Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – birželio 12 ir 13 d.

Pasistenkite savaitgaliui planuoti kuo mažiau veiklos, juolab rimtesnių darbų – tai laikas, kurį geriausia būtų skirti šeimai, namams, poilsiui gamtoje su artimaisiais, giminėmis. Prasidėjo tinkamas laikotarpis švęsti šeimos šventes, ypač jeigu norite, kad šventės būtų ryškios, išskirtinės, matomos. Geras laikas ir tiems, kurie nori pristatyti savo veiklą, kultūriniams renginiams, tačiau bus svarbu gerai pasiruošti; renginio kokybė, tad bet kokia skuba, klaidos gali duoti tik priešingą efektą.
Pora
Pora / 123RF.com nuotr.

Gerumo, švelnumo poreikis bus didelis, tačiau visų pirma galvokite apie kitus – bet koks egoizmas, noras pasirodyti, ypač slepiamas po imituotu rūpesčiu kitais, gali atsisukti prieš jus gana skaudžiai. Turėkite galvoje, kad susikalbėti gali būti itin sunku, mat informaciją kiekvienas supras kitaip, daug kas tiesiog pasimiršta, praleidžiama pro ausis, todėl visas žinias tikrinkite, tikslinkitės, susilaikykite nuo skubotų vertinimų.

Visiems šiuo metu panašiai sudėtingas laikas, tačiau visuomet yra tų, kuriems dar sunkiau, tad žmogiškumas turi išlikti pirmiausia. Sekmadienį nuo 14 val. 16 min. iki 21 val. 22 min., kuomet Mėnulis pereis iš sentimentaliojo, globojančio Vėžio Zodiako ženklo į dosnųjį, teatrališkąjį ir orųjį Liūto ženklą, tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio metas, kuomet tiks tik pabaigti darbus, tvarkytis, o geriausia – ilsėtis, daugiau dėmesio skirti artimiesiems, vaikams. Tuo laikotarpiu susilaikykite nuo rimtesnių pirkinių.

Šeštadienį saugos juoda spalva su raudonais, ryškiais geltonai-žaliais akcentais, tamsiai raudonas jaspis. Maistui šiandien derėtų skirti kuo mažiau dėmesio, tiktų papasninkauti, o jei jau valgyti, tai tiesiog duonos, šviežių pieno produktų, riešutų.

Sekmadienį renkitės baltai ar rausvai, gelsvai, geriausiai saugos ametistas, papuošalai iš platinos. Maistas turėtų būti paprastas, lengvas, naminis – košės su sviestu, pienu, medus. Venkite bet kokio gyvūninės kilmės maisto.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Būtų idealu, jeigu savaitgalį galėtumėte skirti poilsiui su šeima, tik pasistenkite, ypač šeštadienį, būti dėmesingesniais tėvams, šeimos narių sentimentams – norėdami pasirodyti itin geri, galite persistengti, prašauti pro šalį, o ir patys pasistenkite ramiau reaguoti į namiškių pastabas – juk jie taip pat nori tik gero. Pasistenkite viską, ko imsitės, atlikti kuo geriau, venkite azarto.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Savaitgalį turbūt daugiausiai jūsų energijos pareikalaus būtinybė išlaikyti tam tikras ribas – progų supykti, susijaudinti, susibarti ar smarkiai kažkuo nusivilti bus daug, tad tiesiog nusiteikite ramiai ir iš tokios pozicijos stebėkite tai, kas vyksta, ir atitinkamai reaguokite kuo sąmoningiau. Venkite įrodinėti savo tiesų, kategoriškai nurodinėti, ypatingai namiškiams, ką kas turi daryti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitgalį pasistenkite susilaikyti nuo didesnių pirkinių, juolab ilgalaikių investicijų, ypač jeigu tai susiję su nekilnojamuoju turtu – galimos rimtos apgalės ar saviapgaulės, po kiek laiko galite susivokti, kad tarsi kas aptemdę protą buvo, tad mėgaukitės mažu, labiau pasirūpinkite paprastais, kasdieniais vaikų, artimųjų poreikiais, venkite noro pasirodyti, atsargiai vairuokite.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Savaitgalį bus itin svarbu išlaikyti sąmoningumą bendraujant su aplinkiniais, antrąja puse, verslo partneriais ar kitais, kurie peršasi jums į draugus – ar tikrai tai tie žmonės, kurių patarimų verta klausytis? Ar tai, ką jie sako, siūlo, išties atitinka svarbiausias jūsų vertybes? Venkite karštakošiškų sprendimų, juolab pirkinių – jie gali labai greitai tapti jums didele našta.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Aktyvus poilsis, sveikatos stiprinimas saugioje aplinkoje – tai būtų jums sprendimas savaitgaliui. Antra vertus, bus itin svarbu išlaikyti saiką – venkite noro būti geriausi, greičiausiu, stipriausiu ir pan. – tai gali jums daug kainuoti, visų pirma sveikatos, o ir profesinės reputacijos, tad verčiau mažiau viešinkitės, kalbėkite, skirkite daugiau laiko ir dėmesio artimiesiems, savistabai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Savaitgalį jums rūpės draugų ir visuomeniniai, bendruomeniniai dalykai, tačiau rūpesčių turite ir daugiau, tad gali tekti skirti laiko ir profesiniams, darbo reikalams. Pasistenkite viską atlikti kuo atidžiau, tikrinkite visą jus pasiekiančią informaciją ir tai, ką patys rašote ar sakote. Susitelkite, venkite persidirbimo ar noro pasirodyti gerais visiems, pasaugokite sveikatą.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Noras per savaitgalį atlikti visus darbus, būti geriausiu iš geriausių gali jums kainuoti tiek sveikatos, tiek ir pakenkti tolesnei veiklai, tad saikas tiek darbuojantis, tiek ir švenčiant bus svarbu. Taip pat venkite kitus šokdinti dėl to, ką esate įsipareigoję patys – įtemptos dienos visiems, tad ieškokite atgaivos prie vandens, prisiminkite būtent jums geriausiai tinkančius atsipalaidavimo būdus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šį savaitgalį ir artimiausiomis dienomis bus itin svarbu susilaikyti nuo radikalių sprendimų santykiuose su antrąja puse, venkite ir naujų ryšių, taip pat pasistenkite kuo atsargiau bendrauti, palaikyti ryšius su užsieniečiais – norėdami būti pačiais geriausiais, galite pridaryti apmaudžių klaidų, tad venkite skubotų sprendimų, ypač jeigu juos diktuoja baimė.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitgalis bus emocingas visomis prasmėmis – būsite linkę atsiduoti širdies reikalams, pramogoms, leistis į egzotiškus nuotykius, tačiau bus lengva pervertinti savo ir kitų galimybes, per mažai įvertinti aplinkybes, tad bus svarbu vengti azartiško noro pasirodyti geriausiais, galimos mažai planuotos išlaidos, sveikatos sutrikimai. Būkite dėmesingesni aplinkiniams, artimųjų poreikiams.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Tai, kas jums atrodo vertinga ir gražu, kitiems gali būti visai svetima, tad savaitgalį bus labai svarbu rasti būdų suderinti savo ir antrosios pusės, artimųjų poreikius, antraip galite pasijausti visų palikti. Užsispyrimas, galios rodymas gali tapti labai rimtų konfliktų priežastimi, todėl venkite bet kokių egoizmo apraiškų, noro pasirodyti, radikalių veiksmų, ypač padiktuotų pykčio.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Atrodo, stengiatės iš visų jėgų, tačiau pasitenkinimo tuo, ką nuveikėte, kaip gyvenate, kuo esate mažoka – šiomis dienomis tai galite pajausti itin skaudžiai, tačiau turėkite galvoje, kad viskas praeina, greitai laimė grįš ir į jūsų namus, o problemų, ir dar didesnių, turi visi. Savaitgalį norėsite praleisti su antrąja puse, tačiau nusiteikite, kad kompromisų paieškos bus sudėtingos.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Panašu, kad jums pavyks savaitgalį suderinti darbą ir poilsį. Jeigu tik pavyks išvengti perdėto išlaidavimo ar noro pasirodyti geriausiais, laikas bus puikus praleisti laiką su mylimu žmogumi, šeima, vaikais, ypač gamtoje, prie vandens, tėvų ar kaimo turizmo sodyboje. Veiklos turėsite daug, bus itin svarbu ramiai, be panikos žiūrėti į kažkokius smulkias problemas, vengti jas išpūsti.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius