Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Savaitės horoskopas – rugsėjo 17–23 d.

Nauja savaitė – nauji iššūkiai.
Moteris parke
Moteris parke / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Impulsyvumo ir ryžto nestokojantys Avinai šią savaitę bus dar azartiškesni ir drąsesni, tai ypač pasakytina apie pirmąją savaitės dalį. Iki pat savaitės vidurio mintys suksis tik apie darbus - pats laikas keltis dalykinius tikslus ir įgyvendinti profesinius sumanymus. Šiuo metu būsite itin ambicingi, norėsis viską atlikti tobulai, sieksite būti geriausiais.

Nebijosite konkurencijos, o kartais, net patys ją provokuosite. Antradienis ir trečiadienis puikiai tiks dalykiniams susitikimams rengti, tačiau nepamirškite išlikti taktiškais, venkite familiaraus bendravimo. Iki pat savaitgalio lydės kolegų ir bičiulių palaikymas, tai palankus laikas viešai pristatyti savo idėjas. O štai savaitgalį norėsis atsiriboti nuo visų problemų, pasinerti į savianalizę, pailsėti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Savaitės pradžia gali būti įtempta ir nemaloni, tačiau kuo toliau, tuo labiau situacija gerės. Palankiausios savaitės dienos bus antradienis ir trečiadienis. Šiuo metu tinka keliauti, spręsti juridinius reikalus, planuoti rimtus pokalbius su autoritetais, kreiptis į valstybines, švietimo įstaigas.

Tai laikas, kuomet aplinkybės dėliosis palankiai, sulauksite palaikymo iš šalies. Tačiau nesitikėkite, jog nereikės įdėti pastangų savo tikslams įgyvendinti. Savaites gale didesnė konfliktų tikimybė darbo aplinkoje, ypač su vadovais. Pasistenkite būti nuolankesni ir sukalbamesni šiuo metu. Savaitgalis puikiai tiks bičiulystei, ateities planams koreguoti, tikėtinos intriguojančios pažintys.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Didžiąją savaitės dalį jausite priespaudą ir būtinybę paklusti. Bus sunku išreikšti savo valią, galite pradėti abejoti savimi ir savo idėjomis. Iki pat trečiadienio bus kritiškas laikas, šiuo metu reikia vengti konfliktų, nesivelti į intrigas ir nepasiduoti norui viską daryti paskubomis.

Jei mąstysite strategiškai ir orientuositės į ilgalaikes perspektyvas – pavyks išvengti apmaudžių klaidų ir skubotų sprendimų. Savaitės galas - daug giedresnis, aplankys puikios įžvalgos ir sumanymai. Tačiau visos užduotys pareikalaus nemažų pastangų, susidursite su kliūtimis ir pasipriešinimu. Savaitgalį labiausiai rūpės dalykiniai reikalai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžių zodiako ženklo atstovai turės daug palankių progų šią savaitę. Pirmąją savaitės dalį spręsis klausimai susiję su svarbiomis partnerystėmis ir susitarimais. Tai palankus metas juridiniams procesams pradėti, tarpininkavimui, deryboms. Kad ir kuo užsiimtumėte, stenkitės išlikti dalykiški ir profesionalūs – taip pavyks sudaryti tinkamą įvaizdį reikiamų žmonių akyse.

Savaitės galas bus įtemptas, šiuo metu būsite linkę pervertinti savo galimybes, tad verčiau neprisiimti daugiau įsipareigojimų, nieko nežadėti. Lūkesčiai bus itin nerealistiški, tad tikėtini nusivylimai. O štai savaitgalį gali aplankyti sėkmė, ypač, jei elgsitės nestandartiškai, išbandysite naujus dalykus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Laukia nelengva savaitė, tačiau jei sukaupsite visą valią ir negailėsite pastangų, ji gali būti labai produktyvi. Sėkmingiausias laikas – pirmadienio pirmoji pusė. Vėliau rūpesčių ir darbų vis daugės, rutina pasiglemš visas jūsų mintis. Iki pat trečiadienio reikės triūsti ir siekti aukščiausių standartų, tai nebus nei smagu, nei lengva.

Šiuo metu mokysitės nuoseklumo, nuolankumo ir paklusnumo. Tie, kas nenorės mokytis savo noru – bus priversti. Nuo antradienio iki pat savaitės galo gali kamuoti nuovargis, nuolat trūks jėgų, tad būtina protingai pasiskirstyti darbus. Savaitės galas privers susirūpinti santykių tema – galimi konfliktai artimoje aplinkoje.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Darbo savaitė bus nepaprastai sėkminga ir produktyvi. Iki pat savaitės vidurio lydės sėkmė, lengvai realizuosite savo sumanymus, sulauksite palaikymo. Tai palankus laikas kūrybiniams projektams vystyti, siekti sportinių aukštumų, sandėrius sudarinėti ar rengti viešas prezentacijas.

Tiesa, ne kartą susidursite su būtinybe aiškiai nubrėžti ribas. Šiuo metu seksis teisiniai ir finansiniai reikalai. Atsiras laiko ir romantikai – galite sulaukti kvietimų į pasimatymus ar staigmenų iš mylimų žmonių. Ir patys būsite linkę į flirtą ir nuotykius. Savaitės galas privers labiau susirūpinti buitimi ir sveikata. O savaitgalį galimi didesni nesusipratimai partnerystėje.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Išliks didelė traumų ir konfliktų tikimybė, todėl reikia elgtis atsargiai ir išmintingai. Didžiąją savaitės dalį gyvensite revoliucinėmis nuotaikomis, norėsis pokyčių vardan pokyčių. Tai pavojinga pozicija, kuri gali pridaryti daugybę bėdų tiek asmeniniuose, tiek dalykiniuose santykiuose.

Nepasiduokite impulsams, elkitės sąmoningai, orientuokitės į ilgalaikes perspektyvas. Būsite neįprastai uždari ir susikaupę šiomis dienomis. Palanku susikoncentruoti į dalykinę veiklą, atkakliai siekti užsibrėžtų profesinių tikslų. Šiuo metu bus daugiau konfliktinių situacijų su vyriškosios lyties atstovais. Tačiau jau nuo ketvirtadienio reikalai ims gerėti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Savaitė prasidės džiugiomis naujienomis, lydės sėkmės nuojauta bei pokyčių troškimas. Neverta tikėtis grandiozinių permainų aplinkoje, tačiau vidinės transformacijos gali būti išties galingos. Šiuo metu išlošite, jei daugiau laiko skirsite vidiniam pasauliui - jausmų analizei, dvasiniam tobulėjimui.

Puikus laikas išsiruošti į nestandartinę, tolimą kelionę – grįšite apsivalę ir įkvėpti. Smagios ir netikėtos pažintys taip pat svarbus šios savaitės akcentas. Į gyvenimą staiga gali grįžti žmonės iš praeities, tikėtina, jog atsinaujins seni ryšiai. Sekmadienis bus labai svarbi diena - akylai stebėkite ir išmintingai vertinkite šios dienos ženklus bei įvykius.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Tai bus lengva ir nuotaikinga savaitė be didesnių sunkumų ar trukdžių. Didžiausia problema bus jūsų tingėjimas ir noras pabėgti nuo įsipareigojimų. Jei įveiksite šias silpnybes – viskas eisis puikiai. Pirmąją savaitės dalį labiausiai rūpės finansiniai reikalai – fortūna jums šypsosis.

Palanku investuoti – puikiai nuspėsite, kur slepiasi piniginė nauda. Savaitės viduryje bus daug veiksmo ir judesio, netrūks bendravimo, ne kartą teks tarpininkauti. Sandėriai ir susitarimai įvykę šiuo metu bus sėkmingi ir perspektyvūs, o užsimezgusios pažintys – naudingos. Savaitgalį labiausiai rūpės šeimyniniai reikalai. Geriausiai atsipalaiduoti padės jauki namų aplinka ir artimas ryšys.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Nors teks įveikti nemažai sunkumų, susidurti su pasipriešinimu, bet iki pat savaitės vidurio Ožiaragio zodiako ženklo atstovai bus nesustabdomi. Jokios kliūtys negalės jūsų sulaikyti, regis, sunkumai dar labiau motyvuos ir užgrūdins. Šiuo metu turėsite visas galimybes atskleisti geriausias savo Ožiaragio prigimties savybes.

Norėsis siekti aukščiausių profesionalumo standartų, nebėgsite nuo sunkumų, kelsitės ambicingus tikslus. Jei nesėdėsite rankų sudėję – sėkmė bus jūsų pusėje. Savaitės gale bus daugiau finansinių rūpesčių - galimi nuostoliai ar neplanuotos išlaidos. Savaitgalį teks nemažai bendrauti, tačiau nuotaiką temdys audringi ginčai.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pirmoji savaitės dalis dvelks nusivylimais ir pesimizmu. Regis, patys skandinsite save liūdesyje ir melancholiškose nuotaikose. Jūsų gyvenimas – tai jūsų atsakomybė, o visos problemos ir rūpesčiai tėra mūsų būties dalis. Noras gailėtis savęs gali paskatinti paguodos ieškoti svaigaluose, būsite linkę susikaupusį pyktį išlieti ant artimiausių žmonių.

Savaitės galas bus produktyviausias – regis, pavyks suimti save į rankas, vėl patikėti savo jėgomis. Visus svarbiausius darbus ir susitikimus planuokite ketvirtadienį ir penktadienį. Savaitgalį gali aplankyti finansinė sėkmė, tapsite minkštesni, nuolaidesni. Visą savaitę išlieka didelė traumų tikimybė.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pirmoje savaitės pusėje Žuvų zodiako ženklo atstovai bus aktyviausi ir produktyviausi. Šiuo metu imkitės to, kas svarbiausią. Visą savaitę išliks didesnė avarijų, traumų, vagysčių tikimybė, tad būkite atsargūs, akylai saugokite savo daiktus. Tikėtini dažnesni technikos, elektroninių prietaisų bei transporto priemonių gedimai.

Savaitės viduryje seksis realizuoti sumanymus, sulauksite palaikymo iš šalies. Tai puikus laikas prezentacijoms, viešoms kalboms, savo paslaugų ar veiklos reklamai. O štai savaitės galas - daug pasyvesnis, galimi slapti susitarimai ar slapta veikla. Šiomis dienomis palanku vykti į tolesnes keliones, vystyti santykius su kitų kultūrų atstovais. Savaitgalį būsite apdovanoti dėmesiu, vyraus pakilios nuotaikos.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius