Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitės horoskopas – rugsėjo 4–10 d.

Su naujos savaitės astrologinėmis prognozėmis supažindina astrologė, dvasinio tobulėjimo centro „Sadhana“ įkūrėja Lana Kutkytė.
Zodiako ženklai
Zodiako ženklai / „Shutterstock“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitės pradžioje harmoniją darbe bei asmeniniame gyvenime gali susvyruoti dėl nevaldomų emocijų. Gali būti sunku susilaikyti nuo kandžių pastabų, kritikos aplinkiniams. Poreikis išsakyti viską, kas susikaupė per laiką ir jau senokai guli ant širdies, gali būti stipresnis už sveiko proto balsą. Nenustebkite, kuomet ir patys iš aplinkinių sulauksite priekaištų dėl savo netinkamo elgesio.

Antroji savaitės pusė jau visai kitoka: atslūgs įtampa, dėmesys kryps link pozityvių dalykų, pasimirš sunkumai. Naujus darbus pradėkite tik nuo rugsėjo 7 dienos.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmoji savaitės pusė nusimato dinamiška, darbinga, tačiau tai nebūtinai jums patiks. Darbo, susitikimų, skambučių ir žinučių gali būti tiek daug, kad neliks laiko niekam kitam. Pasistenkite susilaikyti nuo apkalbų, melo ar bet kokio tuščiažodžiavimo – kalbėkite tik tada, kada tai yra būtina. Taip išvengsite painių nesusipratimų.

Nuo trečiadienio galima pradėti naujus projektus, naujus santykius, gilintis į naują informaciją. Penktadienį ir šeštadienį puikus metas aplankyti giminaičius, pasirūpinti šeimos nariais, namų reikalais. Moterims – puikus saikas pasirūpinti savo grožiu.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Kas nori įtvirtinti savo pozicijas darbe, neturės progos tinginiauti ar smagiai leisti laiką. Ypač darbinga ir tuo pačiu įtempta gali būti pirmoji savaitės pusė, kuomet gali prireikti apginti savo nuomonę, prisitaikyti prie erzinančių kolegų ar apsimesti, jog nepastebėjote viršininko padarytos klaidos, neprotingo sprendimo.

Nuo savaitės vidurio atsiras vis daugiau progų realizuoti savo sumanymus ir pradėti naujus projektus. Nevenkite bendradarbiauti, pasidalinti idejomis su bendraminčiais, tačiau savaitgalį patartina veikti apdairiai ir nepasitikėti gautais pasiūlymais.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Iki trečiadienio skirkite dėmesio savo vidiniam pasauliui, įsiklausykite į intuicijos balsą bei išmintingų žmonių patarimus. Pavyks lengviau nei visuomet atrasti atsakymus į esminius savo gyvenimo klausimus, tereikės norėti išgirsti atsakymus.

Nuo trečiadienio ateis laikas judėti pirmyn visu greičiu. Patartina nebūti vienumoje, o lankytis įvairiuose renginiuose, būti matomiems bei aktyviai bendraujantiems. Palanku imtis veiklos, kuri būtų vienaip ar kitaip susijusi su užsieniu. Savaitgalį darbus galėsite suderinti su malonumais, tačiau šeštadienį svarbu sulėtinti tempą.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Panašu, kad gyvenimas nusprendė aiškiai parodyti jums tuos santykius ir veiklos sferas, kurios jau nebeatneša naudos. Tą galėsite nesunkiai pastebėti pirmosiomis savaitės dienomis, kuomet į paviršių išplauks seniai kauptos problemos, kurias atėjo metas pagaliau spręsti. Nebėkite nuo to – sunku gali būti tik iš pradžių, tačiau po kiek laiko suprasite, jog nebeliko sunkaus bagažo, kuris neleido greitai judėti pirmyn.

Savaitės antroji pusė nusimato dinamiška, tačiau žymiai sėkmingesnė, kupina aistros ne tik darbe, bet ir asmeniniame gyvenime.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Viena pagrindinių savaitės temų – santykiai. Pasistenkite kontroliuoti savo emocijas ir nepasakyti ko nors, dėl ko vėliau tektų pasigailėti. Jeigu turite antrąją pusę, protinga būtų nereaguoti į jos žodžius bei poelgius pernelyg karštakošiškai, kadangi vėliau galite sužinoti, kad situaciją ne tokia prasta, kokia jums pasirodė.

Ypač aktualu tą atsiminti pirmosiomis savaitės dienomis. Nuo savaitės vidurio pradėkite svarbius darbus – tam bus palakus metas. Energijos ir optimizmo turėsite tiek, kad nesunkiai susidorosite su užduotimis ir dar liks jėgų aktyviam laisvalaikui.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Atkreipkite dėmesį į organizmo siunčiamus signalus pirmosiomis savaitės dienomis, kadangi jie gali byloti apie problemas, susijusias su sveikata, kurios turėtų būti sprendžiamos kuo greičiau. Puikus metas peržiūrėti savo mitybos įpročius bei sudaryti dienotvarkę, kuri leistų veikti produktyviau.

Antrąją savaitės dalį darbus suderinkite su asmeniniu gyvenimu. Nepalikite savo partnerio be dėmesio. Jeigu esate vieniši, tai neblogas metas naujiems santykiams kurti, skirti pasimatymus bei padaryti kažką, kas leistų turėti sėkmingą partnerystę.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nors šios savaitės pradžioje ir gali užlieti niūrios nuotaikos bangos, tačiau greičiausiai reikalai klostysis pakankamai neblogai. Nors ypatingų stebuklų gali ir neįvykti, tačiau ir didelių sunkumų irgi pavyks išvengti. Savaitės viduryje vyraus nuostata, kad gyvenimas turi būti kaip šventė.

Susikaupti ties nuobodžiais darbais gali būti pernelyg sunku, o pasistengti save priversti daryti kažką, ko nenorite, nematysite reikalo. Vis dėlto ilgam atsitraukti nuo pareigų greičiausiai nepavyks ir savaitės pabaigą teks nudirbti tuos darbus, nuo kurių norėjote išsisukti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pirmoji savaitės dalis įdomi tuo, kad jos metu tarsi savaime suvoksite, ką turite daryti, kur eiti, kur patobulėti, ko atsisakyti ir ką įsileisti į savo gyvenimą, kad šis taptų išties prasmingas. Žinoma, tai nereiškia, kad turite tuoj pat pradėti aktyviai veikti ir keisti viską savo gyvenime, tačiau svarbu neužmiršti gautų suvokimų ir likimo ženklų ir tinkamam laikui esant juos įkūnyti.

Antrąją savaitės dalį vyraus romantiškos nuotaikos, noras flirtuoti, įsimylėti, eiti į pasimatymus bei pasinerti į panašius gyvenimo malonumus. Šeštadienį neskirkite jokių svarbių darbų ar pasimatymų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Nestigs energijos bei noro nuveikti kažką naudingo. Vis dėlto pasistenkite svarbiausius darbus pradėti nuo trečiadienio, o dar geriau – nuo ketvirtadienio. Savaitės pradžioje neįsivelkite į žodžių karą ar apkalbas, nepasiduokite provokacijoms. Geriausia būtų kuo daugiau laiko praleisti vienumoje, nors aplinkybės gali tam pasipriešinti.

Piniginiai reikalai klostysis permainingai, tad prieš išlaidaujant vertėtų gerai apsvarstyti savo ketinimus. Savaitgalį prasminga būtų leisti sau pabūti ramioje aplinkoje, pasidžiaugti gamtos grožiu, praleisti laiką su artimaisiais.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Veikla, pradėta iki trečiadienio, gali neduoti apčiuopiamų rezultatų, tad aktyviai veikti pradėkite tik nuo savaitės vidurio. Svabi tema taps pinigai, tad normalu, jei atsirastų siekis užsitikrinti sau finansinį stabilumą. Visgi jie nenukris iš dangaus savaime, tad teks dėl jų pasistengti ir gana įtemptai dirbti.

Puikus metas suskaičiuoti savo pajamas ir išlaidas, pagalvoti apie didesnį uždarbį, kreiptis į viršininką dėl šio klausimo. Penktadienio vakaro bei šeštadienio pasiūlymai ir susitarimai greičiausiai bus beverčiai, o gal net ir pavojingi, nešantis savyje užslėptus pavojus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pirmosiomis savaitės dienomis norėsis kritikuoti aplinkinius, priekaištauti dėl jų elgesio su jumis, atkakliai įrodinėti, kad viską reikią daryti taip, kaip sakote jūs. Energijos tikrai nestigs, tačiau ji gali būti veikiau griaunanti nei kurianti. Emocijos greičiausiai bus itin sunkiai suvaldomos, o tai gali atnešti nemažai sumaišties santykiuose, tad jei nenorite skaudžių pasekmių – valdykite save.

Puiki priemonė išsikrauti nuo emocijų sankaupos – sportas. Šiomis dienomis jis jums puikiai pavyktų. Svarbu žinoti, jog penktadienio kritika bei komplimentai jums greičiausiai bus tiesa.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius