Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitės horoskopas – spalio 28–lapkričio 3 d.

Priešakyje nelengvas periodas – reikia elgtis itin išmintingai. Pirmadienį Skorpiono Zodiako ženkle įvyksianti jaunatis atvers ne tik naujas galimybes, bet lems ir didesnius iššūkius. Visą savaitę išliks didelė traumų, konfliktų tikimybė. Situacijos nelengvina ir tai, kad Merkurijus – planeta, atsakinga už komunikaciją, transportą, kanceliarinę, kasdienę veiklą, ims judėti reversu. Tai lems daugiau nesusipratimų bendravime, gali išryškėti anksčiau padarytos klaidos, strigs šiuo metu pradėti procesai. Daugiau laiko skirkite savianalizei, įvykių retrospektyvai.
Moliūgų dekoras
Moliūgų dekoras / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Dalykiniai reikalai, buities rūpesčiai ir toliau slėgs jūsų pečius, reikės viską suspėti. Savaitės eigoje galimi fiziniai ir psichologiniai persitempimai, dažniau kamuos galvos skausmai ir nuovargis – būtinai skirkite laiko kokybiškam poilsiui.

Savaitės pradžioje įvyks jaunatis, gali atsiverti naujos finansinės galimybės, tačiau norint realizuoti savo sumanymus reikės įveikti ne vieną sunkumą. Kiek palankesnis bus periodo vidurys – sėkmė dažniau užsuks į jūsų kiemą. Tai palankus metas tolesnėms kelionėms planuoti, juridiniams reikalams tvarkyti, pasiteisins reklama. Savaitės galas įtemptas – smarkiai išaugs traumų, konfliktinių situacijų tikimybė.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Savaitės pradžia tinkama prezentacijoms, susitarimams tvirtinti. Jei elgsitės taktiškai ir diplomatiškai, pavyks su bet kuo susitarti. Tiesa, asmeninių santykių fronte galima įtampa, audringi santykių aiškinimaisi.

Periodo viduryje palanku tvarkyti finansinius reikalus, seksis organizuoti bendrą biudžetą. Savaitės gale smarkiai keisis nuotaikos, prioritetai, tapsite pastebimai optimistiškesni. Galite sulaukti perspektyvių pasiūlymų, kvietimų keliauti. Tai geras laikas asmeniniam tobulėjimui, tačiau nerekomenduojama prisiimti ilgalaikių įsipareigojimų – labai tikėtina, kad dar nežinote visų reikalo detalių.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitės pradžia bus gana nuobodi ir pilka – geriausia susikoncentruoti ties kasdieniais, žinomais darbais. Tinkamas laikas įvaizdžiui atnaujinti, sveikatinimosi procedūroms atlikti. Pirmosiomis periodo dienomis išryškės silpnosios charakterio savybės – tai puikus metas sąmoningam darbui su savimi.

Ties savaitės viduriu visi reikalai ims strigti, tikėtina, kad atsinaujins senos problemos, išlįs anksčiau padarytos klaidos. Tai ne laikas svarbiai dokumentacijai tvarkyti, susitarimams tvirtinti ir didesnėms investicijoms, tačiau galimi sėkmingi pardavimo sandoriai. Savaitės gale šnekiausi Zodiako atstovai taps pastebimai uždaresni, niūresni, dažniau norėsis atsiriboti, pabūti vienumoje.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmadienį įvyksianti jaunatis įneš gryno vėjo gūsį į jūsų gyvenimą, suteiks naujų jėgų. Deja, ne viskas eisis taip, kaip norėtųsi, – savaitės pradžioje galimi ne pačios maloniausios staigmenos, tikėtinos šokiruojančios naujienos, būsite priversti daryti nelengvus sprendimus. Svarbu neskubinti įvykių, labai gerai apgalvoti savo žodžius ir veiksmus.

Savaitės viduryje vyraus pakilios nuotaikos, netrūks malonaus bendravimo, naujų pažinčių. Tai tinkamas laikas grįžti prie senų, ilgai atidėliotų reikalų. Šiuo metu netrūks ir linksmybių – nepraraskite saiko, kitaip galite pakenkti savo sveikatai. Periodo gale visas dėmesys bus skiriamas tarpusavio santykiams.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmoji periodo pusė bus gana įtempta – venkite rizikų ir neapgalvotų veiksmų, neskubėkite priimti atsakingų sprendimų. Savaitės pradžioje Liūto Zodiako ženklo atstovai bus linkę elgtis drastiškai – nebus lengva suvaldyti įsisiautėjusias emocijas, tapsite itin principingi, nelankstūs. Didžiausių dramų galima tikėtis tarpusavio santykiuose. Šiuo metu nerekomenduojama tvarkyti finansinius reikalus.

Ties penktadieniu aistros rims, atsiras daugiau palaikančių veiksnių. Savaitės galas tinkamas tolimoms, egzotiškoms kelionėms planuoti, palanku spręsti svarbius dalykinius klausimus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Svarbiausius reikalus ir naujus startus planuokite savaitės pradžioje – veliau visi reikalai ims strigti, kai kurie procesai gali ir visai sustoti. Pirmosios periodo dienos tinkamos komunikacijai, mokslams, galimos sėkmingos komandiruotės, naudingos pažintys.

O štai ties savaitės viduriu prasideda stagnacija, gali atsinaujinti senos problemos, išryškėti anksčiau padarytos klaidos. Jūsų Zodiako ženklo valdovui (Merkurijui) keičiant kryptį gali smarkiai keistis ir jūsų prioritetai, tikslai, kasdienybė. Šiuo metu daugiau dėmesio pareikalaus vidiniai išgyvenimai, norėsis skirti laiko giliems apmąstymams.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šią savaitę Svarstyklių Zodiako ženklo atstovai gali sulaukti svarbių žinių, galbūt susijusių su finansiniais reikalais. Periodo viduryje tvarkysite svarbius dokumentus, daug bendrausite, deja, ne viskas eisis taip, kaip norėtųsi, – daugelis procesų sulėtės, atsiras įvairių trukdžių. Gali išryškėti nesusipratimai komunikacijoje – įsitikinkite, kad kiti gerai suprato jūsų žodžius, atidžiai tikrinkite ateinančią ir išeinančią informaciją.

Nepaisant sunkumų vyraus pakilios nuotaikos, dėmesys kryps į ateities perspektyvas. Tai geras laikas tolimoms kelionėms, tarptautiniams santykiams puoselėti. Savaitės gale tikėtinos buities problemos, padaugės konfliktinių situacijų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Jau savaitės pradžioje galima tikėtis pokyčių asmeniniame gyvenime ir piniginiuose reikaluose. Pirmadienį įvyks jaunatis Skorpiono Zodiako ženkle – tai suteiks galimybę atsinaujinti, kažką koreguoti. Į gyvenimą gali sugrįžti žmonės iš praeities – turėsite progą išsiaiškinti senus tarpusavio nesutarimus. Daugiau dėmesio skirkite savo savijautai, rūpinkitės ne tik kūnu, bet ir vidiniu pasauliu.

Periodo viduryje prasidės įtampa, aplinkybės reikalaus greitų sprendimų, o tai gali lemti apmaudžias klaidas. Savaitės gale smarkiai išaugs traumų, konfliktinių situacijų tikimybė, venkite bet kokių rizikų, ekstremalių veiklų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Beveik visą savaitę Šaulio Zodiako ženklo atstovai gali jaustis tarsi šapelis vėjyje – mėtomi ir vėtomi į skirtingas puses. Šiuo metu teks dažniau prisitaikyti, plaukti pasroviui, mažai kas priklausys nuo jūsų valios. Pirmadienį įvyksianti jaunatis lems svarbias pažintis, tikėtini susidūrimai su žmonėmis iš praeities, gali atsiskleisti anksčiau nuo jūsų nuslėptos detalės.

Savaitės viduryje venkite prisiimti ilgalaikius įsipareigojimus, mažiau žadėkite – laikas tam itin nepalankus. Paskutinėmis periodo dienomis netrūks veiksmo, būsite pasiruošę ryžtingai siekti užsibrėžtų tikslų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Daugiausia nesusipratimų ir rūpesčių laukia pirmosiomis savaitės dienomis. Deja, pirmadienį įvyksianti jaunatis atneš ne tik perspektyvių galimybių, bet ir naujų iššūkių. Negalima skubėti, pasiduoti impulsams – išlieka didelė traumų, konfliktinių situacijų tikimybė. Ypač atsakingai tvarkykite finansinius reikalus.

Savaitės viduryje ims labiau sektis, gali įvykti naudingi susitarimai, pelningi pardavimo sandoriai. Tiesa, periodas visai netinkamas naujiems startams – šiuo metu prasidėję procesai nuolat strigs, bus sunku realizuoti turimus sumanymus. Nesiveržkite taip smarkiai į ateitį, daugiau laiko skirkite įvykių retrospektyvai, būtinoms korekcijoms atlikti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Įtempta savaitės pradžia gali kaip reikiant išbalansuoti nervų sistemą, lemti sveikatos sutrikimus. Ieškokite protingos pusiausvyros tarp darbų ir poilsio, nesistenkite visų darbų atlikti iš karto. Sudėtingiausia periodo diena bus antradienis – jus gali pasiekti šokiruojančios naujienos, būsite priversti imtis neatidėliotinų veiksmų. Šiuo metu smarkiai išaugs traumų, avarinių situacijų tikimybė, dažniau ges, duš elektronikos prietaisai.

Savaitės viduryje netrūks provokacijų, galimi audringi konfliktai. Kiek ramiau taps periodo gale – galėsite skirti daugiau laiko savo pomėgiams. Ieškokite kokybiškų atsipalaidavimo būdų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Savaitės pradžioje neplanuokite nieko pernelyg reikšmingo – labai didelė tikimybė, kad planai ir sumanymai nepasiteisins, o svarbūs susitikimai taip ir neįvyks. Šiuo metu reikėtų daugiau dėmesio skirti sveikatai stiprinti, ligų profilaktikai. Pirmosiomis periodo dienomis gali užsimegzti įspūdingos pažintys su autoritetingais žmonėmis.

Savaitės viduryje ant jūsų pečių užgrius darbų lavina, gali prireikti kreiptis pagalbos, patarimo. Tai tinkamas laikas reklamai, prezentacijoms. Tiesa, galimi nesusipratimai komunikacijoje, tad atidžiai tikrinkite ateinančią ir išeinančią informaciją. Savaitės gale smarkiai išaugs jūsų populiarumas, netrūks norinčių palaikyti jums kompaniją.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius