Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Savaitės horoskopas – vasario 19–25 d.

Ką žada žiemiška savaitė?
Laiminga mergaitė
Laiminga mergaitė / „Fotolia“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Norėsis laisvės ir nuotykių, tačiau darbiniai įsipareigojimai garsiai primins apie save. Galite jaustis tarsi spąstuose. Trūks įprastos energijos ir aktyvumo. Dėl noro maištauti ir nesugebėjimo paklusti autoritetams, galimi rimti konfliktai darbe. Geriausia, ką galite padaryti šią savaitę, tai išmokti patylėti, paklusti ir prisiimti atsakomybę už savo veiksmus.

Didžiausia konfliktinių situacijų tikimybė savaitės pradžioje. Savaitės vidurys vis dar įtemptas, tačiau jausitės pasitikintys savimi, stabiliai stovintys ant žemės. Dėl tokios įtemptos savaitės, savaitgalį jausitės išsekę ir pavargę. Nepasiduokite norui gailėtis savęs. Labai svarbu gerai pailsėti, išsimiegoti. Išlikite pozityvūs.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nuostabi savaitė laukia Jaučių. Planetų steliumas Žuvų zodiako ženkle suaktyvina jūsų vienuoliktą būstą, siejama su netikėta sėkme, draugų palaikymu, svajonių realizacija. Labai gali būti, jog šią savaitę pagaliau realizuosite projektą apie kurį ilgai svajojote arba ties kuriuo ilgai dirbote. Draugai, įvairios bendruomenės turės daug didesnę įtaką jūsų gyvenimui šią savaitę.

Nors savaitės pradžia gali būti labai įtempta bei žadanti netikėtumų, savaitės vidurys jus apdovanos. Tai gali būti tiek materialios, apčiuopiamos dovanos, tiek paaukštinimas ar viešas pripažinimas. Savaitgalį jausitės pakankamai energingi, tačiau galimi konfliktai su artimais bičiuliais ar šeimos nariais.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Stipriausią įtaką šią savaitę Dvyniai pajaus karjeros temoje. Puikus laikas pasinaudoti neįtikėtinai stipria Žuvų zodiako ženklo energija ir skirti laiko įsivaizduoti, pasvajoti apie savo svajonių darbą. Vizualizuokite save sėkmingai kopiančius karjeros laiptais, dirbančius tai, ko iš tiesų norite. Skaitykite įkvepiančias knygas apie kitų žmonių sėkmės istorijas. Šią savaitę turite progą tai materializuoti, pritraukti į savo gyvenimą.

Savaitės pradžia palanki megzti kontaktus, naujai informacijai įsisavinti. Savaitės vidurys gana įtemptas. Reikėtų pasaugoti sveikatą, didesnė traumų, avarijų tikimybė. Užtat laukia džiugus savitgalis, jausite harmoniją tiek savo vidinėje būsenoje, tiek savo aplinkoje.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Savaitės pradžioje galima kelionė į užsienį arba kažkoks kitoks kontaktas su užsienio kultūromis, užsieniečiais. Neužsisklęskite savyje, priimkite žmones, galimybes, taip pat ir iššūkius, kuriuos jums siunčia gyvenimas. Būtent tai padės plėsti pasaulėžiūrą, pereiti į aukštesnį sąmoningumo lygį. Nebėkite nuo gyvenimo užsidarydami tarp savo keturių sienų. Jei būsite atviri gyvenimui, gausite atsakymą į jau seniai jus kamuojantį klausimą ar sprendimą įsisenėjusiai problemai.

Savaitės vidurys tinka aktyviai veiklai, svarbių sprendimų priėmimui. Paskutines savaitės dienas skirkite sau, atsipalaiduokite, išsigryninkite savo norus, pasilepinkite.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Tikėtinos finansinės įplaukos per verslo ar asmeninius partnerius arba per paveldėjimus, tačiau reikėtų vengti neapgalvotų rizikų. Šią savaitę į gyvenimą gali ateiti žmogus, su kuriuo ateityje pradėsite verslo santykius. Jei turite nuosavą verslą, tai puikus laikas jį plėsti, pamatyti platesnes perspektyvas. Pagaliau gali būti grąžintos senos skolos. Šią savaitę išdidiems liūtukams labai svarbu išmokti paprašyti pagalbos, pasidalinti savo rūpesčiais su kitais.

Savaitės pradžia bus kiek įtempta, kils stiprus noras maištauti. Tačiau savaitės vidurys ir ypač savaitgalis atneš malonių įspūdžių, šiltą bendravimą, pilnatvės jausmą.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Turbūt stipriausią įtampą šią savaitę jaus Mergelės zodiako ženklo atstovai. Laikmečio energijos yra visiškai priešingos jūsų prigimčiai. Tad jei nesistengsite plėsti pasaulėžiūros, keisti mąstymo bei elgesio šablonų, iš tiesų bus nelengva. Labiausiai suskambės santykių tema. Romantiškų santykių, darbinių santykių, šeimyninių santykių, pagaliau, santykių su savimi pačiais. Čia galimi ryškiausi praradimai arba ryškiausi suvokimai, viskas priklausys nuo jūsų vidinės motyvacijos ir pasiryžimo keistis.

Savaitės pradžia pati sunkiausia, ji iškels į paviršių pasąmonines baimes. Savaitės viduryje gelbės tikėjimas ir optimizmas. Savaitgalį neatmeskite pakvietimų siūlančių linksmai bei turiningai praleisti laiką.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Iš esmės – tai gera savaitė Svarstyklėms. Gal kiek sudėtingesnis savaitės vidurys, bet ir jis neturėtų sukelti labai daug įtampų, jausitės pakankamai stiprūs. Tai puikus laikas gerinti savo darbo sąlygas, stiprinti kontaktą su kolegomis. Taip pat geras laikas stiprinti sveikatą, tačiau labiau tiktų netradiciniai sveikatos stiprinimo būdai, jie bus itin efektingi.

Jeigu jūsų gyvenime vyrauja chaosas, dabar puikus laikas susitvarkyti savo kasdienybę, protingai pasiskirstyti darbus. Savaitės pradžia pareikalaus aktyvių jūsų veiksmų, galbūt reikės kažkam nusileisti, ar kažką paaukoti. Ilgai lauktas savaitgalis nenuvils. Džiaugsitės įdomiu bendravimu, sužinosite daug naujo, jūsų idėjos bus mielai priimamos ir vertinamos.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Savaitės pradžioje didesnį dėmesį skirkite sveikatai. Atlikite tai, kas būtina. Savaitės viduryje teks daug bendrauti, vykdyti derybas, sudarinėti sandėrius. Atsispirkite polinkiui užgožti kitus žmones ir visuomet tikėtis blogiausio. Gali nudžiuginti vaikų pasiekimai. Geras laikas atskleisti savo kūrybingumą. Ir taip stipri Skorpionų intuicija dar labiau suintensyvės, pasitelkdami ją, galėsite gauti visus reikiamus atsakymus.

Ne veltui sakoma, geriau žvirblis rankoje, nei erelis danguje. Ši išmintis puikiai atsispindės jūsų gyvenime šią savaitę. Savaitės gale venkite bet kokių avantiūrų, nesiaiškinkite santykių, tai peraugs į dar didesnį konfliktą. Gali tekti spręsti klausimus susijusius su paveldėjimais.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Didžiąją savaitės dalį norėsis skirti nuotykiams, romantikai, žaismui. Galimi kraustymaisi ar net naujo būsto įsigijimas. Stenkitės susilaikyti nuo noro pamokslauti ir primesti savo nuomonę. Pirmoji savaitės pusė ypač sėkminga, būsite ryškūs, charizmatiški.

Savaitės viduryje būsite priversti spręsti praktiškus, finansinius klausimus. Paskutinėmis savaitės dienomis teks audringai aiškintis santykius. Galimi santykių nutrūkimai, bent jau laikini. Jums bus būdingos labai stiprios, agresyvios emocijos. Sportas, kiti aktyvūs hobiai, tai puikus būdas nuleisti garą.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmosiomis savaitės dienomis viso jūsų dėmesio pareikalaus šeiminiai rūpesčiai. Savaitei įsibėgėjus, nuotaikos praskaidrės, norėsis džiaugtis, mėgautis gyvenimu. Jei esate vieniši, tai puikus laikas užmegzti naujus santykius. Seksis visi praktiški darbai kurių imsitės.

Jausitės laimingi ir pasitikintys savimi. Jei turite vaikų, būtinai skirkite jiems dėmesio, pasidžiaukite su jais. Tačiau savaitės galas nedžiugins. Užgrius netikėtų darbų lavina, reikės pasirūpinti buitimi, bendravimas vargins. Kaip viso to pasekmė, gali sustreikuoti ir sveikata.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vandeniai šią savaitę bus linkę nerimauti dėl pinigų. Pritraukiame tai, ko bijome. Tad vietoje trūkumo baimės, verčiau pradėkite vizualizuoti priteklių ir gausą. Nepaisant galimų finansinių nesusipratimų, ateinanti savaitė gana linksma ir aktyvi. Savaitės pradžia žada daug įdomių pažinčių, daug bendravimo.

O štai savaitės viduryje, jau norėsis daugiau poilsio, ramybės, leisti laiką pažįstamoje, saugioje aplinkoje. Savaitės galas itin džiaugsmingas. Norėsis švęsti ir linksmintis. Būsite ryškūs ir charizmatiški, atsidursite visų dėmesio centre.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Vėlų sekmadienio vakarą, Saulei perėjus į Žuvų zodiako ženklą, turime galingą steliumą. Tai naujo ciklo pradžia visiems Žuvų zodiako ženklo atstovams. Dabar yra laikas, kai turite imtis veiksmų ir keisti savo gyvenimą, kreipti jį į tą pusę, į kurią norite. Tai stiprus transformacijų ir svajonių pildymosi laikas. Naujos galimybės, nauji žmonės, nauja informacija, pasiūlymai pradės plaukti pas jus šią savaitę. Jūsų darbas yra suprasti, ko jūs norite iš gyvenimo ir mokėti atsirinkti iš gausybės galimybių.

Savaitės pradžioje daug mąstysite apie finansus ir uždarbio galimybes. Savaitės vidurys tinkamiausias bendravimui, naujų kontaktų užmezgimui, gerai seksis įsisavinti naują informaciją. O štai savaitgalį norėsis atsiriboti nuo šurmulio, leisti laiką artimų žmonių rate.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius