Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – birželio 26–27 d.

Nusiteikite iš anksto, kad savaitgalis gali būti gana įtemptas, todėl planuokite mažiau veiklos, neplanuokite didelės atsakomybės ir dar didesnės įtampos reikalaujančių darbų. Net ir ramiai pailsėti, švęsti gali būti sudėtinga – gali sutrukdyti tiek gamtos stichijos, tiek ir kieno nors klaidos ar perdėtos ambicijos, todėl nuostata į viską reaguoti kuo ramiau, išlaikant blaivų protą, bus labai svarbi. Taip pat ir patys venkite provokuoti likimą – atsargiau elkitės prie vandens, vairuodami, dirbdami su pavojingais prietaisais, venkite didelių susibūrimų ar mažai pažįstamų kompanijų, aštrių diskusijų politinėmis temomis.
Saulėlydis
Saulėlydis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 Horoskopai

Venkite aiškintis ir asmeninių santykių – įrodyti „kas čia bosas“ vargu, ar pavyks, o problemos gali likti ilgam. Taip pat vertėtų susilaikyti nuo didesnių, brangių pirkinių. Didžioji šeštadienio dalis labiau tinkama konkretiems, praktiškiems, kantrybės ir ištvermės reikalaujantiems darbams, susijusiems su žeme, remontu, statybomis, o nuo 17 val. 6 min., kuomet Mėnulis pereis iš stabiliojo, tikslingą veiklą palaikančio Ožiaragio Zodiako ženklo į laisvę, toleranciją, įžvalgas, mokslo pažangą ir draugystę simbolizuojantį Vandenio ženklą, nuotaikos gana smarkiai pasikeis – pats laikas susitikti draugus, daugiau bendrauti, būkite nusiteikę siurprizams.

Sekmadienio rytą, 7 val. 27 min. meilės ir gerovės planeta Venera pereis iš jaukaus, šeimyniško Vėžio Zodiako ženklo į teatrališkąjį Liūto ženklą – nusiteikite, kad labiau parūps prabangūs, kokybiški drabužiai, aplinka, renginiai, noras pasirodyti įspūdingai – visa tai dar labiau sustiprins jau šiame ženkle esančio karingojo Marso veikimą, tad dramų aiškinantis asmeninius santykius, teatrališkų renginių ar įspūdingų švenčių gali padaugėti.

Šeštadienį, ypač vakare, dėvėkite ryškių, įvairių, tačiau tarpusavyje derančių spalvų drabužius, pasipuoškite, jeigu turite, deimantais (briliantas) ar bent lazuritu, dirbiniais su titanu. Valgykite viską, ko tik užsigeidžiate, o dar geriau būtų išbandyti tai, kas visiškai nauja, ypač egzotinių vaisių.

Sekmadienį aprangoje palankesnės tviskančios, tamsiai raudonos, ochros ir geltonos spalvos, puoškitės piropu, rubinu, piritu. Maistas turėtų būti toks, kuris šildytų, teiktų greitos energijos, todėl tiks tiek įvairūs miltiniai, tiek saldesni ar aštresni patiekalai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Būtų parankiausia, jeigu savaitgalį galėtumėte imtis kūrybinės veiklos, daugiau laiko praleisti su vaikais, dalyvauti kultūros ar pramoginiuose renginiuose, sporto varžybose ar prisidėti prie jų organizavimo – tai turėtų padėti išvengti galimo santykių aiškinimosi su namiškiais ar bent sušvelninti juos. Venkite noro susireikšminti, parodyti, kas čia svarbiausias, nesipykite dėl pinigų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Abiem savaitgalio dienoms vertėtų planuoti mažiau aktyvios veiklos, nors jau šeštadienį jus gali pasivyti profesiniai reikalai, vargins būtinybė taisyti savo ar svetimas klaidas, imtis skubių sprendimų. Deja, ir namiškiai gali pareikalauti savo dėmesio dalies – pasistenkite į viską reaguoti ramiau, ieškokite naujų būdų suktis iš situacijos, tik bus svarbu atsiverti galimybėms.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Savaitgalį bus itin svarbu tiek atsargiai išlaidauti, tiek ir keliauti, apskritai dalyvauti įvairiuose renginiuose, spręsti nuo jūsų mažai priklausančius klausimus, laužyti įstatymus ar nusistovėjusias taisykles. Susilaikykite nuo gilesnių diskusijų pasaulėžiūrinėmis temomis, bus itin svarbu kalbėti tik apie tai, ką tikrai žinote, – taip pasaugosite, visų pirma, savo nervų sistemą.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šeštadienį venkite santykių aiškinimosi, tačiau tuo pačiu ir mažiau klausykite to, ką sako kiti, bus itin svarbu prisiimti visišką atsakomybę už tai, ką darote, kaip elgiatės, o galbūt ir už kitus, tačiau venkite išnaudotojiškų santykių, nes jau sekmadienį tai gali virsti visai realiomis finansinėmis problemomis, kurioms išspręsti prireiks gana daug laiko, tad susilaikykite nuo bet kokių naujų įsipareigojimų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Didžiąją šeštadienio dalį teks praleisti rūpinantis įvairiais kasdieniais, sveikatos reikalais, tvarkantis, tik venkite susireikšminimo ar priekaištų, kad jus per mažai įvertina, nes jau sekmadienį viskas ims rodytis visai kitomis spalvomis – sekmadienį tapsite ir mylimi, ir geidžiami. Tačiau bus itin svarbu parodyti dėmesio ir antrajai pusei, vengti spaudimo, perdėto savo statuso sureikšminimo.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šeštadienį dar leiskite sau daugiau atsikvėpti, pasimėgauti tuo, kas jus labiausiai traukia – tegu tai bus hobis ar sodo darbai – pailsėjus ar pakeitus veiklą ir darbas sklandžiau seksis. Juolab kad darbo turite išties daug, todėl ir jėgų ryt ir poryt reikės. Aplinkybės tokios, kad gali tekti pagalvoti, ko atsisakyti, o ko imtis pirmiausia – žiūrėkite į priekį, aiškinkitės situaciją ir rasite sprendimus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šeštadienis itin palankus tvarkytis namuose, ypač, jeigu reikia ką nors suremontuoti, atnaujinti – galimybių tarsi ir yra, tačiau venkite užsibrėžti per daug, tik tiek, kiek turite resursų dabar. Vakare ir ypač sekmadienį jūsų planus gali kiek pakoreguoti užgriuvę draugai – leiskite sau atsipalaiduoti, pasidžiaugti gyvenimu ir tuo, ką turite, ką mėgstate.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šeštadienį gali tekti visai rimtai spręsti bendravimo problemas, todėl pasistenkite išlikti dėmesingi, laikytis taisyklių, vengti primesti savąsias ar ginčytis. Apskritai abi dienas pasistenkite išlaikyti balansą tarp to, kas jums svarbu, kaip įsivaizduojate santykius su pasauliu, ir to, kaip į viską žiūri kiti. Venkite susireikšminimo, savęs ar kitų menkinimo, nes renkatės jūs.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Esate pilni idėjų, norų ir kuo geriausių jausmų – šiomis dienomis galite rinktis, ar tai bus genialu, ar sugriaus ir tai, ką turite. Abi dienas bus labai svarbu laikytis taisyklių, susilaikyti nuo spontaniškų, ypatingai brangių pirkinių ar ginčų dėl jų. Išlaidos dėl noro pasirodyti ar neatsargumo gali būti itin skausmingos. Itin atsargiai vairuokite, elkitės su elektros įrenginiais, pasaugokite save ir kitus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šeštadienį būsite itin stiprūs ir pasitikintys savimi – pasistenkite tai suderinti su švelnumu, dėmesiu aplinkiniams, ypatingai antrajai pusei – kad ir kaip klostytųsi situacija, venkite spaudimo ar santykių sumenkinimo. Sekmadienį emocijos gali jus nugalėti, tačiau laikykitės taisyklių, likite blaivia galva ir susilaikykite nuo ekstremalių idėjų – yra rizikos, kad tai kainuos daugiau nei planavote.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šeštadienis palankus triūsti namuose, gražinant juos, aplinką, kažkuo pradžiuginant save ir aplinkinius – tik prieš tai pasiteiraukite, ar tikrai jiems to reikia, venkite susipriešinimo ar savo poreikių numenkinimo. Jau vakare pasijausite daug tvirčiau, tačiau šio savaitgalio užduotimi gali tapti būtinybė suvaldyti emocijas – į norą sutvarkyti namus ir pasaulį pagal save pažvelkite kūrybingai.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Abi savaitgalio dienos jums gana sudėtingos, todėl susilaikykite nuo didelių planų – šeštadienį galite sulaukti akibrokšto iš draugų ar jums svarbių asmenų, patys taip pat venkite daryti skubotų išvadų, o šeštadienio vakarą ir sekmadienį apskritai būsite linkę praleisti namuose – palankus laikas ištaisyti ankstesnes klaidas, imtis darbų, tvarkytis ar tiesiog daugiau dėmesio skirti sveikatos reikalams.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius