Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Savaitės horoskopas – rugsėjo 24–30 d.

Astrologinė prognozė paskutinei rugsėjo savaitei.
Lietaus lašai
Lietaus lašai / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Sulig kiekviena ateinančios savaitės diena Avino zodiako ženklo atstovai jausis vis geriau ir geriau. Įtampų pastebimai sumažės, tapsite ramesni, pagaliau ims stabilizuotis visos gyvenimiškos situacijos, aiškesni ir nuspėjamesni taps ateities planai. Didesnė traumų rizika išliks iki pat rugsėjo galo. Šis periodas taip pat nėra tinkamas elektronikos prietaisams pirkti, dažniau susidursite su technikos gedimais, strigimais.

Pati intensyviausia ir produktyviausia bus savaitės pradžia, tiesa, pirmadienis – gana painus ir apgaulingas. Savaitės viduryje aplankys sėkmė piniginiuose reikaluose. O savaitės galas bus kupinas puikių naujienų ir smagių pažinčių.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Iki pat trečiadienio reikalai klostysis kaip ir anksčiau. Pirmąją savaitės pusę gali pasiteisinti projektai, sumanymai, susiję su užsieniu. Pirmadienis – tinkamas laikas viešai pristatyti savo idėjas, sulauksite palaikymo. O štai nuo antradienio prasideda periodas, kai verčiau veikti slapta, niekam per daug neafišuojant savo ateities planų.

Savaitės viduryje jausitės pakylėti ir kupini jėgų, norėsis dėmesio, prabangos, galimos netikėtos dovanos. Šiuo metu tinka pradėti gražinimosi procedūras, atnaujinti įvaizdį. Savaitės gale atsiras vis daugiau palankių progų, pradės dar labiau sektis. Ši savaitė pametės ne vieną įdomią ir perspektyvią pažintį.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Naują savaitę Dvynių zodiako ženklo atstovai pradės melancholiškomis nuotaikomis ir nostalgiškais prisiminimais – vis norėsis grįžti į praeitį, vyks įvykių retrospektyva. Vėliau nuotaikos keisis ir žvilgsnis nukryps į ateitį bei naujas perspektyvas. Savaitės viduryje palanku užsiimti grupine, komandine veikla. Šiuo metu būsite linkę konkuruoti ir lyderiauti, tačiau sugebėsite išlikti taktiški ir draugiški.

O štai savaitės galas bus jau visai kitoks, nesinorės niekur skubėti, labiausiai rūpės praktiniai dalykai. Savaitgalis – ir vėl aktyvus. Itin gerai jausitės savo kailyje, lengvai megsite naujas pažintis, tai puikus laikas išsiruošti į smagią išvyką su bičiuliais.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžio zodiako ženklo atstovų laukia kontrastinga savaitė. Pirmoji savaitės pusė bus įtempta ir niūri, aplinkybės klostysis ne jūsų naudai, susidursite su daugybe sunkumų, regis, nuolat gyvensite strese. Tai nėra palankus laikas keliauti, daug problemų laukia darbo aplinkoje, galimi itin audringi ginčai su vadovais ar kitais autoritetais. Šiomis dienomis didelė traumų ir nuostolių tikimybė, tad būtina elgtis itin sąmoningai, būti apdairiems.

Pirmadienis bus maloni išimtis. Savaitės gale tikėtinos naujos pažintys ir finansinė nauda, jus aplankys sėkmė, o patirtos skriaudos bus atlygintos su kaupu.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šią savaitę nedarykite jokių skubotų sprendimų, daugiau laiko skirkite apmąstymas ir situacijos analizei. Pasiteisins tik strateginis mąstymas, o impulsyvus elgesys ir nekontroliuojamos emocijos, atvirkščiai – pridarys labai daug bėdų ir nuostolių. Itin sudėtinga diena bus antradienis – pilnaties metas, šiuo metu būtina elgtis itin sąmoningai. Gali paūmėti chroniškos ligos, didelė traumų ir konfliktų tikimybė.

Regis, visa savaitė bus įtempta ir varginanti, rūpesčių netrūks nei namie nei darbe. Didžiausi nesusipratimai ir ginčai tikėtini artimoje aplinkoje, sunkiai seksis suprasti, priimti kitokią nei jūsų nuomonę. Kiek sėkmingesnis bus savaitgalis.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Savaitės pradžia ir savaitės galas bus sudėtingiausias ir labiausiai įtemptas metas. Iki pat savaitės vidurio svarbiausia tema bus santykiai – tikėtini konfliktai, ypač artimoje aplinkoje. Sunkiai seksis susitarti su aplinkiniais, norėsis kritikuoti ir ginčytis. Daugiau nesutarimų kels klausimai, susiję su bendrais pinigais, tikėtini susidūrimai su mokesčių inspekcija ar kitais teisiniais nemalonumais. Tinkamas metas grąžinti senas skolas, tačiau nepalanku skolintis ar skolinti pinigus.

Savaitės vidurys – palankesnis, šiuo metu imkitės to, kas svarbiausia. Ypač palanku tvarkyti finansinius reikalas, spręsti praktines problemas. Sekmadienis – pavojingiausia savaitės diena, nesivelkite į jokias rizikas.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šią savaitę Svarstyklės gali tikėtis kulminacijos, susijusios su santykių tema. Tai gali būti drastiškas išsiskyrimas arba lemtinga pažintis, tačiau tarpusavio ryšiai ir su tuo susijusios problemos bus pagrindinis visos savaitės akcentas. Pirmadienis prasidės suprastėjusia sveikata ir energijos trūkumu, tačiau jau nuo antradienio jėgos ir noras veržtis į priekį sugrįš.

Iki pat savaitės vidurio išliksite aktyvūs ir iniciatyvūs, lengvai eisite į pokyčius. Tiesa, tai palankesnis laikas darbų tąsai ar užbaigimui nei naujų projektų pradžiai. Savaitės galas bus gana rizikingas ir konfliktiškas, galimi finansiniai nuostoliai arba priverstinės išlaidos. O štai savaitgalis – džiugus, kupinas nuotykių.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Iki pat savaitės galo išvengsite keblumų ir nesusipratimų. Pirmąją savaitės dalį daugiausio dėmesio pareikalaus dalykinė veikla ir sveikatos klausimai. Nenumokite ranka į organizmo siunčiamus signalus, būtina atsižvelgti į kūno poreikius. Tai itin tinkamas laikas pradėti sveikatinimosi procedūras, koreguoti mitybą, imti sportuoti. Dėl įtempto protinio darbo galimi dažnesni galvos skausmai. Nuo ketvirtadienio santykiai ir su jais susiję reikalai taps aktualiausia tema. Daug bendrausite ir bendradarbiausite, galimi pelningi susitarimai, svarbių sutarčių pasirašymas. Savaitgalis bus gana įtemptas – didesnė ginčų, avarijų, vagysčių ir apgavysčių tikimybė.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šią savaitę turėtumėte gerai pagalvoti prieš ką nors žadėdami. Magės sudaryti gerą įspūdį ir visus padaryti laimingus, tad lengvai dalysite pažadus, o vėliau teks dėl to raudonuoti, tai ypač pasakytina apie savaitės pradžią. Savaitės viduryje aplankys romantiški išgyvenimai, norėsis flirtuoti, žavėti, vilios nuotykiai ir avantiūros.

Jau ketvirtadienį reikės surimtėti – nesusipratimai darbo aplinkoje ir profesinių rūpesčių lavina, vers atsakingiau pažvelgti į savo įsipareigojimus. Šiuo metu galimi sveikatos sutrikimai, nuovargio jausmas. O štai savaitgalį laukia naujos pažintys, tai bus aktyvus metas. Sekmadienį galimi nusivylimai susiję su vaikais ir mylimaisiais.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Savaitės pradžia bus itin sudėtinga. Antradienis – nepalankiausia ir pavojingiausia šios savaitės diena. Šiuo metu patirsite nemažai įtampų, būsite linkę konfliktuoti ir provokuoti kitus, bet patys labiausiai nuo to ir nukentėsite. Sunkumai lydės tiek namuose, tiek dalykiniuose reikaluose. Jūsų noras bet kokia kaina vadovauti ir dominuoti – atsisuks prieš jus. Šeimos nariams gali prireikti daugiau jūsų rūpesčio ir pagalbos, tačiau buitis ir įvairūs įsipareigojimai nepaprastai vargins.

Nuo savaitės vidurio ims labiau sektis, mažės atsakomybės, o pramogų ir nuotykių, atvirkščiai – daugės. Gali pasiteisinti rizikingi sumanymai. Savaitgalį galimi sveikatos sutrikimai.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šią savaitę būsite apdovanoti nuostabiomis įžvalgomis, aplankys ne viena originali mintis, tačiau savijauta nedžiugins, gali atsinaujinti chroniškos ligos. Vidinė būsena bus slogi, galimi įsiūčio priepuoliai, norėsis konfliktuoti, visiems įrodinėti savas tiesas, tai ypač pasakytina apie savaitės pradžią. Šiuo metu verčiau vengti viešų pasisakymų – jums trūks takto ir diplomatijos, liksite nesuprasti.

Antroje savaitės dalyje tikėtina daugiau rūpesčių artimoje aplinkoje – bus sunku susitarti su šeimos nariais. Šiomis dienomis seksis spręsti finansinius klausimus, investuoti, siekti praktinės naudos. Savaitgalis – itin džiugus, trauks nuotykiai ir linksmybės, netrūks romantikos ir flirto.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Padėti kietiems yra gerai, tačiau jei tos pagalbos reikalaujama nuolat, turėtumėte susimąstyti, kas čia ne taip. Nesileiskite išnaudojami ir nenustumkite savo poreikių į antrą planą. Tiek savaitės pradžia, tiek jos vidurys tinkami finansiniams reikalams spręsti. Fortūna jums šypsosis – seksis gauti praktinės naudos, galimos netikėtos dovanos ar piniginės įplaukos.

Savaitės viduryje laukia kelionė ar kitoks sėkmingas kontaktas su užsieniu. Savaitės galas – palankus romantiniams ryšiams puoselėti, gali užsimegzti išsvajoti santykiai. Šiuo metu tinka tvarkyti juridinius reikalus, megzti reikiamus kontaktus. O štai savaitgalį apie save primins buitiniai reikalai, daugiau ginčų ir nusivylimų laukia artimoje aplinkoje.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius