-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitės horoskopas – vasario 5–11 d.

Kokių susitikimų ir atradimų žada nauja savaitė?
Šuo
Šuo / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitės pradžia žada įvykių, susijusių su santykiais darbe ir meilėje. Tai metas, kai nuoširdžiai bendraujant pavyks sutvirtinti ryšį. Savaitės viduryje galbūt teks tvarkyti finansinius, skolų, palikimo reikalus, o tai gali versti jausti nerimą dėl ateities. Vis dėlto tai puikus metas galiausiai išspręsti jau seniai varginantį reikalą. Savaitės pabaigoje atsigausite ir pasijusite kupini optimizmo bei noro išplėsti savo gyvenimo ribas. Puikus metas pasidomėti naujais mokslais, tolimomis kelionėmis ir padaryti ką nors, kas iš esmės pakeistų jūsų įprasto gyvenimo būdą į gera.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmosiomis savaitės dienomis prireiks nemažai kantrybės, darbštumo ir net asketiškumo, nes turėsite būti susikaupę ties išties svarbių reikalų tvarkymu. Savaitės viduryje turėsite galimybių atrasti laiko ne tik darbui, bet ir asmeniniam gyvenimui. Tai tinkamas metas skirti pasimatymus, puoselėti santykius, siekti bendrumo, kurti tvirtus planus. Savaitės pabaigoje nusimato nemažos transformacijos jūsų vidiniame pasaulyje: norėsite atsisakyti žalingų įpročių, varginančių santykių ar rezultatų neduodančios veiklos.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmosios savaitės dienos gali būti aktyvios, tačiau smagios, įkvepiančios naujai veiklai, nuotykiams. Jausite poreikį gyventi laisvai, tenkinti iš širdies plaukiančius poreikius, o aplinkybės susiklostys taip, kad turėsite tam visas galimybes. Savaitės viduryje gali užplūsti darbai, nuo kurių verčiau net nebandyti išsisukti, nes tai atneštų negatyvių padarinių ir sugadintų jūsų gerą vardą. Savaitės pabaigoje skirkite pakankamai kokybiško dėmesio savo antrajai pusei, įsiklausykite į artimo žmogaus poreikius ir prisiderinkite prie jų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Savaitės pradžioje jūsų artimieji lauks jūsų palaikymo, dėmesio ir supratingumo. Tai nėra tinkamas metas savanaudiškumui, nes tokiu atveju daug dalykų klostysis pernelyg sunkiai. Būkite jautresni kitų žmonių jausmams ir poreikiams – tai jus pačius padarys sėkmingus. Savaitės viduryje sulauksite daugiau nei įprastai dėmesio iš priešingos lyties atstovų – tai išties puikus metas meilės pasimatymams. Savaitės pabaigoje turėsite daug darbo, tad laisvalaikiui ar meilei neliks pakankamai laiko. Stebėkite savo sveikatą – šiuo metu ji gali būti ypač jautri.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmosios dienos kupinos aktyvaus bendravimo, kuris gali būti tiek naudingas, tiek ir varginantis. Pasistenkite neatsiriboti nuo žmonių ir noriai bendrauti, nes tai leis daug dalykų sutvarkyti lengviau nei būnant vienumoje. Savaitės viduryje būtų normalu daugiau laiko praleisti namuose nei darbe – tai suteiktų ne tik daugiau laimės, bet ir leistų sukaupti daugiau energijos. Savaitės pabaigoje galite tikėtis malonių dovanų, pakvietimų, komplimentų ir daug dėmesio, kuris pakels jūsų savivertę ir įkvėps naujiems saviraiškos būdams.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pirmosios savaitės dienos leis sutvarkyti finansinius reikalus, atrasti naują papildomą uždarbio galimybę, kuri pareikalaus pastangų ir laiko, tačiau mainais užtikrins finansinį stabilumą. Savaitės viduryje daug naujovių ateis per draugus ir kolegas, tad bendraukite su aplinkiniais ir dalykitės savo idėjomis, nes kitų žmonių patarimai šiuo metu bus ypač vertingi. Savaitės pabaigoje jūsų intuicija bus ypač aštri ir nuves jus ten, kur ir turite būti. Normalu, jei nesinorės imtis sunkių, stresą sukeliančių darbų – tam išties nėra tinkamas metas.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Ši savaitė viena dinamiškiausių vasario mėnesį, tačiau tai nebūtinai jums patiks. Gali tekti daug skubėti, imtis kelių darbų iš karto ir daug reikalų atlikti savarankiškai, ypač savaitės pradžioje. Savaitės vidurys suteiks galimybių sutvarkyti savo buitį, materialią gerovę, atrasti ir įsigyti sau tinkamus daiktus, drabužius ar kosmetikos priemones. Savaitės pabaigoje ramių akimirkų bus nedaug, nes aplinkiniai ypač norės su jumis bendrauti, kviesti į susitikimus ir kalbėtis įvairiomis temomis. Tai produktyvus metas įgyti naujų žinių.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pirmosiomis savaitės dienomis svarbu leisti sau dažniau būti vienumoje, skirti laiko apmąstymams, ilgam miegui ir energijos kaupimui. Tai netinkamos dienos aktyviems darbams, nes būsite pernelyg jautrūs emociškai ir gana greitai pervargsite. Savaitės viduryje atsiras didžiulis veiklumo poreikis, kuris skatins imtis kelių darbų vienu metu. Svarbu nesimėtyti dėl smulkmenų ir energiją nukreipti į išties prasmingus dalykus, kurie gali atnešti augimo ir asmeninės plėtros galimybių. Savaitės pabaiga ramesnė, tačiau vis tiek gana sėkminga.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitės pradžia žada daug naujovių darbo sferoje, tačiau tam, kad išnaudotumėte likimo atneštas galimybes, turėsite nebijoti rizikuoti. Savaitės viduryje gali užplūsti sunkiai kontroliuojamas emocionalumas, iš praeities prisiminimų išplaukti senos nuoskaudos, tad svarbu sumažinti kontaktus ir neapkrauti savęs sunkiais darbais. Savaitės trečioji dalis jums nusimato sėkmingiausia ir dovanojanti daug galimybių, idėjų ir naujų pažinčių. Šiuo laikotarpiu ypač reikėtų pasitikėti savo jėgomis ir nevengti veikti savarankiškai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmosios savaitės dienos atneš darbingą foną, kuris skatins atmesti nebūtinus veiksmus ir susitelkti ties svarbiais ir prasmingais reikalais. Meilės sferoje šis metas nesuteiks palaikymo, todėl geriau būtų atidėti asmeninio gyvenimo reikalus į šoną ir imtis rimtų darbų bei mokslų. Savaitės viduryje bendraminčiai ir draugai suteiks daug džiaugsmo, teisingai patars ir pagelbės daugiau, nei patys tikėjotės. Savaitės trečioji dalis turėtų būti skirta ne sunkiems darbams, o poilsiui, vidiniam ir išoriniam apsivalymui, jėgų tausojimui.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Savaitės pradžia gana sėkminga, veikli, tinkama veiklos plėtrai, mokslams, kelionėms, svarbiems susitikimams. Sulauksite palaikymo ir aplinkinių įvertinimo už praeities pastangas. Savaitės viduryje atrasite savyje naujų talentų, kurie pravers darbe. Viršininkai ir kolegos atkreips dėmesį į jūsų pastangas, tad nepagailėkite laiko ir jėgų tam, kad kuo geriau atliktumėte savo pareigas. Savaitės pabaigoje atsiras laiko ne tik darbui, bet ir smagiems susibūrimams su draugais. Tai puikus laikas įvairiems susitikimams – pavyks nesunkiai susikalbėti su kitais.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pirmosios savaitės dienos atneš būtinų pokyčių, nuo kurių nepavyks išsisukti. Turi būti užbaigti kai kurie dalykai jūsų gyvenime, net jei šiuo metu to ir nenorite. Vis dėlto, jei gebėsite į pokyčius pažvelgti kaip į naują galimybę atrasti ką nors naudingo, pokyčiai neatrodys tokie bauginantys. Savaitės viduryje sulauksite gražių aplinkinių atsiliepimų apie jūsų asmenybę arba jūsų atliktus darbus. Tai puikus metas eiti į susitikimus su autoritetingais žmonėmis. Savaitės pabaiga darbinga ir reikalaujanti disciplinos bei profesionalumo.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius