Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – birželio 27–28 d.

Nors ir savaitgalis, tačiau nusiteikite aktyvesniam poilsiui ar net darbams. Antra vertus, dienos nebus itin tinkamos aktyvesniam bendravimui.
Šventosios paplūdimys
Šventosios paplūdimys / Luko Balandžio / 15min nuotr.
Temos: 2 Horoskopai Savaitė

Šeštadienį, kol Mėnulis keliaus Mergelės ženklu, itin tinkamas metas tvarkytis, valytis, o galbūt imtis sveikatinimosi procedūrų, pabūti prie ugnies, prisirinkti žolelių arbatoms ar vaistams, taip pat tinkama įsigyti ne itin brangių praktiškų dalykų. Diena bus aktyvi, visko daug, vakaras taip pat emociškai neramus, bus itin svarbu atkreipti dėmesį į tai, ką kalbi, sakai, o jeigu nerandi gerų žodžių – patylėk. Dėvėti tiks tviskančių, tamsiai raudonos, ochros ir geltonos spalvų drabužius, puoštis piropu, rubinu, piritu. Maistas tokią aktyvią dieną labiau tiks šiltas ir greitai įsisavinamas: miltų gaminiai, saldūs produktai, šokoladas.

Sekmadienį nuotaikos keisis dėl dviejų svarbių priežasčių: išvakarėse vėlai vakare Mėnulis pereis į elegantiškąjį, saikingą Svarstyklių Zodiako ženklą, tačiau dar svarbiau tai, kad paryčiais Marsas pagaliau pereis iš sau nepatogių Žuvų į Avino ženklą, kurį jis valdo ir kuris labiausiai atitinka jo prigimtį, tad pastarąjį pusantro mėnesio kamavęs neveiklumas baigsis ir darbai pradės tiesiog „degti“. Kita vertus, sekmadienį nepulkite visko imtis, verčiau ramiai permąstykite, pagalvokite, kokie darbai perspektyviausi, prisiminkite ankstesnius planus.

Sekmadienis – apskritai vidinio darbo diena, kuomet būtina koncentruotis į save, mažiau kalbėti, o permąstyti, kas patirta ir kaip tai panaudoti naujo kūrimui. Sekmadieniui rinkitės vandens mėlynumo, žydrai žalsvų atspalvių drabužius, puoškitės akvamarinu ir platina. Maistui labiausiai tiks žuvis, jūrų gėrybės, taip pat pieno produktai, pieniškos sriubos, saldžių vaisių sultys.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šeštadienį imkitės paprastų, kasdienių darbų – tvarkymo, aplinkos ir kūno švarinimo, įsigykite buičiai reikalingų ar kasdienio naudojimo daiktų ar sveikatai palaikyti reikalingų produktų. Vakaras emociškai bus sunkesnis, verčiau nueikite anksčiau miegoti. Sekmadienį jūsų nuotaikos keisis iš esmės – jus nustebins energijos pliūpsnis, norėsite save parodyti ir į kitus pažiūrėti, tačiau pasistenkite išlikti ramūs, jeigu aplinkinių reakcija neatitiks jūsų lūkesčių. Verčiau imkitės fizinės veiklos, sporto.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šeštadienį daugiau laiko skirkite pasirūpinti vaikais, praleiskite dieną aktyviai, galbūt kartu su draugais ar bendraminčiais, tinkamas laikas pažintinėms kelionėms, būti gamtoje. Sekmadienis bus kiek įtemptas emociškai, bus sunkiau bendrauti, verčiau imkitės kasdienių darbų, gražinkite aplinką, pasirūpinkite garderobu.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šeštadienį viso jūsų dėmesio pareikalaus namų ir giminių reikalai, galbūt netgi sudalyvausite tradicijas puoselėjančiame renginyje. Gali tekti spręsti su palikimu susijusius klausimus. Sekmadienį jūsų norai ir galimybės gali smarkiai susikirsti. Alternatyva būtų pasirūpinti tais, kurie patys to padaryti negali, imtis labdaringos veiklos.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šeštadienį būsite aktyvūs, kalbūs, rūpestingi, imsitės sveikatos ir buities reikalų. Sekmadienį nuotaikos taps nostalgiškos, tačiau jūsų jausmai tėvams, giminaičiams nelabai atitiks dabartinius jūsų siekius, bus sunku suderinti protą ir širdį, o dar įtampa dėl būtinybės imtis darbo. Prisiminkite ankstesnius įsipareigojimus, partnerius ir rasite sprendimą.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šeštadienis bus itin tinkamas praktiškiems pirkiniams, pasirūpinti savo gerove. Sekmadienį jums bus sunku suderinti būtinybę gražiai bendrauti, būti maloniam ir tuo pačiu poreikį pasislėpti nuo pasaulio, pabūti jaukiai ir nuoširdžiai su savimi. Gali kilti impulsas apskritai išvykti kur toliau. Neskubėkite, racionaliai viską apgalvokite.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šeštadienis – jūsų diena, sulauksite palaikymo, dėmesio iš partnerio, vaikų, turėsite galimybę pasirūpinti savo interesais, imtis širdžiai mielos veiklos. Sekmadienį kils rūpesčių dėl finansinių galimybių, gali kilti noras imtis radikalių permainų, tačiau ryte neskubėkite priimti sprendimų, prisiminkite ankstesnius planus ir galimybes.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šeštadienį norėsite pasislėpti nuo visų, užsiimti savimi, savo sveikatos reikalais – pasisemkite išminties iš praeities, prisiminkite vaikystę, tėvų namus. Sekmadienį atsigausite, pajausite aplinkinių palaikymą, svarbiausia, pasistenkite per daug neužsipulti savo reikalavimais partnerio, gali kilti įtampų dėl profesinių, darbo reikalų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šeštadienis – draugų diena. Būsite aktyvus ir kūrybingas, surenkite smagią iškylą. Nors į pasaulį norėsite žiūrėti labai filosofiškai, tačiau sekmadienį skirkite daugiau dėmesio sau, savo sveikatos reikalams – gal metas imtis fizinės veiklos?

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šeštadienį darbo reikalai jūsų nepaleis, teks spręsti atlyginimo, gerbūvio klausimus, derinti tai su namiškių interesais. Sekmadienį daugiau dėmesio skirsite draugams ar savo visuomeniniams įsipareigojimams – bus nelengva tai suderinti su jūsų asmeniniais laisvalaikio ar vaikų interesais, tačiau pasistenkite skirti dėmesio ir jiems, skirkite laiko aktyviam poilsiui, pasportuokite, surenkite varžybas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šeštadienį būsite filosofiškai nusiteikę, jus trauks tolimos šalys ir mokslo naujovės. Sekmadienį vis daugiau dėmesio norėsite skirti darbo reikalams ir tai gali nelabai patikti namiškiams – skirkite dėmesio ir namų reikalams, imkitės daugiau fizinio darbo, atlikite tai, kas susikaupė per pastarąjį mėnesį.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Finansiniai, resursų reikalai šeštadienį sukels jums galvos skausmą – pajauskite, ką galėtumėte savo gyvenime pakeisti, – pasigilinkite į būties paslaptis, imkitės dvasinių praktikų. Jau sekmadienį nuotaikos radikaliai keisis, imsitės veiklos, ieškosite ryšių ir galimybių. Pasidomėkite mokslo naujovėmis, užsienio šalių patirtimi – atrasite nemažai idėjų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šeštadienį jūsų partneris ar partnerė mėgausis jūsų dėmesiu ir rūpesčiu, tačiau jau sekmadienį jūsų veikla ir dėmesys nukryps į visai kitus dalykus negu jums buvo svarbu pastaruoju laiku – imsitės praktinių ir piniginių reikalų, galvosite, kaip sutvarkyti savo gerbūvį, pagerinti materialinę padėtį. Svarbu neskubėkite išlaidauti, prieš tai pagalvokite, ar tai iš tiesų prasminga ir būtina?

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius