį vyraus smagios nuotaikos – Mergeles zodiako ženklo atstovus lydės sėkmė. Savaitės pradžioje daugiau dėmesio pareikalaus namai ir šeimos nariai, gali tekti aukoti savo interesus vardan jums brangių žmonių. Tačiau jau savaitės viduryje sulauksite atpildo – visas dėmesys bus skirtas jums.

Drąsiai kreipkitės su prašymais ir pasiūlymais – tiek kolegos, tiek vadovai bus nusiteikę geranoriškai. Tačiau pasistenkite realiai vertinti savo galimybes, kitaip teks nusivilti. Puikiai seksis sutarti su vaikais ir mylimaisiais, laukia daug smagių akimirkų drauge. Antrąją savaitės dalį reikės kibti į darbus, nebus kada galvoti apie pramogas. Tai geras laikas organizmo stiprinimui, sveikatinimosi procedūroms atlikti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pirmosios savaitės dienos palankios trumpoms kelionėms ir dalykiniam bendravimui. Mokėsite bendrauti su autoritetais, lengva bus įtikinti kitus savo teisumu. Gebėsite greitai išmokti naują informaciją, tad palanku kibti į mokslus, tobulinti savo profesinius įgūdžius. Su trečiadieniu prasidės sunkumai ir įtampos.

Savaitės vidurys nėra tinkamas finansiniams klausimams spręsti, venkite konfliktų su vadovais, valdžios atstovais ar teisėsauga – tai nesibaigs geruoju. Šiuo metu didesnė traumų ir smurto tikimybė, tad venkite bet kokių rizikų, neprovokuokite ginčų. Savaitės galas daug palankesnis ir džiugesnis – netrūks nei linksmybių nei romantikos.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Tai periodas, kuomet galite padidinti savo autoritetą, siekti profesinių aukštumų. Esminė užduotis – veikti. Jei delsite ir dvejosite – pražiopsosite palankias progas, o tuo lengvai pasinaudos jūsų konkurentai. Savaitės vidurys puikiai tiks bendravimui ir pažinčių mezgimui, telefonas netils, daugiau laiko reikės praleisti kelyje.

Reklamuokite savo veiklą, ieškokite naujų klientų bei reikiamų kontaktų – šiomis dienomis tai puikiai seksis. Tiesa, galimi didesni konfliktai su moterimis – nesivelkite į intrigas ir apkalbas. Ne pats tinkamiausias metas ir piniginiams reikalams – tikėtinos neplanuotos išlaidos, finansiniai nuostoliai. Savaitės gale aktualiausi taps šeimyniniai reikalai, galimos slogios nuotaikos.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pirmąją savaitės dalį Šauliams labiausiai rūpės finansiniai klausimai. Visais būdais ieškosite papildomų uždarbio šaltinių bei perspektyvių galimybių. Ką gi – jums seksis. Tačiau Šaulių zodiako ženklo atstovų problema – polinkis į avantiūras bei neapskaičiuotą optimizmą. Jei nesivadovausite šaltu protu ir racionaliai neapgalvosite savo galimybių, galite patirti rimtų nuostolių.

Šiuo metu palanku stiprinti šeimyninius ryšius, sėkmė lydės tolesnėse dalykinėse komandiruotėse. Savaitės galas grąžins prie kasdienių reikalų – kad ir kaip nesinorės, reikės susitelkti ties smulkiais, eiliniais darbais. Savaitgalį daugiau laiko skirkite kokybiškam poilsiui.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragio zodiako ženklo atstovų laukia aktyvus laikotarpis. Darbas vis darbą, nebus kada ilsėtis ir nuobodžiauti. Šiuo metu kils daugybė puikių sumanymų, sulauksite palaikymo iš aplinkinių, turėsite galimybę savo idėjas išbandyti praktikoje. Ožiaragiams, kaip visuomet, labiausiai norėsis dirbti ir siekti profesinių aukštumų – jiems tai puikiai seksis šiomis dienomis.

Jei įdėsite pakankamai atkaklių pastangų, laukia ne tik finansinė sėkmė, bet ir džiuginančios ilgalaikės perspektyvos. Intensyviausias ir perspektyviausias laikas – savaitės vidurys. Savaitės pradžia bus kiek lėtesnė – daugiau laiko skirkite apmąstymams ir planavimui. O savaitgalį galima bus švęsti pasiekimus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Tai laikotarpis, kuomet norėsis pabūti vienumoje, daugiau laiko skirti apmąstymams, įvykių retrospektyvai. Pirmąją savaitės dalį Vandenio zodiako ženklo atstovai bus itin paslaptingi ir uždari, vyraus pesimistiškos nuotaikos, polinkis gailėtis savęs.

Daugelis gali pasiduoti pagundoms svaigintis. Jei norite šį periodą išnaudoti prasmingai – leiskitės į savianalizę, tobulėkite dvasiškai ar išvykite į trumpą kelionę svetur. Su penktadieniu reikalai ims taisytis. Ir aplinkybės dėliosis palankiau ir patys nebebūsite tokie niūrūs. Vėl grįš jėgos ir pasitikėjimas savimi, norėsis imtis naujų sumanymų, dalytis savo idėjomis.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Savaitės pradžioje gali iškilti šiokių tokių nesusipratimų darbo aplinkoje. Venkite konfliktų su autoritetais – verčiau nusileiskite. Didžiąją savaitės dalį stengsitės realizuoti savo profesinius sumanymus, ieškosite bendraminčių ir rėmėjų. Šiuo metu palanku dalytis savo idėjomis su aplinkiniais, jungtis į kolektyvą, pasitelkti bičiulius į pagalbą.

Tiesa, kruopščiai apgalvoti planai gali imti ir staiga pasikeisti – bet viskas išeis tik į gerą. Pasistenkite visus svarbiausius darbus bei dalykinius susitikimus susiplanuoti iki penktadienio. Savaitės galas kiek niūrokas, sunku bus apsispręsti ir pasirinkti teisingai. Šiomis dienomis verčiau susitelkti į kokybišką poilsį bei dvasinį tobulėjimą.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius