Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitės horoskopas – spalio 23–29 d.

Sėkmingos paskutinės spalio savaitės!
Rytinė šalna Vilniuje
Rytinė šalna Vilniuje / Luko Balandžio / 15min nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Tai gali būti viena produktyviausių savaičių šį mėnesį, tačiau tik tuo atveju, jei aiškiai žinote, ko norite. Konkretūs tikslai, susitelkimas ir veiklumas leis neatsitraukti net ir tais atvejais, kai ne viskas klostysis taip, kaip planavote.

Pirmosiomis savaitės dienomis būsite kupini optimizmo ir gebėsite įkvėpti aplinkinius, užsitikrinti svarbių, daug įtakos turinčių žmonių pagarbą bei pagalbą. Savaitės viduryje teks imtis rimtų darbų ir prisiimti atsakomybę už savo veiksmus. Profesionalumas šiuo metu bus būtinas, todėl imkitės tik tų darbų, kuriuos gerai išmanote. Savaitės pabaiga leis darbą suderinti su malonumais.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmoji savaitės dalis paskatins jumyse gilias transformacijas, kurios vers suvokti, kad metas kai kurias gyvenimo sferas keisti iš esmės. Su kai kuriais dalykais teks atsisveikinti arba gerokai juos pakoreguoti – tai gali būti emociškai skausminga, tačiau neišvengiama.

Po kurio laiko pajusite, jog kažko pabaiga atėjo tam, kad galėtų atsirasti laisvos vietos naujiems dalykams. Antroji savaitės dalis nusimato stabili, darbinga ir teikianti daug galimybių karjeroje. Paskutinės savaitės dienos daug žadančios tiems, kurie siekia paaukštinimo arba ieško naujo darbo. Tiesa, meilės sferoje vyraus gana šaltas fonas, tad susitelkite į darbus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Jei norite būti sėkmingi ir savaitę išnaudoti produktyviai, nevenkite kitų žmonių pasiūlymų ir pagalbos. Vienumoje bus sunku nuveikti ką nors reikšminga, tad pasitelkite aplinkinių siūlomą pagalbą ir laimėsite daugiau, nei tikitės.

Pirmoji savaitės dalis skatins galvoti ne tik apie darbą, bet ir skirti dėmesio asmeniniam gyvenimui. Tai puikus metas tiek ieškantiems antrosios pusės, tiek ir ją turintiems. Neblogai pavyks sutvirtinti ryšį su jums tinkančiu žmogumi, suprasti vienam kitą ir pajusti bendras ateities perspektyvas. Antroji savaitės dalis skatins susidomėjimą rimtais mokslais, tolimomis kelionėmis ir verslo plėtra.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmosios savaitės dienos bus apkrautos darbais, pareigomis, rūpesčiais dėl tvarkos darbe ir namuose. Bendraudami venkite aštrios kritikos, net jei kas nors ypač stipriai erzins ar ką nors darys netaisyklingai. Jūsų neatsargiai ištarti žodžiai gali negatyviai paveikti santykius, net jei tai ir nebus pastebėta iš karto.

Savaitės viduryje pasijusite labiau pastebimi, gal net populiarūs, tad pasistenkite elgtis ir atrodyti tinkamai, prisitaikykite prie aplinkos ir jos diktuojamų sąlygų. Paskutinės savaitės dienos nevienareikšmiškos, nes vienu metu gali vykti tiek teigiami, tiek neigiami dalykai. Tai svarbių pokyčių metas, tad būkite stiprūs ir priimkite juos drąsiai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmosiomis savaitės dienomis galite justi poreikį atsitraukti nuo sunkių darbų ir skirti laiko tiems dalykams, kurie jums teikia džiaugsmą. Sunkūs darbai, kurie jūsų nedomina, klostysis sunkiai, judės lėtai arba nejudės visiškai, todėl protinga būtų juos planuoti savaitės viduryje, kai su būtinomis pareigomis susitvarkysite be jokio vargo.

Paskutinės savaitės dienos tinkamos tiek verslo susitikimams, tiek ir meilės pasimatymams, tačiau tik tuo atveju, jei siekiate rimto ryšio. Paviršutiniškas požiūris į santykius bus greitai pastebėtas ir netoleruojamas, tad arba bendraukite rimtai ir nuoširdžiai, arba nebendraukite visai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pirmoji savaitės dalis suformuos situacijas, kurios skatins daugiau dėmesio skirti asmeniniam gyvenimui ir artimiausiems žmonėms. Turėsite galimybę įsitikinti, kad šalia jūsų yra tų, kuriais galite pasitikėti. Tai vaisingas metas tiems, kurie siekia suformuoti naują arba sutvirtinti jau esamą meilės ryšį.

Nevenkite skirti pasimatymo patinkančiam žmogui arba priimti pakvietimą. Taip pat palankus metas siekiantiems susilaukti vaikų. Antroji savaitės dalis jau visai kitokia: užplūs pareigos, nuobodūs, tačiau būtini darbai, rūpesčiai dėl smulkmenų, kurias būtina sutvarkyti. Organizmas gali ypač jautriai reaguoti į netinkančius maisto produktus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Savaitės pradžia bus intensyvi ir kupina skubėjimo, tačiau tuo pat metu gali kilti noras veikti paviršutiniškai. Protingiausia užsiimti smulkiais reikalais, kuriuos įmanoma greitai užbaigti, nes gali lydėti kantrybės ir rimtumo stoka.

Vaisingas metas tiems, kurie ketina tvarkyti dokumentus arba planuoja pradėti naujus mokslus. Savaitės viduryje puikiai klostysis namų ruošos darbai, persikraustymas, remontas ir panašūs reikalai, susiję su nekilnojamuoju turtu. Paskutinės dienos atneš romantiškų nuotaikų ir situacijų. Meilė gali ne juokais apsukti galvą, tad šiuose reikaluose nevenkite pasiteirauti kito žmogaus nuomonės apie savo aistros objektą.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pirmosiomis dienomis sugebėsite įgyvendinti savo planus tiek profesinėje srityje, tiek asmeniniame gyvenime. Vis dėlto būkite atsargūs spręsdami finansinius reikalus. Šiomis dienomis nepatartina skolintis arba skolinti kitiems, nes greičiausiai teks ilgai laukti grąžos.

Savaitės viduryje lauks daugybė susitikimų, naujų pažinčių, netolimų kelionių, komandiruočių. Atsigręžkite į savo turimas žinias apie jums aktualius dalykus ir pagalvokite apie galimybę pasimokyti naujų dalykų. Savaitės pabaigoje galite pajusti, kad skirdami didžiulį dėmesį karjerai, darbams ir mokslams visiškai apleidote savo namus, buitį. Pats metas tuo pasirūpinti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Ateities perspektyvos atrodys itin palankiai. Šią savaitę jūsų kūrybinis potencialas atsiskleis maksimaliai, stiprės jūsų autoritetas, kils naujų sumanymų ir idėjų, tad jums tereikia šį laikotarpį išnaudoti tinkamai ir paieškoti naujų perspektyvų savo veiklai plėtoti.

Palankus metas siekti didesnio meistriškumo darbe, išeiti į viešumą. Savaitės viduryje į jūsų gyvenimą gali ateiti sėkmingas, gerą vardą turintis asmuo, kurio dėka pagerinsite savo materialinę padėtį. Paskutinės savaitės fonas skatins ieškoti naujų kelių, naujos veiklos, prasmingo bendravimo. Svarbu bus gebėti pasikliauti aplinkiniais ir neatsiriboti nuo jų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmosios savaitės dienos nusimato kaip gana įtemptas, nervingas periodas, nors didelių pavojų dėl sveikatos kilti neturėtų. Būsite lengviau emociškai pažeidžiami ir lengviau pasiduodantys įvairioms pagundoms. Daugiau laiko skirkite ramiam poilsiui, mėgaukitės sau maloniais dalykais.

Likusios savaitės dienos jau visai kitokios – tai vienas palankesnių mėnesio periodų, kuris žada palankias finansines galimybes. Taip pat palankiai klostysis reikalai, susiję su mokslu, reklama, savo talentų pristatymu didesnei visuomenės daliai. Puikus metas pradėti naujus projektus arba naujus santykius.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pirmosios savaitės dienos tinkamos mokslams, kvalifikacijai kelti, ypač jei jaučiate, kad trūksta kompetencijos. Didelė tikimybė, kad sulauksite įdomių, nestandartinių pasiūlymų, kurie domins ir baugins tuo pat metu. Viduje jausite poreikį veiklumui, tad pasistenkite įsiklausyti į aplinkos pasiūlymus ir nebijokite priimti naujovių – su viskuo susidorosite nesunkiai.

Savaitės viduryje galimos paslaptys, neištikimybė, apkalbos, slaptos intrigos, tad šiuo laiku pasistenkite neskirti sunkių darbų. Paskutinėmis dienomis galite susilaukti didesnio savo veiklos įvertinimo. Skirkite dėmesio savo įvaizdžiui kurti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pirmąją savaitės dalį sudarykite sau profesinio kilimo planą, aiškią strategiją ir net dienotvarkę, kuri atneštų daugiau tvarkos kasdienybėje. Palankus metas atrasti didesnes darbo galimybes arba pereiti į naują darbo vietą. Nebijokite savęs reklamuoti, išreikšti, pagerinti savo padėtį.

Kurkite savo įvaizdį drąsiai – aplinka jus palaikys. Antrąją savaitės dalį pajusite poreikį užsiimti tais dalykais, kurie daro gyvenimą prasmingesnį, nors galbūt ir neatneša materialios naudos. Šių dienų sėkmės raktas – jūsų pasiruošimas paleisti neefektyvias veiklas, apsivalyti nuo laiką ir energiją atimančių santykių.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius