-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – balandžio 28–29 d.

Gražaus savaitgalio!
Kava su cinamonu
Kava su cinamonu / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Laukia ypatingas savaitgalis. Tiek šeštadienis, tiek sekmadienis – stiprios, dinamiškos dienos. Šeštadienį ypatinga reikšmę turės ryšiai, susitarimai. Viskas, ko imsitės šiandien, užsisuks tarsi ratas, šios programos ilgai kartosis jūsų gyvenime. Naujos pažintys, užmegztos šią dieną, bus ypatingos. Sekmadienį stos pilnatis, kuri bus ne iš lengvųjų. Šią dieną rekomenduojama leisti kuo ramiau, venkite visų įmanomų avantiūrų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jei Jaučiai netinginiaus savaitgalį, viskas bus gerai. Staiga užgrius daug smulkių darbelių, kuriuos bus svarbu užbaigti iki sekmadienio. Ko gero, turėsite talkininkų, tad užduotys bus įvykdytos gana greitai. Sekmadienį galimos įdomios pažintys. Tai intensyvi pilnaties diena, tad atsargumas būtinas. Savaitgalį neverta pradėti nieko naujo, tai kulminacijos ir realizacijos laikas.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šeštadienį norėsis mėgautis ir linksmintis. Diena tam tinkama, jei tik Dvynių zodiako ženklo atstovai sugebės išlaikyti saiką ir sveiką protą. Šią dieną bus lengva kurti ir realizuoti savo kūrybą. Vakare daugiau laiko skirkite vaikams. Sekmadienis bus sudėtingesnis. Tai dinamiška, aktyvi diena, tačiau veikiant pilnačiai šią dieną būsite itin emocingi. Teks daugiau dėmesio skirti buitiniams darbams.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Savaitgalį įvyks kulminacija. Jei pastaruoju metu santykiai su šeimos nariais buvo sudėtingi, turėjote problemų su nekilnojamuoju turtu, tikėtina, kad viskas dar labiau paaštrės. Ir atvirkščiai, jei viskas ėjosi sėkmingai, problemos sprendėsi, tai metas kai viskas galutinai susidėlios į savo vietas. Bet kokiu atveju šeimyniniai reikalai bus svarbiausi šį savaitgalį. Sekmadienį norėsis rizikuoti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Nepaisant pilnaties jaučiamos įtampos, jausitės gana gerai. Bus noro bendrauti, keistis informacija, mokytis ko nors naujo. Trumpos kelionės irgi nusimato, tačiau reikėtų būti ypač atsargiems kelyje. Išsiblaškymas šiandien jums brangiai kainuos. Šeštadienis turbūt bus kupinas vizitų. Išsiruošite pas giminaičius arba priimsite svečius namuose. Sekmadienį gali tekti spręsti finansinius klausimus, susijusius su nekilnojamuoju turtu.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šeštadienį bus testuojama Mergelės zodiako ženklo atstovų savivertė. Teks atsilaikyti prieš kritikos laviną. Ir patys būsite linkę kaltinti ir teisti. Piniginiai klausimai gali turėti įtakos ginčams ir bloginti tarpusavio santykius. Nepasiduokite gobšumo jausmui, gali atrodyti vis negana. Sekmadienis laukia gana intensyvus. Geras laikas tvarkyti automobilio ar kito kilnojamojo turto draudimo klausimus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šeštadienį iniciatyva atsidurs jūsų rankose. Viskas būtų puiku, jei ne nuolat varginančios dvejonės ir negebėjimas apsispręsti. Šią dieną šios problemos bus akivaizdžios. Vėl reikės partnerių pagalbos priimant atsakingus sprendimus. Būtinai raskite laiko sau, pailsėkite. Sekmadienį svarbiausia bus matyti praktinę reikalo naudą, kitu atveju jūsų tai nedomins.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Tikėtina, kad Skorpiono zodiako ženklo atstovai jau šeštadienį pradės jausti nemenką įtampą ir nerimą, juk užtemimas įvyks būtent jų zodiako ženkle. Ir taip emocingiems Skorpionams bus nelengva. Ypač sekmadienį. Geriausia šį laiką išnaudoti skiriant jį giliai savianalizei. Labai aiškiai pajusite savo silpnąsias charakterio ir organizmo vietas. Būtinai atkreipkite į tai dėmesį ir imkitės reikiamų korekcijų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitgalį pagaliau gali išsipildyti ilgai puoselėta svajonė ar projektas. Šeštadienis bus sėkmingesnis ir produktyvesnis. Šią dieną norėsis jaustis kolektyvo dalimi. Puikiai seksis grupinė veikla, jūsų idėjos bus vertinamos, kiti noriai klausysis jūsų patarimų. Jei turite užsilikusių darbų, pabaikite juos šiandien. Sekmadienio fonas bus jau visai kitoks. Tikėtina daugiau pykčio, agresijos ir kitų neigiamų emocijų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragiai šį savaitgalį nebus nusiteikę ilsėtis. Vidinį polėkį gali stabdyti tam tikros išorinės aplinkybės, tačiau atkaklumo ir ryžto tikrai užteks. Vis dėlto, jei jaučiate, kad kurie nors darbai stringa, atidėkite juos trumpam į šoną. Susikoncentruokite ties tais reikalais, kurie klostosi sklandžiai, be ypatingų pastangų. Sekmadienį išaugs traumų ir avarijų tikimybė, gali padaugėti konfliktinių situacijų, ypač su draugais.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Nevienareikšmiškas savaitgalis laukia Vandenio zodiako ženklo atstovų. Šeštadienis gana palankus ir dėkingas veikloms, susijusioms su užsieniu, švietimu, kelionėmis ir dvasiniu tobulėjimu. Nenuostabu, jei šią dieną sulauksite svečių iš svetur ar patys išsiruošite į kelionę. Sekmadienis laukia gana konfliktiškas, pilnaties įtaka bus juntama visą dieną. Stenkitės nebūti tokie kategoriški, agresija pritrauks agresiją.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Jūsų minkštumas, jautrumas ir sentimentalumas savaitgalį jums tik trukdys. Šių dienų energijos bus gana grubios ir primityvios, atitinkamai tokie bus ir šio meto įvykiai. Aplinkiniai atrodys nejautrūs ir pikti. Sunku bus neįsižeisti, nesupykti, nesijausti aplinkybių auka. Tai ypač pasakytina apie šeštadienį. Sekmadienį įvyks pilnatis ir Žuvys pajus šiokį tokį palengvėjimą, į viską gebėsite žvelgti filosofiškai, netgi pozityviai.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius