Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Savaitgalio horoskopas – balandžio 21–22 d.

Kokį savaitgalį pranašauja žvaigždės?
Šuo miega lovoje
Šuo miega lovoje / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šis savaitgalis puikiai tiks rūpintis namais, juos gražinti, tvarkytis. Norėsis stengtis dėl šeimos narių, stiprinti tarpusavio santykius. Tačiau jūsų pačių nuotaikos, ko gero, bus gana permainingos. Atrodytų be regimų priežasčių staiga imsite ir įsižeisite arba nei iš to nei iš to užsiplieksite. Sekmadienis bus gana avaringa, net kritiška diena. Nerizikuokite ir netampykite likimo už ūsų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Savaitgalis greičiausiai bus pašėlęs. Nusimato begalė susitikimų, bei netikėtų susidūrimų su seniai matytais bičiuliais. Šeštadienį netrūks smulkių darbų ir darbelių, kuriuos reikės kuo greičiau nudirbti, tačiau suksitės greitai, tad buitiniai rūpesčiai neturėtų aptemdyti savaitgalio. Sekmadienį pasistenkite sulėtinti tempą. Kokybė taps daug svarbiau negu kiekybė.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitgalį Dvynių zodiako ženklo atstovai bus labai dosnūs. Negailėsite nei savo laiko nei pinigų, kad tik pamalonintumėte ir parodytumėte dėmesį mylimiems žmonėms. Ir patys galite būti nustebinti maloniomis smulkmenėlėmis ar siurprizais iš artimųjų. Šeštadienį būsite linkę vadovautis emocijomis, tad svarbius sprendimus tą dieną atidėkite. Sekmadienį būsite linkę neapgalvotai išlaidauti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Savaitgalį Vėžio zodiako ženklo atstovai atgis tarsi gamta pavasarį. Apatiją ir niūrumą pakeis šypsena bei jėgų antplūdis. Šeštadienį norėsis būti matomiems ir ryškiems. Skirkite daugiau laiko sau, leiskite kitiems jumis pasirūpinti. Visą savaitgalį jausite aplinkinių susižavėjimą. Vieni girs jūsų išvaizdą, kiti iškalbą, dar kiti šeimininkavimo gabumus. Sekmadienis gali būti gana konfliktiškas.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Savaitgalį nesinorės niekur skubėti. Viską darysite ramiai ir apgalvotai. Šiuo metu vertėtų taupyti jėgas, kitaip galite jų pritrūkti. Labiau trauks vienatvė ir savianalizė nei intensyvus bendravimas. Šeštadienį tikėtini ginčai ir konfliktai, sunku bus nusileisti, laikysitės įsikibę savo principų. Sekmadienį gali aplankyti įdomios įžvalgos. Šią dieną bus svarbu suderinti atsargumą ir įkvėpimą.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Savaitgalį norėsis išskleisti bures ir plaukti visu greičiu į priekį. Nors vėjai bus jums palankūs, būkite pasiruošę, jūra gali būti gana banguota. Link savo tikslo reikės judėti vis įveikiant vienokias ar kitokias kliūtis. Draugai šiandien bus jūsų įkvėpėjai. Būtent jie padrąsins ir motyvuos siekti savo tikslų bei rizikuoti dėl geresnės ateities. Sekmadienį skirkite poilsiui, apmąstymams.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Nepervertinkite savęs ir savo žinių. Visi gali klysti, taip pat ir jūs. Jei stengsitės be perstojo vadovauti ir demonstruoti savo pranašumą – konfliktų neišvengsite. Daugeliui Svarstyklių zodiako ženklo atstovų šeštadienį gali tekti įtemptai dirbti, pabaigti tai, ko nespėjo darbo savaitės bėgyje. Bet kokiu atveju, tai bus aktyvus ir, ko gero, produktyvus savaitgalis.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Tiek šeštadienis, tiek sekmadienis gana kritiškos dienos, kuomet reikėtų vengti visko, kas kelia klausimų ar įtarimų. Šiomis dienomis palanku planuoti tolimas keliones, nusimatyti ateities viziją. Tačiau reikia būti labai atidiems kelyje. Savaitgalį žodis bus jūsų galingiausias ginklas, tad naudokite jį atsakinkai. Jei panorėsite, bus lengva motyvuoti ir įkvėpti kitus. Sekmadienį visur norėsis ieškoti prasmės.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitgalį Šauliams sunkiai seksis atsipalaiduoti. Ne tik vidinė būsena bus slogi, bet dar ir aplinkybės dėliosis nepalankia linkme. Daugiausia nerimo, ko gero, kels finansinė padėtis. Nepasiduokite impulsams ir nepriiminėkite sprendimų visko gerai neapmąstę. Yra ir gerų žinių, šiuo metu gali sektis tiems, kurių veikla susijusi su rizikomis, paslaptimis ar didelėmis investicijomis.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Svarbus savaitgalis laukia Ožiaragio zodiako ženklo atstovų. Šeštadienį, ko gero, aplankys daug suvokimų ir įžvalgų. Tikėtina sėkmė. Atrodys, jog atsiduriate reikiamoje vietoje reikiamu metu. Tai laikas, kuomet bus lengva atskleisti tai, ką turite geriausio. Tiek šeštadienį, tiek sekmadienį galimos lemtingos pažintys, tokios, kurios jūsų gyvenimą gali apversti aukštyn kojomis.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Svarbu bus nesinervinti, nesielvartauti dėl smulkių nemalonumų. Savaitgalį seksis, jei netingėsite ir nesiskųsite, o aktyviai veiksite. Viskas išsispręs įdėjus pakankamai pastangų. Šeštadienį, ko gero, paskęsite kasdienybėje, tačiau ir čia sugebėsite išlikti originalūs. Sekmadienį - pats laikas pasirūpinti sveikata. Ypatinga dėmesį atkreipkite į tai, ką valgote. Šią dieną bus lengva suprasti, kokie maisto produktai jums netinka.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Vienintelis šio savaitgalio trūkumas bus tas, jog jis prabėgs neįtikėtinai greitai. Tai svajonių laikas, kai viskas eisis kaip iš pypkės. Norėsis linksmintis ir džiaugtis, tiesiog mėgautis gyvenimu. Ir kitus sugebėsite įkvėpti bei įtraukti į savaitgalinį šėlsmą. Aplinkiniams su jumis bus linksma ir gera, tad kompanijos tikrai nepritrūksite. Sekmadienį reikėtų nusibrėžti protingas ribas ir stengtis jų neperžengti.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius